מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי אולטראסאונדזוהר28/09/2014
שלום,
עברתי החזרה ב 4/9. היום ביצעתי אולטראסאונד נצפה שק הריון בגודל 13 מ"מ ללא תוכן ברור האם זה סביר לשבוע בו אני נמצאת? ומה אומק גודל השק על ההריון? התוצאה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי אולטראסאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014מתקבל הרושם שמדובר בהריון מתפתח,אם כי יש לראות את המשך התפתחותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשך - החזרת עובריםמוריה28/09/2014
האם יכול להיות קשר לכך שיום קודם אכלתי במסעדה סלט ובו עלים? (שכחתי לצערי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת המשך - החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ועוויתות לאחר החזרהמוריה28/09/2014
בוקר טוב,
ב 18.9 הוחזרו שלושה עוברים.
בבדיקת דם ב 23.9 , הערכים הם:
E2 2388
HCGB 10
אבל, ביומיים האחרונים (שמונה ותשעה ימים לאחר ההחזרה), אני מרגישה כאבים משונים: מעין עוויתות, דקירות באזור הנרתיק, וגם כאבים פתאומיים בגב התחתון.
כמו כן, בהתחלה סבלתי מעצירות וביומיים האלו - "העסק השתחרר" (סליחה על התיאורים..).
אני מאד לחוצה ומאד מאד מודאגת.
תודה לכם מראש על התשובה, ועל הפורום הנפלא, אני מניחה שאני מדברת בשם רבות - אתם עוזרים לנו מאד!
שנה טובה ומבורכת, שנת פריון ובריאות טובה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים ועוויתות לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014כל התופעות שהעלית אינן חריגות בעקבות טיפול המלווה בהחזרת עוברים,ערך הביטה הגבולי כנראה נובע ממתן זריקת האוביטרל ,ואינו מצביע על הריון -את בדיקת ההריון יש לבצע ב-5 לחודש אוקטובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת את השאלה-למה ככ הרבה זמן
רוצה להבין28/09/2014מההחזרה לבצע בדיקת דם להריון? זה לא 12 יום מההחזרה? 5.10 עוד רחוק...
לפי הספירה מחר היא יש לעשות ביטא, לא?
2. האם בטא=10 שבוע אחרי ההחזרה מרמזת על זה שתגדל עד לבדיקה המהימנה לאחר 12 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה29/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנצלת את השאלה-למה ככ הרבה זמן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2014תיקון טעות-ניתן לבצע את הבדיקה ב-30 לחודש.
ערך 10 יכול לנבוע גם מזריקת האוביטרל,ולכן לא יכול לשקף עדיין השתרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור וצילום רחםנ28/09/2014
שלום,
ביצעתי סונר זקיקים ורופא הנשים שלי לאחר מכן הבחין באופן ברור כי בייצתי (מחזור טבעי). עברו 19 יום ועדיין לא קיבלתי(עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית).. האם אני לא אמורה לקבל מחזור לאחר 14 יום מיום הביוץ? אם כן.. מהן הסיבות הרפואיות היכולות להסביר את הסיבה שלא קיבלתי מחזור עד עכשיו... רופא הנשים אמר שבמידה ולא אצליח בחודשיים הקרובים להיכנס להריון אצטרך צילום רחם.. האם זה גם קשור לזה שהמחזור לא מגיע לאחר 14 מיום הביוץ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור במחזור וצילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014עיכוב בהופעת הוסת לאחר ביוץ ללא הריון ,נובע מפעילות עודפת של הגופיף הצהוב,לעיתים בנוכחות ציסטה שחלתית פונקציונלית,אין קשר לכך עם הדרישה לבצע צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הינך ממליץ על נטילת כדורים?
נ28/09/2014תודה רבה על התגובה המהירה!
שאלה נוספת בהמשך לתגובתך- האם במקרה כזה של שחלה פוליציסטית כדאי/ צריך לקחת כדורים על מנת להיכנס להריון (בבדיקת דם + אולטרסאונד אכן גילו כי אני סובלת משחלות פוליציסטיות)? אני מנסה להרות כ- 8 חודשים.
יש לציין כי במספר פעמים שאכן בדקתי כי בייצתי המחזור אף פעם לא הגיע תוך 14 יום מיום הביוץ...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם הינך ממליץ על נטילת כדורים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014בהחלט יש מקום לשקול טיפול הורמונלי מבוקר להשריית ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרו אבחנתית כשבוע לפניבולי12327/09/2014
החזרת מוקפאים.
האם אפשרי והאם מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרו אבחנתית כשבוע לפני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014אין לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית ובו בעת באותו החודש לבצע החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית ביוץאני27/09/2014
שלום,
כיצד גלולות למניעת הריון יכולות לדחות ביוץ?
האם ניתן לדחות בכמה ימים?
לכמה ימים נהוג לקחת את הגלולות?
תודה,
שנה טובה ומתוקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחיית ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014הגלולה יוצרת משוב הורמונלי המשפיע על המערכות ההורמונליות שביותרת המוח ובכך נמנע תהליך הורמונלי שחלתי המביא בסיכומו של דבר לביוץ-על מנת להשיג את האפשקט הרצוי ,רצוי לקחת את הגלולות לפחות למשך 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות פרופסור- מה בעצם
אני28/09/2014קורה אחרי 10 ימים?
שוב מחזור?
בכמה ימים בערך מתעכב הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני28/09/2014תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2014יופיע מחזור תוך 3-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVFשלי27/09/2014
אני אחרי 5 הזרעות ו 3 טיפולי IVF
בשתיים המטיפולים היה רק עובר אחד להחזרה אבל רמה1 ושמונה תאים לדברי הרופא הכיי טוב שאפשר לבקש.
באחד הטיפולים הוחזרו 4 עוברים .
האם הבעיה היא בהשרשה או באיכות העוברים?
בנוסף לטיפול ההורמונלי מקבלת חיזוק של רפואה משלימה -רפלקסולוגיה דיקור וצמחי מרפא , מה עוד ניתן לעשות ע"מ להגדיל את הסיכוי להיקחט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014הייתי שוקל לבצע היסטרוסקופיה הבחנתית על מנת לשלול גורם רחמי המעכב את כניסתך להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מרגישים כשיש גירוי יתר?.27/09/2014
יש מה לעשות כדי שיעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה מרגישים כשיש גירוי יתר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014בעיקר מעקב של הרופא המטפל,מנוחה ושתיה מרובה,ולפי הצורך אשפוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשלי27/09/2014
שלום רב,
מהי תוצאת בטא חיובית 14 יום אחרי החזרת עוברים ?
מעל 5 זה נחשב חיובי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014כל תוצאה מעל 5 הינה חיובית אם כי אינה בהכרח מצביע על הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פיריון ושלב לוטאלי קצרמעיין27/09/2014
אחרי שנה של ניסיונות אנחנו מתחילים טיפולי פיריון עם זריקות הורמונים אוביטרל והזרעות
עד עכשיו בניסיונות הטיבעיים קיבלתי נירות אוטראגוסטן 100 מ"ג נר בבוקר ונר בלילה
מה קורה עכשיו כשאתחיל טיפולים? עדיין לוקחים אוטראגוסטן או משהו אחר בגלל שלב לוטאלי קצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פיריון ושלב לוטאלי קצר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/09/2014היות ועד עכשיו טופלת בתכשירי פרוגסטרון, אני מאמינה שהרופא שלך ימשיך בתמיכה של הפרוגסטרון לאחר ההזרעות. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם האוביטרל שניתן לפני הביוץ לא גו
מודאגת28/09/2014לא גורם גם להארכת השלב הלוטאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם האוביטרל שניתן לפני הביוץ לא גו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותרום27/09/2014
שלום רב,
רציתי לשאול האם נטילת גלולות מליאן עלול לגרום לבחילות במשך כל היום?
וגם אשמח לקבל הסבר על הסיבה בה נותנים גלולות למשך 21 יום לפני התחלת טיפול הפריה?
תודה רבה שנה טובה ופוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/09/2014במקרים נדירים גלולות עלולות לגרום לבחילות.
מטרת הטיפול בגלולות הוא לגרום לסנכרוניזציה של הזקיקים המגוייסים במהלך הסטימולציה. תוספת הגלולות מאפשרת תזמון טוב יותר של תחילת הטיפול ויש דיווחים שמפחיתות את שיעור הציסטות כאשר ניתנות עם דקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רום27/09/2014תודה על התשובה.
ויש לי שאלה נוספת.
הרופא אמר לי לקחת גלולות 21 יום וביום השלישי לאחר הפסקת הגלולות להתחיל בזריקות דקטפיל 3 ימים ואז 5 ימים זריקות מונופור.
כל זה ללא בדיקת דם או בדיקה כלשהיא עד לאחר סיום הזריקות.וגם ללא קשר לזמן קבלת המחזור.
האם זה הגיוני ומקובל?
בת 40 לאחר 4 הזרעות מתחילה טיפול הפריה ראשון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014בהחלט אפשרי,בתנאי שיופיע מחזור עד ליום השלישי לאחר הפסקת הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת שאם לא יגיע המחזור
רום28/09/2014ביום השלישי לסיום הגלולות אין טעם להתחיל בזריקות?
מה לעשות במצב כזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תשובה.תודה
רום28/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבקשת תשובה.תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2014להמתין להופעת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב בבקשה עזרה- אני שבועדנה27/09/2014
ויום לאחר החזרת 2 טריים.( פעם ראשונה). מאתמול בערב החלו לי כאבים בצד ימין , לא ממש יודעת להגדיר את המקום זה מתחת לטבור מצד ימין אמצע כזה מעין בטן תחתונה. מזה האזור הזה? שלפוחית? ממה יכול לנבוע הכאב? עד עכשיו לא היה לי כלום פרט לעצירות שנמשכת...
אבקש את עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב בבקשה עזרה- אני שבוע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2014בד״כ כאבים כאלו נובעים מהצגובה האגנית לטיפולהתפתחותן של ציסטות שחלתיות,יחד עם זאת אם התופעה תתגבר,יהיה צורך לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה האזור הזה? יכול להיות שלפוחית?
דנה27/09/2014הרחם יותר גבוה ממה שהסברתי, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה האזור הזה? יכול להיות שלפוחית? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/09/2014הרחם בשלב הזה בתוך האגן. יש אפשרות שמדובר בשחלה אך גם בשלפוחית השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזו השחלה, מה עושים? מה זה יכול
.27/09/2014להיות?
האם זה יכול להשפיע על הצלחת הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שזו השחלה, מה עושים? מה זה יכול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2014מעקב שמרני,לא אמור להשפיע על ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול בערב התחילו לי גם
דנה28/09/2014שלשולים( סליחה על הגועל..) והיום זה נמשך..
האם אלו תסמינים של גירוי יתר? יום ד אמורה לבדוק בטא.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה28/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2014האפשרות בהחלט קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פריוןרותם26/09/2014
שלום רב וחג שמח,
לפני חמישה חודשים התחלתי במעקב פריון אצל מומחה (מעקבי זקיקים, טיפול באוביטרל על בסיס מחזור טבעי, ובחודש האחרון גם טיפול בגונאל-F, במינון של 75 יחידות ליום, במשך שבוע בימי הביוץ).
הטיפול בגונאל-F הניב 2 זקיקים, במקום זקיק אחד שהיה מתקבל לפני כן.
בנוסף, הזרקתי אוביטרל עפ"י הנחיית הרופא, וקיימתי יחסים במשך 3 ימים רצופים (בהתאם להנחיות הרופא).
לצערי, אתמול קיבלתי מחזור, כך שגם החודש לא נקלטתי.
ברצוני לדעת, לפני התחלת סבב נוסף של טיפולים הורמונאליים לחודש זה:
האם ישנן הגבלות כלשהן/תופעות לוואי שקשורות בטיפול ממושך בזריקות גונאל-F ואוביטרל?
האם קיימת המלצה לכמות מסויימת של סבבי טיפול בזריקות אלה?
אשמח לקבל מידע כדי להימנע מסיכונים אפשריים לשחלה שלי.
בתודה מראש,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2014בד״כ בטיפול מבוקר שיעור הסיבוכים קטן,ולכן לאחר בקרה אולטרסונית ניתן להתחיל בטיפול חדש,בד״כ ניתנים 3-4 טיפולים כאלו לפני המעבר להפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
רותם27/09/2014תודה רבה על המענה, פרופ' אשכנזי.
האם זה אומר שעלי לבקש מרופא הנשים שלי לעבור בדיקת אולטרה-סאונד לפני תחילת סבב נוסף של הזרקות גונאל-F?
בתודה מראש,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום יום כיפורדנה26/09/2014
שלום
שבוע 9 לאחר טיפולי ivf
זה הריון שחיכיתי לו המוןןןן זמן
השאלה האם כדאי לצום ביום כיפור??
או שיש סיכון הכי קטן שבגללו עדיף לוותר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צום יום כיפור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/09/2014ההמלצה לנשים בהריון להימנע מצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר סימנים להריוןbaby25/09/2014
3 ימים לפני בדיקת בטא, ואין שום סימן פיזי להריון.
אני יודעת שלא כולן מרגישות סימנים, אך המצב הכי קרוב להריון שהיה לי- הריון כימי (מהזרעה), כמה ימים לפני הבטא החזה שלי גדל מאוד, נהיה קשה וכואב.. והפעם כלום. האם זה יכול לרמז על כך השהפעם זה לא קרה? (אני אחרי החזרה כפולה)
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר סימנים להריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/09/2014סימני הריון בדרך כלל מופיעים בשלב מאוחר יותר, עם עליית ערכי הבטא.
אי הופעת סימני הריון אינם שוללים הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)