מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריה חוץ גופית לעומת קליטה טבעיתאור השחר עולה07/10/2014
רציתי לשאול - כמי שחוותה הפלה טבעית אחת, האם יש סיכוי שההיריון "יתפוס" יותר טוב לאחר טיפולי פוריות של החזרת עוברים. האם לגוף בגיל מבוגר (40 ) מומלץ לעשות טיפולי פוריות כי אז הסיכווים של הגוף להחזיק את ההריון טובים יותר?
אני חוששת שהגוף שלי (על אף שאין אצלי שום בעיה וגם לא בזרע של בן הזוג שלי) לא רוצה "לעשות את העבודה", ואם אקלט אז זה יפול, האם בצורה של החזרת עובר/ים הגוף ייטה פחות להפלה טבעית ויותר יחזיק את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריה חוץ גופית לעומת קליטה טבעית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014אין שום יתרון להריון כתוצאה מטיפולי פוריות על פני הריון ספונטני,הבעיה שבגיל כזה שיעורי ההפלות יכול להגיע עד ל-50% מההריונות המתקבלים בגלל הפרעה גנטית בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת...רננה07/10/2014
שלום ,
אני בת 17, אף פעם לא הייתי אצל רופא נשים.
הלכתי לרופא עוד בגלל אקנה, והרופא אמר שסוג כזה של אקנה לעתים מעיד על בעיה בשחלות ואני צריכה לבדוק אצל רופא נשים.
אלו בדיקות כדאי לעשות כדי לבדוק מה מצב השחלות? כדי לדעת אם יהיו לי בעיות פוריות?
ועוד שאלה, אם כדי לבדוק על הפוריות צריך לעשות בדיקה פנימית ואם עושים בדיקה פנימית לבנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/10/2014רננה שלום,
הרופא התכוון ככל הנראה לשלילת תסמונת השחלות הפוליציסטיות.
מדובר בתסמונת שכיחה יחסית שכוללת וסתות לא סדירות, שחלות מרובות זקיקים באולטראסאונד וסימנים (קלינים או מעבדתיים) של הורמון זכרי מוגבר.
רופא/ת הנשים ישאלו אותך לגבי התסמינים, ישלחו אותך לבדיקות הורמונליות, ובמידה ולא קיימת יחסי מין בעבר, יעשו אולטראסאונד בטני ולא חודרני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעת בעת היריוןנועה07/10/2014
שלום רב,
אני בהיריון בשבוע 5
הייתי מנוזלת
הרופאה בקופת חולים (כללית) הנחתה שיש להתחסן (זריקה בכתף)
היא אמרה שנשים בהיריון זה נחשב לקבוצת סיכון עבור שפעת ומומלץ להתחסן
זה כן נכון?
האם כן מומלץ להתחסן לשפעת?
ואם כן מתי בדיוק? כבר או לדחות את זה לכמה שבועות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסון שפעת בעת היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014בהחלט מומלץ להתחסן לשפעת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לתאומים לאחר החזרהדיקלה07/10/2014
שלום,
לפני 5 שנים עברתי שאיבה ומתוך 8 עוברים באיכות טובה, הוחזר עובר 1 , נקלט בהצלחה ונולד בני הבכור.
אתמול, הופשרו והוחזרו 2 עוברים, כאשר עובר אחד לקראת ההחזרה התחלק ל-6 תאים ועובר שני נשאר 4 תאים משעות הבוקר.
רציתי לדעת מה הסיכוי להריון עם תאומים לאור הנתונים שציינתי?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי לתאומים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014סיכוייך להריון בעקבות הטיפול עם עוברים מוקפאים אינו עובר את ה-20% ובהנחה שכ-20% מהריונות ה-IVF הינם עם תאומים הרי שסיכוייך להריון תאומים הינם בגבולות ה-4%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיהלימור07/10/2014
בבדיקת הזרע ערכי המורפולוגיה לא גבוהים:
אחוז תאים תקינים: 4
Short acrosome: 0
Tapering: 2
Neck: 2
Tail: 1
Long post acrosome: 0
Others: 91
האם מספיק לבצע השבחה או שיש צורך בטיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורפולוגיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014מורפולוגיה של 4% זרעים תקינים הינה בגבול התקין לפי ארגון הבריאות העולמי ,ומאפשרת כל טיפול ובכלל זה גם הריון ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותהתייעצות07/10/2014
אחרי 5 כדורי איקקלומין ,מיום 5 לוסת. היום. יום 13 לוסת אסטרדיול 1300 רירית 9 זקיק 21. הרופא המליץ היום בלילה אוביטרל ויחסים היום ומחר. האם זה סביר לבייץ 3 ימים אחרי סיום איקקלומין?
השאלה:
1. האם זה לא מוקדם לביוץ אחרי איקקלומין
2. איך אחרי איקקלומין יש רק זקיק אחד ? האם זה מעיד משהו?
3. מתי בדיוק יגיע הביוץ ?
4. האם מותר לקחת את הזריקה מחר בבוקר אם לא לקחתי היום בלילה
5. שאלה אחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לשם ..
התייעצות07/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. אשמח לתשובה
התייעצות07/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה. אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014הטייפול מצוין וההוראות בהתאם תואמות את התגובה השחלתית,את אמורה להיות בביוץ בטווח הזמן זאת מבצעת את ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין לראות שק הריון בשבוע 4דחוףףף06/10/2014
הייתכן שההתפתחות מהירה מידי וזה מסוכן ולא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תקין לראות שק הריון בשבוע 4 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/10/2014שק הריון נצפה בשבוע 5. לעיתים יש סטיה של מספר ימים וזאת בגדר הנורמה.
האם גיל ההריון ודאי? חשוב לודא שלא מוקדם יותר. בכל מקרה לא נראה שמדובר בהתפתחות מהירה מדי ויש לחשב את גיל ההריון על פי ממדי העובר בשבוע 7-8 להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםאני06/10/2014
הי
1. אני לוקחת פרנטל וכעת הרופא נתן לי ברזל עם חומצה פולית. טרם לקחתי כי ראיתי שביחד , שני הכדורים, יוצא 1.5 מג של חומצה פולית. האם מינןן זה לא גבוה מדי? לקחת את הברזל?
2. עשיתי העמסת סוכר בשבוע 9 והסתבר שאני גבולית (ערך בצום גבוה 96 במקום 95 וערך אחד נמוך המנורמה ב1. 179 במקום 180). התחלתי בדיאטה תחת הנחיית תזונאית ואני בודקת ארבע פעמים ביום סוכר. האם יש צורך לבצע העמסת סוכר בשבוע 24? האם כמות כה גדולה לא תפגע בעובר?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/10/2014טיפול בפרנטל ובברזל המכיל חומצה פולית מקובל בהריון. המינונים נמוכים על פי רוב ואין בהם סכנה.
לגבי העמסת הסוכר הגבולית יש להמשיך מעקב דיאטנית ולהתייעץ עם מרפאת סכרת. לפי הערכים שימדדו לך יחליטו על הצורך בבדיקות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לתשובה כנהאורחת06/10/2014
שלום לרופאים הנכבדים, תודה לכם.
יש לי תינוקת בת שנה שהושגה בivf ראשון ומוצלח. לפני שלושה חודשים חזרתי לטיפולים ומאז שני סבבים נכשלו. מעבר לכאב הלב הנוראי שאני חווה אני תוהה לגבי משהו ואודה לתשובתכם הכנה לגביו.
בשלושה ivf הושגו 33 עוברים. 14, 12, 7. מתוכם הוחזרו 6. 2 בכל סבב. תמיד הוחזרו עוברים טובים יחסית ללא שברים 8,8 6,6 6,4 מתוך 27 העוברים הנותרים אף עובר מעולם לא הוקפא. זו כבר פעם שלישית שאין לי עוברים מוקפאים. האם זה הגיוני ש27 עוברים לא מספיק טובים להקפאה?? האם עליי להסיק שכל העוברים שלי לא טובים והעובר שכן נקלט וממנו יש לי תינוקת מהממת הוא עובר אחד ל... ששרד כנגד כל הסיכויים?
זה ממש מתסכל. כבר פעמיים הייתי בהריון (פעם אחת עברתי לצערי הפלה מהזרעה) ולכן אני מאמינה שיש לי את היכולת להרות.. אז אני מסיקה מזה שהעוברים שלי גרועים וזה לא מובן כי הזרע נחשב למצויין ולא ידוע לי על בעיה בביציות.
סליחה על האורך הלוואי שאקבל ממכם תשובה הגיונית
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה כנה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2014לפי הסיפור שלך את צריכה להרות אך בטיפולי הפריה וכן בנסיון להשיג הריון ספונטני זה עניין של אחוזים.
לפעמים ההצלחה היא במחזור רביעי או חמישי.
לגבי שאר השאלות הרי שיש לעבור על התיק ולראות את התוצאות ומה נכתב במעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי מוקפאים- לפרופסור אשכנזיעדי06/10/2014
פרופסור אשכנזי שלום רב!
הבטחת שיש הריונות גם עם רירית של 5.5
תודה לאל צדקת!!!
אני אחרי החזרת 2 מוקפאים ובבדיקה של 12 יום אחרי
בטא 76.
קראתי שבטא דל מוקפאים נמוכה יותר
האם זה תקין 76 ליום 12?
ומדוע מוקפאים נותנים בטא נמוכה יותר?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא אחרי מוקפאים- לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014הביטה תקין ,ולא בהכרח הביטה של מוקפאים נמוך יותר ,בכל מקרה מה שיקבע זה ההמשך ולכן נדרש המשך מעקב אחרי ערכי הביטה,בכל מקרה הליך התמיכה צריך להיות עוצמתי כדי להבטיח הליך השתרשות אופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014התמיכה בהחלט מספיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרום06/10/2014
ערב טוב,
התחלתי גלולות לפני שבועיים.
כשהמטרה היא לקחת גלולות 21 יום ובקבלת המחזור להתחיל זריקות לפני טיפול הפריה ראשון (בת 40 לאחר 4 הזרעות).
מאתמול דימום קל. האם כדאי מחר בבוקר לעשות בדיקת דם ולפי התוצאות יש סיכוי שאוכל להתחיל את הזריקות?
או שאין משמעות לדימום הקל וכדאי להמשיך בגלולות עוד שבוע ימים ולחכות למחזור ?
אני מפחדת לפספס את החודש.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
רום06/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/10/2014כמה זמן את כבר לוקחת את הגלולות? אין הבדל משמעותי בין שבועיים לשלושה על פי רוב.
עם זאת, מאוד יכול להיות שהרופא המטפל שלך ביקש שבוע נוסף על מנת לתזמן את המחזור (תזכרי את תקופת החגים וזמינות הבדיקות) כך שכדאי לברר איתו מתי מעוניין שתתחילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רום07/10/2014האם אין משמעות לדימום הקל שהתחיל?
יש לי עוד 6 ימים לקחת את הגלולות.
האם יש מצב שזה תחילת מחזור? ואם אמתין לעוד שבוע אפספס את הטיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/10/2014אין סיבה שתפספסי, יכול להופיע דימום קל תוך גלולות וכל עוד את לוקחת אותן בעקביות. החשש שתפספסי את החודש נמוך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/10/2014אין סיבה שתפספסי, יכול להופיע דימום קל תוך גלולות וכל עוד את לוקחת אותן בעקביות. החשש שתפספסי את החודש נמוך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטיפיקציהחסוי06/10/2014
1. מהי שיטת ויטיפיקציה?
2. מהי בדיקת PGD?
3. האם ניתן לשאוב ביציות לתורמת ולהקפיאן ולאחר מכן לבדוק נשאות למחלות גנטיות כמו טלסמיה ואחר כך להפשיר ביציות ולהפרותן? אם כן , האם הסיכויים טובים אחרי הקפאת ביציות?
4. אם יש כבר עוברים מוקפאים האם ניתן לבדוק אותם אם אין להם טלסמיה ואז להחזיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי07/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטיפיקציה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2014ויטריפיקציה זוהי שיטת הקפאה מהירה וכיום מעדיפים להקפיא בצורה כזו.
PGD-זה ראשי תיבות של בדיקת תא עובר למטרת ברור גנטי.
לא כדאי להקפיא ביציות של תורמת והסיכויים שיש לה טלסמיה, במידה ועברה את הבדיקות שתורמת עוברת הוא אפסי וכדאי תמיד להחזיר עוברים טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי07/10/2014"במידה ועוברת את כל הבדיקות שתורמת עוברת", איזה בדיקות היא עוברת שקשורות לטלסמיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014התורמת אינה עוברת בדיקות לטלסמיה,לכן רצוי שבן הזוג שלך ישלים את הבדיקות בנדון ויבדוק שהוא לא נשא של טלסמיה,במקרה וכן אפשר לדרוש דגימת דם של התורמת ולשלוח אותה לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי08/10/2014זקוקה לעזרה בדחיפות, אשמח לחוות דעתך - אם הגיעה מבחנת דם שלה לארץ לבדיקה כי שם לא מבוצע , אך לא טופל בזמן ועבר התוקף של הבדיקה לדם, מה עושים עכשיו? האם ידוע לך אם בדיקה מולקולרית לDNA יכולה לגלות נשאות לטלסמיה שלה?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר08/10/2014יש לבקש מה תורמת לתת דם שוב וזו לא צריכה להיות בעיה.
בכל אופן אין לך מה לדאוג לטלסמיה אצל התורמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמעיין06/10/2014
אני מבייצת מצד שמאל אבל הזרקתי את האוביטרל בבטן בצד ימין של הפופיק האם זה בסדר?
שאלה נוספת- נאמר לי לפני ההזרקה להוציא את האוויר מהמזרק הוצאתי את כל האוויר אבל יצאו כמה טיפות גם- האם זה תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014בשתי המקרים אין לדברים שאת מעלה כל חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פריוןאוהד06/10/2014
שלום רב, שמי אוהד בן 24
עשיתי בדיקת פריון פעם שנייה, לאחר שתוצאות הבדיקה הראשונה היו גבוליים.
האם תוכל בבקשה לפענח לי את תוצאות הבדיקה המצורפת להודעה זו?
תודה, אוהד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014הבדיקה בגבולות התקין,למרות שבדיקת המורפולוגיה הינה מתחת לעך הנורמלי התקין,אולם סה"כ תאי הזרע מספקים סיכוי טוב גם להריון ספונטני,יחד עם זאת הייתי מבצע בירור לראות למה המורפולוגיה לוקה בחסר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע לאחר ביוץשוש06/10/2014
מחר בבוקר אני עושה בדיקות דם לפרוגסטרון על מנת לבחון את איכות הביוץ שלי, לאיזה ערכים עליי לצפות על מנת שהביוץ יוגדר תקין ואיכותי?
אם אפשר ביחידות ng\ml כי אני בכללית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014ערכים שמעל 10 ננוגרם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)