מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השרשה ?!מיכל27/02/2014
שלום .
מהיום הרביעי /חמישי למחזור התחיל לי דימום חלש מאוד בא והולך וכבר ארבעה ימים אני מדממת ממש מעט דימום חום אדום חלש עם הפסקות .האם הגיוני שזה דימום השרשה ?ואם לא מה יכול להיות ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה ?! - תגובה
פרופ' שלמה משיח27/02/2014דימום עלול לנבוע מתמיכה הורמונלית לא מספקת או ממצא תוך רחמי (פוליפ?). יש לשלול אפשרויות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשה המשך
מיכל27/02/2014תודה.
מדובר על ביוץ טבעי ללא תמיכה .האם סביר שמדובר בהשרשה ..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השרשה המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2014האפשרות של דמם השרשתי קיימת אם כי נדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתרינת27/02/2014
שלום, בת 37 ווסת לא סדירה
שלאתי קודם לא הייתה ברורה
כשיש רזרבה שחלתית נמוכה האם זה אומר שהווסת הולך להיפסק ?
1. האם קיים טיפול שלא יפסק הווסת לצמיתות?
2. באופן כללי כשמחזירים ביציות מוקפאות חייב שיהיה ווסת לאישה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2014המעבר לגיל הבלות כרוך בירידה מהותית ברזרבה השחלתית ,וזהו תהליך שלא ניתן למנוע אותו,הטיפול במצבים אלו הינו בהורמונים תחליפיים,ואכן לאחר החזרת מוקפאים אם לא נכנסים להריון אמור להופיע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ווסת28/02/2014הבנתי שירידה ברזרבה המחזור הולך להיפסק לצמיתות.
שאלתי נגיד ועכשיו עברתי טיפול להקפאת ביציות, עוד חצי שנה יצליחו להחזיר מוקפא אחד ויהיה בסדר, 9 חודשי הריון לא יהיה ווסת.
לאחר מיכן מחזור לא חזר יותר ניפסק.
זה אומר שללא מחזור לא יהיה אפשרי לנסות להחזיר ביצית מוקפאת נוספת ?
אודה על הסבר, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף... צילום רחםניצן27/02/2014
שלום
מנסה להיכנס להריון כבר 9 חודשים.
הרופא נשים שעשה לי אולטרסאונד זיהה שככל הנראה קיימת אצלי מחיצה.
הופנתי לצילום רחם ולצילום תלת מימד.
ביום שלישי אני עושה צילום רחם. (אהיה ביום העשירי למחזור)
וביום ראשון (יום 15 למחזור) יש לי תור לצילום תלת מימד.
האם בצילום רחם יזהו את המחיצה במידה וקיימת? או חייבים לעשות גם צילום תלת מימד??
אודה לתשובתכם
תודה ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין.. אני לפני הזרעה החודש
ניצן27/02/2014המליצו לי לא לעשות צילום תלת מימד היות ומחמם את האזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף... צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר27/02/2014אולטרה-סאונד תלת ממדי זה גם מספיק.
אם את עושה צילום הרחם אז אולטרה-סאונד מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי27/02/2014
שלום
פרוגסטרון קטן מ0.8
E2 274
Lh 3.1
אולטרסאונד זקיק13ו11
והרבה קטנים
האם בדיקות דם תואמות את בדיקת האולטרסאונד
כי נארה ש הe2נמוך מדי בשביל זקיקים בגודל כזה
האם אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014בינתיים הכול בטווח התקין כל עוד שהזקיקים קטנים ורק 2 מהם נמצאים בתחילת דרכם ההתפתחותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יין- אשמח אם הבנות גם תענה לילולי27/02/2014
היי שלום לכולם..
אני בהריון שבוע 30 ויש לי היום ארוע חשוב
רציתי לשאול אם אפשר לשתות איזה סוג של יין ואם כן אז כמה?
או שבכלל לא מומלץ?!?
אודה לתשובה מהירה כי הארוע קרב
תודה רבנה והמשך ערב מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יין- אשמח אם הבנות גם תענה לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014רצוי להימנע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עדיין יש סיכוי להריון תקין?אור27/02/2014
בת 41 :
12 יום אחרי החזרת מוקפאים - בטא 47
14 יום אחרי (בטא שניה) 78
האם עדיין יש סיכוי להריון תקין...
או שאני כבר צריכה לחשוש מהריון חוץ ריחמי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם עדיין יש סיכוי להריון תקין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014יש להמשיך במעקב ולראות את ההתפתחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יין- אשמח לשמוע תשובה של אחת הבנותלולי27/02/2014
צהריים טובים.
לאחר ivf בהריון שבוע 30 והיום יש לי ארוע מאוד קרוב של משפחה
הבנץי שמותר לשתות סוג של יין רציתי לדעת איזה???
או שאולי בכלל לא עדיף???
לא שתיתי בכלל שום דבר בכל ההריון עד עכשיו
תודה רבה ויום טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יין- אשמח לשמוע תשובה של אחת הבנות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014רצוי להימנע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבועותשירה27/02/2014
שלום רב
החזרה של בלסטוציסטים מוקפאים ב 1.2
זה היה בלי הורמונים. זה היה טבעי עם הביוץ שלי. רק לקחתי פרוגוסטורון 5 ימים לפני שההחזרה הייתה.
באיזה שבוע אני??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב שבועות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014בשבוע 6+2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות ללא הרדמהAlmog27/02/2014
שלום,אני אמורה לעבור שאיבת ביציות.
הבנתי שמדובר בכ-חמש דקירות במקרה שלי, אני מאד חוששת מסיכונים של הרדמה כללית והמחשבה עליה גורמת לי להיות לחוצה לא פחות מנושא השאיבה עצמה.
בעבר עברתי שאיבה במחזור טבעי של ביצית אחת ואוכל לומר שלא היה לי נורא.
האם ניתן ואפשרי לבצע בלי הרדמה במצבי?
האם יש אפשרות מאלחשת אחרת?כגון גז צחוק?
מקווה שזה יהיה כבר מאחורי.
אלמוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו לא הרדמה כללית
לירון27/02/2014היי,
גם אני מאוד פחדתי מההרדמה, שבוע שעבר הפריה ראשונה ואז הסבירו לי שזו לא הרדמה מלאה אלא הרדמה עמוקה לחצי שעה.
זה היה כל כך מיותר שפחדתי ממנה כי זה היה ממש פשוט. הרופא מרדים נותן לך זריקה ביד ואז תוך 30 שניות את פשוט נרדמת להנאתך.. תוך חצי שעה התעוררתי לבד מהלי להאמין שזה נגמר.. תחסכי לעצמך התעסקות בזה.. וחבל שלי לא אמרו את זה אז זה היה חוסך לי את החרדות המיותרות שהיו לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאיבת ביציות ללא הרדמה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014אם מדובר בחמישה זקיקים בלבד ,ניתן לבצע זאת האלחוש מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המענה.
Almog27/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנות לפני מחזורחסוי27/02/2014
קיבלתי ב15.1 יום אחרי הזרקתי זריקות דקפפטיל למשל 16 ימים ועוד יומיים של גונאל ואז הפסקתי תטיפול כי היה לי דלקת במעי הדק והייתי חייבת להפסיק תטיפול :-) עכשיו הכול בסדר ברוך השם קיימתי יחסים עם בעלי ומאז עדיין לא קיבלתי מחזור עד היום הזה שהייתי אמורה לקבל אם מחשביםאת הימים שדיכאתי תביוץ...עבר הרבה זמן מאז..אני מרגישה בחילות לפעמים ופעם ראשונה שהרחתי חביתה והיה לי בחילה רצינית..יש לי גם הפרשות לבנות כאלה קטנות. .מה אתם אומרים יש סיכוי שאני בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות לבנות לפני מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014האפשרות הזו קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור
חסוי03/03/2014עשיתי בדיקת הריון ביתית היום ב-5 וחצי בבוקר יצא שלילי אני לא מבינה מה זה עבר 48 ימים.אתה חושב שזה עדיין מוקדם לדעת כל פי מה שסיפרתי לך בתגובתי הראשונה? אני מרגישה כאבים בבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דוקטור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2014הצעתי היא להמתין עוד מספר ימים לקבלת המחזור ,אם לא יופיע יש לבצע בדיקת אולטרסאונד ובדיקת דם ל-E2 ופרוגסטרון כי למקם את מצבך במעגל ההורמונלי ולתת לך הנחיות בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , התקשרתי למרפאה בבלינסון
חסוי03/03/2014ששמה אני מטופלת אמרו לי שיכול להיות שבגלל שהזרקתי דקפפטיל המחזור יכול לאחד עד 3 חודשים , כי יכול להיות שעדיין יש כמות של הורמונים בגוף , או לחילופין באמת יש הריון ועד זה לא התגלה , ימים יגידו נקווה לבשוקות טובות בע"ה לכאן או לכאן כי אנחנו רוצים להתחיל טיפול כמה שיותר מהר אם אכן המחזור יגיע בימים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה , התקשרתי למרפאה בבלינסון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2014חזקה על המחלקה שיציעו לך בהתאם לנסיבות את הפתרון הראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים וגירוישרה27/02/2014
IVF, בת 30. בעיית זרע חמורה.. גירויי יתר כמעט בכל פרוטוקול. מלבד במתן דקה פפטיל.
התחלתי פרוטוקול קצר, 4 ימי פיוריגון 100. תגובה חזקה. ריבוי זקיקים וE2 גבוה יחסית (500PG). הורידו ל75. כרגע, אחרי יומיים נוספים של 75 פיוריגון, זקיקים בכמות גדולה.. 20+. רבים בגודל 14 ושני מובילים בגודל 17. ואני מאמינה שה E2 מנסיוני, היום סביב 7,000 PMOL. +
שאלותי:
1. האם הורדת המינון פוגעת באיכות הביציות?
2. מה סוברים רוב הרופאים לגבי מתן דקא כמבייץ?
3. מה הטווח הרצוי בשלב כזה לערכי ההורמונים?
4. מהו היחס בין PG ל PMOL?
5. האם יש מצב לOHSS עם דקא? או שזה מונע לגמרי?
6. האם פיתוח OHSS יומיים אחרי החזרה הוא המצב הקלאסי או שונה מהרגיל?
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים וגירוי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014מאחר ויש לך מעל 20 זקיקים והערכים ההורמונלים עשויים להיות גבוהים,טוב עשה הרופא שמיתן את הטיפול והוריד את המינון,בכל מקרה רצוי במצב זה להשרות ביוץ עם דקפפטיל (בתנאי שמדובר בפרוטוקול עם אנטגוניסטים כמו צטרוטיד),איכות הביציות שתתקבל מצויינת,ובמידה ותבוצע החזרה יהיה צורך בתמיכה הורמונלית מסיבית במיוחד,לעיתים ניתן לשקול הקפאת הביציות והחזרתם במחזור נפרד לאחר הטיפול הנוכחי.
יחס פיקומול/פיקוגרם מצריך חלוקה ל3.4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבשיר27/02/2014
האם בשבוע 5+ אפשר חס וחלילה להבחין בשק ריק? חס וחלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014בשבוע 5 מבחינים בשק הריון,לגבי ה+ חשוב כמה +
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 5+3
שיר28/02/2014תודה פרופסור אשכנזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהמיטל27/02/2014
שלום,
אני אחרי הפריה שלא והחזרת 2 עוברים איכותיים מאוד ביום 4 לשאיבה , אך לצערי לא נקלטתי. אני בת 36.
אציין שיום אחרי ההחזרה (יום 5 לשאיבה) כשישנתי התעוררתי מכאב גב תחתון חזק מאוד, תיישבתי ולא הצלחתי לשכב הכאב שהתגבר בתנוחת שכיבה.
האם יש סיכוי שהכאב היוצא דופן הזה נבע מפליטת העוברים? אודה לתשובה משוערת בנושא. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקותשלי27/02/2014
שלום, האם לאישה הידבקות ב Ureaplasma urealyticum - חיובי
אני צריכה להתחיל טיפול לשאיבת בציות לצורך הקפאה.
הבנתי שצריך לבדוק חצוצרות, יש לבדוק לפני / אחרי שאיבה ?
במידה ויש בעיה בחצוצרות זה לא פוגם בהליך השאיבה / באיכות הביציות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014ניתן לתת טיפול אנטיביוטי מתאים ולבצע הליך של הקפאת הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתגל26/02/2014
שלום, בת 37 ווסת לא סדירה
1. האם קיים טיפול שלא יפסק הווסת ?
2. כשמחזירים ביציות מוקפאות חייב שיהיה ווסת ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014במידה ולאחר החזרת מוקפאים לא נכנסים להריון הוסת בהחלט תופיעה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)