מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון לאחר החזרהאביטל17/05/2023
ב 16/5 החזירו לי עובר מוקפא יום 5. יש לציין שאני לא על אוביטרל אלא לוקחת 2 דופסטון, 3 אסטרופם ו 4 אנדומטרין. נאמר לי ע"י משהי שבגלל שהעובר הוא יום 5 ובגלל שאני לא על אוביטרל ניתן לבצע בטא בפחות זמן מהרגיל (לא להמתין 12-14 יום) למרות שהרופאה שעשתה לי את ההחזרה כתבה לי לעשות בטא ב 28.5. האם זה נכון שניתן לבצע גם מוקדם יותר בהתחשב בתרופות שאני נוטלת או שבכל מקרה עדיף לחכות לתאריך שהרופאה כתבה לי.
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי ב-28 לחודש ועד אז המשיכי בתמיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת החזרה..אשמח לעזרה לדעת אם היה ביוץ ומתיא16/05/2023
בדיקות מיום חמישי 11.5
ESTRADIOL (E-2)
236.3 pg/mL
PROGESTERONE
0.55 ng/mL
LH
8.3 IU/L
בדיקות מיום ראשון 14.5
היום:
ESTRADIOL (E-2)
193.6 pg/mL
PROGESTERONE
1.05 ng/mL
LH
31.4 IU/L
בדיקות מיום שני 15.5
היום:
ESTRADIOL (E-2)
191.7 pg/mL
PROGESTERONE
2.33 ng/mL
LH
13.7 IU/L
אשמח לעזרה אם היה ביוץ ובאיזה יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שאת עומדת לבייץ אם כי הבדיקות עדיין לא מובהקות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתגובה
ליאת17/05/2023אבל הפרוגסטרון הוא ב-ng/ml....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה את בהליך ביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא גבוהיםיריב16/05/2023
שלום אנו בהליך פונדקאות ועשינו החזרה ל2 בלסטוציסטים.בבדיקה לאחר 12 יןם מההחזרה הבטא הייתה 270 ואחרי 16 יום 2260.על מה יכול להעיד הקפיצה הגבוהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי
פרופ` דוד בידר17/05/2023סו לא קפיצה גדולה. ההורמון צריך לפחות להכפיל עצמו כל יומיים אך יותר טוב אם יהיה יותר מהכפלה, ככה שזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא גבוהים
יריב17/05/2023תודה רבה.האם הקפיצות של פי 4 כל יומיים ופי 8 אחרי 4 ימים יכול להעיד לדעתך על סיכוי לתאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר יום 5 לעומת יום 3אביטל16/05/2023
היום ה- 16/5 הוחזר לי עובר יום 5 (הייתי בטוחה שכל המוקפאים שלי הם יום 3...).
אשמח אם תוכל להסביר לי בקצרה את ההבדל בין החזרת עובר יום 3 לעובר יום 5 מבחינת סיכויי ההצלחה ומבחינת שאר הפרמטרים כגון: טיב העובר (מה טוב יותר יום 3 או יום 5)? יש לציין שכשהייתה הפרייה לביציות במעבדה נאמר לי שכל העוברים שלי היו באיכות מצויינת...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה של עובר ביום מסויים
פרופ` דוד בידר16/05/2023החזרה של עובר ביום מסויים הינה במחלוקת בין יחידות שונות ולבין רופאים שונים.
יש מקומות ,ורופאים שמעדיפים יום 3 ויש אחרים שמעדיפים יום 4 או 5.
הדבר תלוי בגיל, באיכות הביציות והעוברים ובניסיונו של הרופא המטפל.
אני, למשל, בתרומת ביציות ,מעדיף יום 3 ואחרים מעדיפים יום 5, ולכל אחד ואחדיש את הנימוקים שלו ולדעתי אחוזי ההריונות די דומים.
היות ורוב המעבדות עמוסות מאוד בארצנו,גידול עוברים ליום 5 צריך להיות לפי החלטתו של הרופא המטפל היודע את סיכויי ההריון במקום שהוא עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר יום 5 לעומת יום 3אביטל16/05/2023
היום ה- 16/5 הוחזר לי עובר יום 5 (הייתי בטוחה שכל המוקפאים שלי הם יום 3...).
אשמח אם תוכל להסביר לי בקצרה את ההבדל בין החזרת עובר יום 3 לעובר יום 5 מבחינת סיכויי ההצלחה ומבחינת שאר הפרמטרים כגון: טיב העובר (מה טוב יותר יום 3 או יום 5)? יש לציין שכשהייתה הפרייה לביציות במעבדה נאמר לי שכל העוברים שלי היו באיכות מצויינת...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר של יום 5 הוא עובר שהתמיין והמשיך להתפתח תוך ביטוי של התרומה של האם והאב למטען הגנטי של העובר,עובר כזה הנו בעל פוטנציאל גדול יותר להשתרש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים טובים שלא שרדוליה16/05/2023
שלום,
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי אופן הטיפול שבוצע. סבב IVF ראשון, התחלתי מעקב זקיקים ביום 3 של המחזור החודשי, מצ"ב תוצאות US זקיקים, בדיקות דם היו:
יום 3 - LH 4.13, PROG 0.636, EST - 157
יום 8 - LH - 4.74, PROG 0.636, EST - 2248
יום 11 - LH - 3.77, PROG 1.01, EST - 6797
פרגווריס 300 מיום ה-3 ובנוסף החל ממיום ה-8 גם צטרוטייד, בשעה 2 לילה בין יום 11 ל-12 אוביטרל.
השאיבה בוצעה ב15 צהריים ביום ה-13.
האם לא היה נכון יותר לבצע מעקב נוסף ביום ה-12 ? מתוך 20 זקיקים שהיו בהתחלה שאבו בסוף רק 9 ביציעות, 5 הופרו .
1 החזירו ביום ה-3 (8 תאים) ולפי מה שראיתי בדוח מעבדה ביום ה-3 היום עוד עוברים של 7,8,9,11 תאים , ביום ה-5 עדכנו אותי ששני עוברים נוספים מתפתחים יפה וצריך להמתין עוד יום ואחרי יומיים עדכנו אותי שהם לא שרדו.
לא הי הנכון יותר להקפיד אותם ביום ה-5 ? או להחזיר עובר נוסף ואת השני להקפיא ?
נ.ב. אני ביום ה-8 לאחר החזרה, לכן עדיין לא יודעת האם העובר נקלט.
מרגיש לי שלא נעשה פה תהליך יסודי מבחינת שיקול דעת רפואי או משהו השתבש במעבדה.
האם יש לי זכות לבקש את דוח המעבדה ?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיאור שלך לא מספק לתת תשובות
פרופ` דוד בידר16/05/2023קודם כל לכל רופא פריון יש את הניסיון וההבנה עד מתי לגדל הזקיקים.
התיאור שלך לא מספק לתת התשובות, גם לא ציינת את גילך.
בגדול אני חושב שהרופא שלך סך הכל עשה בסדר, ואם יצאו הרבה ביציות בשאיבה זה גם בסדר.
את יכולה לדרוש את דף המעבדה וגם לקבוע שיחה עם מנהלת המעבדה שתסביר לך מה איכות הביציות שנשאבו, מה איכות העוברים, מה החזירו ולמה לא החליטו להקפיא.
ברופא שלך את צריכה לתת אמון ואם אין לך תחפשי רופא אחר שיתן לך הרגשת ביטחון.
כל רופא צריך להסביר לך מה הוא עושה ולמה, והיית צריכה לשאול את כל השאלות.
אני בטוח שלשאלות שלך כל רופא יכול לענות בצורה אחרת לפי ניסיונו והבנתו את דרכי הטיפול באי פוריות הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
ליה16/05/2023אני בת 38.7
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוכמה לאחר מעשה הנה חוכמה שתוכל לשמש אותך אם תדרשי לטיפול נוסף,בכל מקרה חזקה על הרופא שלך שפעל כמיטב הבנתו יתכן בהחלט שגרירת הטיפול ליום ה-12 היה מיטיב עם התוצאה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל בין לאחר ביוץ ולפני החזרהרונה16/05/2023
רציתי לבדוק מדוע נותנים זריקת אוביטרל לאחר הביוץ ולפני ההחזרה (בסבב בו התבצעה רק החזרה והוחזר מוקפא 1 יום 5)? בהחזרה הקודמת שלי לא ניתנה זריקה לפני ההחזרה, אלא רק דקפפטיל מספר ימים לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה
פרופ` דוד בידר16/05/2023אוביטרל מזריקים לגרום לביוץ וליציאת הביצית מהזקיק לחצוצרה.
אחרי הביוץ יש שנותנים אוביטרל כתמיכה, שמטרתה לגרום להפרשת הורמון ה LH ,הגורם ליציאת הפרוגסטרון והזקיק. לא כולם מסכימים לעניין התמיכה על ידי מתן אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטרוזול אסטרוגן נמוךגל16/05/2023
שלום,
לקחתי לטרוזול ואני במעקב זקיקים.
ביום ה 15 למחזור לפי האולטרסאונד הרופא שלי אמר שהתנאים מתאימים לביוץ והנחה לי להזריק אוביטרל למחרת.
מאוחר יותר הגיעו תוצאות בדיקות הדם:
אסטרדיול 167
LH 15
פרוגסטרון נמוך מ 2
האם יכול להתקיים ביוץ תקין בערך כה נמוך של אסטרדיול?
מה יקרה אם הערכים לא מתאימים למתן אוביטרל ובכל זאת אזריק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינת באילו יחידות ניתנו ערכי הE2
פרופ` דוד בידר16/05/2023לא ציינת באילו יחידות ניתנו ערכי ה E2.
כמו כן ערכי מעקב האולטרה סאונד חשובים.
גם גילך חשוב לעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטרוזול ביוץ
גל16/05/2023תודה על המענה המהיר.
אני בת 33 ( עברתי לידה בעבר).
ערכי ה e2 ניתנו ביחידות של pmol/L
הרופא שלי אמר שמבדיקת האולטרסאונד הכל ניראה טוב( זקיקים ורירית) והנחה אותי להזריק אוביטרל, אך לא ראה את בדיקות הדם.
הזרקתי אתמול בבוקר, אבל אין לי הפרשות פוריות בכלל ואני חוששת שהנתונים לא מתאימים כלל לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטרזול
פרופ` דוד בידר16/05/2023בדיקת הדם לא מתאימה למה שראה באולטרה סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שלטרוזול גורם לירידה באסטרדיול
גל16/05/2023אני יודעת שלטרוזול גורם לירידה באסטרדיול, זה יכול להיות?
למי מהבדיקות יש להתייחס?
ממש מוזר שבאולטרסאונד ראו משהו אחר לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטרזול לא גורם לירידת אסטרדיול.
פרופ` דוד בידר16/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים- האם היה ביוץ?דניאל16/05/2023
שלום,
הבוקר ביצעתי מעקב זקיקים ( טבעי)
בus נצפה זקיק בממוצע 23 ( הטכנאית טענה שהוא לא עגול)
אמרה שאולי יכול להתפתח לצ'יסטה.
נצפה מעט נוזל בדוגלס.
תוצאות בדיקת דם:
E2- 546
אתמול 1221
Pro- 5.6
אתמול 2.5
Lh-23
אתמול 113
האם היה ביוץ בוודאות? מניסיון העבר שלי התוצאות של בדיקת הדם מראות שכן אבל אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה ביוץ אתמול
פרופ` דוד בידר16/05/2023היה היוץ אתמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר דיקור שאיבהשני16/05/2023
שלום פרופ', רווקה בת 42 ובתולה. בהליך שאיבת ביציות לפני שנתיים.
לאחר דיקור, דמם מתמשך נצפה קרע בפורניקס משעה 3 עד 8
נתפר עם ויקריל 2-0 רפיד. דימום 75CC.
1. האם נדיר שקורה?
2. האם יש הדמיה כשלהיא לדעת מה החבלה בדיוק?
3. האם יכול להגרם נזק / השלכות כלשהם?
אשמח למענה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור
פרופ` דוד בידר16/05/2023מה הכוונה דיקור לפני שנתיים?
בכל אופן אם את מתכוונת לשאיבת ביציות אזי:
1.זה לא צריך לקרות בכלל.
2.אין הדמיה.
3. נזק לעתיד מהסיבוך , קרוב לודאי שלא יהיה אלא אם תחושי בהמשך כאבים או אי נוחות אזי זה סיבוך נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור האם להמשיך סבב בעקבות גירוי שחלתיקארין15/05/2023
שלום,
לפני כשנה הזרקתי 375 גונאל 5 ימים
E2 8658 lh 12.9 prog 3.75
אחכ הזרקתי אוביטרל ויצא לי רק ביצית אחת.
כרגע הזרקתי כבר 9 ימים 300 פוברגס
ו4 ימים צטרוטייד
E2 עלה מ1484 ל10735 תוך 4 ימים
Lh 4.3 prog 4.16
הורידו מינון פובראס ואמרו להזריק ב17.5 2 מנות של דקאפפטיל.
אמרו לי שרק יקפיאו עוברים שמידה והיו ויחזירו בפעם הבאה.
השאלה אם להפסיק טיפול בעקבות הרמה של הורמונים כי בסבב הקודם היו הרבה הורמונים וביצית 1 מפחדת שזה יחזור על עצמו.
מה לעשות? אשמח למענה כנה
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור
פרופ` דוד בידר16/05/2023הייתי ממשיך לשאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ניתן לעשות כדי למנוע גירוי יתר בפעם הבאה?
קארין16/05/2023תודה על המענה
מה ניתן לעשות כדי למנוע גירוי יתר בסבב הבא?
והאם במעקב זקיקים ניתן לראות זקיקים שמלאים בנוזלים? או שבודקים רק את האורך של הזקיקים.
אם מקפיאים את 'העוברים' האם כדי להשתמש בזרע קפוא? כי יש לי גם מנת זרע קפוא
או שעדיף טרי כי במלא העוברים יוקפאו
תודה רבה על העזרה!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
קארין16/05/2023אני בת 28 עם amh 6.07
הבנתי שזה סביר אבל עדין לא רואה יצירת עוברים בעקבות ivf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפול הורמונלישני15/05/2023
שלום רב!
לאחר החזרה של 2 עוברים, היום יום ה12 להחזרה ובטא שלילי: 3.
האם להפסיק טיפול של קרינון פעמיים ביום ודופסטון 3 פעמים ביום? אציין כי אני מרגישה חולשה יותר חזקה מבשאר הימים ומידי פעם כמו דקירות בבטן. ממש מלחיץ החולשה הזאת והיא גם הייתה מאז ההחזרה בעצם ניתן לייחס את זה לטיפול ההורמונלי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
פרופ` דוד בידר16/05/2023להפסיק טיפול.
התופעות הן מהטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע נחשבת פוליציסטית?רותם15/05/2023
שלום, בת 28 בניסיונת להרות כבר 3 שנים(עברתי הריון כימי לפני חצי שנה, חוץ ממנו לא הריתי) בעבר הייתי מבצעת מעקבי זקיקים חודשיים והביוץ אצלי תקין. בגלל הסיבה הבלתי מוסברת קיבלתי איקקלומין (כבר טיפול שני) ונראו זקיקים קטנים. מאז הרופאים טוענים שוב ושוב שאני פוליציסטית אך לפני האיקקלומין לא הייתה לי את בעיית הזקיקים הקטנים. האם אני פוליציסטית או שמדובר בתופעה מהאיקקלומין?
בנוסף, כאשר זקיק אחד מוביל והשאר קטנים האם יש סיכוי להריון תאומים?או שהסיכוי קיים רק כשיש 2 זקיקים גדולים ומובילים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין שמילדות המחזור שלי לא סדיר. יכולתי לקבל כל 40-45 יום ולפעמים אפילו יותר
רותם15/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית האם מותר להתאמן לאחר הזרעהסהר15/05/2023
אני בחורה שמתאמנת 7 פעמים בשבוע משקלים כבדים (יחסית בישבילי) 16 קילו האם מותר לחזור להתאמן 3 ימים לאחר הזרעה עם משקלים כאלו ? או משקלים נמוכים יותר האם מותר להתאמן כלל בחיטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות
פרופ` דוד בידר16/05/2023כדאי במשקלים נמוכים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר
סהר בזר18/05/2023לאחר כמה ימים לאחר ההזרעה מותר לחזור להתאמן ? והאם משקל כמו 8 קילו זה בסדר? , חיטוב כמו סקוואטים מותר? והאם מותר אימונים ידיים ואופניים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר18/05/2023הזרעה והריון אינם שונים ההתעברות עצמונית.
יש נשים שלא יודעות שהרו וממשיכות בשגרת החיים.
אין תשובות ברורות לשאלות שלך אך, לדעתי, כש עובר משתרש כבר מותר לעשות את מה שאת כותבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון
סהר19/05/2023לאחר כמה זמן מה הזרעה עובר משתרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר19/05/2023סביב ה 6 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
סהר20/05/2023אני 4 ימים לאחר הזרעה והתחילו לי כאבים כמו התכווצויות כאלה ברחם זה תקין? ביום השני גם היו לי כאבי תופת ולא יכלתי לעמוד על הרגליים עכשיו זה אותו הדבר רק יותר עדין ונסבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
פרופ` דוד בידר20/05/2023זה לא משהוא שמריך להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ביחס לתוצאות בדיקותאורטל15/05/2023
היי דוקטור אשמח לייעוץ אני בתחילת תהליך לא שלמה עם הפרוטוקול שנתנו לי בת 37 בדיקת הamh שלי היא 3.19 וכמות זקיקים די יפה . נתנו לי התחלת פרגובריס של 300 למשך 4 ימים האם זה תקין לא גבוה מידי ? האם לבקש מינון נמוך ? תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור הנתונים שלך יתכן היייתי שוקל למתן את הטיפול ולבחור בפרוטוקול במינון נמוך יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
אורטל15/05/2023לכמה היית ממליץ ? 200 זה בסדר ? יחסית לתוצאות ולגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)