מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון ואנדומטריןאורחת26/02/2014
שלום,
אני בשבוע 4+1, משתמשת באנדומטרין פעם ביום. בימים האחרונים אני אוכלת ממש מעט ושובעת מהר! וגם דברים מתוקים מרגישים פתאום הרבה הרבה יותר מתוקים ממה שהם באמת..
בנוסף יש לי גם שלשולים...
האם זה בגלל ההריון מעליית ה- HCG? או תופעת לוואי של האנדומטרין??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי מההריון
רונה27/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי מההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014הרקע לשלשולים אינו ברור בשלב זה,נדרשת ביקורת,האם את נוטלת ברזל או חומצה פולית יותר סביר שהתופעות הגסטרואינטסטינליות בגלל תכשירים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר?ליאת26/02/2014
שלום לכם,
אחרי הפריה והחזרת עוברים , ערכי בטא עולים באיטיות .
בטא ראשונה 32 אחרי יומיים 48 ואחרי יומיים 75
מה זה אומר היריון כימי או שזה חוץ רחמי?
מה צריך לעשות /לבדוק?
אני לחוצה מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה אומר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014הריון חא תקין,יהיה צורך לשלול הריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשולמית26/02/2014
שלום! אנחנו מנסים להרות כבר קרוב לשנתיים ללא הצלחה. זרע תקין, צילום רחם תקין. אני אובחנתי כבעלת שחלות פולציסטיות אך המחזור שלי סדיר ומגיע כמו שעון. ניסינו 2 סבבים של איקקלומין וחודש אחד טבעי בשילוב עם הזרעה כיוון שיצאו 2 ציסטות מהטיפול. שאלתי האם יתכן והשחלות פולציסטיות מפריעות באיזשהו אופן אם המחזור סדיר או שיש בעיה אחרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014שחלות פוליציסטיות קשורות לשיעור השתרשות נמוך יותר גם בגלל איכות הביציות וגם בגלל תפקוד הורמונלי לקוי,בכל מקרה יש להמשיך בטיפול המשולב להשריית ביוץ עם הזרעות תוך רחמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שולמית28/02/2014תודה על תשובתך. אני ובן זוגי בני 28, החודש אנו מתחילים בזריקות לאחר שהאיקקלומין לא עזר, האם הטיפול בזריקות ישפר את איכות הביציות והתפקוד ההורמונלי הלקוי בעקבות השחלות הפולציסטיות? זהו הטיפול המקובל על אף שהמחזור סדיר או שרק ivf יפתור את הבעיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2014בהחלט זהו שלב טיפולי חשוב,הממקסם את הסיכויים להריון ,וחיוני לעבור אותו לפני הפניה ל-IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה בהפרייהדנה26/02/2014
שלום,
מה אחוזי הצלחה של בחורה בגיל 25 להרות במהלך סבב הפריה? הכל תקין אצלי ב"ה, הזרע קצת חלש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי שתוסיפי בדיקת זרע
נועה26/02/2014כך יוכלו הרופאים לתת לך המלצה מדוייקת גם לגבי טכנולוגיות אם יש צורך בן לפני תוצאות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי הצלחה בהפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2014סביב ה 35%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהבטי26/02/2014
שלום, אני שבוע אחרי החזרה והיו לי היום הפרשות חלבוניות שקופות וצלולות כמו של ביוץ, האם זה מרמז על שאין הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2014אין זה מרמז על האפשרות שאת בהריון או לא -אל תאבדי עדיין תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים יום לאחר צילום הרחם?תמר26/02/2014
שלום רב,
ביום שני האחרון בבוקר עברתי צילים רחם. (על פניו איך שהוסבר לי בגדול שהתוצאה בגדר הנורמה)- אך טרם קיבלתי את הסיכום.
יום לאחר מכן, אתמול יום שלישי בערב אני עורכת בדיקת ביוץ ביתית ורואה שהתואה חיובית- שקיים ביוץ.
לא ידעתי אם מותר או אסור לקיים יסים עם הבעל.
אך בסוף החלטתי שכן. וקן בלילה קיימתי יחסים.
אני הרגשתי שזה היה קצת לא אופייני וכאב יותר ממשהו שגרתי.
מה דעתכם?
זה טוב לקיים יחסים יום לאחר צילום הרחם (ובייחוד בגלל הביוץ)?
ומה לגבי היום- מומלץ לתמוך בזה גם היום עוד פעם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים יום לאחר צילום הרחם? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2014אם הבעל את יכולה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תמר26/02/2014בהחלט עם הבעלה..
השאלה שלי היא שהאם יש מניעה מקיום יחסים יום לאחר הצילום??
או שזה מומלץ?
נא להתייחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2014את לא צריכה להתייחס לצילום.
אם אין דימום ואין כאבים את יכולה לקיים יחסים סביב הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
שירה26/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח גדול!
דנה26/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כזה עושה לכן נעים ומצחיק-
תמר26/02/2014אינני מבינה איזה תגובות של בנות אני רואה כאן.
זה נוראי שיש התנהגויות בוטות כאלה-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי
שילת26/02/2014מה הענין?
מעט לצחוק בנושא- הלוא הפכנו למעט מכניות .
אז לא צריך כבדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה? קצת הומור בין כל הייסורים
שירה26/02/2014מותר לנו קצת לצחוק בין כל הדאגות והחרדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
ליבי26/02/2014לא צחקו חלילה על השאלה שלך שהיא לגיטימית וטובה. הצחוק היה על תשובתו של פרופ, בידר שמידי פעם מכניס בתשובות שנינות מבדרת.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון. לא צחקנו מהשאלה. רק מהתשובה
שירה26/02/2014של פרופסור בידר המלך הזה. מזל שהוא מצחיק אותי ומכניס שנינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
אורין26/02/2014אגב,מענין לענין באותו הענין.
יש "אגדת צילומי הרחם"-האומרת שנרשמו אחוזי הצלחה בכניסה להריון כאשר מקיימים יחסים בסמוך לצילום.-עושים לנו שם מעין"שטיפת מנוע".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תמר27/02/2014תודה בנות- זו פעם ראשונה של בפורום לכן לא הבנתי בהחלה את ה"הומור" בתשובות
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שילת27/02/2014העיקר שתצליחי,כולנו בענין.חיבוק גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מותק. ושיהיו לנו סיבות לצחוק
עלמה27/02/2014סיבות אמיתיות לצחוק כי כבר הגיע הזמן שלנו. בהצלחה גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובהצלחה לכולנו
תמר27/02/2014.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה בהפריהאבישג26/02/2014
שלום,
מה אחוזי הצלחה של בחורה בגיל 39.5 להרות במהלך סבב הפריה? צילום רחם תקין, היסטרוסקופיה תקינה, זרע קצת חלש. הפריה ראשונה נכשלה. רוצה להיות ריאלית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - fsh 5.8
אבישג26/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי לציין - fsh 5.8 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2014סיכוייל להרות הינן בגבולות ה-16-20% למחזור טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול בתחילת הריון....אורחת26/02/2014
שלום ,
האם שיעול שהתחיל בשבוע 3 וחצי ונמשך גם לשבוע 4, עשוי להזיק לעובר? בגלל כל ההתכוצויות בבטן??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול בתחילת הריון.... - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2014לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אמוריםשיר26/02/2014
מה אמורים לראות באולטראסאונד בשבוע 5 ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אמורים - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2014שק הריון ותוכן עוברי קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהחסוי26/02/2014
פרופסורים יקרים אחרי גרידה ivf יש ממצא ברחם 6מ״מ, מיועדת להיסטרוסקופיה ניתוחית.. הרופא אמר שאולי פוליפ או שרירן.. מה זה הדברים האלה אני ממש צריכה הסבר?והאם זה מסוכן ? ואם אעשה את הניתוח חודש הבא זה מסוכן? זה יגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה
חסוי26/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2014מדובר בגידולים קטנים שפירים-פוליפ-ממקור רירית הרחם.
שרירן-ממקור שריר הרחם.
לאור גודלם הקטן ניתנים להסרה בקלות בעת ביצוע ההיסטרוסקופיה הניתוחית.
אין כל חשש מהמתנה חודש ,אם מדובר בפוליפ לעיתים לאחר קבלת המחזור הוא נעלם,בצעי עוד אולטרסאונד לאחר הווסת כדי לראות שהוא לא נעלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעלמה25/02/2014
אחרי בטא חיובית והכפלות אז באיזה שבוע אמורים ללכת לרופא לבדיקה? מתי נהוג? תודה רבה לכם. תבורכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/201410 ימים אחרי בדיקת דם ראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיריוןליאור25/02/2014
שלום, אני בן 21 ויש לי משהו שמטריד אותי. קראתי בכמה אתרים שהשפיך הנורמטיבי הוא בצבע לבן וסמיך. הצבע שלי הוא שקוף-צהבהב ולא סמיך במיוחד. האם דבר זה יכול להעיד על משהו שלילי? ואני יודע שהתשןבה המוחלטת היא בדיקת זרע אבל אני רוצה חוות דעת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/02/2014אין אםשרות לקבוע, לךי צבע הזרע, את איכותו. רצוי שצבצע בדיקת זרע במעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור25/02/2014שאני אבין, אין קשר בין צבע הזרע לבין איכותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 4 ימים מהביוץמיכל25/02/2014
שלום ,
ביום רביעי/חמישי שעבר היה ביוץ , ביצעתי א.ס ובדיקות דם .
ביום ראשון בלילה - כ- 4 ימים מהביוץ התחיל לי דימום ממש ממש חלש חום אדום בהיר .
כבר יומיים ( 48 שעות ) יש לי סימני דימום חלשים מאוד באים והולכים ובעיקר חומים אבל היה גם שתי טיפות של דימום בהיר ...
מה זה יכול להיות ? אף פעם לא היה לי דימום בין ביוץ למחזור .....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום 4 ימים מהביוץ - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/02/2014לא צריך להתרגש. דימום כזה יכול להיות דימום של השרשת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צמיגיות לבנותאתי25/02/2014
כבר מספר ימים שיש לי הפרשות צמיגיות מאוד מאוד ולבנות...
היום פעם אחת ההפרשה הייתה עם צבע קצת ירקרק וכל שאר הפעמים לבן...
יש לציין שהן יושבות על מגן התחתון בגוש ולא מרוחות....
מה זה יכול להיוצ?! והאם ייתכן שזה בגלל שלפני שבועיים הייתי עם שפעת וקיבלתי מלא תרופות כולל אנטיביוטיקה ובו זמנית גם לקחתי איקאקלומין???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אתי25/02/2014שכחתי לציין שאין לי גרד,אודם או כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות צמיגיות לבנות - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/02/2014כן זה יכול להיות הפרשה פטריאטית עקב טיפול באנטיביוטיקה. כדאי חהיבדק אצל גינקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
ליאת26/02/2014שלום לך,
מניסיון ממליצה לך בכל פעם שאת לוקחת אנטיביוטיקה מכל סוג שהוא לשלב איתו פרוביוטיקה (בהפרש של שעתיים ביניהם), זה עושה פלאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשבוע 6שירה25/02/2014
אפשר כבר לראות דופק? אני משתגעת מרוב לחץץץץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשבוע 6 - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/02/2014קרוב לודאי שכן. בשבוע 7 יש לראות דופק בודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)