מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוביטרל ודקפפטילאני10/09/2014
יש לי מספר שאלות:
אני לקראת שאיבה ראשונה (מחר בצהריים) והונחיתי להזריק 1 אוביטרל ו 2 דקפפטיל.
אני יודעת שאוביטרל מעלה את רמת ה lh וכך תוך 36 שעות יש ביוץ, אבל מה התפקיד של הדקפפטיל? אני יודעת שהוא משמש גם כמדכא.
השאלה השניה: אתמול ב us נצפו 19 זקיקים בגדלים שבין 10 ל 17. ההנחיה היתה להזריק אתמול בערב 450 פיוריגון (כשבדרך כלל זה 175) וצטרוטייד. מה הסיבה לקפיצה הגדולה בכמות? יש סיכוי שגם הקטנים יותר יבשילו לשאיבה? (אסטרוגן 4930 ופרוגסטרון 3.2)
תודה על המענה והסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל ודקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014הזריקה של דקפפטיל מטרתה גם לגרום להפרשה של ה LH וזה כביכול גירוי כפול להפרשת הורמון הביוץ ויש המאמינים שזה טוב יותר.
לגבי המינון הגבוה ,אז הרופא שלך במקום להיות סבלני ולעשות בדיקות כעבור יומיים נתן מינון גבוה כדי שהזקיקים יגדלו יותר ובבת אחת.
זה בדרך כלל לא נהוג אך כנראה הייתה לו סיבה כלשהיא כמו נוחיות יום השאיבה או שהוא נוסע ולא יהיה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי
אני10/09/2014שגם הזקיקים הקטנים יבשילו, לפחות אלה של ה 12 ו 13? (אתמול בבוקר בדיקת US, בערב פיוריגון 450 ומחר בצהריים שאיבה)..
ועוד שאלה לגבי הדקפפטיל, אם הוא גורם לעליית ה LH, איך הוא משמש גם כמדכא בפרוטוקולים מסוימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/09/2014ברוב המקרים הזקיקים הקטנים קטנים מדי בשביל למצוא בהן ביציות בשלות.
נמצא שמתן של דקפפטיל בשלב שלקראת השאיבה גורם לעליית LH. בשלב מוקדם יותר אכן נותנים דקפפטיל לדיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרא10/09/2014
האם יש קשר בין אוטוגסטרון 200 מ"ג שאני מחדירה לנרתיק כל ערב לבין כאב חזק בישבן שמקשה לי על ההליכה? ואני רק בשבוע כמעט 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014את יכולה להפסיק עם האוטרוגסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת ארניקה וולדהנוי09/09/2014
נתפס לי צד שמאל של הישבן מרגיש כמו עצב תפוס אני לקראת שבוע 9 האם ניתן למריחה ולא מזיק לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת ארניקה וולדה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאהשרון09/09/2014
שלום, לאחר שאיבת ביציות במידה והן ראויות ישר להקפאה
זה אומר שהן אכותיות וזהו?
או שצריכים להגיד לי מה רמת איכותן ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014צריך להגיד איכותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בקשר לבדיקת דםחסוי09/09/2014
המחזור שלי מאחר בשבוע כנראה בגלל שהפסקתי טיפול ivf באמצע ועשיתי בדיקת דם היום רציתי לדעת מזה אומר. הערכים הם:estradiol 426.6 pmol/l. Progesterone 25.14 nmol/l. אשמח אם תוכלו לפרש את זה ולדעת האם המחזור יגיע בקרוב והאם יש סיכוי שנקלטתי להריון במקרה לפי הבדיקה? תודה רבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה בקשר לבדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014הבדיקה מראה שאת אחרי ביוץ ולכן צריך לחכות בסבלנות או לוסת או להריון.
אם לא יגיע וסת תוך שבוע תעשי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה
חסוי10/09/2014תודה רבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להריוןבולי12309/09/2014
שלום.
מהם סיכויים להריון בהחזרת 3 עוברים (9, 9, 6 תאים) בני 3 ימים דרגה 1 בת 29?
מוקפאים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויים להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2014מצויינים(30-40%)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמודאגת09/09/2014
אני לוקחת תמיכה של אוטרגוסטאן נירות 100 מ"ג אחד בבוקר ואחד בלילה כל חודש מאחרי הביוץ בגלל שתמיד מתחילות לי הכתמות בערך 8-9 ימים מהביוץ למרות שהרופא לא עשה לי בדיקה לפרוגסטרון אחרי הביוץ אף פעם
החודש הייתה לי הרגשה שלא יהיה הריון עשיתי בדיקה ביוא"ב 11 או 12 (של סנסו טסט אולטרא ) שיצאה שלילית והפסקתי תמיכה... אחרי יומיים קיבלתי מחזור שהיה קצת שונה מהרגיל היום הראשון היה ממש דימון חזק והיום השני נחלש בהדרגה
עכשיו אני קצת בסרטים - אומנם מה שהיה היה - אבל מה אם משהו ניסה להשתרש ולא הצליח בגלל הפסקת התמיכה? האם אז זה ייצור הדבקויות כמו שהיו לי בגרידה שעברתי לפני שנה? האם זה יכול לגרום לבעיות בביוץ הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2014אל חשש ,האירועים שתארת אינם קשורים בגרימת הידבקויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר?שיר09/09/2014
בשבוע שעבר עברתי שאיבת ביציות, והשבוע החזרה.
בין השאיבה להחזרה פלוס עוד יום (6 ימים סה״כ) היתה לי עצירות נוראית, וכעת אני ״נהנית״ מהמצב ההפוך- בחילות הקאות ושלשולים נוראיים.
האם יכול להיות שמדובר בגירוי יתר?
תופעות לוואי של אנדומטרין?
או סתם קלקול קיבה לא קשור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה וגם יש לי חום
שיר09/09/201438 כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי יתר? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014לפי התיאור זה גירויי יתר המחייב אישפוז.
גם החום זקוק לברור בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרומטריוזיס ותרומת ביציתאיילת09/09/2014
שלום רב,
שמעתי מחברה כי לאחר קשיים להכנס להריון וגילוי אנדומטריוזיס, היא עשתה ניתוח להסרת הנגעים ולאחריו החלה בטיפולים והיום היא אחרי לידה.
גם אני סובלת מאנדומטריוזיס, ב- 2006 עשיתי לפרסקופיה ולבסוף פתיחת בטן והוציאו לי אנדומטריומה בגודל של קוטר - 10 סמ (היתה צמודה לחצוצרה ולכן נאלצו לכרות גם חצוצרה).
בדו"ח הניתוח צוין כי עדיין קיימות הידבקויות קשות באגן, והונחתי לקחת גלולות ללא הפסקה.
לאחר 8 שנים, אני ובן זוגי התחלנו בנסיונות להרות, ולאור הכשלונות, פניתי למומחה לאנדומטריוזיס, אשר המליץ לי לבצע ניתוח נוסף, ורק לאחריו להתחיל טיפולי פוריות. במקביל פניתי למומחה פוריות - שלעומתו טען שלאור גילי (39) והעבר שלי, אין כל צורך בהתערבות כירורגית נוספת וטיפולי IVF עוקפים את הבעיה. התחלתי טיפולי פוריות, אשר לבסוף לא הותירו ברירה ולאור רזרבה שחלתית נמוכה מאוד - עברנו לתרומת ביצית.
אציין כי עשיתי היסטרוסקופיה, והכל היה תקין.
השאלה שלי הינה - לאור סיפורה של חברתי לעניין הניתוח, האם ייתכן כי עדיף לבצע ניתוח ורק לאחריו להתחיל את הטיפולים ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדרומטריוזיס ותרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014אין צורך בניתוח נוסף.,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזוראולגה09/09/2014
שלום רב,
לפני 3 חודשים עברתי IVF עם שאיבה של 12 זקיקים הוחזרו 2 - התוצאה שלישית. חודש אחרי קיבלתי מחזור ממש ממש חלש לא היה לי כזה אף פעם. החודש לא קיבלתי מחזור.. האיחור כבר 10 ימים. הבוקר עשיתי בדיקת E2 -175 ופרוגסטרון - 4.6. וכמובן בדיקת בטא - קטן מי - 2. שאלה: מה קורה עם הגוף שלי? למה אין מחזור? האם זה תופעה מוכרת לאחר טיפולי הפרייה? (אני מחכה למחזור כדי לעשות החזרת מוקפאים). בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2014יתכן ואם קיבלת טיפול באגוניסטים ל-GNRH (דקפפטיל(בפרוטוקול ארוך הדבר עלול לעכב מחזור,האפשרות האחרת היא היווצרות ציסטה שחלתית שעד להתאפסותה מפרישה הורמונים ומעכבת את המחזור,בעיות אחרות עלולות לנבוע מהפרעות עם רירית הרחם(הידבקויות,חסימה צוארית),לכן רצוי לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששותשירלי09/09/2014
שלום אני בשבוע 7+ מivf בת28
לפני שבוע כבר נצפה דופק
אין לי רקע של הפלות אבל ממש חוששת מתופעה של הפסקת
דופק בהמשך..
מה הסיכוי שדבר כזה יכול לקרות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה10/09/2014...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חששות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2014סיכוי קטן בהתחשב שאת כבר בשבוע 7+ ,ובהתחשב בגילך הצעיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת FSHאורין09/09/2014
שלום!
לפני חודש ימים עברתי הפלה ע"י ציטוטק.
הבוקר ביצעתי בדיקת דם לאסטרדיול ,פרוגסטרון כדי לדעת אם מתקרבת לביוץ.
כמו כן נלקח פרופיל הורמונלי לבד' מפני שאוטו מסתיימת שנה מהבד' האחרונה.
התשובות: אסטרדיול 760,
פרוגסטרון 1.3
בד' FSH 1.7
בד' LH 0.7
האם תקין? לפי הFSH אני לא במחזור? פעם אחרונה FSH 6.2 . תודה על הסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר09/09/2014לפי האסטרוגן והפרוגסטרון את מתקדמת לביוץ רק שצריך גם בדיקת אולטרה סאונד לזקוקים.
לגבי ההורמונים האחרים-אין להם משמעות כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון09/09/2014היי פרופסור
הערב התחלתי סינרל כמדכא, וגונל .אני ביום ה2 למחזור. האם בעיה? האם המדכא יעשה עבודתו נאמנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2014בדרך כלל את הסינרל לוקחים לפני הוסת ואצלך רמת אסטרוגנים גבוהה ככה שזה לא מסתדר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשבוע 5שאפי09/09/2014
וסת אחרונה ב31.7.14
אחרי שני בטא
אחד 98 ולאחר יומיים 313
אתמול לאחר קיום יחסים דימום קל. יותר בניגוב. צבע אדום ורוד.
היום ממש טיפה בצבע חום..
ללא כאבים רק חלשה ב3 ימים האחרונים עם בחילות ועייפות יתרה.
מה קורה לדעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בשבוע 5 - תגובה
פרופ` דוד בידר09/09/2014קורה שההריון מתקדם טוב...
צריכה לברר אם בדיקת משטח הרחם היה תקין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםאיילת09/09/2014
שלום רב,
האם יכול להיות מצב בו רירית הרחם נראית בבדיקה אולטסאונד וגנילי 4.3 ואילו באולטסאונד בטני - 6.6 ממ ?
זה מה שקרה לי היום באסותא, הטכנאית אמרה לי שהרירית היא 4.3 ואחרי שאמרתי לה שזה לא יתכן כי ביום שישי הרופא שלי בדק אותי וזה היה 6 ממ (ואני תחת פרוגינובה ואסטופן) - היא בדקה אותו שוב והפעם דרך הבטן ואז היא ציינה כי הרירית 6.6 ממ.
אני לקראת החזרת עוברים שבוע הבא, ולא ברור לי איך זה ייתכן.
אציין כי עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני חודשיים והתוצאה היתה תקינה (למעט ציון כי הרירית דקה).
אודה להתיחסותך.
אציין כי בדיקות הדם היו פרוגסטרון קטן מ- 0.9 ואסטרדיול 9212..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2014לטעמי לא אחת נוצרים הבדלים בין מדידה למדידה -עלייך לפנות לרופא המטםל לפתור את התעלומה-מקובל לחשו שבדיקת האולטרסאונד הוגינלית הינה מדוייקת יותר,רמת הורמון האסטרוגן שלך בהחלט גבוה (תלוי במספר הכדורי הפרוגינובה והאסטרופם שאת נוטלת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי שלום..
איילת09/09/2014שלום רב,
ראשית תודה על התייחסותך.
אני נוטלת החל מהיום ה- 4 למחזור - 3 פרוגינובה (סה"כ 5 ימים).
מהיום העשירי למחזור ועד עכשיו - (יום 14 למחזור ) - סה"כ 5 ימים נוספים - 4 פרוגינובה ו- 1 אסטופם (וגינלי) ובנוסף צטרוטייד...
האם ייתכן מצב רירית כזה ?
האם ערכי האסטרדיול הגיוניים ?
ובאופן כללי - האם בכלל ניתן לעשות החזרת עוברים (מתרומה) שבוע הבא בנסיבות אלה ?
אני ממש מבולבלת והרופא לא עונה...לא מפסיקה לבכות..
אודה להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי שלום.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2014רמות ההורמונים תקינים,רצוי שעד למועד שבו תתחילי את תכשירי הפרוגסטרון ,הרירית תתעבה לעובי של 7 מ״מ לפחות,ורמות הפרוגסטרון לא יצביעו על עליה המעידה על ביוץ מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה חסומהאור09/09/2014
לאחר צילום רחם נאמר לי שבחצוצרה אחת המעבר קלוש,ושיש לי הידבקויות
1. מעבר קלוש משאיר איזושהיא תקווה? וסליחה על הבורות אבל האם בכל חודש יש חריגה רק מאחת החצוצרות? כיוון שאם כן אני מניחה שנותר לי רק לקוות שהחצוצרה הלא חסומה תציל את המצב?
2. עשו לי היסטרוסקופיה והסירו את ההידבקות וכן פוליפ קטן מחלל הרחם אך לא נכתב דבר על החצוצרה.האם זה אומר שלא ניתן לטפל בזה בהיסטרוסקופיה? פשוט חיים עם זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצוצרה חסומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2014היסטרוסקופיה אינה נותנת מענה לבעיות עם החצוצרות,יש לקוות שהתנאים שתארת יאפשרו לך בכל זאת כניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר-בהמשך לדבריך
אור09/09/2014מה כן יתן מענה לבעיית החצוצרה( במידה והחצוצרה הבריאה לא תבייץ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה המהיר-בהמשך לדבריך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2014מי שמבייצת הינה השחלה ולא החצוצרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)