מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סינארלדנה23/02/2014
צריכה להסניף פעמיים ביום. כמה מרווח שעות צריך בין הסנפה בבוקר להסנפה בערב? האם צריך שהשעה תהיה מדויקת כמו בגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סינארל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014אין למירווח הזמן כל חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fshדנה23/02/2014
בת 40. כל כמה זמן מומלץ לבדוק fsh? אני בטיפולים כבר למעלה משנה, פעם אחרונה שבדקתי היה לפני כשנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
fsh - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014כדאי יותר שתבצעי בדיקת AMH הנותנת מידע אמין ופרוגנוסטי רב חשיבות יותר מאשר ה-FSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfsh - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2014צריך לחזור לפחות פעם בשנה כדי שנוכל להגיד לך מה סיכוייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנצהדנה23/02/2014
מה זה הנצה? מתי מומלץ לעשות הנצה?
הנצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014הנצה או-Assisted Hatching בהליך זה מבוצע סדק קטן במעטפת הביצית ההנצה מתבצעת בעזרת מיקרומניפולציה, במעבדה תחת המיקרוסקופ. בעזרת חומר מיוחד הגורם לחירור המעטפת דבר המסייע בידי הביצית המופרית להשתחרר מהמעטפת יתכן שבזכות הסדק שבוצע בתנאי המעבדה הדבר מסייע להשרשה מוצלחת ברחם. דבר המשפר את סיכויי ההריון בקרב נשים בנות 40 שנה ויותר עם מעטפת עבה וקשיחה או בנשים עם כשלונות חוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים אנא ענו בהקדם...סוניה23/02/2014
היום, ביום ה-11 למחזור:
בבדיקת דם נמצא:
e-2 556 pmol/l
progesteron <2
עובי רירית 9 מ"מ
שחלה ימין: זקיק 5 מ"מ
שחלה שמאל:
זקיק 1 בגודל 17 מ"מ !
מתי להזריק אוביטרל??
האחות אמרה אוביטרל מחר(שני) אחה"צ והזרעה אחת ביום שלישי בבוקר!!!
כשביקשתי 2 הזרעות, אמרה שאזריק אוביטרל מחר(שני) בחצות והזרעות שלישי ורביעי בוקר!!!
לא מוקדם מידי להזריק מחר??
אני מבולבלת ומבקשת את עצתכם המקצועית והנכונה!!!
מתי להזריק אוביטרל ומתי 2 הזרעות? אולי רק אחת?
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלתי..קיימנו יחסים היום ...
סוניה23/02/2014בצהריים, האם זה יכול להפריע להזרעות, כלומר יפגע בכמות הזרע??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רופאים יקרים אנא ענו בהקדם... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014האופציה השניינ יעילה ומכסה את תקופת הפריון שלך ביעילות רבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי נכון?-אוביטרל היום בחצות ומתי
סוניה24/02/2014הזרעות??
מחר (שלישי) בוקר, זה לא מוקדם מידי?? אולי שלישי בצהריים עדיף?
ורביעי בוקר או צהריים עדיף?
למרות שיש כיסוי לתקופת הפיריון- האם 8-9 שעות לאחר הזרקת אוביטרל זה לא מוקדם הזרעה??
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון חדש-הרופא אמר לי כרגע שיש
סוניה24/02/2014להזריק אוביטרל היום בחצות, אבל הזרעות הרביעי וחמישי בבוקר!!!
אני מבולבלת שוב...
מה אתם אומרים לאור הנתונים של בדיקת דם ואולטרסאונד מיום 11 למחזור(אתמול-יום ראשון) אין לי נתונים חדשים יותר.
אסטרדיול 556 פרו קטן מ-2 וזקיק 17 מ"מ...
מתי להזריק אוביטרל ומתי הזרעות, לדעתכם המקצועית והקובעת??
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לקבלת תשובה, דחוף...תודה
סוניה24/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתך המקצועית חשובה לי ודחופה!!!
סוניה25/02/2014תודה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובתך המקצועית חשובה לי ודחופה!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2014גם השינוי עומד בציפיות ,מאחר ואת מבצעת שתי הזרעות חלון ההזדמנות להפרות גדול יותר ,לכן אין כל דופי בהוראת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המקצועיות והסבלנות!!!
סוניה25/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתתמר23/02/2014
שאלה לבנות, מי עשתה היסטרוסקופיה אבחנתית ? ואיך ההחלמה הייתה והאם זה כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כואב
לילי23/02/2014היום עשיתי, לא כואב בכלל.
החלמה של עשר דקות.
חוזרים לשגרה רגילה.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא כואב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014אין מקום לדאגה ,הפעולה גורמת רק לאי נוחות קלה ו"התאוששות" אינה בעייתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F ושחלות פולציסטיותאירית23/02/2014
בעלת שחלות פוליציסטיות, לאחר 2 ניסיונות של איקקלומין (פעם ראשונה במינון 50 ופעם שניה במינון 100) + אוביטרל, שלא הביאו להיריון. בפעם הראשונה התפתח זקיק ל20 מ"מ ביום ה-13 למחזור, ובפעם השניה ביום ה-15 למחזור.
התחלתי להזריק בהוראת הרופא גונל F ביום ה-4 למחזור: 4 ימים ראשונים מינון 37.5 - זקיקים קטנים מאוד, 3 ימים נוספים מינון 75 - זקיקים קטנים באורך 11 מ"מ בלבד, וכעת (יום 11 למחזור) צריכה להתחיל 3 ימים נוספים במינון 125. האם צפוי להיות ביוץ בקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק אוסיף..
ליאור23/02/2014...שתוצאות בדיקות הדם שביצעתי היום הן -
ESTRADIOL (E-2) 143 pmol/L
PROGESTERONE <2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גונל F ושחלות פולציסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014הטיפול המדורג שהוצע לך ע"י הרופא המטפל הינו האופן הנכון להשיג ביוץ תקין במצבך מבלי לסכן אותך בגירוי יתר ,יש להתאזר בסבלנות עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה היריון?ליאת23/02/2014
שלום,
מעוניינת לדעת האם יש הריון או שזה כימי .
לאחר הפריה והחזרת 2 עוברים לוקחת קרינון 1 בבוקר, והתחילו הכתמות כמו מחזור היום בבוקר (שבועיים אחריIVF )
אלא תוצאות בדיקות הדם:
לאחר 12 יום : ביטא 32 פרוגסטרון 30 E - 160
לאחר 14 יום : ביטא 48 פרוגסטרון 29 E-222
האם זה תקין ? האם חוסר בתמיכה פרוגסטרון מספקת גורמת לזה?
הרופאה נתנה לי לקחת עוד קרינון 1 בערב .
מה הסיכויים של זה ? ואיך ניתן להציל את המצב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה היריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014מדובר כנראה בהריון כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתלילי23/02/2014
שלום רב, אני אחרי גרידה (הריון ivf).
ביצעתי היום היסטרוסקופיה אבחנתית מחשש לשארית שלייה.
האבחנה עי הרופאה " איזור לבנבן ברירית של כ 1.5 סמ בפונדוס ללא ממצא בולט לחלל, נראה כאיזור השרשת השלייה ולא כשארית. החלל פרט לכך סדיר"
כרגע היא לא ממליצה לבצע היסטרוסקופיה ניתוחית ולדעתה יפול בווסת הבא.
האם לדעתכם האבחנה נכון? האם זה לא אמור להפריע בכניסה להריון. אני חוזוזרת במחזור הבא לטיפולים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה - תודה
לילי24/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתגובה - תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014חזקה על הרופא שלך שראתה את הממצא מקרוב בהיסטרוסקופיה הדיאגנוסטית שהיא יודעת מה היא אומרת והממצא יעלם בעקבות המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 4דנה23/02/2014
אני בשבוע 4 ובטעות אכלתי עוגה עם מוס (ביצים), האם אני בסיכון?
שבוע 4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014הסיכוי לכך קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטיןעמית23/02/2014
צהריים טובים, נמצא בשבוע 9 לאחר טיפולי IVF
מיום ההחזרה אני עם 3 אנדומטרין ביום. עד מתי צריך להמשיך להחדיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014בשלב זה יש להפסיק את הטיפול התמיכתי אם מדובר במחזור הפריה טרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין-המשך
עמית24/02/2014תודה לך!
אין שום סיכון בכך שאפסיק עכשיו (שבוע 9)?
הרופא שלי אמר להמשיך עד שבוע 10-11 ונשמע לי קצת מוגזם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה דחופהאני23/02/2014
לקראת הזרעה 112-פיוריגון
ב.ד E2-1200
.פרו' 2.90
רירית 11
זקיקים ימין-13 15
שמאל 13 16
קבלתי הנחיה להזריק היום מנה כפולה 225
מחר בבוקר אוביטרל
יום שלישי הזרעה
איך זה נשמע האם זה לא מוקדם מידיי אם זקיקים לא בשלים יבייצו איך יהיה הריון או שהם יהיו בשלים בגלל המנה הכפולה , אני מבינה שהרופא רוצה לסדר את ההזרעה לפי שעות הקבלה שלו האם זה בסדר ??אולי יש הצעה אחרת ??או שאמשיך להזריק על דעת עצמי עד לזקיק גדול יותר ונקיים יחסי מין ללא הזרעה (הזרע של בעלי תקין) אובדת עצות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014ההנחיה מצויינת וקולעת למטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/02/2014אפשר לעשות כמו שהרופא שלך רצה. במחשבה שלו מחר יגדלו הזקיקים ל 17 והשני ל 16
והם זקיקים בסדר.
אני בדרך! כלל נהוג להזריק אותה כמות עוד יומיים ואז בדיקות פעם נוספת ואז אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לפרוספורים המדהימים
אני23/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקא כמבייץשרה23/02/2014
לפני IVF
אני מקבלת פיוריגון 100 ליום
בהמשך במקביל CTR
האם אוכל לקבל במידת הצורך דקא כמבייץ? ולא אוביטרל.
אני שואלת כי רופא אחר שטופלתי אצלו, והגעתי לרמת הורמונים גבוהה, אמר שלא ניתן לתת לי דקא כמבייץ בכל פרוטוקול קראתי על זה מאמר וקצת הסתבכתי.. אם הבנתי נכון בפרוטוקול ארוך שמתחיל בדקא, אי אפשר לתת דקא כמבייץ.
האם במקרה הנוכחי אפשר לתת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקא כמבייץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014במקרה הצורך בפרוטוקול שנבחר בעבורך עם צטרוטיד ניתןיהיה לתת דקפפטיל להשריית הביוץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה..חסוי23/02/2014
שלום בת23 לאחר גרידה מivf נמצא ממצא אקוגני ברחם 6 מ״מ הפנו אותי להסטרוסקופיה אבחנתית.. האם אפשר להוציא את זה בהסטרוסקופיה האבחנתית ולא לגשת להיסטרוסקופיה ניתוחית?? ואם כן אפשר לבקש הרדמה מלאה או מקומית מה עדיף????
עזרה בבקשה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014רצוי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית קצרה ללא הרדמה,ולפי הצורך לעבור להרדמה קצרה להוצאת הממצא באופן הניתוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים ומי שיודעתעינב23/02/2014
שלום לרופאים היקרים,
עברתי שאיבה לפני שבוע והייתה החזרת עוברים אכותיים לפני 4 ימים, ההחזרה היתה קלה וטובה ללא כל תופעות אך למחרת בלילה היו לי כאבי גב תחתון והאזור של האגן וכן באזור הרחם מרגישה מלאות ורגישות ובהטלת שתן יש לחץ ברחם. האם למרות כל זאת יש סיכוי שהייתה השתרשות ? או שיהיה הריון? אני יודעת שסממנים מהסוג הזה אינם משמעותיים אך עדיין אולי למישהו יש איזושהי הנחה קלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור ולהרגיע
שרה23/02/2014מה שאת מתארת נשמע כמו גירוי יתר קל. מן הסתם אם תלכי לUS יראו הגדלה של השחלות. אם זה נשאר בסטטוס הרגוע כמו שאת מתארת, זה בסדר. אם זה מחמיר מבחינת כאב או כמות גדולה של שתן, זה מצריך בדיקה ומעקב.
ואגב, דווקא בגלל התחושות, ולא למרות התחושות, הסיכוי להריון טוב יותר. כי כשההורמונים בעליה, מתפתח גירוי יתר מאוחר... והם בעליה כשיש הריון... (אך לא מחייב)
ייתכן גם שיתאים לתיאור שלך דלקת בשתן. אצלי היא אורחת קבועה אחרי שאיבות. שווה בדיקה...
תרגישי טוב ותשתי הרבה.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנסה לעזור ולהרגיע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014כל התסמינים שאת מתארת נגרמים בעקבות התגובה ההורמונלית ,אין בהם אינדיקציה לגבי הריון או לא,בכל מקרה סיכוייך לא נפגעו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהטליה23/02/2014
לאחר שאיבה הוחזרו שני עוברים אחד מהם אמרו "קומפקטי",
מה זה אומר? אודה להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014עובר קומקטי הינו עובר מתקדם ואיכותי מעולה המתקבל בד"כ ביום 4-5 לאחר השאיבה בשלב שבין 8 תאים לבלסטוציסט,הופעה מוקדמת יותר שלו מצביעה על איכות מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
טליה23/02/2014תודה רבה! האם זה אומר שיש לו סיכוי טוב יותר להשתרש או שבעצם זה אומר שהוא שעשוי לצאת ממנו עובר שיתפתח בהמשך טוב יותר?
איך זה משפיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)