מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון אחרי IVFשירה29/05/2014
שלום - אני בת 45 בהריון בשבוע 11 (מחזור אחרון 19.3 החזרת עוברים 4.4.). באולטרה סאונד גודל העובר מתאים לשבוע 9. מחכה לשקיפות עורפית ב-12.6. השערות על מה יכול להעיד ממצא כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2014פער כזה בשבועות מוקדמים של הריון עלול להצביע על בעיה עם ההריון ,לכן נדרש המשך מעקב,והתייחבות בהתאם לבדיקת ההריון והבדיקות הכלליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותאורית29/05/2014
שלום רב. אני ובעלי מנסים 7 חודשים להיכנס להריון על ידי בדיקות ביוץ. בנוסף ,מאז שהפסקתי עם הגלולות יש לי דימומים טרום וסתיים. פרופיל הורמונלי שעשיתי תקין. המחזור שלי סדיר, נע בין 26-31 יום. אני חוששת מבעיות פוריות מכיוון שאנחנו מקיימים יחסים לפי הביוץ ללא הצלחה ומכיוון שזה כל כך נפוץ בימינו. זה ממש מתסכל אותנו. מה אתה ממליץ לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2014לא ציינת מה מצב הזרע של בעליך,יחד עם זאת גם הדמם הטרום ויסתי צריך להיות מוסבר,בכל מקרה את עדיין נמצאת הטווח הסבירות המאפשר כניסה להריון באופן ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פוריותשולמית29/05/2014
שלום רב, רציתי לדעת מה יכולות להיות הסיבות לאי פוריות כאשר כל הבדיקות תקינות. כבר שנתיים וחצי אנו מנסים להיכנס להריון, בדיקת זרע תקינה, צילום רחם תקין, ביוץ כל חודש בזמן ( למרות שחלות פולציסטיות), בדיקות דם הורמונליות תקינות. לאחר כישלון גם בסבב זה אנו עוברים ל- ivf, אך חשוב לי לדעת מה יכולים להיות הגורמים לכך שהכל תקין ואין הריון. והאם למרות זה יש סיכוי להריון בהפריות. תודה רבה
אי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2014כ-20-30% מהמטפלים בהפריה חוץ גופית סובלים בפועל מאי פריון על רקע בילתי מוסבר,לעיתים הסיבה מוסברת בעת ההליך הרפואי ובו נצפים הביציות איכותן,שיעורי ההפריה איכות העוברים ,דבר המאפשר הסתכלות פנימית על ההליך ההפרייתי,יחד עם זאת היך ההפריה עוקף מכשולים רבים המצויים בהליך הטבעי או הטיפולי האלטרנטיבי ,ושיעורי ההריונות בקבוצה זו הינם טובים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותאורית29/05/2014
שלום רב. אני ובעלי מנסים 7 חודשים להיכנס להריון (על ידי בדיקות ביוץ). בנוסף ,מאז שהפסקתי עם הגלולות יש לי דימומים טרום וסתיים. פרופיל הורמונלי שעשיתי תקין. המחזור שלי סדיר, נע בין 26-31 יום. אני חוששת מבעיות פוריות מכיוון שאנחנו מקיימים יחסים לפי הביוץ ללא הצלחה ומכיוון שזה כל כך נפוץ בימינו. זה ממש מתסכל אותנו. מה אתה ממליץ לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2014בדיקת זרע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן ותרבית שתן בהריוןדנה29/05/2014
שלום פרופסור,
ביצעתי היום בדיקת שתן וה tube של הכוס נפל על הרצפה (החלק החיצוני נגע ברצפה וחלק זה מוכנס לכוס מלא בשתן), הרמתי את זה והחזרתי בחזרה לכוס. האם התוצאות שאקבל יהיו מהימנות? כלומר האם זה יכול לפגוע בתוצאת הבדיקה (חיידקים וכו על הרצפה..). מה דעתך? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת שתן ותרבית שתן בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רק שאלהאנונימי29/05/2014
שלום רב,
מנסה מזה 9 חודשים להיכנס להריון.
ביוץ התקיים ביו"מ 16 - זקיק 25, בתאריך 27/5/14.
1. מהו המועד בו כבר ניתן לבצע בדיקת דם?
2. האם ככל שהזקיק גדול, כך הוא יותר פורה (בהנחה שלא מדובר בציסטה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני רק שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014גודל הזקיק מסמל בשלות שלו,אולם אינו בהכרח מצביע על איכות הביצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לתושבת חוץאדל29/05/2014
אתי שלום
כשעושים טיפול בבית חולים ממשלתי לא ניתן לבחור את הרופא מי שנמצא באותו יום נותן לך את הפרוטוקול ומי שנמצא באותו יום עושה את השאיבה דרך הביטוח המושלם או פרטי ניתן לבחור את הרופא ואז הטיפול נעשה בבית חולים פרטי אישורים מקופת חולים לטיפולים הן בפרטי והן בציבורי תלויים באינדיקציה הרפואית אצלנו בקופה זה בערך שבוע וחצי בהצלחה חשוב מאוד לעשות ביטוח מושלם שווה כל שקל בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תושבת חוץ
אתי29/05/2014הבעייה היא שכשאני נרשמת לקופת חולים יש תקופת המתנה של 6 חודשים לפני שאני יכולה לקבל שירותים ואם אני מצטרפת חדשה לביטוח מושלם , יש תקופת אכשרה של 12 חודשים לטיפולי פוריות. כלומר המתנה של לפחות שנה וזה המון זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתושבת חוץ
אדל29/05/2014היי אתי אם את תושבת חוזרת יש לך אפשרות לקצר את החצי שנה את משלמת סכום של 1500 שקל בערך ואז אין תקופת המתנה, לגבי המושלם שנה עוברת מאוד מהר אז מאוד כדאי כבר לעשות את הביטוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאדל29/05/2014
היי שבוע אחרי החזרת עוברים היום התחלתי לדמם האם יש סיכוי שזה הריון ב״ה
דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014כל האופציות פתוחות,אולם אם הדמם ימשך תידרש ביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר צילום רחםאני29/05/2014
שלום,
הופנתי לצילום רחם ע"י רופא פוריות לאחר כשנה של נסיונות ללא הריון.
התוצאות הם:
רחם במבנה תקין
מילוי הומוגני של חלל הרחם.
מימין מעבר ופיזור תקינים.
משמאל מודגמת התרחבות סקולרית של החצוצרה (כסקטוסלפינגס), בהמשך חומר הניגוד עובר לאגן בחלקו מתפזר ובחלקו מתנרתק.
בסיכום:
חשד לחסימה חלקית משמאל עם התרחבות דיסטלית ופיזור שיתכן ובין הדבקויות.
מה זה אומר כל התוצאות? ובעיקר איך ממשיכים הלאה? האם זה משפיע על ביוצים ועוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014ישנה בעיה מיכנית עם חצוצרה אחת,במידה ובוצעו שלושה מחזורים משולבים של השריית ביוץ עם גונדוטרופינים,הייתי שוקל לעבור לטיפול בהפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ב.דםאור29/05/2014
שלום.אני מבקשת את עזרתכם לקבל תמונת מצב לגבי בדיקות שעשיתי.אתחיל ואומר שבאולטראסאונד מצאו שחלות פוליציסטיות אך בדיקות הדם לדברי הרופא מראות שאין תמונה של התסמונת אלא רק מראה שלחות פול'.
מה שתפס לי את העין מהבירור ההורמונלי מהיום הרביעי למחזור הוא ה-ANDROSTENEDIONE - 13.2 nmol/L שהבנתי שמעט גבוה.
לאחר מכן הרופא זיהה ביום העשירי זקיק גדול(לא אמר כמה) והבדיקות דם הראו את הנתונים הבאים
ESTRADIOL (E-2) 1648.00 pmol/L
PROGESTERONE- 3.16 nmol/L
LH- lh 19.95 IU
הוא אמר שהביוץ קורה באותו היום ורפא אחר אמר שלא אך יש לשער שהביוץ קרוב. מלהקשיב לגופי הסקתי שאין ביוץ-לא רואה את ההפרשות האופייניות לביוץ-וגם בדיקות ביתיות יוצאות שליליות. השאלה אם יתכן שהבדיקות יוצאות כך גם ללא ביוץ? והאולטראסאונד יכול להצביע על ציסטה בכלל ולא על זקיק גדול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
אור29/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פענוח ב.דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014קיומו של זקיק ותנאים הורמונלים מתאימים לא בהכרח מסתיימים בהתרחשות ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על האיחור האופנתי אבל....
אור26/06/2014אפשר לשאול מה זאת אומרת? על מה כן זה יכול להצביע אם לא על ביוץ(רופא טוען שלא מדובר בציסטות מאחר ובדיקות הדם יוצאות טובות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה על האיחור האופנתי אבל.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2014הנתונים ההורמונלים ובדיקות הדם מבטאים מצב טרום ביוצי המתאים ל24-36 שעו לפני הביוץ הצפוי.אולם קיומם של תנאים אלו אינו מבטיח שהביוץ יתרחש בודגאות ובודאי אינם מבטיחים קיומם של תנאים הורמונלים אופטימלים גם אם יתרחש ביוץ כמובמצב של איפ ספיקה של הגופיף הצהוב.
ביצוע בדיקת דם לפרוגסטרון כשבוע ממועד הבדיקה שעשית יצביע במידה רבה של סבירות אם יתרחש ביוץ וזאת אם ערכי הפרוגסטרון יהיו גבוהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות הגבראתי29/05/2014
האם בעיה בתנועתיות הזרע ניתנת לפתרון וכיצד?
האם הפריה חוץ גופית במקרה כזה פותרת את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות הגבר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2014צריך לבדוק מדוע התנועתיות חלשה ובדרך כלל זה עקב תהליך זיהומי.
הפריה חוץ גופית פותרת בעיה של תנועתיות מועטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות פרטיים וציבורייםאתי29/05/2014
1.שלום רב, אני תושבת חוץ ורציתי להבין מה ההבדל בין טיפולי הפרייה באופן פרטי/ביטוח מושלם לבין הטיפולים להן זכאית אישה במסגרת קופת חולים .( בנוגע לילד ראשון)
האם ללא ביטוח מושלם עדיין ניתן לבחור את הרופא המטפל?
2. כמה זמן לוקח אישורי הועדה להפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות פרטיים וציבוריים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014ניתנה תשובה באחת התגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי זקיקיםמיכל29/05/2014
בוקר טוב
אתמול, ביום התשיעי למחזור עשיתי מעקב זקיקים עבור הזרעה (תרומה מבנק הזרע). נצפו 2 זקיקים בגודל 12 ו 10. רירית 5 מ"מ E2- 289 פרוגסטרון 3.2
הנ"ל אחרי 5 ימים של זריקת פיוריגון 50 יח'. מינון נמוך מאוד
היום, היום העשירי חזרתי על הבדיקה. נצפו 8 זקיקים.
4 בצד ימין- 13,11,10,10
4 בצד שמאול- 11,10,10,10
רירית 5.8
עדיין אין את התשבות של בדיקות הדם
מאיפה הם צצו פתאום? זה לא יותר מדי עבור הזרעה?
האם יש עדיין סיכוי שרק 1 או 2 יתפתחו וכל השאר יתנוונו או יספגו איכשהו בגוף?
האם יש פתרון יצירתי אחרי לדילול מספר הזקיקים כדי לא לפספס את ההזרעה החודש?
אני מניחה שלא תהיה הזרעה עם פוטנציאל לשמונה עוברים
אני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב.דם
אני29/05/2014הגיעו התשובות
E2- 480
P- 3.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ריבוי זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014לכל הזקיקים הקטנים מ-14 מ״מ אין משמעות קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיעראיילת29/05/2014
שלום לכולם,
האם ניתן לצבוע שיער בטיפולי פוריות לפני שאיבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צבע שיער - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014ניתן בתנאי שהחומר לצביעה אינו מכיל אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך בחום
רווית29/05/2014היי, אני ממליצה לך לקנות צבע טבעי ללא חמצן וללא אמוניה ממש מצויין היחידי שמצאתי בהריון אחרי הרבה חיפושים. אפשר לקנות אותו בביוטי קר בקניון הזהב. הוא מצויין מכסה שיער לבן יותר טוב מצב רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!
איילת29/05/2014את יודעת את שם החברה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב - לא קיבלתי תשובהמודאגת29/05/2014
לפני כתשעה חודשים עברתי גרידה בפברואר עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית להרגת ההדבקויות הרירית שלי עדיין לא סדירה החודש אני צריכה לקחת פרימילוט נור החל מיום 13 למחזור היום אני ביום 8 למחזור - אני מספרת את כל הרקע הנ"ל לפני השאלה שלי שהיא -עשיתי פעולה כימית בשיער היום שלפתיחת תלתלים שזה סוג של החלקה האם הפעולה הכימית שאגב יש לה ריח חריף מאוד אחרי הפעולה שוטפים את השיער עם הרבה מים אבל אסור לחפוף יומיים כי החומר פעיל על השיער. יכולה בדרך כלשהיא לפגוע בביוץ החודש או ברירית. ??האם זה מותר אם אני לוקחת החודש פרימילוט נור??
בגלל הפרימולוט נור אנחנו מחכים לביוץ של חודש הבא האם יכול להיות שלהחלקה בשיער תהיה השפעה גם על הביוץ או על איכותו בחודש הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שואלת שוב - לא קיבלתי תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014אין כל השפעה של החלקת השיער על הביוץ,ולא על רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' בבקשה - גם אם החומר מכיל אמוניה
מודאגת29/05/2014או גופרית ונגע בקרקפת? והאם מותר לנסות להיכנס להריון חודש אחרי ההחלקה בגלל החומרים הכימיים?
אנא תשובתך לכל הנ"ל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דר' בבקשה - גם אם החומר מכיל אמוניה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014חודש אחרי הטיפול אין בעיה לבצע טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)