מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום ביום 12 אחרי החזרת עובר ביום ה3לי21/05/2023
שלום,
יש לי דימום קל מאוד ( טיפות קטנות בצבע ורוד בהיר מאוד ) בימים 11-12 לאחר החזרה, לא נראה או מרגיש כמו וסת מחר אעשה בדיקת בטא.
האם יכול להיות שז דימום של השרשה? לפי מה שקראתי דימום של השרשה בדרך כלל 5-6 ימים אחרי חזרה . אם לא, מה יכולה להיות הסיבה לדימום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת אם כי סביר להניח שמדובר בדמם טרום ויסתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בשחלה ימניתצ`ופו21/05/2023
היי, בפרוטוקול שהתחיל היומיומיים הראשונים בפיפל ולאחריו גירוי. המינון עבורי נחשב גבוה יחסית (גונל 375). לאחר 4 ימי גונל בלילה פתאום דקירות עזות בשחלה ימנית. לאחר מספר דקות הדקירות עברו. למחרת במעקבזקיקים שחלה שמאלית מפוצצת זקיקים בינוניים אך הימנית זו שכאבה מס' דקות "ריקה" רק 2 זקיקים בינוניים. מה סיבת הכאב? בus לא היה נראה משהו יוצא דופן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינני נוהג להצע פיפל במחזור הטיפולי אם בכלל אז מקובל לבצע לפני קבלת המחזור לקראת הטיפול,יתכן והכאב קשור בפיפל ?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לivf או הזרעה יש הפשעה על מין הילוד?סאלי20/05/2023
איך זה עובד ומהם הסיכווים לכל צד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר20/05/2023לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה עובר טרי בן 3 ימים ביום חמישי האחרוןאורי20/05/2023
בוקר טוב . מחילה על השאלה אבל אתמול הייתה לי יציאה רכה והיום יציאה מימית/שלשול.
(נוטלת 3 אוטרוגסטן 200 ביום ו3 פעימות של 8 קליקים של אוביטרל כתמיכה)
אשמח לדעת אם זה יכול חלילה לפגוע בסיכויי ההשתרשות? קראתי גם שאחד מהסימנים להיריון לעיתים זה עצירות (אגב זה מה שהיה לי בהיריון הקודם שהפסיק להתפתח אז ) אז זה קצת מעלה בי חששות שמא כל היריון שלי שיצליח אמור להתלוות בעצירות או שכל מקרה לגופו?
ושמא הדבר מנבא על כשלון השרשה בכל זאת היום רק היום השלישי מההחזרה?
אשמח לחוות דעתך. תודה מראש על הפלטפורמה לשאול שאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר20/05/2023לא צריך להשפיע על סיכויי הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי הורמונים פוגע באיכות הביציותריבה19/05/2023
האם ריבוי הורמונים בסבב יכול לפגום באיכות הביציות?
כלומר בגילאים מבוגרים יותר מומלץ סבב טבעי/חצי טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי
פרופ` דוד בידר19/05/2023הורמונים , בכל מינון, לא פוגע באיכות ביציות.
ביציות האישה קיימות בשחלות מאז לידתה ועם הזמן יד ירידה באיכות באיכות הביציות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר הפלהסמדר18/05/2023
שלום, לפני כמעט 3 חודשים עברתי הפלה בציטוטק. המחזור הראשון היה רגיל יחסית, ועכשיו במחזור השני אחרי הפלה היו לי יומיים דימומים כמו תמיד ומאז יש כבר כמעט שבוע הכתמות חומות. זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר19/05/2023יש לבצע אולטרה סאונד לשלוח שארית הריון.
אם הבדיקה תקינה אז אין מה להתייחס למה שכתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך לעיל
סמדר19/05/2023שלום , תודה על המענה. אין שארית הריון מאחר והמחזור הראשון של אחרי ההפלה עברתי סבב חדש שכשל לצערי כי בטא קטנה מחמש ועכשיו לפני שבוע קיבלתי את המחזור השני אחרי ההפלה ועדיין יש הכתמות עדינות חומות של סיום מחזור. זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר19/05/2023כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה של 21 ביציות - שאלהאור18/05/2023
אהלן, הייתה לי שאיבה אתמול שלאחריה נאמר לי שנשאבו 21 ביציות בשלות.
היום קיבלתי טלפון ש-8 מתוך הביציות הופרו(כאמור אני יום אחרי השאיבה כרגע)
האם הנתון מעודד? יש מה לחשוש? היחס מרגיש קצת נמוך?
בנוסף, קראתי שמספר גבוה של ביציות בשלות לא בהכרח מעודד ויכול להעיד על איכות כללית נמוכה - יש דברים בגו? ובפרט במקרה שלי אפשר להסיק מהמספר ביציות הגבוהה ואחוז הביציות המופרות משהו?
תודה על העזרה והעידוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ` דוד בידר18/05/2023לא ציינת את גילך. בכל אופן מספר ביציות מופרות תלוי במספר גורמים כגון; גיל , סוג הפרוטוקול ומהלך בפרוטוקול, ערכי עוברים וכו׳.
סך הכל גם 8 ביציות מופרות זה בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וביוץ - אוביטריילקרן18/05/2023
E2 803
Lh 9.4
Prog 2.8
מתי הביוץ?
מתי להזריק אוביטרייל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידע חסר בעיקר גודל הזקיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה אוביטרל
קרן18/05/2023זקיק 20
כמו כן בעלי על אנטיביוטיקה ציפרודקס בגלל חיידק איקולי בזרע. האם כדאי לדחות הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה וביוץ
קרן19/05/2023גודל הזקיק 20
היום יצא e2 847
Lh 24.2
Prog 2.8
מתי הביוץ?
האם יש מה להזריק אוביטרל? ויתרתי על הזרעה בסבב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסות
קרן21/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר21/05/2023הביוץ יהיה בין שבת להיום, יום ראשון, ככה שהזרעה היום זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אנטיביוטיקה ציפרודקס יכולה לפגוע בזרע
קרן21/05/2023תודה, האם אנטיביוטיקה ציפרודקס יכולה לפגוע בזרע? בן זוג שלי לוקח כי נמצא בזרע חיידק ecoli.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ - איצור לפי בדיקה ביתיתדידי18/05/2023
שלום אני עושה בדיקות ביוץ במשך כמה ימים והיה לי כבר כאבי ביוץ לפני יוציים אבל זה מראה שאני עדיין לפני זה הגיוני? יכול להיות שיש ביוץ מ2 השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ברור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני השרשה לאחר החזרהאביטל18/05/2023
ב 16/5 הוחזר לי עובר מוקפא יום 5. בהחזרה קודמת הרגשתי תסמינים ובינתיים לא מרגישה כלום (מעבר לנפיחות בטנית שיכולה להיות כתוצאה מההורמונים). האם תיתכן השרשה ללא תסמינים כלל?
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 42 - האם עדיף להשתמש בביציות הקפואות?נגה17/05/2023
בת 42, בריאה והכל תקין. עשיתי הקפאת ביציות בגיל 39. מתכוונת להכנס השנה להריון מתרומת זרע.
האם עדיף להשתמש בביציות המוקפאות או פשוט לעשות הזרעה ולהשתמש בביציות שיש לי בגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 42
פרופ` דוד בידר18/05/2023מהביציות שלך בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרה -המשךאביטל17/05/2023
כפי שענית לי לגביי תזמון הבדיקה דל עובר יום 5 כתבת לי שצריך לבצע את הבדיקה ב 26.5. הסתכלתי בלוח השנה וראיתי שבתאריך זה חל חג השבועות ולכן ככל הנראה הרופאה כתבה לי לבצע בדיקת בטא ב 28.5. מבחינת התאריך זה גם בסדר. נכון? זה לא ישבש משהו בתוצאה. נכון?
בהחלט אפשרי-המשיכי בתמיכה עד אז
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפרגובריסבטי17/05/2023
היי אני יום רביעי להזרקות פרגובריס במינון של 150
תוצאות בדיקות
אסטרדיול 210
פרוגרסטרון 2.1
LH 9.4
האם נמוך מידי ולא השפיע בכדיי להגיע לביוץ..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גבולי אם כי עדיין מוקדם לקבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדרך להריון מורפולוגיה 1עדיד17/05/2023
היי,
יש לי ילד בן 7
לפני שנתיים הריון ספונטני תאומים שנגמר בהפלה.
שנתיים שמנסים להקלט להריון ללא הצלחה.
בעלי עשה בדיקת זרע והמורפולוגיה יצאה לא תקינה 1%
יתר הבדיקות תקינות
מה עושים במצב כזה? האם יש סיכוי להצליח להקלט בטיפולים או טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך
פרופ` דוד בידר17/05/2023אם עברת גרידה של חלל הרים אזי שם הבעיה.
לא ציינת את גילך.
הייתי מבצע צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרהאביטל17/05/2023
ב 16/5 החזירו לי עובר מוקפא יום 5. יש לציין שאני לא על אוביטרל אלא לוקחת 2 דופסטון, 3 אסטרופם ו 4 אנדומטרין. נאמר לי ע"י משהי שבגלל שהעובר הוא יום 5 ובגלל שאני לא על אוביטרל ניתן לבצע בטא בפחות זמן מהרגיל (לא להמתין 12-14 יום) למרות שהרופאה שעשתה לי את ההחזרה כתבה לי לעשות בטא ב 28.5. האם זה נכון שניתן לבצע גם מוקדם יותר בהתחשב בתרופות שאני נוטלת או שבכל מקרה עדיף לחכות לתאריך שהרופאה כתבה לי.
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר17/05/2023בהחזרת עובר יום 5 הבדיקה נעשית אחרי 10 ימים, כלומר ב 26.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)