מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרהאדל27/05/2014
היי שבוע אחרי החזרת 3 עוברים מוקפאים מרגישה זוועה כאבי ראש בחילות כאבי גב האם זה נורמלי ? מראה על הריון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014אין לסמוך על תסמינים שונים כמדד להריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF עם קלקסןנשנושים27/05/2014
שלום:) אני נוטלת תרופות : אינדומטרין, איסטרופם וזריקות קלקסן, (אני ממש בהתחלת ההריון) האם כל התרופות האלה ביחד , יכולות לגרום לי נזק כלשהו, איזה סכנה יכולה להופיע בעת שילובם יחד, ממה עלי להיזהר? ודרך אגב האם שתי תרופות ההפריה גורמות לעליה במשקל ונפיחות כבר אחרי שימוש חודש אחד בלבד?? אודה לכם אם תענו לי בהקדם אני קצת חוששת מכמות התרופות:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF עם קלקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014אין סכנה בשילוב של התרופות,תחושת ההשמנה נגרמת לך בגלל הפעילות ההורמונלית העודפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף בדיקות דם ביום 3-5 למחזורטלי27/05/2014
המחזורים שלי מתחילים בשלושה כד חמישה ימי הכתמות ורק אז דימום. הקופא שלח אותי לבצע בדיקות דם ביום 3-5 למחזור. ממתי אני צקיכה להתחיל לספור מההכתמה הראשונה או מתחילת הדימום הכבד?
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףףף בדיקות דם ביום 3-5 למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014מתחילת הדימום הכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הוצאת חצורה לאחר IVFנילי27/05/2014
Kאחר IIVF ראשון עם בן זוגי, נקלטנו להריון
אני בת 40 הוא גם, והוא גם עם זרע חלש. ונקלטנו.
הסתבר כי יש הריון מחוץ לרחם,ועברתי ניתוח שהוציאו את החצוצרה.
היום אני שלושה שבועות אחריי.
השאלה היא, האם יש ביוץ רגיל? כל כמה זמן (נאמר לי שפעם בחודשיים, האם זה נכון)
האם אקבל מחזור רגיל, ומתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי הוצאת חצורה לאחר IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014מאפייני הביוץ לא משתנים בעקבות כריתת החצוצרה,ומתרחשים מידי חודש בחודשו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
נילי28/05/2014תודה על תגובתך
השאלה היא - עדיין לא קיבלתי מחזור, ההוצאה הייתה לפני כשלושה שבועות, האם ייתכן שאני מבייצת עכשיו, עוד לפניי קבלת המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אבל... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014ללא בדיקתך קשה לעשות ספקולציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אחרי החזרת עובריםעדי27/05/2014
לאיר החזרת 2עוברים טריים אמר הרופא לקחת אחרי יומיים מההחזרה רבע כמות של מזרק אווטריל ovtrel ולא נראה לי שיש פרוגסטרון במזרק הזה
שיתמוך אציין שלפני השאיבה ביומיים לקחתי דיקטפפטיל
האם אחרי ההחזרה הטיפול התומך מספיק או שהיה צריך לקחת אנדומטרין ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014להערכתי יש לקחת גם אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נכשל בגלל
עדי29/05/2014האם הטיפול הראשון נכשל ( לא נקלט) בגלל שלא לקחתי תמיכה אחרי ההחזרה כמו אנדומטרין
אציין כמו שכתבתי לקחתי אחרי ההחזרה ביומיים רבע מזרק של אובטריל ! בהנחיית הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול נכשל בגלל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014הכול אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווף מאוווודעמל27/05/2014
עבקתי לפני 12 יום החזרת מוקפאים על בסיס הרמונאלי
3 כדורי אסטרופם ושלושה ימים לפני ההחזרה 4 כדורים אטרוגסתן
היום בצעתי בדיקת הריון שלצערי התשובה שלילית
E2-363PG/ML
PROGSTERONE 10.90 NG/ML
האם הפרוגסטרון צריך להיות כזה נמוך ???!! בשלב זה למרות כל הנרות שאני מקבלת ??
נראה לי הסיבה לאי הצלחת הטיפול היא חוסר פרוגסטרון
האם אני צודקת ????
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוווף מאווווד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014בעקבות העובדה שלא הרית בהחלט ערכי הפרוגסטרון נוטים לרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
עמל28/05/2014זות אומרת שהפרוגסטרון לא אמור להישאר בעליה כול עוד אני משתמשת בנרות האטרוגסתן??!!
הרי נותנים את הנרות , והפרוגסטרון עולה הרי עד יום הבדיקה השתמשתי בנרות הללו
אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון עם פרוגסטרון
אור28/05/2014היי, מניסיוני כאשר הייתי מקבלת תמיכת פרוגסטרון אפילו עד הרגע שהייתי רואה דימום של הווסת, הווסת מגיעה גם אם את עם תמיכת פרוגסטרון. הגוף מזהה שאין הריון וכך ערכי הפרוגסטרון יורדים ולכן מגיעה הווסת. ברגע שניקלטתי עם התמיכה הווסת לא הגיעה.. יום.. יומיים ואז הבנתי שיש הריון. בקיצור, גם אם תהיי עם תמיכה הווסת תגיע אם אין הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מניסיון עם פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014העדר הריון מפחית את הספיגה של הפרוגסטרון בדרך הנרתיק ולכן רמתו בדם יורדת עם קבלת המחזור למרות נטילת הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור תודה ובהצלחה , פר' אשכנזי תודה
עמל29/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפותדנה27/05/2014
שלום פרופסור,
בת 40, שקיפות עורפית תאומים בשבוע 12,
1. מה הסטטיסטיקה לסיכון לפי שקיפות העורפית בהריון תאומים?
2. האם בהריון תאומים מומלץ לעשות את בדיקת הדם לסקר (הבדיקה שעושים ביחד עם השקיפות)? האם הבדיקה בהריון תאומים נותנת תוצאה מהימנה?
3. איזה עוד בדיקות כדאי לבצע בהקשר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקיפות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014בין הבדיקות הלא חודרניות הינם בדיקת השקיפות של כל עובר בנפרד,סקירת המערכות של העוברים,בדיקת דם מהאם לזיהוי פגמים כרומוזומלים בעובר NIFT ,ובין הבדיקות החודרניות בדיקת מי שפיר רגילה או עם ציפ גנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון שליליתחוה27/05/2014
שלום,
עשיתי היום בדיקת דם להריון, אך לאכזבתי הקשה התקבלה תוצאה שלילית.
קיבלתי זריקת אוביטרל ב- 13.5 ועשינו הזרעות ביומיים העוקבים.
בד"כ אני מקבלת את הוסת כל 28 יום במדויק, נדיר שיש לי סטיה של יום אחד לפה או לשם.
מה יכולה להיות סיבת האיחור?
האם ייתכן כי ביצעתי את הבדיקה מוקדם מדי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון שלילית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014לעיתים ישנה פעילות עודפת של הגופיף הצהוב המפריש כמויות גבוהות של הורמון פרוגסטרון גם בהעדר הריון דבר העלול לעכב את קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהשני27/05/2014
אני במעקב זקיקים להחזרת מוקפאים בביוץ טבעי.
היום הזקיק המוביל שלי בגודל 22 ואמרו שהתחלתי לבייץ
וקראו לי למחר לבדיקות דם ו us שוב פעם.
מחכים לראות שאני מבייצת.
האם זה בסדר להחזיר עוברים בתזמון ביוץ ללא אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שני27/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014בהחלט האופציה הזו אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שתיים עשרה האם מותר לרכב עלנטע לי27/05/2014
אופניים ואיזה ספורט מותר לעשות אציין שאני נימצאת בשמירת הריון מכוון שאני עבדתי במקום בו יש חומרים מסוכנים !תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע שתיים עשרה האם מותר לרכב על - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014הייתי ממשליץ להימנע מרכיבה על אופניים ,בכל מקרה מותר לעסוק בכל פעילות ספורטיבית אולם יש להימנע מפעילות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי חג שמח
נטע לי29/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתאיילת27/05/2014
שלום רב,
רוצה לפנות למסלול תרומת ביצית דרך קייב אוקראינה (רזרבה שחלתית נמוכה, אנדרומטריוזיס ...).
אודה להבהרתכם איזה בדיקות גנטיות עוברות התורמות, האם בודקים היסטוריה של מחלות כרוניות, ובין היתר, נפש, סרטן וכו'..
כמו כן, הרופא הפנה אותי רק לבדיקה של היסטרוסקופיה ואמר לי שניתן לבצע אותה בכל יום (ללא תלוץ למועד כלשהו). יחד עם זאת, מכבי דורשים כי הבדיקה תתבצע עד היום ה- 14 של המחזור. אודה להבהרתכם למה נדרש לבצע בדיקה זו עד יום ה- 14 למחזור. האם במצבי (אשר אין סיכוי שאהיה בהריון) - ניתן לבצע את הבדיקה בכל מועד ?
כמו כן, האם אני נדרשת לערוך גם בדיקת צילום רחם ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014התורמות בחו"ל עוברות רק מספר בדיקות גנטיות כמו X שביר וציסטיק פיברוזיס,כנ"ל נעשה בירור אנמנסטי לגבי מחלות תורשתיות במשפחה,היסטרוסקופיה וצילום רחם רצויים לפני טיפול כל כך מורכב ויקר על מנת לשלול כל ממצא העלול למנוע השתרשות.
את צודקת בגלל העדר סיכוי להריון ניתן לבצע את הבדיקה בכל עת,ניתן להבין את הגישה של מכבי שרוצה להימנע מאפשרות שבדיקת ההיסטרוסקופיה תבוצע בזמן שהאישה בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שובמודאגת27/05/2014
האם ניתן להרות גם עם רירית עבה (7 מ"מ) אך לא סדירה, ובכלל - אם רירית לא סדירה שלא נובעת מהידבקויות אם ניתנת לטיפול?
שואלת שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014בהחלט ניתן להרות גם בתנאים אלו אם כי שיעור ההשתרשות עשוי לקטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivfאנה26/05/2014
שלום,
אחרי כמה זמן לאחר פגישה ראשונית עם רופא המחקלה בבית חולים איכילוב ופתיחת תיק מתחילים טיפול עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014הערכתי שתוך חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןדנה26/05/2014
באיזה שבוע של ההריון יש להפסיק את הקרינון?
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2014שבוע 7-8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןדנה26/05/2014
באיזה שבוע יש להפסיק את הקרינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/05/2014בין 8-9 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)