מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- helpsheli20/02/2014
שלום לרופאים
אני בת 35. שני ילדים. ראשון מהפריה על רקע בעיות זרע. שני הגיע בהפתעה שבעה חודשים אחרי הלידה הראשונה. לפני זה הריון תאומים מהפריה והפלה בשבוע עשר עקב עוברים שלא התפתחו. לאחר הגרידה קושי לעבות את רירית הרחם. היתה כשש וחצי ממ בילד הראשון וכארבע וחצי בשני. ומחזורים קצרים ודלילים. לאחר שתי הלידות הקיסריות הכנסתי התקן מירנה שהוצא במרץ 2013. לאחר הוצאת ההתקן מחזורים עדיין דלילים וקצרים אך סדירים כל 29 ימים עם ביוץ מורגש. מנסה מאז להרות ללא הצלחה
הדימום של המחזור דליל ויכולים להופיע כתמים לאחר כשבוע עד עשרה ימים.
אני נמצאת ברילוקיישן במזרח ונעזרת ברופא מקומי. ביצעתי ב. דם לפרופיל הורמונלי שיצאה תקינה. רירית הרחם דקה. 4-4.5 יום לפני הביוץ. עשיתי שני מחזורים עם לטרוזול (פמרה) שלמיטב הבנתי הוא דומה לאיקקלומין. פחות גורם לרירית להיות דקה. התחלתי במינון של 5 מג למשך חמישה ימים מיום 3-7ופרוגינובה מהיום הראשון למחזור. הביוץ הגיע מוקדם. היה מורגש והיו הפרשות של ביוץ. לצערי לא מאמינים כאן במעקב צמוד של בדיקות דם! הביוץ התרחש בסביבות היום ה 12-13 אך יומיים לפני זה הזקיקים היו עדיין קטנים. ארבע בכל צד בגודל שבעה ממ. הרירית היגיעה ל6.5 ממ. בחודש הבא הכפילו המינון. 10 מג לטרוזול ושלושה כדורים של פרוגינובה. ביום השישי למחזור כבר הרגשתי כאבי ביוץ והתחילו הפרשות של ביוץ שכנראה התרחש ביום השמיני. בא. ס. ביום התשיעי נאמר שכנראה שבייצתי אתמול בצד ימין אך בשמאל יש עדיין זקיק של 16.6 ממ. יום למחרת קיבלתי זריקת פרגניל וקיימנו יחסים בהתאם ולקחתי דום סטון עשרה ימים. המחזור הגיע בדיוק שבועיים לאחר הביוץ שהרגשתי. לא שבועיים אחרי הפרגניל. הרירית הגיעה ל7.8 ממ. בשני המחזורים נצפה מעט נוזל בחלל הרחם.
במחזור הבא ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית ביום ה13 לשלילת הידבקויות. לא נצפו הידבקויות אך הרופא התקשה להכניס את ההיסטרוסקופ לרחם. אמר שהפתח היה מעט חסום והיה צורך לפתוח אותו. המחזור הגיע ביום ה19!! לראשונה לאחר חמש שנים מחזור חזק ורגיל התחלתי מחזור נוסף של לטרוזול 10 מג מיום 5-9. ביום שבע למחזור כבר כל אותן תופעות ביוץ כמו בחודשים הקודמים. מחר אלך לא. ס. לראות מה המצב
השאלה היא למה אני מבייצת ככ מהר ומוקדם. איך אפשר למנוע זאת. והאם ביוץ ככ מוקדם יכול להניב ביצית טובה.
דבר שני. האם בהנחה שצד אחד בייץ אפשר לגרום לזקיקי אחר לבייץ עם פרגניל יומיים אחכ?
יש לי שלושה עוברים מוקפאים בארץ ואני שוקלת להשתמש בהם בחופשה הקרובה אך הייתי רוצה להיות מאוזנת קודם. הטיפולים הללו קצת בלבלו לי את המערכת.
אשמח לחו״ד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
help - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014המלצתי לעבור לטיפול בזריקות גונדוטרופינים כדי להפיק תהליך הורמונלי אופטימלי,ניתן להשתמש במדכאי ביוץ על מנת להאריך את תקופת הבשלת הזקיקים ללא הופעת ביוץ מוקדם,ובתנאים כאלו ניתן יהיה להפיק רירית עדיפה והליך משופר,באשר לזריקת אוביטרל לאחר הביוץ להשריית ביוץ ביתרת הזקיקים -זה לא יעיל ומיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הביוץ היום??אניני19/02/2014
שלום.
ביום א' היה זקיק מוביל 19 מ"מ; E-2 450 פרוגסטרון <2
[[אתמול בערב חום נמוך 36.3]]
היום בערב 2 פסים בבדיקה באמצעות מקלוני ביוץ + כאבי בטן וגב במהלך היום ויותר משעות הצהריים. האם הביוץ היום??
עליה ב- LH לפי המקלון לא מעידה שהביות מחר? מצד שני הבטן כאבה כבר היום...
לא הייתי מתלבטת לרגע מתי לקיים יחסים אבל בגלל בדיקת זרע גבולית עולה שאלה...
אנא תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביוץ היום?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014קיימי יחסים ברביעי וחמישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון 42 שבוע לאחר ביוץאורחת19/02/2014
שלום,
בת 29
רציתי לדעת מה זה אומר שיש ערך פרוגסטרון 42 שבוע אחרי ביוץ, הבנתי שזה גבולי. הרופאה אמרה שאולי זה אומר שהביוץ לא איכותי מספיק...
מה עושים במקרה כזה?
רוצה לציין שיש לי כ- 5 ימים לאחר הביוץ רגישות גדולה וגודש בשדיים והייתי בטוחה שזה אומר שהפרוגסטרון גבוה ממש..
יש לי גם התכווצויות קלות בבטן כשבוע אחרי הביוץ.. זה קשור לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון 42 שבוע לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014הערך מצויין ואין כל בסיס לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הד עוברי...הלוואינטע19/02/2014
שלום רב,
אחרי הפריה חמישית
בטא שהתחילה 14 והגיעה בהכפלות עד יום ג האחרון ל- 534
מיום חמישי בעלייה אבל לא בהכפלות.
נכון ליום ג 1492 ובאולטראסאונד - הכל תקין! ברוך השם
באותו היום - יש שק הריון תוך רחמי 5X 8 מתאים לשבוע 5 + 6 ימים
ושק חלמון הודגם
התבקשתי לעשות אולטראסאונד נוסף ביום ג הבא לבדיקת הד עוברי
אני בחששות רק בגלל הבטא שאגב הפסקתי לבדוק בגלל שנצפה שק הריון
היתכן שבטא "מזייפת" ועובר מתפתח כראוי?
מבחינתנו זה נס שבטא 14 שרדה והגיעה לשק הריון
מקווים לטוב זקוקים להסבר בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הד עוברי...הלוואי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014אין ברירה יש להמתין לתוצאה הרצויה בעוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתתמר19/02/2014
גילו לי פוליפ ו עליי להוציאו איך הטיפול מתבצע בהרדמה מלאה או חלקית? האים זה כואב? כמה זמן הבדיקה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014רצוי לבצע זאת בהרדמה כללית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהחסוי19/02/2014
אני 3 חודשים אחרי גרידה ivf שבוע 8 קיבלתי לפני שבועיים מחזור מאוד דליל בלי כאבים כמו מחזור דמה.. והיום שוב מחזור דליל ללא כאבים , הרירית לא נשרה כך נאמר לי בu.s לפני שבוע, מה עושים? יש סיכוי שהמחזור נפגע מהגרידה? יש לציין שאני רוצה להתחיל טיפול וכל עוד הרירית לא נושרת לא מתחילים לי טיפול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי גרידה - תגובה
פרופ' שלמה משיח19/02/2014לא ברור מה זה רירית לא נשרה.
צריך להצע בדיקת א.ס. ולברר מה עוביר הרירית יום או יומיים לפני הביוץ וכך להחליט אם ייתכן שניפגעה מהגרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור משיח
חסוי19/02/2014הרירית הייתה 10 מ״מ בזמן מחזור אולי בגלל זה ביחידה אמרו שהרירית לא נשרה? ואז התחלתי לשתות אסטרופם והיא הגיעה ל17 מ״מ וביחידה אמרו שהיא עבה מדי וביטלו לי את ההחזרת מוקפאים.. ועכשיו אני בווסת שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הורמונלי לקראת הזרעהלי19/02/2014
בת 29, שחלות פוליציסטיות. אין לי וסת סדירה. נמצאת בטיפול לקראת הזרעה.
לקחתי במשך 7 ימים 14 כדורי פרוברה לקבלת מחזור. כעבור יומיים מסיום הכדורים קיבלתי וסת. ביום השלישי של הוסת התחלתי להזריק פוריגון 66 יחידות יום כן יום לא. (עד היום 5 זריקות סה"כ).
ביום 10 למחזור- זקיק אחד של 10 מ"מ (והרבה קטנים של 8 מ"מ) רירית 5.5 . אסטרדיול 350 פרוגסטרון קטן מ 2.
היום (יום 13 למחזור) - זקיק אחד של 9 מ"מ (והרבה קטנים של 8 מ"מ) רירית 6.5. אין ברשותי עדיין את תוצאות בדיקות הדם מהיום.
האם ייתכן שבגלל שלקחתי כדורי פרוברה, הפוריגון עדיין לא משפיע? מודאגת.
אשמח לחוות דעתכם.
טיפול הורמונלי לקראת הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014הערכתי היא שמינון התרופה טרם עבר את רף התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הורמונלי לקראת הזרעה
לי19/02/2014תודה על התשובה.
קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם: אסטרדויל ירד מ 350 ל 210 פרוגסטרון קטן מ 2,
למרות ההורמונים.
האם העלאת מינון אמורה לשפר את המצב? או שמאחר ויש נסיגה בערכים זה משנה את פני הדברים?
אני מודאגת שמא הטיפול שניתן לי לא טוב, ולכן חשובה לי גם חוות דעתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשותאני19/02/2014
בוקר טוב לרופאים המקסימים זקוקה חוות דעת דחופה
בת 31 פוליצסטית יש לי 2 בנים בני 4 ,5 נכנסתי להרינות ספונטנים ומהירים תוך חודש עשיתי התקן נובה טי שהוסר לפני שנה וחצי מאז ראיתי שאין מחזורים וביוציים בכלל
שימוש באיקוקלומין 6 חודשים
3 חוד' לא היתה תגובה לא היה ביוץ
3 חוד' היה ביוץ אך ללא הריון
התבקשתי לבצע פרופיל הורמונלי בדיקת זרע צילום רחם כל הבדיקות מצויינות
התחלנו שימוש בגונאל+הזרעות
4 הזרעות זקיקים יפים וביוץ -ללא הריון
הזרעה 5 -הריון כימי שנפל טבעי לאחר חודש
הזרעות 6+7-ללא הריון
אם הבעיה בביוץ וכן הושגו ביוצים למה אין הריון??היש בדיקות נוספות שצריך לעבור??מה עלי לעשות הלאה כבר מיואשת מאוד
תודה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה לעשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014מהו מצב הזרע,האם נעשתה גם בדיקת הלוספרם,האם נעשתה היסטרוסקופיה.
בכל מקרה יש מקום לשקול לאחר טיפול אחד ,שניים נוספים לפנות לטיפול הפריה המשמש אמצעי מצויין להשגת הריון במצבים של אי פריון משני מסיבה בילתי ידועה ,וגם אמצעי אבחנתי לבדיקת איכות הביציות,ההפריה ,והעוברים שיתקבלו בעת ביצוע התהליך ,ויתכן שהנתונים ישפכו אור על הרקע והעיכוב בכניסתך להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/02/2014לא שלחו אותי לבדיקת הלוספרם -אולי כי בבדיקת זרע התוצאה היתה טובה
האם נהוג לעשות בדיקה זו רק במצב שהזרע אינו תקין??
לא עשיתי היסטורסקופיה -אולי בגלל שצילום הרחם היה תקין??
האם אתה ממליץ לי לעבור את הבדיקת האילו??במידה והכול תקין ועד ניסיון או שניים לעבור להפרייה החוץ גופית???
תודה רבה פרופ' אשכנזי היקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני20/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014לטעמי יש להשלים את הבדיקות הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הריון אשמח לתשובה כנה ממכםספיר19/02/2014
בת 26 וחצי ביצעתי שתי הזרעות אחת במינון 50 גונל שהניב 4 זקיקים ביום ה11 למחזור: 17,17,16,14. הזרעה שניה ביום ה10 למחזור 5 זקיקים: 13,13,13,10,20. מחזור וביוץ תקין וגם fsh תקין, עשיתי בדיקת amh וחשכו עיניי לגלות 0.64 תוצאה נמוכה. האם עש לי סיכויים טובים בהפריה חוץ גופית או לגשת לתרומת ביצית, אני כבר מנסה להרות כשנתיים והשאר תקין. ממש רוצה תשובה כנה, אמיתית גם אם תהיה קשה לעיכול, אני אתמודד:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי הריון אשמח לתשובה כנה ממכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014למרות תוצאות ה-AMH התגובה ההורמונלית שלך סבירה בהתייחס למינונים שקיבלת -העובדה שהינך צעירה ויחסית מגיבה לא רע ,סיכוייך להרות הינם טובים למרות ה-AMH שאינו גרוע במיוחד.האפשרות של תרומת ביציות במצבך אינה כלל רלבנטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה ההמלצה? פרופסורים מה דעתכם?
ספיר20/02/2014תודה ענקית לפרופסור אשכנזי, אשמח לדעת את דעתם המלומדת של שאר הפרופסורים משיח, בידר וכו׳. ומה הייתם ממליצים לטיפול בהנחה שהביוץ תקין, זרע תקין, רחם תקין, תגובה לא רעה ורירית טובה? מזכירה שאני ובעלי בני 27 ו26, מנסים להרות כשנתיים ובעברנו טיפול באיקקלומין 3 סבבים שהניב 2 זקיקים בשלים ועוד 3 הזרעות שכשלו??? תודה לכולכם על עבודת הקודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר אשמח גם לחוות דעתך
ספיר24/02/2014בנוגע לסיכויי- אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר אשמח גם לחוות דעתך - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2014מה ערכי ה FSH , LH ו E2 בוסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פרופסור בידר לשאלתך - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2014אם כך ל AMH שעשית אין משמעות.
את צריכה להרות.
תעברי להפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשית לי את היום פרופסור בידר
ספיר24/02/2014היתה חשובה לי חוות דעתך כי אתה קשוח, כנה ואמיתי... אני גרה בצפון ופחדתי שמשלים אותי, אני עשיתי הפסקה בגלל הצ׳יסטה וחודש הבא אני מתחילה הפריה.. מקווה שילך לי טוב, אם לא אני באה עד אלייך לתל אביב:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול
מנסה25/02/2014האסטרדיול שלך גבוה לתחילת מחזור וגם הוא יכול להצביע על הרזרבה. קיבלת פה חוו״ד מאחד התותחים בתחום. לכי ל IVF חבל על הזמן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרישיותאני19/02/2014
שלום,
האם ניתן לעשות בדיקות קרישיות כאשר יש עדיין בטא? (בהריון לא תקין).
בדיקות קרישיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014הריון עלול לעוות את סטטוס הקרישיות של הנבדקת ,לכן יש לדחות זאת למועד מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- X-Ray בשדה תעופה על תרופות - מותר?ציפי19/02/2014
שלום
אני נוסעת לחו"ל לטיפול ואני צריכה לקחת איתי תרופות את התרופות אני נושאת איתי לקבינת המטוס
התרופות הן:
אמפולות של גסטון
סינרל (ספריי)
אוטרוגסטון 200
פרוגינובה
במעבר בשדה התעופה - האם מותר שהתרופות יעברו דרך ה X-Ray ?
האם X-Ray יכול לפגוע בתרופות?
אשמח לתגובה
X-Ray בשדה תעופה על תרופות - מותר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014מכונות השיקוף בשדות התעופה אינן פוגעות בפעילות הביולוגית של התרופות שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארחל18/02/2014
בטא ראשונה מעל 1000 אז כמה פעמים צריך ליבדוק הכפלות?
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2014מספיק פעם אחת לאחר יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוצריך לעשות בדיקות דם לפרוגוסטורון
שירה19/02/2014ולאסטרדיול?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה בעצם לא עושים עוד בטא?
שירה19/02/2014מה, מספיקה הכפלה אחת לבדוק?
תודההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וצריך לעשות בדיקות דם לפרוגוסטורון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014אין כל צורך -יש להמשיך בטיפול התמיכתי הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה להפלותאני18/02/2014
שלום רב,
מה יכולות להיות הסיבות להריונות שנופלים? יש לציין שמעבר לתמיכה, השתמשתי בסטרויאידים וקלקסן- אז אם זה לא "מחזיק" הריון, אז מה כן יחזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיבה להפלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014להפלות חוזרות יכול להיות רקע שונה -סיבות אורגניות ,סיבות הורמונליות,סיבות זיהומיות,סיבות גנטיות ,קרישיות דם ,סיבות חיסוניות,מחלות סיסטמיות ,ומקומיות,לכן התשובה המושכלת צריכה להינתן על סמך המידע הכולל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות פרופ' אשכנזי- עוד
אני19/02/2014שאלה בבקשה. כל מה שציינת אז בעצם צריך לעשות בדיקות קרישיות, קריוטיפ, היסטרוסקופיה? פרופיל הורמונלי?
איך בודקים מחלות זיהומיות,חיסוניות, סיסטמטיות ומקומיות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתעלמה18/02/2014
מה העובר עושה עד לבדיקת שק ודופק?
הוא כבר השתרש אז מה קורה עכשיו ברחם?
חס וחלילה הרירית יכולה להתפרק?
אני בלחץ מאז הבטא שהגיעה אחרי שנים רבות ולא פשוטות. תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דואגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014העובר צפוי לגדול -אמבריוגניזה ,ובשבוע השישי צפוי להתפתח הלב הראשוני ותוכלי לבצע אולטרסאונד ולזהות דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנותחנה18/02/2014
אני שבוע לאחר ביוץ שזוהה בוודאות במעקב זקיקים ובדיקות דם.
יש לי עכשיו הפרשות לבנות...
יתכן וזה סימן טוב, או לא קשור?
שאלה נוספת
במידה והביוץ זוהה בוודאות, והתקיימו יחסים בהתאם, ולא קיימת בעייה (לכאורה, לבן הזוג יש ילדים די מהר :-) וכאמור, במעקב לקראת הביוץ הכל היה תקין: ההורמונים, גודל הזקיק ועובי הרירית )
מה הסיכויים להקלטות להריון?
(או שזה עדיין מדשדש ב25% לחודש?)
תודה מראש!!
זה מרגיע בהמתנה המייגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות לבנות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014במחזור ספונטני ללא טיפול שיעור ההריונות נע בין 6-8%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)