מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביציותגולי29/05/2014
שלום, לבעלות רזרבה שחלתית נמוכה
1. בארץ היה לידות חיי מביציות מוקפאות ?
2. ביצית מוקפאת שווה לטרייה ?
3. איזה גודל מינימום זיקיק יש סיכוי שיהיה ביצית ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014היו מספר לא מבוטל של לידות חי מהקפאת ביציות,למרות שיטות ההקפאה המתקדמות(ויטריפיקציה)עדיין קיימת עדיפות לביצית בהליך טרי על פני ביצית קפואה,נשאבים ביציות גם מזקיקים קטנים מ-14 מ"מ אולם בשלותן המורפולוגית אינה אופטימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהאני28/05/2014
שלום רב,
שאלתי כאן שאלה ופרופ' אשכנזי היקר ענה לי עליה.
אני חוששת אז אני מקדימה עם מה ששאלתי פה מוקדם יותר:
אני ביום ה-9 למחזור, וביום ה-6 לנטילת אסטרופם.
אסטרדיול 968.4
פרוגרסטרון 2.99
LH 8.96
עכשיו בניגוב היה דם טרי. מה זה יכול להגיד?
לפני 3 ימים עשו לי א.ס, אולי זה מזה?
זה משהו מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014במידה והדמם ימשך נדרשת בדיקה גניקולוגית,לאיתור סיבת הדמם שאינה צפויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה פרופסור- הדם היה
אני29/05/2014בניגוב והפסיק. היו לי בבוקר הפרשות חומות.
בנוסף- יש לי קצת לחצים בבטן.
אני עם אותם הורמונים שאני בדר"כ משתמשת. השוני היחיד הוא מינון הפרדניזון (לקחתי 10 ועכשיו 20).
זה משהו שלדעתך מדאיג?
רב תודות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה פרופסור- הדם היה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014ממליץ על ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיות ותרומת ביציתאיילת28/05/2014
שלום רב,
אני לקראת תרומת ביצית (המטרה - תרומה מקייב).
בן הזוג שלי הלך לקופת חולים (מאוחדת ) לבקש הפניה לבדיקות גנטיות.
אז מעבר לכך שנאמר לו שיש תור רק לחודש אוגוסט (!) והפנו אותו לבית חולים לעשות את הבדיקה באמצעת טופס 17 - אמרו לו בקופה שלצורך הבדיקה הוא צריך לדעת במדויק את גיל התורמת.
השאלות שלי הינן -
1. למה צריך לדעת בדיוק את גיל התורמת ? איך אני בכלל יכולה לדעת מה גיל התורמת באופן מדויק (הרי תמיד מביאים טווח גילאים), מה הקשר בין גיל התורמת לבדיקות הגנטיות ? אציין כי אני רק עכשיו בתחילת תהליך (עוד אין לי רופא, אלא גישושים ראשונים ורצינו לזרז את העניינים כדי להתחיל תרומה כבר בחודש הבא, לכל המאוחר יולי).
2. למה בכלל צריך לעשות בדיקות גנטיות, הרי אני לא מקבלת לידי בדיקות דם של התורמת ? אז איך זה יכול לתרום לנו ?
אודה להתייחסותכם.
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות גנטיות ותרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2014לא צריך שום גיל של תורמת כאשר בן זוגך הולך לעשות בדיקות גנטיות.
נהוג בארץ שאחד מבני הזוג יעשה בדיקות למחלות גנטיות ואם הכל תקין אז אין משמעות לבדיקות גנטיות של בת הזוג.
במידה ותמצא נשאות צריך לבדוק את בת הזוג.
היות והבדיקות הגנטיות בודקות נשאות למחלות של יהודים ,בדרך כלל,אפשר לבדוק גם בדם התורמת האם יש נשאות, וזה דבר נדיר.
ממליץ לבן זוגך שיפנה לבדיקת נשאות ומי שאמר שצריך לדעת את גיל התורמת בשביל זה אז הוא מבלבל את המוח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
איילת29/05/2014תודה רבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הריוןnosaa28/05/2014
שלום רב לכם (:
לי יש בן אחד מהריון הפרייה חוץ גופית
בעלי עבר ניתוח דליות לפני שלוש שנים\
והשנה נטל ויטמינים לשיפור זרע..
והחודש עבר בדיקת זרע
והנה הנתונים שקבלנו:
נפח: 1.3 צמיגות: תקינה PH: 7.2 צבע: תקין אגולוטיציה: אין
ריכוז: 6^10*8 מס' זרעונים כללי: 6^10*10.4
תנועה: 37%
תנועה טובה: 1.2% בינונית 12.5% איטית 12.5%
תאי דם לבנים:6^10*5
מורפולוגיה:
תאי זרע תקינים : 2% ראש: 50% MULTIPLE : 48%
אשמח אם אקבל ייעוץ או המלצות להמשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014הזרע לוקה בעיקר במדדי ריכוזיות הזרע ,ושיעור התאים בעלי מורפולוגיה תקינה,בתנאים אלו יש לשקול שנית טיפול הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
nosaa30/05/2014מה הם סיכויי הצחלת הפרייה חוץ גופית במחזור טבעי ללא הרמונים עם נתוני הזרע שיש לנו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2014נמוך משמעותי ביחס לטיפול ייעודי מכוון עם הורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזי היקרש28/05/2014
שלום
קבלת וסת ב-9.5
ביוץ התרחש כנראה ב 18.5 או ב19.5 הערכים:
אסטרדיול - 847
LH - 14.3
פרוגסטרון 2>
ב-21.5
אסרדיול - 244
LH 9.60
פרוגסטרון - 10.40
והיום 28.5
אסטרדיול - 451
LH 4.10
פרוגסטרון 31.0
האם זה אומר שיש הריון?
האם אפשר כבר לבצע בדיקת הריון ביתית?
היום הופיע לי כתם קטנטן של דם כמו שיש לי לפעמים כמה ימים לפני מחזור, ייתכן שזו השתרשות?
היום כאמור עברו בין 9 ל-10 ימים מהביוץ.
תודה רבה
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014צר לי אולם עדיין קשה להתנבא בשלב זה ביחס להריון ,למרות הערכים הגבוהים של הפרוגסטרון,הבדיקה המוקדמת ביותר שניתן לבצע הינה ב-30 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעיין28/05/2014
לפני כתשעה חודשים עברתי גרידה בפברואר עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית להרגת ההדבקויות הרירית שלי עדיין לא סדירה החודש אני צריכה לקחת פרימילוט נור החל מיום 13 למחזור היום אני ביום 8 למחזור - אני מספרת את כל הרקע הנ"ל לפני השאלה שלי שהיא -עשיתי פעולה כימית בשיער היום שלפתיחת תלתלים שזה סוג של החלקה האם הפעולה הכימית שאגב יש לה ריח חריף מאוד. יכולה בדרך כלשהיא לפגוע בביוץ החודש או ברירית. ??האם זה מותר אם אני לוקחת החודש פרימילוט נור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשם הבהרה...
מעיין28/05/2014החודש אני שומרת לא להיכנס להריון בגלל הפרימילוט נור ונוכל לנסות רק בביוץ הבא אבל בכל זאת האם ההחלקה יכולה לפגוע בפיריון גם של הביוץ הבא? אסור לי לחפוף ראש יומיים כי החומרים נשארים פעילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בנרות פרוגסטרוןדנה28/05/2014
ביצעתי הזרעה ביום א שבוע שעבר ומאז אני עםמתמיכה של 2 נרות ביום. האם זה נכון שהם מעכבים וסת? אם כן מתי אוכל לבצע בדיקתה שתוצאותיה יהיו מהימנות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה בנרות פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014יש לבצע זאת לפחות 12 יום מההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאמור עברו 13 יום מההזרעה- האם
דנה31/05/2014להפסיק עם הנרות? עד מתי להמשיך להשתמש בהם?
טרם עשיתי בדיקה, לחכות עוד מס ימים? מהי המלצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור עברו 13 יום מההזרעה- האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2014תחכי עוד מספר ימים,אם לא תקבלי ,בצעי בדיקה ,עד אז קחי את התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עושים חייםאלמוג28/05/2014
שלום לכולם
אשתי ואני עברנו מספר רב של טיפולי הפריה חוץ גופית והיום ברוך השם יש לנו ילדה מקסימה. בעקבות כך, אשתי פרסמה ספר שנקרא "עושים חיים" והוא יכול מאד לעזור לנשים בתהליך מייגע זה. את הספר ניתן למצוא באתר נטבוק.
בהצלחה לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עושים חיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014הערכים בשלב זה תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושים חיים - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2014אני חשבתי שאלה שעושים חיים הם אלה שלא עשו הפריות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקות דםחסויה28/05/2014
שלום,
לקראת החזרת מוקפאים.
רציתי לשאול איך הבדיקות דם בבקשה.
אני ביום ה-9 למחזור, וביום ה-6 לנטילת אסטרופם.
אסטרדיול 968.4
פרוגרסטרון 2.99
LH 8.96
האם הפרוגרסטרון גבוה? האם הערכים בסדר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014הבדיקות בשלב זה תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמנליחסוי28/05/2014
ESTRADIOL(E2) 171.00 PMOL/L
FSH 27.93 MIU/ML
LH 10.48 MIU/ML
PROGESTERONE 2.86 NMOL
מה אומרות התוצאות הנ"ל ?
האם יש סיכוי להריון ע"י טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמנלי - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2014מראה על שחלות שהחלו תהליכי גיל המעבר ואין , בדרך כלל , הריונות, אלא אם את צעירה.
בפרופיל כזה הרזרבה השחלתית נמוכה ואיכות ביציות , אם יש , הוא לא טוב ולא מביא להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר
איילת29/05/2014בהתיחיס לתשובתך, אודה להבהרתך מה נחשב לגיל צעיר לשם הריון עם נתונים אלה..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2014בגילים צעירים , סביב 25, ערכים גבוהים של FSH הם שונים מאשר בגיל 40 ומעלה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים בתחילת הריוןאנה28/05/2014
שלום, אני 12 יום לאחר החזרת 2 בלסטוציסטים מוקפאים במחזור ביוץ טבעי, מיום הביוץ מקבלת תמיכה של 2 אנדמטרין ביום.
שלשום (10 יום לאחר החזרה) בטא 33.7, שאר ההורמונים לא נבדקו.
היום בטא 89 פרוגסטרון 44 אסטרדיול 275 .
מה הסיכוי להמשך הריון תקין? האם רמת האסטרדיול והפרוגסטרון לא נמוכים מדיי?
האם כדאי להוסיף משהו לתמיכה או משהו אחר?
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי הורמונים בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014הערכים תקינים,אם כי הייתי מוסיף זריקות פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה סימן למחזור שמתקרב?ד``ר אליעזר גירש28/05/2014
שלום,
היום אני ביום ה10 להחזרה. אני נוטלת מידי בוקר קרינון. הבוקר היה לי קשה להכניס את המקל עד הסוף, כנראה בגלל שאריות של קרינון שנותרו בנרתיק ולכן הפעלתי קצת לחץ. לאחר שהוצאתי את המקל היה מעט דם על קצה המקל. אין לי הפרשות דמיות על התחתונים או בניגוב. האם זה סימן למחזור שמתקרב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014צריך להמתין ולראות שלא מדובר בפציעה בזמן החדרת המקלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןרוני28/05/2014
מטופלת IVF , עברתי לפני שבוע וחצי שאיבה ולאחר מכן החזרת 3 עוברים טריים.
סובלת מקרישיות יתר + הסטוריה משפחתית.
לאחר ההחזרה לוקחת 2 קרינון ביום.
לאורך כל הטיפול (עד השאיבה) לקחתי קלקסן (בהנחיית המטולוג).
האם נדרש לקחת קלקסן גם אחרי ההחזרה כאשר ההורמומים שאני לוקחת הם קרינון?
הרופא שלי בחול ואין לי תשובות.
חשבתי לקחת קלקסן ליתר ביטחון (אני בחרדה) .. האם זה עלול להפריע לקליטת העובר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2014צריך להמשיך לקחת קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירה תרופות לטיפולי פוריותאורנה28/05/2014
שמחה ומאושרת למסור עקב כניסה טבעית להריון :-)!!!
אסטרופם 2 מ"ג בתוקף עד 8/2015
אנדומטרין 9/2017
פרוגינובה 2 מ"ג 2016-17
צטרוטייד 0.25 מ"ג 11-2014
למסירה באזור עפולה
בהצלחה לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה, מזל טוב ושיהיה בשעה טובה!!
שרון28/05/2014חבל שאת קצת רחוקה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם למישהי כאן יש תרופות למסירה?
אורי26/07/2015דקפפטיל- 0.1 מ"ג - 4
צטרוטייד- 0.25 מ"ג- 17
אשמח לתגובות והצעות היכן אוכל להשיג מלבד גמ"חים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קבוצה בפייסבוק
אור27/07/2015שנקראת תרופות פוריות מוסרות באהבה תיכנסי לקבוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד
דינה26/07/2015מזל טוב
הצטרטייד פג תוקף? אם תוקף תקין אשמח לאסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהחסויה28/05/2014
שלום רב,
עד כה בהחזרות מוקפאים, לקחתי יומיים לפני החזרה (גיל העוברים יומיים) אנדומטרין.
עכשיו אני אקח אוטרוגסטן. גם פה, לקחת יומיים לפני החזרה?
אני שואלת כי עם אוטרוגסטן, רמת הפרוגרסטרון אצלי הרבה יותר גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014ימי מתן התמיכה לפני החזרת מוקפאים נקבעים ע"י יום ההקפאה של העוברים ,ולכן עלייך לברר זאת עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור, השאלה האם יש הבדל
חסויה28/05/2014מבחינת סוג התמיכה מבחינת ההשפעה של הפרוגרסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה
אני28/05/2014תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2014באופן כללי ניתן לומר שכל התכשירים המכילים פרוגסטרון משיגים את אותה מטרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)