מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחוצה...חסוי21/02/2014
שלום אני 3 חודשים לאחר גרידה היום אני ביום ה3 של הווסת עשיתי אולטרסאונד ונמצא ממצא ברחם 6 מ״מ ביחידה אמרו שאולי זה פוליפ.ולחזור יום א׳ לבדיקות..יש סיבה לדאגה מאוד נלחצתייי? אני מפחדת ומקווה שהכל בסדר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי21/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחוצה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2014אין מה להילחץ,בכל מקרה גם אם מדובר בפוליפ המצב פתיר בקלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לרופא לביצוע א.ס. תלת-מימדא.21/02/2014
שלום,
אני מעוניינת לעשות בדחיפות א.ס. תלת מימד (לפני הביוץ) כדי לוודא שאין לי פוליפ ושרירית הרחם תקינה.
האם יש רופא מומלץ לביצוע הבדיקה באזור המרכז?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצל משיח עובד ד'ר שעושה זאת לא יקר
אלה21/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אצל משיח עובד ד'ר שעושה זאת לא יקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2014שום אולטרסאונד כולל תלת מימדי אינו יכול לאשר או לשלול בודאות קיומו של פוליפ אנדומטריאלי ברחם,הדרך היחידה היסטרוסקופיה דיאגנוסטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה וקשיים לקליטה לאחר גרידהלורן21/02/2014
לפני כ 9 חודשים עברתי גרידה, לאחר טיפול כושל בציטוטק ומפייגין.
עקב מחיצה קטנה ברחם הגרידה בוצעה בהנחיית סונר.
מאז אנחנו לא מצליחים להכנס להריון.
לפני כשבוע ביום ה 6 למחזור הרופא נתן לי פרוגינובה לעיבוי הרירית שכן היא לא עולה מעל 5 ממ.
התחלתח מעקב זקיקים ביום ה 9 למחזור שכן הביוץ שלי בדכ 12 יום לאחר המחזור.
ביום 9 למחזור זקיק בשבחלה שמאלית 16 ממ ורירית 6 ממ. לאחר יומיים חזרתי שוב והפעם נאמר לי רירית 5 ממ וזקיק בשחלה שמאלית 15 ממ!
האם יכול להיות שלאחר יומיים הזקיק קטן ולא גדל? והרירית ירדה מ 6 ממ ל 5?
או שהרופאה או המכשיר אולטראסאונד לא מדוייק.
זקיק אמור לגדול לקראת הביוץ ולא לקטון נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית דקה וקשיים לקליטה לאחר גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2014יתכן שכבר בייצת יום קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתעמית21/02/2014
בוקר טוב, קבעתי תור לשקיפות בדיוק ליום הראשון של השבוע 11 האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקיפות עורפית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2014אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ושאלה נוספת לגבי שקיפות עורפי
עמית21/02/2014הבנתי שיום לאחר השקיפות צריך לעשות בדיקת דם. למה בעצם עושים אותה יום אחרי? האם ניתן לבצע באותו היום של הבדיקה?
שוב, המון תודה לך ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! ושאלה נוספת לגבי שקיפות עורפי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2014אין בעיה לבצע את בדיקת הדם בו ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה התכוון הרופא?דנה20/02/2014
שאלה:...
כשהרופא אומר שביום השני / שלישי לווסת לבוא למחלקת IVF כדי לעשות אולטרסאונד, ובדיקות דם... ואז להתחיל בפרוטוקול לקראת פרוטוקול הIVF...
אני אמורה לקבל ווסת מחר (יום שישי)... ואז להגיע ביום א' בבוקר
אך אם קיבלתי עכשיו שבעצם השעה 23:30.. (זה נקרא יום שישי?)
למען האמת לא יודעת עם קיבלתי.. יש לי הפרשות חומות לא ממש ווסת, סליחה על התיאורים...
אם בעצם אני סופרת את היום יום ה', יש מצב אני מפספסת את האפשרות לפרוטוקול במחזור הזה..
האופציה השניה היתה לקחת ביום השני לווסת כדור אסטרופם 2 מ"ג. (ויש בדיקות דם מווסת קודמת)...
אוף אני מבולבלת אשמח לתשובה בהקדם...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למה התכוון הרופא? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2014אין בעיה תגיעי ביום א לתחילת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר שבת שלום
דנה21/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום הייתה החזרת מוקפאיםאלה20/02/2014
ערב טוב,היום הייתה לי החזרה של 2 מוקפאים,ניתן לי טיפול על בסיס טבעי,אחרי גרידה שהרירית הייתה דקה והגיעה ל4.5 קיבלתי אספירין ולוקחת גם אי 2 וכמובן סלק,האם אחרי ההחזרה צריך לקחת פרוגינובה/אסטופם,פרוגרסטרון ריטארד? או משום שזה היה על בסיס טבעי לא לקחת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היום הייתה החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2014במצב העניינים הנוכחי לא הייתי מבצע החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שהרירית גדלה
אלה21/02/2014הרירית גדלה ל 6.1 והיא תלת שכבתית,האם לקחת אחרי ההחזרה פרוגינובה/ אסטופם? פרוגרסטרון ריטארד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי לציין שהרירית גדלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2014רצוי בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאני20/02/2014
שלום רב,
האם בחודש שבו עושים היסטרו' ללא ניתוח ניתן לעשות שאיבה?
במידה וזה היסטרו' ניתוחית ומבצעים הליך כלשהו- אז אחרי כמה זמן ניתן לעשות שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2014בחודש שמבוצעת היסטרוסקופיה אבחנתית או ניתוחית אין לבצע הפריה ,יש לבצעה בחודש העוקב לפרוצדורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוניסיון טבעי זה אפשרי? תודה!
אני21/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזו סיבה בעצם זה לא אפשרי? שאיבה
אני21/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וניסיון טבעי זה אפשרי? תודה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2014זה אפשרי אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית,אולם לא אחרי ניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהחסוי20/02/2014
שלום אני 3 חודשים אחרי גרידה ivf שבוע 8+5, הגיע הוסת הראשונה אחרי חודשיים ללא כאבים בכלל והיום הווסת השנייה מאז הגרידה גם ללא כאבים, תמיד סבלתי מכאבי מחזור ופתאום מאז הגרידה אין כאבים כאילו רק דימום.. זה לא מוזר...?? יש סיבה לדאגה? אני יודעת שכאבים דווקא זה בריא לרחם..הוא מתחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי גרידה - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/02/2014העדר הכאבים אינו סימן ובודאי שאינו סימן רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםעמית20/02/2014
שלום לכם, אני בהריון ראשון אחרי טיפולים שבוע 8+3
לפני שבועיים נראו 2 שקים, אחד קטן ואחד גדול יותר
שבוע שעבר בשניהם ראו דופק אבל הקטן נשאר קטן ולא גדל
בבדיקה היום הרופא כבר לא ראה דופק אצל הקטן. רציתי לדעת מה קןרה עכשיו? האם הוא אמור להספג? האם אמור ליפול ואז יהיה דימום?
אשמח לתשובה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014קרוב לודאי שההריון הפגום יספג ללא אירוע חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץכנרת20/02/2014
שלום, אני הייתי בביוץ ולאחר מכן במשך יומיים היו לי טיפות דם, לא רציני. רציתי לדעת אם יש אפשרות שנקלטתי ואם כן האם קיום יחסי מין יכולים לגרום להפלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014בשלב כל כך מוקדם לאחר הביוץ אין סיכוי שיחסי מין יגרמו להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקיםנטלי20/02/2014
שלום,
אני סובלת מכאבי מחזור חזקים, במיוחד ביום הראשון של המחזור עד כדי חוסר יכולת לתפקד ושכיבה במיטה חצי יום, לעיתים מלווה בהקאה. הוצע לי ע"י רופא נשים גלולות אבל אני לא מעוניינת. הוצע לי ע"י רופא משפחה לקחת משככי כאבים כמה ימים לפני שזה מתחיל אבל לא תמיד המחזור נופל על יום קבוע ואני לא רוצה לקחת סתם. עשו לי בעבר אולטראסאונד ולא נמצא כלום, ניסיתי סוגים שונים של משככי כאבים וגם מוסקול. האם יש משהו טבעי, צמחי מרפא כלשהם או משכך כאבים ממוקד יותר? טיפול נוסף/ פתרון אחר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי מחזור חזקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014הטיפול היעיל ביותר הינו נטילת גלולות ,כל האופציות האחרות לא יועילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון עם בן זכרנטלי20/02/2014
שלום,
רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי שבהריון הראשון הילד שיוולד יהיה בן? האם יש תזונה או שיטות מסויימות שמגבירות את הסיכוי לבן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנסי לסגולות לבן
תמר20/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תכנסי לסגולות לבן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014הערכתי שכל השיטות ה"טבעיות" הינן אגדות אורבניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר בהריון תאומים ivfלולה 2620/02/2014
שלום
אני בהריון תאומים ivf- icsi.. שבוע 24+4
היום בבוקר לפני חצי שעה שתיתי את החומר ששותים בבדיקת העמסת סוכר.. ומרגע ששתיתי עד עכשיו יש לי תנועה חזקה לשני העוברים הם משתוללים בצורה מוגזמת.. אני מפחדת שהחומר פגע בהם.. האם יש סיבה לדאוג .. עזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העמסת סוכר בהריון תאומים ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014התופעה נורמלית,אין כל בסיס לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאני20/02/2014
לקראת הזרעה מזריקה פיוריגון
שחלה ימנית זקיק14
וזקיק 16-והערה לגביו זקיק צלול עם מבנה גבולות לא סדירים
שחלה שמאלית זקיק 11
רירית 7
מה זה אומר הערה של זקיק 16 ?? האם להמשיך להזריק או שהחודש אבוד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014להמשיך להזריק עוד יומיים ולבצע ביקורת חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרהרויטל20/02/2014
שלום, לא נעים לשאול אבל חייבת. שמעתי ממס' אנשים שבבית שיש אחים בנים ובנות מעל גיל 18 אסור שיהיה באותה הכביסה (מכונת כביסה) תחתונים של הבנים והבנות יחד (לשניים יש בעיות פוריות)
האם נכון עם משמעות או חסר משמעות ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה מוזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014חסר כל בסיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)