מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקות במקום איקקלומיןאור06/10/2014
האם יש עדיפות למתן זריקות במקום להתחיל באיקקלומין לבחורה שהיו לה הידבקויות שהופרדו בניתוח? הטענה היא שבשל ההידבקות לא מומלץ להתחיל עם איקקלומין (אין עוד בעיה מלבד ההידבקות שהופרדו)
אך הזריקות לא גורמות לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקות במקום איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014הפרוטוקול הטיפולי הינו באחריות הרופא המטפל,אם כי יתכן שבנסיבות המקרה הייתי מחליט להתחיל בטיפול להשריית הביוץ באמצעות גונדוטרופינים (זריקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה חודששירן06/10/2014
שלום,
שבוע 11 לאחר הפרייה
איזה חודש אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה חודש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014חודש שלישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ספונטני בגיל 42שוש06/10/2014
שלום רב, בת 42 עם 4 בנים, הריונות ספונטניים וקלים.
מעוניינת בבת, אך לא רוצה טיפולים.
רוצה לדעת מה הם סיכויי להריון (באופן כללי לא משנה מין העובר) בגיל 42 ?
מה הסיכוי ללידת תינוק חי בגיל 42 ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון ספונטני בגיל 42 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014הסיכוי להרות באופן ספונטני וללדת ילד חי ,אינו עובר את ה2-3% לכל חודש שבו את מקיימת יחסים בלתי מוגנים,בהנחה שכל שאר הפרמטרי(הורמונלים ,מיכנים,אורגנים,זרע)
תקינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שוש06/10/2014ואם אבצע הזרעה בחודש מסויים זה יעלה את הסיכויים? (ללא הורמונים כמובן)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014יתכן שעצם תזמון ההזרעה למועד הביוץ +השבחת הזרע יעלו במקצת את ההסתברות לכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוטנציאל להריון תאומים עם מיומהאישה06/10/2014
היי
אני לקראת הפרייה ראשונה.
יש לי מיומה גדולה 7 סמ סב סרוטית.
האם הריון של תאומים בנוכחות מיומה כזו (נמצאת בדופן אחרוי שמאלי תחתון) - מסוכן עוד יותר?
האם כדאי שמומחה לפריון שמבין גם במיומות יבצע את ההפרייה - כיייתכן שיש צורך לבצע זאת קצת שונה, לפחותא ת ההחזרה?
אני חוששתש העוברים לא ישתרשו אם יוכנסו לאזור שעליו נמצאת המיומה שתופסת שני שליש רחם.
האם כדאי במצב כזה לשכב קצת יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוטנציאל להריון תאומים עם מיומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014אם מדובר במיומה סוסיירוסית ההשפעה שלה על ההשתרשות מוגבלת ביותר,אם בכלל,לצורך זה יספיק הרופא המטפל הפריוני שבחרת לצורך ביצוע התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא דחוףאמילי05/10/2014
לאחר 11 יום מההחזרה בטא 54
לאחר 12 יום מההחזרה 115
לאחר 14 יום 165
לאחר 16 יום 314
תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014עליית הביטה אינה עומדת בציפיות ,ולכן יש לשלול התפתחות לא תקינה של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת?
אמילי06/10/2014שלא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי היום
אמילי06/10/2014382
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדקתי היום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014מדובר כנראה בהריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אמילי06/10/2014זה יום 17 כמה מצופה שיהיה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסדרת שוב את הסדר של הבטא
אמילי06/10/2014ביום 54 -11
ביום 89 -12
ביום 114 -13
ביום 165 -14
ביום 314 -16
ביום 382-17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מסדרת שוב את הסדר של הבטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014כאמור ערכי הביטה נמוכים מהרף המצופה בהתאם להכפלות הצפויות מיד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר
אמילי06/10/2014להספיד את ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי
אמילי06/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אמילי06/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014מתקבל הרושם של הריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אמילי08/10/2014בדקתי ביום למחרת אחרי שהבדיקה יצאה 382
יצאה בבדיקה 629
האם תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2014בכל מקרה תעשי בדיקת אולטרסאונד לאבחן קיומו של שק הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי שוב בדיקה אתמול
אמילי09/10/2014הבטא עלתה ל980
אני צריכה לעשות אולטרסאונד אך שאלתי האם העליה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2014כאמור עליית הביטה לא עמדה בציפיות להריון תקין,לכן ישנה חשיבות לביצוע האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני ככה משגעת זה מלחיץ פשוט
אמילי10/10/2014זה אומר אף על פי שעכשיו הבטא מכפילה חשוב לבצע אולטרסאונד לראות שיש שק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה שאני ככה משגעת זה מלחיץ פשוט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/10/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ומה הסיכויים
אמילי10/10/2014בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אמילי12/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014קיים סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת לגבי שאיבהאור05/10/2014
היום בבדיקת אולטראסאונד נצפו 2 זקיקים 17, 14
(בחמישי היו שלושה אך אחד נראה היום כאילו עבר ביוץ לדברי הטכנאית)
בבדיקות הדם:
אסטרדיול 1255.21 pmol/l
Lh - 3.60
פרוגרסון 7.26
הרופא שמטפל בי התלבט אם לבצע שאיבה אמר כי האסטרדיול נמוך ולדעתו אולי תהיה ביצית אחת טובה.
מכיוון שאנו עוברים גם שאיבת זרע באותו יום הוא אמר כי עדיף להקפיא את הביצית במידה ותהיה טובה ונשתמש בה להפריה הבאה כשיהיו עוד ביציות.
מה דעתכם האם החלטה שלי נכונה כן לתת צ'אנס לשאיבה הנוכחית למרות תוצאות הבדיקה?
רק לציין כי אני בת 42.5 זה הטיפול התשיעי שלי כאשר בשני טיפולים כן הייתי בהריון אך הפסיק דופק בסביבות השבוע השמיני בשתי ההריונות.
היום ב10 בבוקר הזרקתי צטרודייט + 3 מנוגון
וב22:00 שני אוביטרל . נשאיבה בשלישי בבוקר
האם להמשיך לקראת שאיבה או לוותר???
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת לגבי שאיבה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2014רמות הפרוגסטרון גבוהות ועלול להיות ביוץ מוקדם. כמובן שההחלטה אינה פשוטה ולכן ממליצה להתייעץ עם הרופא שלך שמכיר את הנתונים המדוייקים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד
אור06/10/2014אבל אם הזרקתי צטרוטייד איך יהיה ביוץ???
חשבתי שהאסטרדיול הנמוך הןא הגורם לדאגה
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה אשמח לתשובה
אור06/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/10/2014לעיתים מתרחש ביוץ מוקדם למרות הצטרוטייד. חשד לביוץ מוקדם עלול להתעורר כשיש עליה בפרוגסטרון וירידה באסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתרונות החזרת מוקפאים על בסיס טבעיאני98705/10/2014
האם יש יתרונות להחזרה מוקפאים על בסיס טבעי?
אם לא, למה בכל זאת עושים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתרונות החזרת מוקפאים על בסיס טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2014אין כל יתרון להחזרה על בסיס טבעי,ההחלטה על כך נובעת מסיבות הקשורות במטופלת כמו הוראת נגד לנטילת אסטרוגנים במינון גבוה,התלות בטיפול ההורמונלי עד לסוף חודש שלישי להריון,תופעות לואי בטיפול הורמונלי,חששות מפני הורמונים של המטופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיקי05/10/2014
כמה זמן לאחר כישלון הפריה אפשר לנסות להחזיר את העוברים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2014בדרך כלל מקובל להמתין חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוחזרו 2 עוברים ונצפה שק אחד...05/10/2014
מה קרה לעובר השני?
2. האם ייתכן שבאולטרסאונד וגינלי רואים התקדמות מהירה יותר ממה שאמור לקרות לפי מס' השבועות? ( שבוע 4+2 וכבר נפצה שק..)
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוחזרו 2 עוברים ונצפה שק אחד - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2014קרוב לוודאי העובר השני לא השתרש. עם זאת יש לעקוב על מנת לודא שלא מדובר בהשרשת העובר השני מחוץ לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאל מדובר בהריון תוך רחמי
...06/10/2014ונצפה שק...
אם כן-האם ייתכן כי ההיריון עצמו מתקדם מהר יותר מקצב השבועות? מצויה בשבוע 4 ויומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאחת05/10/2014
היי
הביוץ התרחש בסביבות סופש שעבר. כלומר היום זה היום השביעי מהביוץ.
יחסים מתוזמנים עם הורמונים ואוביטרל + אורגלוטרן.
ביצעתי היום בדיקות-
פרוגסטרון - 27
LH 0.20
אסרדיול- 600
האם צריך תמיכת פרוגסטרון? ואם כן כמה נרות? והאם זה פוגע במשהו בביוץ הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2014היה ביוץ ולא נראה שיש צורך בתמיכה נוספת כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ושבוע הריוןעדי05/10/2014
שלום רב
לאחר החזרת מוקפאים בני יומיים ב23.9
ובטא 76 לאחר 12 יום תוצאה מהיום 5/10
איזה שבוע אני?
האם הבטא תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ושבוע הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2014שב 4. הבטא תקינה. מזל טוב ובהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים על בסיס הורמונליאני05/10/2014
יכול להיות שמתחילים אסטרופם ביום החמישי/שישי למחזור? זה לא מאוחר מדי? הבנתי שאמורים להתחיל ביום הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/10/2014התחלת הטיפול ההורמונלי בימים 3-5 למחזור(אפשרי גם יום 6 )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי גלוקומיןאוהד05/10/2014
שלום לכם,
אני בת 24 מנסה להיכנס להיריון במשך שנתיים.
עד כה בעלי ואני לא הצלחנו להיכנס להיריון בעצמנו מכיוון שאני מקבלת וסת וביוץ לעיתים רחוקות מדי. הרופא נשים שלי המליץ לי לקחת "גלוקומין" שהוא מיועד בעיקרון לטיפול בסכרת, אך הוא אמר שגילו שהוא גם מסדר את הביוץ.
הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת לגבי ההתאמה בין הבעיה שיש לי לבין סוג הכדורים שהרופא נתן לי.
חשוב לי לדעת שאני לא מבזבזת את הזמן בתרופות לא מועילות...
תודה, נועם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדורי גלוקומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/10/2014מתן הגלוקומין מסייע להליך הביוצי בנשים עם שחלות פוליציסטיות עם ממצאים של תסמונת מטבולית(נטיה לסכרת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשמעותיעל05/10/2014
באולטראסאונד לשקיפות עורפית 1.2 מ"מ בוצע בשבוע 11.6. סיכון משוקלל לפי גיל ושקיפות 1:894.
אחרי קבלת בדיקות דם למומים בהיריון מחושב לפי שבוע 12.1
PAPP-A 0.77 mom
HCGB 1.54 mom
שקיפות עורפית 1.19 MOM
הסיכון המחושב לפי הגיל בשילוב תוצאות הבדיקות 1:540
זה תקין? זה מצריך ניקוב מי שפיר? מה המשמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה המשמעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/10/2014התשובה צקינה,באשר לצורך במי שפיר מריך לזכור שמדובר בבדיקות סקר שאף אחת מהם אינה נותנת אינדיקציה אבסולוטית,כל מי שחפצה בבטחון מלא מעבר להסתברות סטטיסטית צריכה לשקול את ביצוע בדיקת מי השפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון תאומיםאורין05/10/2014
חג שמח!
רציתי לשאול למה אין סיכוי,או לחליפין סיכוי קלוש ביותר להשתרשות יותר מעובר אחד, לאחר הפריה בגיל 39? אני לקראת הריון ראשון,הפריה שניה,בהריון הקודם,העובר הפסיק להתפתח.חרף כל הדעות נגד הבאת תאומים,בגילי הדבר יהיה מבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי להריון תאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/10/2014טיפולי פוריות בכלל והפריה חוץ גופית בפרת קשורים בהריונות מרובה עוברים גם בגילך
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)