מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חולשה וכאב גרון בשבוע 10 +דנה23/05/2014
שלום פרופסור, אני בשבוע עשר + 5 תאומים, כבר יומיים יש לי כאב גרון, קשה לבלוע עם ליחה. הלילה התחיל לי שיעול וגרד בגרון וכאב ראש די חזק. חולשה כללית. מדדתי חום 37.1. מותר לקחת משכך כאבים? מה אפשר לעשות? האם יש סיבה לדאגה? אודה מאד על תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חולשה וכאב גרון בשבוע 10 + - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2014ניתן לקחת אקמול,ולפי הצורך אנטיביוטיקה(אאוגמנטין,מוקסיפן,צפורל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרל - שעה מומלצתמילקי23/05/2014
שנאמר לי שבת בצהריים להזריק על מנת לעשות 2 טיפולים
היום א וב
באיזו שעה בצהריים מומלץ... יותר כיון שלוש ? שתיים ?
תודההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת אוביטרל - שעה מומלצת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2014אין לדבר חשיבות,מבחינה פרקטית העיקר שאת עושה את שתי ההזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה ביוץ??אור23/05/2014
שלום בת 42.5 בעברי הריון ספונטני לפני כשנתיים שהסתיים ללא דופק בשבוע 8 אחריו הריוו כימי.
ומאז אני מטופלת 6 הזרעות ו3 טיפולי ivf שלא צלחו.
לפני כחודשיים עברתי לרופא אחר שהמליץ על ביוץ טבעי
ב4.5 קיבלתי וסת
בדיקה ראשונה ב13.3
אסטרדיול 560
פרוגרסטון-2
Lh- 2
נצפו 3 זקיקים בגודל 10
בדיקה שניה ב15.5
אסטרדיול - 1164
פרוג- 1.5
Lh-12.7
נצפו 4 זקיקים
בתאריך 18.5
הזקיקים נעלמו
אסטרדיול - 220
פרוג 4.3
Lh- 24.2
הבנתי שהיה ביוץ האם זה נכוו? אני ממש מאוכזבת
האם הרופא לא היה אמור לתת לי צטרוטייד?
אני חסרת אונים וכבר לא יודעת מה הפתרון אני במירוץ נגד הזמן ונראה לי שלהפסיד 4 זקיקים סתם זה המון
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היה ביוץ?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2014לדאבוני הביוץ התרחש,יתכן שהצדק איתך וניתן היה להעזר במעקב בעוץ מסוג הצטרוטיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתטלי23/05/2014
שלום,
מהו עובי הרירית בשבועות הראשונים להריון? משבוע 4-6
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובי רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2014הרירית מכילה גם את השיליה המתהווה וובתוכה שק ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןאני12322/05/2014
שלום. אחרי החזרת עוברים, משתמשת בתמיכה של אוטרוגסטן 200, 4 כדורים ביום, פעמיים ביום כל פעם שני כדורים.
במידה וההריון לא נתפס, האם אני אמורה לקבל וסת תוך כדי השימוש באוטרוגסטן ? או שכל עוד אני משתמשת בו אני לא אקבל?
במידה ואני כן צריכה לקבל, האם זה 14 יום לאחר האוביטרל או 14 יום לאחר השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2014האוטרוגסטן חא ימנע וסת.
הוסת 14 יום מהאוביטרל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות פרוגסטרון כתמיכה לאחר הזרעהדנה22/05/2014
אני משתמשת בנרות כבר 4 ימים , פעמיים ביום( דרך הנרתיק..) והיום היו לי כאבי בטן ומעין התכווציות . האם זה קשור? יש לנרות תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות פרוגסטרון כתמיכה לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2014זה לא קשור לנרות ובכלל הן מיותרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מיותר?
דנה23/05/2014בהזרעה הקודמת היה לי שבוע אחרי ההזרעה כאבים כמו שצריכה לקבל והכתמה חומה קטנה( מעין תופעות של השתרשות) ואז נפסק ולאחר שבוע בא המחזור...
תמיכה לא יכלה לעזור במקרה הזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מיותר? - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2014תמיכה בהזרעות לא נדרשת.זה לא מזיק אך זה לא קשור לתופעות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך לדעתך ניתן היה למנוע את
דנה23/05/2014ההכתמה החומה שהייתה לי בהזרעה השנייה?
שאלה נוספת שלא קשורה לתמיכה: לאחר השבחה הריכוז של תאי הזרע מגיע ל 1.5 האם המקרה כזה מומלץ לעצור אחרי הזרעה 3 ולעבור להפרייה? אני בת 30, הכל אצלי תקין , ללא ילדים/ הריון בעבר. לבעלי בבדיקת זרע שנעשתה לפני חצי שנה היו מדדים תקינים פרט למורפולוגיה 2. כיום בהשבחות הריכוז הוא 1.5... מה דעתך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך לדעתך ניתן היה למנוע את - תגובה
פרופ` דוד בידר24/05/2014לפעמים תוצאות הזרע הן פחות טובות וזה נורמלי.
ההכתמות הן עקב חוסר השתרשות ההריון.
בכל אופן הפרוטוקול הטיפולי זה באמת הורמונים והזרעות ואם לא הולך אז להפריה.
אין מניעה לקחת תמיכה במצבך אך אני חושב שזה לא מה שיעזור.
אחרי שניים -שלושה ניסיונות טיפוליים תעברי להפריה ושם תמיד סיכויים טובים וגם אפשר להגיע לאבחנה מה באמת קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברמיטל22/05/2014
אני בשבוע 21 לאחר ivf וכבר שלושה ימים אני לא מרגישה תנועות עובר.
ברצוני לשאול האם זה בסדר?
ומאיזה שבוע אמורים להתחיל להקפיד על מעקב תנועות עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנועות עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014ההקפדה על התייחסות לתנועות העובר הינה החל מהטרימסטר השלישי להריון,בשבוע 21 התנעות פחות מורגשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרוננה22/05/2014
שלום , עשיתי בדיקת פרופיל הרמוני, עשיתי ביום שלישי מהמחזור והתוצאות הן: Fsh - 7.2 Lh- 9.22 Prolactin 532.9 Tsh-2.68 Estradiol 132.2 האם התוצאות תקינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014תוצאות הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני טיפול ivfלי22/05/2014
היי, שאלה לפני תחילת טיפול הפריה, אחרי הפלה שבוע 19 לפני 5 חודשים, רקע של אנדומטריוזיס שנוקה בניתוח, היסטרוסקופיה להפרדת הידבקויות לפני חודש וחצי, 21 יום פרוגילוטון שלאחר שבוע מהכדור האחרון קבלת ווסת, ביום השני של הווסת תחילת טיפול אולטרסאונד רירית עובי 4, זקיקים קטנים. הוחלט להתחיל טיפול והזרקתי מנופור ביום השני של הווסת, הווסת יש לציין ביום הראשון הייתה רגילה ביום השני התחילה להחלש וביום השלישי ממש הפרשות מעטות מאוד. האם זה תקין? האם צריך לשקול הפסקת טיפול ולבדוק שאין הידבקויות שוב? אשמח לעצתכם
שאלה לפני טיפול ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014יש לבחון את תגובת רירית הרחם בהמשך הטיפול,לטעמי יש להמשיך בטיפול ולבחון את כל השאלות של התגובה השחלתית ושח רירית הרחם במהלך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה! שבת שלום
לי23/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמש לשאלה הקודמת
לי27/05/2014אני נמצאת ביום השביעי לטיפול אחרי 6 זריקות מנופור 300 ו2 זריקות צטרוטייד, יש 6 זקיקים: 19,17,14,13,10,10. רירית 7.בנוסף, יש ציסטה עכורה (אנדומטריומה) 25 ממ,מזכירה שאני אחרי ניתוח אנדומטריוזיס והוצאת אנדומטריומה 5סמ, השאלה האם זה עלול לפגוע בטיפול? בנוסף, האם ניתן להבין מהתקדמות הטיפול האם יש עדיין הידבקויות (זה בהמשך להתייעצות הקודמת)? תודה רבה רבה, לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
לי27/05/2014אשמח להתייעצות נוספת, אני נמצאת ביום השביעי לטיפול אחרי 6 זריקות מנופור 300 ו2 זריקות צטרוטייד, יש 6 זקיקים: 19,17,14,13,10,10. רירית 7.בנוסף, יש ציסטה עכורה (אנדומטריומה) 25 ממ,מזכירה שאני אחרי ניתוח אנדומטריוזיס והוצאת אנדומטריומה 5סמ, השאלה האם זה עלול לפגוע בטיפול? בנוסף, האם ניתן להבין מהתקדמות הטיפול האם יש עדיין הידבקויות (זה בהמשך להתייעצות הקודמת)? תודה רבה רבה, לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה הקודמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014בשלב זה התגובה נראית תקינה וגם מאפייני הרירית בתחום התקין,התוצאות בטיפולי הפריה גם כאשר מדובר באנדומטריוזיס הן טובות למדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שאיבה
שירלי01/06/2014בוקר טוב, אני אחרי שאיבה, שאבו 5, הופרו 4, מחר החזרה...השאלה שלי כיוון שאני ממש בלחץ מנושא ההידבקויות שהעליתי בשאלות קודמות, האם נכון יהיה לעשות את ההחזרה? או לבצע בדיקת היסטרוסקופיה לפני ולהקפיא את העוברים עד אז? אני ממש חוששת לפספס סיבוב אם יש הידבקויות שאני לא יכולה לדעת עליהן. מתנצלת שאני חוזרת על השאלה הזאת אבל זה באמת מחשש אמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2014האפשרות שהידבקויות חזרו תמיד קיימת ,יחד אם זאת אם הרופא סבור שהתפתחות רירית הרחם היתה תקינה והסבירות שישנן הידבקויות ברחם קטנה ביותר ,ומצד שני רירית הרחם התעבתה יפה ,הייתי שוקל לבצע את ההליך ההחזרה במחזור הטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאחר החזרה
אנונימית 112203/06/2014שלום פרופסורים, אתמול עברתי החזרה של עובר אחד, שמונה תאים, קיבלתי תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום (4 טבליות סה"כ). לפני תחילת הטיפול הרופא אמר שאקבל גם פרוגינובה לאחר ההחזרה, כי היה חשש להתפתחות הרירית. היום שוחחתי עם הרופא לשאול האם לקחת את הפרוגינובה וציין כי אפשרי לקחת למרות שהרירית התפתחה יפה ולא נראה שיש בעיה. סוכם לבסוף שאקח 2 כדורים של פרוגינובה ביום. שחכתי לשאול את הרופא בשיחה האם מסוכן לי לקחת פרוגינובה כשהרירית בעצם בסדר? האם זה יכול לפגוע בטיפול? אודה להתייחסותכם כדי שאוכל לעבור את החג בשקט :)
שאלה לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014לא יכול להזיק רק להועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
טל01/06/2014היי לי, האם יש לך ידע או אינטואיציה לגבי הסיבה האפשרית להפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטל
לי01/06/2014היי טל, בבית חולים אמרו שהייתה אי ספיקה צווארית, הייתה לי ירידת מים מוקדמת :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמוי הריון?שירה22/05/2014
שלום פרופ' : מסתבר שיש לי או היתה ציסטה שמדמה הריון, כי כבר עברו 6 שבועות מההזרעה ועדיין לא קיבלתי מחזור והביתא שלילי ובUS לא נראה שק הריון, תוך כמה זמן ההשפעה של הציסטה אמורה לעבור ואקבל ווסת? והאם אפשר למנוע מצב זה שוב ?
דמוי הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014לעיתים ההפרעה יכולה להימשך אפילו חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון גבוה!!!!אני22/05/2014
היי
אני בלחץ...
אני נטלתי סטרואידים לאחר החזרה, ברגע שהתקבלה בטא שלילית- הורדתי לאט, לאט את המינון של הסטרואידים.
במקביל, קיבלתי מחזור- והפרוגרסטרון ממש גבוה!!! ליום השלישי:
אסטרדיול- 146.7 pmol/L
פרוגרסטרון- nmol/L 9.95
LH- 6.70 mIU/mL
אני יכולה לעשות החזרה במצב כזה שהפרוגרסטרון ככה ביום השלישי??? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגרסטרון גבוה!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014לא לדאוג תוך יום יומיים הוא יתאזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב פרופסור? אני בלחץ
אני22/05/2014מה גרם לעלייה כזאת?
אני ביום השלישי למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה אתה חושב פרופסור? אני בלחץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014יתכן שפעילות עודפת של הגופיף /גופיפים צהובים מהמחזור הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוודה פרופסור- וזה הגיוני שקיבלתי
אני22/05/2014מחזור ויש כזה פרוגרסטרון?
אז זה בסדר לחכות עם האסטרופם עד שאבדק שוב?
מה מוריד פרוגרסטרון?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוודה פרופסור- וזה הגיוני שקיבלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2014הגיוני בהחלט,אפשר להתחיל עם האסטרופם כמתוכנן
תודה פרופסור- יש לי תוצאות של - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2014היום החמישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה אז התחלתי היום. נראה שזה תקין?
אני23/05/2014זה לאט לאט יורד.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אה אז התחלתי היום. נראה שזה תקין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני24/05/2014תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי22/05/2014
שלום
האם שיטת microsort
שונה בהרבה ומוכחת
מדעית משאר שיטות להפרדת זרע כמו אריקסון ו swimup
או ש זה על אותו עיקרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014לא העיקרון שונה והפעולה נעשית בסימון תאי הזרע והפרדה במכונה מיוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןשלי22/05/2014
האם ניתן לראות שק הריון באולטראסאונד חיצוני בשבוע 5 ?
שק הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014לעיתים ניתן בתנאי שהרזולוציה מאפשרת זאת בין היתר בגלל משקל האישה ,דופן הבטן,העדר ניתוחים קודמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
שלי22/05/2014תודה רבה!
יש לי שתי שאלות נוספות. השבוע עשיתי בדיקות בטא-
בטא 1- 600
בטא 2- 48 שעות אחרי 1100
1.מתי לעשות בטא 3?
2. האם בבטא 1100 בשבוע 5 היו אמורים לראות שק הריון באולטראסאונד החיצוני.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014אין צורך בביטה נוסף ,בערכים כאלו ניתן לזהות באולטרסאונד שק הריון בבדיקה וגינלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בד' FSH בגיל 39אורין22/05/2014
בוקר טוב!
בת 39 , פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור,
אסטרדיול 200
FSH 6.2 ( בהזרקת גונל F- האסרוגן עולה היטב.
אציין שהבד' בוצעה בדימום מועט,בניגוב או ב"לחץ".
שאלתי היא: האם הבד' הינה רלוונטית? או אמינה בזמן דימום מוגבר בלבד?
לפי הבנתי מקריאה , גילי הינו בעייתי להרות בו. ביצעתי את הבד' בסוף חודש פברואר.
פניי ל IVF החל ממחזור הבא-.על מנת לחסוך זמן .
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בד' FSH בגיל 39 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014הבדיקה נעשית בימים 3-5 למחזור אופייני של וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורין22/05/2014כך ביצעתי, אך שאלתי אם חייב להיות דימום מוגבר, בעת ביצוע הבד'-הייתי בסוף המחזור.
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריותאפרת22/05/2014
רציתי לדעת בזמן הפריה הגבר מוסר זרע למעבדה ובזמן זה אני אחרי שאיבת ביציות, כשהמעבדה באה לאחד את הזרע והביצית - איקסי,
האם המעבדה יודעת אם אוחד XX או XY של הזרע?
הכוונה לפי גודל הזרעון? מהירותו? או שאין לדעת כי כולם נראים אותו דבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014מבחינת המעבדה כל הזרעונים הנבחרים לביצוע ה-ICSI הם בעלי אותם מאפיינים ולא ניתן לזהות מי מהם עם מטען גנטי זכרי או נקבי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)