מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מי שפירהילה03/10/2014
איך אפשר לדעת והאם יש שקיפות לגבי מספר הפלות שנגרמו ממי שפיר אצל רופא שאבחר לעשות אצלו את הבדיקה?
יש לי המטומה האם זה מפריע לביצוע דיקור מי השםיר?
כמה זמן צריך לנוח אחרי ביצוע הבדיקה והאם המנוחה מצריכה שכיבה או רק המנעות ממאמץ? וכמה זמן אחרי אפשר להתקלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014עלייך לבחור רופא שאת מאמינה בו וכישוריו לבצע את הבדיקה במיומנית אופטימלית,ובנסיבות אלו לפעול לפי תחושות הבטן שלך.במידה ויש לך המטומה אני הייתי נמנע בשלב זה מביצוע הבדיקה,לאחר הבדיקה נדרשת מנוחה של 48 שעות ,אין צורך בריתוק למיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר
הילה04/10/2014אז מה עליי לעשות? אני כבר בת 40 אחרי הזרעה מתורם זרע שאני לא יודעת מה הרקע שלו מבחינת מחלות ועכשו ההמטומה מפריעה לדיקור. האם בדיקת ווריפי תעזור במצב זה אני בלחץ אני כבר בשבוע 14 לא נמליחה לישון מרוב לחץ הרופא שבחרתי עושה מי שפיר בשבוע 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/10/2014יש לקוות שההמטומה תחלוף עד למועד הדיקור,בדיקת הדם אינה תחליף לבדיקת מי שפיר,לכל היותר עוד בדיקת עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב מוקפאים על בסיס טבעיבולי12302/10/2014
האם בהחזרה על בסיס מחזור טבעי משתמשים באוביטרל לתזמון הביוץ?
אני מטופלת ביחידה ציבורית שלא פעילה בשישי שבת ותוהה איך נמנעים ממצב שההחזרה תפול על ימים אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבב מוקפאים על בסיס טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014במרבית המקרים משתמשים באוביטרל על מנת לתעל את הביוץ למועד האופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה וטיפולי פוריותהתייעצות02/10/2014
ביום שני התחלתי כדורי איקקלומין. אתמול גילו שהשותפה שלי לעבודה חלתה במחלת הנשיקה. האם עליי להפסיק את הטיפול מחשש שנדבקתי ? אשמח לעצות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
התייעצות03/10/2014בשבועיים האחרונים נעדרה מהעבודה. שבועיים לפני סחבה מחלה והרגישה לא טוב. כעת מתברר שזה היה מחלת הנשיקה. עד מתי היא מדבקת . וכיצד זה משפיע עליי להמשך הטיפול ? הבנתי שמדבק ומסוכן בתחילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014להערכתי הרופא שלך ביצע בדיקות כלליות לפני תחילת טיפול הפריון ובינהן גם בדיקת ה-CMV ,וניתן לדעת לפי בדיקה זו אם את מחוסנת ונדבקת בעבר בוירוס או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלתעדי02/10/2014
החזרת 2 מוקפאים כאשר הרירית 5.5 והe2 עומד על 25000 )
(עשרים וחמש אלף לא התבלבלתי ......)
פרוגסטרון 0.9 יומיים לפני החזרה ויומיים לפני החזרה התחלתי קרינון
האם בכלל יש סיכוי להחזרה שיודעים שיש גירוי יתר?
האם אתם מכירים הצלחה של טיפול בתנאים כאלו ?
מתי אסותא יוצאת לחופש ולכמה זמן?
אני כבר מתוסכל וחושבת שהכל היה לשווא ומראש לא היה סיכוי לטיפול הזה
אודה לתשובתכם המהירה
תודה על ההתייחסות פה בפורום זה לא מובן מאליו תמשיכו חהגשים חלומות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתוסכלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014לא להתייאש קיימים הריונות גם בנוכחות רירית דקה כזו-אסותא יוצאת לחופש מ-18/10 עד ה12/11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ אשכנזי
עדי03/10/2014תודה רבה על תשובתך
שאלה נוספת שמטרידה אותי האם מבצעים החזרה בנוכחות אסטרודיול כל כך גבוה???? )25 אלף?!
ואם כן אין השפעה על הסיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014לרמות האסטרוגן שמקורם מהטיפול בכדורי האסטרוגן אמורה להיות השפעה רק על רירית הרחם אולם ללא כל השפעה על העוברים שהופשרו,ובמובן זה אין לך מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריוןשמרית02/10/2014
שלום
ב 10/8 עברתי שאיבה לא החזירו מיד כי היתה תגובת יתר
ב 21/8 היתה וסת אחרונה
ב 4/9 היתה ההחזרה
באיזה שבוע אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/10/2014כרגע מתקרבת לשבוע 4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום יום הכיפוריםאושרה02/10/2014
שלום,
בשעה טובה לאחר מספר הפריות נכנסתי להיריון באופן טבעי ( במהלך טיפול פרוטוקול ארוך). ברוך השם!
עכשיו אני בתחילת השבוע החמישי עם בטא- 7900.
השאלה שלי האם מותר לי לצום? האם אפשר לשתות רק נוזלים?
אשמח לתשובה מהירה,
אושרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום יום הכיפורים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/10/2014אפשר לשתות רק נוזלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHנטע02/10/2014
שלום רב,
בת 41 מעוניינת להרות. עברתי בדיקות דם בהן כל הערכים היו בגדר הנורמה חוץ מ- FSH שהתוצאה שלו 17.50 MIU/ML
את הבדיקות עברתי ביום הרביעי למחזור.
התור לרופא מטפל רק בעוד שבוע ולפי מה שהבנתי התוצאה גבוהה ועלולה לפגוע בסיכויי להרות. האם זה נכון?
אשמח לשמוע חוו"ד.
תודה וגמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/10/2014בדיקת ה-FSH היא אחת הבדיקות שמספקת מידע לגבי הרזרבה השחלתית. ערכי הדיקה התקינים נמוכים מ-10 או מ-12 בתלות במעבדה הבודקת. ערכים כאלה עלולים להצביע על ירידה ברזרבה השחלתית ובסיכוי להרות. בכל מקרה מומלץ לחזור על הבדיקה ולהרחיב את הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדרך לפונדקאות עוצרים בתרומת ביציתאיילת02/10/2014
שלום רב,
בת 38.5,גובה 1.58, משקל 48, רזרבה שחלתית נמוכה (FSH 29), אנדומטריוזיס , הדבקויות קשות באגן ועכשיו רירית סרבנית (בקושי 6 ממ וגם לא תלת).
השבוע, לאחר כשלון ראשון של תרומת ביצית, ורגע לפני שאני פונה לפונדקאות, אני מבקשת עזרתכם -
בהתחלה ניסיון לייצר לי ביציות -
פרוטוקול 1 - ללא התערבות של הורמונים כלל - ביום ה- 10 למחזור E2 1126 ופרוגסטרון 2.8 - הרירית היתה 6.6, ואז שלושה ימים אחרי ביוץ מוקדם והרירית ירדה ל - 5.
פרוטוקול 2 - התערבות הורמונלית (מהיום ה- 7 צטרוטייד ו- 250 מונופור), הרירית הגיע מקסימום ל- 5.8 וביומיים לפני השאיבה עמדה על 5 ממ (E2 היה 2813 ופרוגסטרון 7.6). נשאבה ביצית אחת שלא הופרתה.
פרוטוקול 3 - ארוך מאוד – 17 יום, (מהיום ה- 2 דקא 0.1 ומונופור 450, ומהיום ה- 10 הגדלת דקא לחצי ומונופור עדיין 450 . הרירית הגיעה ל- 6.8, ויומיים לפני השאיבה ירדה ל- 6 ממ. נשאבה ביצית אחת והופרתה, החזרה לאחר יומיים ללא הריון.
ומעכשיו – תרומת ביצית –
פרוטוקול 4 – מהיום ה- 3 למחזור – 3 פרוגינובה. מהיום ה- 9 למחזור – 4 פרוגינובה ו- 1 צטרוטייד, ביום ה- 13 -14 להוריד רק את הצטרוטייד והחל מהיום ה- 15 – 3 פרוגינובה ו- 900 אוטרוגסטן. רמת E2 הגיעה ל – 20,000. הרירית לעומתה עשתה טובה והגיע ל- 6 ממ (ואני מזכירה שהיא לא תלת).
השאלה היא – מה עושים ? כי אם הרירית שלי גרועה (בנונית מינוס), לא חבל על הכסף של התרומה ? האם יש עוד דרכים ? עוד פרוטוקולים ? או שזהו הגעתי ל"דד אנד" ומה שנשאר זה פונדקאות ? נשארו לי עוד 3 מוקפאים ואני פשוט לא יודעת מה לעשות, אולי עדיף להטיס אותם לגיאורגיה ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך לפונדקאות עוצרים בתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר03/10/2014את לא צריכה להסות ליצר לך ביציות.
צריכה תרומת ביצית פונדקאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדרך לפונדקאות עוצרים בתרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014אכן הרירית שלך מאוד גבולית,ניתן להשתמש באמצעים נוספים על מנת להפיע על הרירית ועל שיעור ההשתרשות -כמו ביצוע פיפל,מתן ויטמין E ,מתן אספירין,ולעיתים אפילו מתן ויאגרה,כל זאת בתנאי שההיסטרוסקופיה תקינה וצילום הרחם שלל מצב של הידרוסלפינגס(חצוצרה חסומה בקצה הדיסטלי עם נוזלים בתוכה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך לפונדקאות עוצרים בתרומת ביצית
ayelet03/10/2014פרופסורים יקרים,
תודה על התייחסותכם.
ראשית אציין כי אני כבר בהליך של תרומת ביצית ואין לי עניין לבזבז זמן בניסיון לייצר ביציות.
שנית אציין כי -
1. ב- 2006 עשו לי ניתוח לפרסקופיה ובעקבותיו גם פתחו לי בטן' כרתו לי חצוצרה והוציאו אנדומטריומה בגודל של 10 סמ.
2. לפני חודשיים עשיתי היסטרסקופיה אבחנתית שהיתה תקינה בכל הממצאים (למעט רירית דקה).
מה עושים ? מנסים לעשות החזרה נוספת עם רירית כזו ? שולחים את העוברים לגיאורגיה (אם אפשר בכלל). שהצעתי לרופא שלי את אופציית הפיפל, ויאגרה, אסיפירין הוא אמר שזה לא עוזר, ובמקביל מלמל לעצמו משהו על החזרה זיגוטה.
מה אתם ממליצים בשלב הזה ? לעשות עוד תרומת ביצית ? אני ממש עצובה ומאוד קשה לי להתמודד עם פונדקאות ...שזה בכלל לא יהיה הילד שלי ...ובכלל מה ההבדל בין זה לבין אימוץ בידיעה שזה ממילא לא הילד שלי...(רק של בן זוגי, אם הוא בכלל יסכים)
תודה רבה וחתימה טובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדרך לפונדקאות עוצרים בתרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014הייתי מאמץ את ההמלצות שנתתי לך ומבצע עוד נסיון אחד של תרומת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי צילום רחם שאלהלימור02/10/2014
היי אני בת 32 יש לי ילדה ב 5 כמעט מהריון טבעי שנה וחצי אני מנסה להכנס להריון שוב אך ללא הצלחה עשיתי השבוע צילום רחם כואב מאוד שאמרו לי שיש לי סבירות גבוהה להדבקיוית בחצוצרה וכנראה שהאפשרות היחידה היא הפרייה
השאלה שלי האם מישהי קיבלה תשובה ועדיין נקלטה להריון?
וכמה ימים לאחר הבדיקה אפשר לקיים יחסים רגיל אולי יקרה נס ויקלט טבעי? כי החומר שהוזרק מכיל יוד שלא יהיה לזה השלכות (בעלי אלרגי ליוד} תודה רבה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי צילום רחם שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/10/2014ניתן לקיים יחסים לאחר צילום רחם ללא חשש. לעיתים בעקבות הצילום חסימות עדינות נפתחות והסיכוי להרות גבוה יותר באותו חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרים מהקופהאיילת02/10/2014
שלום רב,
אני בקופת חולים מכבי ואחרי תרומת ביצית ונשארו לי 3 עוברים מוקפאים.
השאלה שלי - האם אני יכולה לקבל החזר על תרומת הביצית ובמקביל לבקש טופס 17 נוסף לאסותא לצורך החזרת העוברים המוקפאים ?
האם עצם העובדה שמדובר בתרומת ביצית זה ישלול ממנו אישור טופס 17 להחזרת עוברים (מוקפאים וטריים) ?
אודה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרים מהקופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014את בהחלט זכאית לטופס 17 להחזרת עוברים מוקפאים (שלב ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא שליליתשואלת02/10/2014
שלום.
החזירו לי 2 עוברים לפני שבועיים, מדרגה 1 (8 תאים), והיום הביטא שלי היה קטנה מ-5... מעבר לאכזבה, רציתי לשאול האם אפשר לדעת מה היתה הסיבה לכך שההיריון לא נקלט??
אני בת 30, לאחר הצלחה אחת לפני שנתיים וחצי, העוברים היו טריים (לא מוקפאים).
יש משהו שאוכל לעשות בפעם הבאה להגדיל את הסיכויים?? (דיקור / תזונה / התנהגות...)
תודה רבה!!! ובשורות טובות לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא שלילית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/10/2014שיעורי ההצלחה בהפריה חוץ גופית עומדים על 30%. אם העוברים יפים, קשה לדעת מדוע ההריון לא נקלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ביוץ ו-IVFנונה02/10/2014
שלום,
התחלתי טיפול הורמונלי לפני IVF בפעם הראשונה, עקב חסימה מכנית. שאלתי היא כזו. הפרוטוקול שלי הוא פרוטוקול קצר. התחלתי להזריק גונאל אף ביום השלישי למחזור. אני אחרי שמונה זריקות, ביום 11, והיום ראו באולטרה סאונד שני זקיקים 11-12 ובדיקות הדם הראו פרוגרסטרון 2> ו-E2 - 1390. זה לעומת בדיקות שנעשו לפני שלושה ימים ובהן אותו ערך לפרוגרסטרון ו-E2 = 630. עובי הרירית הוא 8. הרופא העלה לי את המינון של הגונאל אף מ-150 ל-225 ואמר לחזור ביום ראשון. אני חוששת שאפספס את הביוץ החודש, או אולי שאיני מגיבה להורמונים כמו שצריך. האם פספוס הביוץ יכול לקרות? אשמח לתשובה, אני מאוד לא שקטה לגבי כל הסיפור : )
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ביוץ ו-IVF - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/10/2014לפי התוצאות נראה שאת מתחילה להגיב. לא נראה כרגע שאת קרובה לביוץ. מסכימה עם הרופא לגבי העלאת המינון ובדיקות חוזרות ביום ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמטרידה אותימודאגת02/10/2014
אני לפני הריון
איך אדע אם קיבלתי מכה ממשהו אם זה יכול לגרום נזק לחצוצרות/שחלות /רחם (עוד לפני ההריון !)? מה צריכה להיות עוצמת המכה על מנת שאדע אם עלי לדאוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה שמטרידה אותי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2014האברים שציינת מוגנים באגן,ומבחינה זו צריכה להיות טראומה חזקה מלווה בדמם בטני כדי שיגרם נזק לאחד מאברי המין הנשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יודעים אם יש דמם ביטני?
מודאגת02/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך יודעים אם יש דמם ביטני? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2014דמם ביטני גורם לבטן חריפה המצריכה ביקורת רפואית בגלל עוצמת הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקריאת נתונים...נעה02/10/2014
החודש לא עברתי אף טיפול. מחזור אחרון 30/8 . ב21/9 בטא 4.8 ב30/9 בטא 27.8. בהוראת רופא הזרקתי ב30/9 פריגנל והתחלתי אנדומטרין..
והבוקר 2/10 התחיל דימום בעיקר רירי עם כאבים כמו במחזור..
מה קורה אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בקריאת נתונים... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2014המפתח לפתרון לרצף האירועים והטיפולים שנתנו מצוי בידי הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LHעמל02/10/2014
שלום
פוליציסטית , שבוע הבא יש לי החזרת מוקפאים
ואצלי בכל שלבי המחזור ה LH גבוהה ?
האם LH גבוהה משפיע על סיכויי להרות ?
והאם יש תרופה שמורידה את ערך ה LH ?
תודה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
LH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2014בהחזרת מוקפאים לעובדה זו לא תהיה משמעות,כל המדכאים האגוניסטים והאנטגוניסטים מורידים את רמות ה-LH
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)