מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרקת הורמוניםאור30/09/2014
שלום,
בת 42.5 עברתי 8 טיפולי ivf אשר הניבו 2 הריונות שהסתיימו בשבוע 9 ללא דופק.
לפני יומיים התחלתי להזריק הורמונים ( אחרי החלמה ארוכה מהפלה שהיתה ביוני)
אני מזריקה 2 מנוגון ביום ושמתי לב שכאשר אני מזריקה הורמונים המצב רוח שלי משתנה אני הופכת לחסרת סבלנות כלפי בן הזוג שלי עייפה כל הזמן ומוטרדת ממה יהיה ? ומחשבת כל הזמן שאם לא היו הפלות בני כמה היו התאומים מההריון הראשון ובאיזה שבוע הייתי בהריון השני...
האם זה נורמלי שהחיים שלי פשוט מתהפכים?
ועוד שאלה אני מזריקה כל יום ב22:00 בלילה האם בערב יום כיפור אני יכולה להזריק באופן חד פעמי ב15:00 בצהריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת הורמונים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/09/2014התגובה שלך בהחלט מובנת בהתחשב בשתי ההפלות. נטילת הורמונים עלולה לגרום לשינוי במצב הרוח ומבחינה פזיולוגית מעלה את החרדה. מכאן התחושות שחוות חלק מהנשים.
ניתן לנסות ולהחליף בין תכשירים הורמונלים ולנסות למצוא את זה שגורם לך למינימום תופעעות לוואי.
רצוי לא לעשות מרווח גדול כל כך בשעות ההזרקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השוואה בין וורפי לפריגניקרהילה30/09/2014
וירפי בודקת טריזומיה 13,21,18. הפרעות בכרומזומי המין תסמונת טרנר, קליינפטר, טריפל X, וגיקובס. תסונת חסר 22P, תסמוינת חסר 1P36, תסמונת אנגלמן, תסמונת םרדר ווילי, תסמונת קרי דושה , תסמונת חסר 4P, אריזומיה 9 ו-16. בודקת 15 כרומוזומים.
פריגניקר בודקת טריזומיה 13,21,18. הפרעות בכרומזומי המין תסמונת טרנר, קליינפטר, טריפל X, ותסמונת SUPER MALE . טריזומיות בכרומוזומים 5,7,8,9,16,22 , תסמונת קרי דושה, תסמונת עין החתול ותסמונת חסר 1P36. בודקת את כל הכרומוזומים.
אלו הנתונים שקיבלתי מהחברות כאשר בטבלה בויקםפדיה מציין פרופ' שוחט שפריגניקר 99% ווירפי נעה מ-85% ומעלה.
אנא בכל לשון של בקשה מבחינת ניסיונכם איזו בדיקה מקיפה יותר. אני לא ישנה בלילות מפחדת ממי שפיר בטירוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוואה בין וורפי לפריגניקר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/10/2014אני חושב שאין שוני אך תעשי לפי המלצתו של פ]ופסור שוחט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך משוערדנה30/09/2014
שלום
מחזור אחרון 22/7 שאיבה 4/8
החזרה 9/8 בלסטו
מה התאריך המשוער שלי??
האם התאריך המשוער הוא לשבוע 38 או 40?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תאריך משוער - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/201429/4/15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי צוםשוקו30/09/2014
האם מותר לצום בזמן פרוטוקול..
לקיחת הורמונים , כמות יחסית גדולה
מותר לצום או שההמלצה לוותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה לגבי צום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014ההמלצה היא להמנע מצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות דםשירן30/09/2014
שלום
אני בשבוע 12 מזריקה לעצמי נגד קרישיות דם האם אני צריכה לצום בכיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרישיות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014המלצתי היא להמנע מצום בזמן ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלמיקה30/09/2014
באיזה יום רצוי לעשות פיפל?
אני מקבלת תשובות סותרות מכמה רופאים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014את הפיפל מומלץ לבצע מספר ימים לפני קבלת המחזור המיןעד לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר01/10/2014הסיבה שאת מקבלת תשובות סותרות היא כי אף אחד לא באמת יודע האם זה עוזר בכלל ומתי כדאי לעשות את הפיפל.
לכן כל רופא "ממציא" את הפיפל שלו.
אל תבני על זה יותר מידשי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יצא שעשיתי פיפל 3 ימים לפני
מיקה10/10/2014המחזור..בתקווה שיועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, יצא שעשיתי פיפל 3 ימים לפני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 ימים אחרי החזרהנטלי30/09/2014
ב19/9 היתה שאיבה, ב 22/9 החזרה, מאתמול(יום ה 7 להחזרה) יש לי כאבי בטן שמאוד דומים למחזור וגם היום אותו דבר, בדרך כלל זה לא קורה. האם זה תקין או יש סיבה לדאגה? אני עם תמיכה של אסטרופם פעמיים ביום + קרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 8 ימים אחרי החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/09/2014חשוב חהבדק על מנת לשלול גירוי יתר או תסביב של השחלה.
במידה והכאבים קלים, קרוב לוודאי שאין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית - בארץ או בחו"לדפי30/09/2014
הי,
מתלבטת האם לעבור תרומת ביצית בארץ (העוברים מגיעים מחו"ל, וההחזרה מתבצעת בבית חולים כאן), או לנסוע לחו"ל ולעבור שם את ההחזרה.
בכוונה לא מציינת שמות בתי החולים המעורבים..
מה דעתכם?
יש שוני משמעותי - אחוזי הצלחה, וכו.
אציין כי הסיבה לתרומת הביצית קשורה בגיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה בחום על פרופסור בידר
אלה30/09/2014רופא אנושי ברמות נדירות,מקצועי ואמין,אפשר לטוס לקייב לקלינקה מודרנית אסטתית ונקיה להפליא,ויש אפשרות שמביא טריים לארץ,מחזיר באסותא ת"א או במדיקל סנטר,אפשר לחפש אינפורמציה עליו בגוגל פרופסור דוד בידר,בהצלחה כמובן בכל דרך שתבחרי,אני פשוט מטופלת שלו ומרוצה מההתנהלות והאמינות שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביציות
גילה30/09/2014אני וחברתי טופלנו ע״י פרופ׳ אשכנזי באמצעות ביציות שנתרמו והופרו בקייב והעוברים הובאו לארץ לאסותא תל אביב והוחזרו ע״י הפרופסור ולמזלנו בנסיון הראשון הרינו ועת אנחנו בהריון מתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - בארץ או בחו"ל - תגובה
פרופ` דוד בידר01/10/2014אין שום סיבה לנסוע לחו"ל כאשר אנחנו מביאים עוברים טובים בהצלחה טובה מאוד.
חבל על ההוצאות הכרוכות בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמצלצה על פרופ בידר דוד
טליה01/10/2014אנושי מקסים מבין זמין ומקצועי מביאי טריים לארץ כך שחוסך לך לטוס לקייב אני בשבוע 30 תודה לאל ולפרופסור בידר אחרי המון ניסיונות עד שהגעתי אליו בהצלחה מותק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצה על פרופ ביבר דוד ו
זוהר02/10/2014אני עברתי אצלו החזרה לפני שנתיים והיום יש לי ילד מקסים בן 6 חודשים, ממליצה בחום. ממליצה גם על ד"ר רונית שהיא בנתה לי הפרוטוקול המנצח שבזכותו יש לי ילד בן 6 חודשים... אין עליהם!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצה על פרופ ביבר דוד ו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/10/2014תודה רבה!
תמיד מחמם את הלב לדעת שעבודתינו נושאת פרי.
מאחלים לכם הרבה אושר וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופא פוריות טוב בירושליםדפי30/09/2014
שלום לכולם,
אני זקוקה להמלצות על רופא פוריות טוב בירושלים, אפשרי דרך מכבי או פרטי.
תודה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על רופא פוריות טוב בירושלים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014פרופ נרי לאופר,פרופ הורוביץ,פרופ מרגליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין הרפס להפלות?לוני30/09/2014
שלום,
אני בת 39, עברתי הפלה בשבוע 7 לאחר החזרת עוברים. לאחר הטיפול בציטוטק, שאחת מתופעות הלוואי שלו היא עלייה בחום הגוף, הופיע לי הרפס בגב התחתון לכוון תחילת ה"חריץ" של הישבן. (סליחה על התיאור הבוטה). זה מקום שההרפס מתפרץ לי בו תמיד כשיש לי חום, מהשנתיים האחרונות. קראתי שאחד הגורמים להפלות הן מחלות זיהומיות אקוטיות, ויש המונים את ההרפס בינהן. האם יתכן שזה מה שגרם להפלה? יש שכותבים שהרפס אינו גורם להפלה, כך שאני קצת מבולבלת ואשמח לתשובה מוסמכת מכם, המומחים לפריון. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשר בין הרפס להפלות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014
הפלות טבעיות מתרחשות בין היתר על רקע זיהומים,לעיתים מדובר בזיהום בשלב המוקדם של ההריון. ולעיתים ההפלה נגרמת מזיהום קיים באברי הרבייה .מחקרים הצביעו על שיעור גבוה פי כמה להפלה בקרב נשים שסבלו מזיהום נרתיקי כמו כלמידיה, ציטומגלווירוס, הרפס וזיהומים פטרייתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לוני30/09/2014כלומר, אם ההרפס אינו באיבר המין אז אין הוא מאיים בכלל על ההריון הצעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014ישנם מחלות וירליות ובקטריאליות חריפות חאו דווקא באברי המין העלולות לפגוע בהריון
ולגרום להפלה או מות עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 29 לאחר הפריהמיכל30/09/2014
אני בשבוע 29 והיום עשיתי הערכת משקל ראשונה התוצאות הם משקל 1240
היקף ראש 265
היקף בטן 229 מ"מ
אןרך עצם הירך 57 מ"מ
האם תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מיכל30/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי, עדיין לא קיבלתי וסתאני30/09/2014
בטא ראשונה ביום רביעי 26, וביום ראשון ירדה ל 16. החלו כאבים בבטן, צד שמאל כחמש ס״מ מהטבור שמקרינים למפשעות והאגן. זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי, עדיין לא קיבלתי וסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014הפלה כימית-התופעות נורמליות,אם כי עש לעקוב ולשלול גם את האפשרות של הריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתינה לבטאדחוף30/09/2014
שלום,
ב 21/9/14 הוחזרו 2 עוברים טריים, תמיכה אסטרופם*3 וגסטון 1 מ"ל.
היום 30/9/14 דימום לא חזק.
רגישות בחזה
בדיקת בטא רק ב 5/10/14
על מה מעיד הדימום?
האם מדובר במחזור?
מה עליי לעשות/לבדוק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממתינה לבטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014במידה והדמם יגבר כנראה שמדובר בהופעת מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת איך עובד תהליך החזרתאני30/09/2014
מוקפאים..
הרופא רשם לי אנדומטרין, אסטרופם וגסטון.
מה הם השלבים בתהליך ולאילו תוצאות מחכים על מנת לבצע את ההחזרה? (עוברים בני 3 ימים, 8 תאים )
האם מחכים לביוץ או שמתבססים רק על עובי הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לדעת איך עובד תהליך החזרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014את הזרקת העוברים המוקפאים מבצעים בשני אופנים -על בסיס טבעי,או בטיפול הורמונלי תחליפי.
בהחזרה על בסיס ביוץ טבעי אין טיפול תרופתי כלל. פשוט מבצעים מעקב זקיקים על מנת לזהות במדויק את מועד הביוץ, ומבצעים את ההחזרה ביום המתאים. לעיתים נותנים זריקה של חומר מבייץ (אוביטרל או פרגניל) על מנת להיות בטוחים בזמן הביוץ המדויק.
בהחזרה על בסיס הורמונלי בונים את רירית הרחם ומביאים אותה למצב המתאים לקליטת הריון על ידי טיפול תרופתי. התהליך מתבצע על ידי נטילת ההורמונים אסטרוגן)אסרוםפ,פרוגינובה) ופרוגסטרון (נרות פרוגסטרון-אנדומטרין,אוטרוגסטן,ג׳ל קרינון,זריקות גסטון,או שילוב בינהם)המשפיעים על הרירית, באופן שמחקה את התנהגות הורמונים אלו לאורך מחזור הוסת לפני ואחרי הביוץ. אצל הרוב המוחלט של הנשים לא מתרחש ביוץ בעת טיפול כזה. עם קבלת הוסת מתחילים לקחת אסטרוגן -במקביל עוקבים אחרי מצב ההורמונים בדם ועובי הרירית. כאשר רמת האסטרוגן בדם גבוהה מספיק, כמו לפני ביוץ, ורירית הרחם עבה מספיק, מתחילים לקחת בנוסף גם פרוגסטרון מצב זה אנלוגי את לעליייה בפרוגסטרון לאחר הביוץ, כלומר היום בו מתחילים לקחת פרוגסטרון נחשב כיום הביוץ (על אף שלא מתרחש ביוץ בדרך כלל), וההחזרה תבוצע מספר ימים לאחר יום זה, בהתאם לגיל העוברים. לאחר ההחזרה ממשיכים לקחת את שני סוגי התרופות כמעט עד סוף השליש הראשון להריון, על מנת לתמוך ברירית הרחם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההסבר, ועוד שאלה
אני01/10/2014האם אפשר ״לשחק״ עם יום החזרת העוברים?
הוסת הגיעה הבוקר ונראה לי שההחזרה תיפול על חופשה שיש באסותא ראשלצ בסוכות.. האם אפשר לדחות את ההחזרה על ידי דחיית מתן הפרוגסטרון? האם יש סיכוי שבכל זאת יהיה ביוץ טבעי ואז בעצם לא תהיה ההחזרה? מה הסיכויים שזה ייקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על ההסבר, ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/10/2014ניתן בהחלט לתמרן את מועד ההחזרה כאשר הפרוגסטרון נילקח בשלב מאוחר יותר,וקיים סיכוי סביר שהביוץ ידחה והטיפול לא יתפספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרב30/09/2014
כתבתי בעבר יש לי דימום/הפרשה חומה 7 ימים אחרי
הזרעה /אוביטרל זא כ5 ימים אחרי הביוץ
וזה נמשך עד הוסת הבאה עשיתי בדיקת פרוגסטרון
9 ימים אחרי הביוץ בזמן ההפרשות הוא היה 42
בדיקות הורמונליות תקינות עשיתי היסטרו יצא תקין
עשיתי פיפל נלקחה הדגימה של הרירית
לביופסיה יצא תקין.
1.אז למה בכל זאת יש את זה ?
2.האם יש עוד בדיקות שניתן לעשות?
3.האם זה מפריע לקליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014בנסיבות אלו יש לשקול להקטין את כמות הנוזל המוזרק בהזרעה,כדי לעורר פחות התכווצויות של הרחם העלולים לגרום להכתמה הדמית בעקבות ההזרעה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)