מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גלולות גינרה לדחיית טיפולivfדירה21/05/2014
מאחר ונדרשתי ע״י מקום העבודה לטוס לחול ובכדי לא לפספס חודש שלם קיבלת גלולות גינרה למשך 12 יום בכדי להתחיל טיפול. Ivf כשאחזור לארץ , תוך כמה זמן מרגע הפסקת הגלולות מקבלים מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות גינרה לדחיית טיפולivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014המחזור מגיע תוך 3-4 ימים לאחר הפסקת הגלולות,וניתן להתחיל בטיפול למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבהשלי21/05/2014
הי
אתמול אחהצ עשו לי שאיבת ביציות. היום, יש לי הכתמה דמית וכאבי בטן כמו במחזור. האם בגדר הסביר? כבר עברו 27 שעות מהשאיבה. לא היו לי תופעות בשאיבןת הקודמות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014בהחלט סביר ,בין היתר בגלל היווצרותם של הגופיפים הצהובים וגודש כל הדם באגן,הדימום על רקע הפציעה המקומית של הנרתיק בעקבות השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור חמוציות בהריוןבת 3721/05/2014
נכבדים יקרים !
אשמח לשמוע תשובה מכם לשאלתי.
אני בהריון ויש לי דלקת בשתן אני לוקחת אנטיביוטיקה וגם פרוביוטיק.
האם בסיום האנטיביוטיקה אפשר לקחת כדורי חמוציות למניעה?
וכמה פעמים ביום והאם אחרי האוכל.
תודה לכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדור חמוציות בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014אכילת חמוציות אינה הפתרון לדלקת קיימת חידקית בדרכי השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםעלמה21/05/2014
שלום. בהיריון מאיי. וי. אף. לספירת דם צריך להיות בצום? שתיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2014לא צריך צום ולא כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר21/05/2014
לבדיקת דם גלוקוז סוכר צריך לצום כמה זמן? מים מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014צום של 6 שעות לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון?דנה21/05/2014
ב- 7/4/14 עשיתי בדיקת דם להיריון לאחר טיפול ivf ויצא שלילי. ב- 8/5/14 קיבלתי ווסת ולא התחלתי טיפול משום שנקבעה לי בדיקת היסטרוסקופיה ניתוחית למחר ( 22/5/14).
ביום ראשון האחרון עשו לי בדיקת אולטרסאונד והרופאה אמרה שהיא רואה זקיק.
היום עשיתי בדיקת דם להיריון בשביל להיות בטוחה שאני לא בהריון לפני הניתוח וקיבלתי תשובה 27.10.
האם שה היריון??? יכול להיות בכלל שזה היריון? ומה לעשות עם ההיסטרוסקטפיה הניתוחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת נתון
דנה21/05/2014אחרי טיפול ה- ivf קיבלתי ווסת ב- 9/4/14.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ענת21/05/2014האם יכול להיות שערכי הבטא מושפעים מביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014בכל מקרה יש לעקוב אחרי ערכי הביטה ולדחות בשלב זה את ההיסטרוסקופיה הניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםליאת21/05/2014
מהו הזמן הטוב ביותר להחזרת עוברים מוקפאים?? האם הקריטריון תלוי רק בעובי הרירית? ואם לא אז במה הוא עוד תלוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/20141.תלוי בפרוטוקול הטיפולי
2. תלוי בגיל העוברים.
3.תלוי בתהליכי ביוץ וגודל רירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מוזרעמל21/05/2014
רופאים נכבדים שלום
אני ימים אחרי החזרת עובר אחד מצויין שהוגדר( מולטיפוקל אם אני לא טועה ככה זה נקרה)
מהיום ה 3 למחזורר אני נוטלת 3 כדורים ביום אסטרופים ושלושה ימים לפני ההחזרה אטרוגסתן .
מזה שלולשה ימים אני חשה כאב רש ממש מעל האוזן שבא ממש שניונת ונעלם זה קורה לי בערך 4-5 פעמימם ביום , יש לציין שהכאב חדש לגמרי לא היה לי לפני הטיפול ואני לא מאלה שתמיד סובלות מכאב ראש.
האם הדבר קשור לרמת ההרמונים הגבוהה או לתכשרים בהן אני משתמשת ?
ומה הסיכיויים שלי אני בת 23 ועוברת טיפולים עקב PCOS וחוסר ביוץ עצמוני ?
יש לציין שאני לא חשה כלום חוץ מגודש בחזה וכאב בינוני .
תודה והמשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 7 ימים אחרי החזרה
עמל22/05/2014סליחה זה לא מצויין בתוכן הקודם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
7 ימים אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014התופעה חריגה ולכן את חייבת לדווח לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה הסיכויים שלי עם העובר
עמל22/05/2014שהוגדר מול טיפוקל מה המשמעות של המילה ?
תודה ומה הסיכויים שלי עם העובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014המילה אינה מתאימה להגדרת איכות עובר,והיא שייכת להגדרה אישית של הרופא,צריך לברר איתו מה כוונתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליה טעיתע זה היה רשום סופר אמפריו
עמל22/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליה טעיתע זה היה רשום סופר אמפריו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2014סיכויו של עובר אחד בגילך עם איכות אופטימלית להשתרש הינם בגבולות 20-30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאדל21/05/2014
שלום לאחר החזרת מוקפאים 3 ב״ה מקווה לבשורות טובות
האם צריך להיות במנוחה יש לי בבית תינוק בן שנה וחצי מותר לי להרים אותו ? כמה ימי מנוחה מומלץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בפעם ה3 בבקשה אפשר תשובה
אדל22/05/2014שלום לאחר החזרת מוקפאים 3 ב״ה מקווה לבשורות טובות
האם צריך להיות במנוחה יש לי בבית תינוק בן שנה וחצי מותר לי להרים אותו ? כמה ימי מנוחה מומלץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שני22/05/2014תשתדלי לנוח ככל שתוכלי ואם ניתן לא להתאמץ. רופאים יגידו שאין בעיה אחרי יום-יומיים של מנוחה אך הרוב מקשיבות לעצמן ואם יש ביכולן לקחת ימי חופש ולנוח/לא להרים דברים ולהתאמץ.. אך אם אין ברירה אז אין ברירה.
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014אין צורך במנוחה חריקגה ,כל הפונקציות שאת אמורה לעשות בגידול התינוק בהחלט אפשריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתשלי21/05/2014
כמה זמן לפני תרומת ביצית (מוקפאים)צריך חומצה פולית ובאיזה מינון- 400 מק"ג?
לפני חצי שנה לקחתי תקופה ממושכת חומצה פולית במינון 4 מ"ג האם אצטרך קודם לבדוק מה הערך בבדיקת דם כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014בד"כ רצוי להתחיל את נטילת החומצה הפולית כ-2-3 חודשים לפני הכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית
שלי22/05/2014אבל באיזה מינון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014400 מ״ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיולאולגה21/05/2014
שלום רב,
אני בת 34, כרגע אני נמצאת בפרוטוקול ארון עם דקפפטיל 0.1 + גונל F 375 ליום כבר עשיתי 5 זריקות ועברתי למונוגון 5 אמפולות, נכון להיום הזרקתי כבר 10 פעמים. הבוקר עשיתי דם ואולטרסאונד בשחלה ימין יש זקיקים 21,16,12,10,10,10,10 בשמאול 16,14,11 רירית 9.8. האסדרדיאול 5161 ופרוגסטרון 2.5. בפעם הקודמת התגובה שחלתית הייתה נמוכה מאוד שאבו לי רק 3 ביציות לכן הרופא הגדיל לי את המינונים ושינה לי את הפרוטוקול. ולפני חמש שנים כשה עשיתי את הטיפול IVF שבעזרתו כבר ילדתי, הייה לי גירוי יתר נוראי ביותר עם כאבי תופת וכל התופעות לוואי שבעולם. השאלה לי אליך בבקשה: האם במקרה שלי כרגע הערך של E2 לא גבוה? מתי רואים שיש חשד לגירוי יתר ואיך רואים ?. אני מאוד מאוד מפחדת המינונים של הזריקות גדולים. התחילו לי מאתמול הפרשאות צמיגיות האם זה תגובה מהורמונים?
בתודה רבה רבה על תשובתך. וסליחה על סיפור הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרדיול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2014דפוס התגובה שלך הן מבחינת מספר הזקיקים והן מבחינת רמת ההורמונים אינו משקף בשלב זה סכנה לגירוי יתר שחלתי חמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסורים נכבדים-שאלה-טלי21/05/2014
כרגע אני למעלה מ- 4 חודשים תחת דיכוי הלוקרין ע"מ לדכא את נגעי האנדו'
אתמול-עשיתי א"ס ע"מ לנבא את זמן המחזור-
בבדיקה נמצא-
שחלה ימנית-זקיקים קטנים
ממדיה-20X45
שחלה שמאלית-זקיקים קטנים, זקיק מוביל 13 מ"מ
ממדיה 34X35
עובי הרירית-5.5
שאלותי-
1.מתי אני עתידה לקבל מחזור?
2.האם ממדי השחלה הימני לא גדולים מידיי?
3.האם יש סיכוי כי הרירית דקה כי נפגעה מהגרידות הרבות שעברתי בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום פרופסורים נכבדים-שאלה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2014בשלב זה הכול נראה תקין ואת מצויה בדיכוי הורמונלי בעקבות נטילת הלוקרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א שעדיין בזמן הקרוב-
אני21/05/2014לא אקבל מחזור?
ז"א שעדיין בזמן הקרוב- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיצה ברחם?נ20/05/2014
בשל בעיית זרע חסימתית של בעלי התחלנו בטיפולי IVF. אחרי שני מחזורים עם 5 החזרות סה"כ (הריון כימי אחד ואחריו 4 כשלונות) נשלחתי להיסטרוסקופיה שבה אובחנה מחיצה שתוספת 50% מהחלל. בדיקת US תלת מימד לא הראתה מחיצה, במקום זה הרופא רשם "רחם קשתי".
מאיפה נובעת הסתירה בין הבדיקות? האם בדיקת ה US היא הקובעת או שאין לדעת מה באמת המצב ואם יש צורך בניתוח?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחיצה ברחם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2014אכן הערכה נעשית על סמך שתי בדיקות אלו המשלימות אחת את השנייה,אם הערה הסופית שמדובר ברחם קשתי ,אין צורך בהתערבות ניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לקראת הפריה חוץ גופיתלוני20/05/2014
שלום,
אני לקראת הפריה חוץ גופית ראשונה, וכשישבתי עם הרופאה על התכנית היא כתבה לי להתחיל לקחת אסטרופם מהיום ה- 19 למחזור שלפני המחזור שבו אתחיל את לקיחת המנופור לקראת ההפריה. שכחתי למה היא הציעה לי לקחת את האסטרופם במחזור שלפני המחזור של הטיפול....ניסיתי להבין דרך המידע ברשת ולא הצלחתי. תוכל להסביר לי? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לקראת הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2014הסיבות שמורות עם הרופאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לזה תשובה מדעית?
לוני20/05/2014אם יש הסבר למה משמש אסטרופם, למה הסיבות שמורות עם הרופאה? לא הבנתי לה ענית לי ככה.
אין לזה תשובה מדעית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2014מתן האסטרופם לפני הטיפול אינו פרוטוקול שגרתי,ולא ברור מדוע הוא ניתן במקרה זה ,לכן עלייך להפנות את השאלה לרופאה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומיםאור20/05/2014
היי עברתי הפרייה 8 (אני מטופלת שנה וחצי בדיוק)
ב29.7 שאיבה
ב2.5 החזרת 2 עוברים 8 תאים ו7 תאים
ב15.5 בטא ראשונה 627
ב18.5 בטא שניה 2560
לציין כי זה הריון שני, בהפרייה מספר 4 היה לי הריון תאומים שנגמר ללא דופק בשבוע 8.
לציין כי אני בת 42
שאלותיי:
1.האם יש סיכוי להריון תאומים?
2.מה הסיכוי להריון מוצלח הפעם האם הפעם הקודמת מעידה גם על הצלחת ההריון הנוכחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור21/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסות דילגתם עליי
אור21/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון תאומים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/20141. יש סיכויים לתאומים
2. הסיכויים למצב דומה קיימים בכל הריון ובגילך זה יכול לקרות סביב 20%
אין זה אומר שאם היה זה צריך לחזור.
אם זה חוזר על עצמו יש לבצע ברור לקרישיות יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)