מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה היריון?ליאת23/02/2014
שלום,
מעוניינת לדעת האם יש הריון או שזה כימי .
לאחר הפריה והחזרת 2 עוברים לוקחת קרינון 1 בבוקר, והתחילו הכתמות כמו מחזור היום בבוקר (שבועיים אחריIVF )
אלא תוצאות בדיקות הדם:
לאחר 12 יום : ביטא 32 פרוגסטרון 30 E - 160
לאחר 14 יום : ביטא 48 פרוגסטרון 29 E-222
האם זה תקין ? האם חוסר בתמיכה פרוגסטרון מספקת גורמת לזה?
הרופאה נתנה לי לקחת עוד קרינון 1 בערב .
מה הסיכויים של זה ? ואיך ניתן להציל את המצב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה היריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014מדובר כנראה בהריון כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתלילי23/02/2014
שלום רב, אני אחרי גרידה (הריון ivf).
ביצעתי היום היסטרוסקופיה אבחנתית מחשש לשארית שלייה.
האבחנה עי הרופאה " איזור לבנבן ברירית של כ 1.5 סמ בפונדוס ללא ממצא בולט לחלל, נראה כאיזור השרשת השלייה ולא כשארית. החלל פרט לכך סדיר"
כרגע היא לא ממליצה לבצע היסטרוסקופיה ניתוחית ולדעתה יפול בווסת הבא.
האם לדעתכם האבחנה נכון? האם זה לא אמור להפריע בכניסה להריון. אני חוזוזרת במחזור הבא לטיפולים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה - תודה
לילי24/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתגובה - תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014חזקה על הרופא שלך שראתה את הממצא מקרוב בהיסטרוסקופיה הדיאגנוסטית שהיא יודעת מה היא אומרת והממצא יעלם בעקבות המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 4דנה23/02/2014
אני בשבוע 4 ובטעות אכלתי עוגה עם מוס (ביצים), האם אני בסיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014הסיכוי לכך קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטיןעמית23/02/2014
צהריים טובים, נמצא בשבוע 9 לאחר טיפולי IVF
מיום ההחזרה אני עם 3 אנדומטרין ביום. עד מתי צריך להמשיך להחדיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2014בשלב זה יש להפסיק את הטיפול התמיכתי אם מדובר במחזור הפריה טרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין-המשך
עמית24/02/2014תודה לך!
אין שום סיכון בכך שאפסיק עכשיו (שבוע 9)?
הרופא שלי אמר להמשיך עד שבוע 10-11 ונשמע לי קצת מוגזם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה דחופהאני23/02/2014
לקראת הזרעה 112-פיוריגון
ב.ד E2-1200
.פרו' 2.90
רירית 11
זקיקים ימין-13 15
שמאל 13 16
קבלתי הנחיה להזריק היום מנה כפולה 225
מחר בבוקר אוביטרל
יום שלישי הזרעה
איך זה נשמע האם זה לא מוקדם מידיי אם זקיקים לא בשלים יבייצו איך יהיה הריון או שהם יהיו בשלים בגלל המנה הכפולה , אני מבינה שהרופא רוצה לסדר את ההזרעה לפי שעות הקבלה שלו האם זה בסדר ??אולי יש הצעה אחרת ??או שאמשיך להזריק על דעת עצמי עד לזקיק גדול יותר ונקיים יחסי מין ללא הזרעה (הזרע של בעלי תקין) אובדת עצות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014ההנחיה מצויינת וקולעת למטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/02/2014אפשר לעשות כמו שהרופא שלך רצה. במחשבה שלו מחר יגדלו הזקיקים ל 17 והשני ל 16
והם זקיקים בסדר.
אני בדרך! כלל נהוג להזריק אותה כמות עוד יומיים ואז בדיקות פעם נוספת ואז אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לפרוספורים המדהימים
אני23/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקא כמבייץשרה23/02/2014
לפני IVF
אני מקבלת פיוריגון 100 ליום
בהמשך במקביל CTR
האם אוכל לקבל במידת הצורך דקא כמבייץ? ולא אוביטרל.
אני שואלת כי רופא אחר שטופלתי אצלו, והגעתי לרמת הורמונים גבוהה, אמר שלא ניתן לתת לי דקא כמבייץ בכל פרוטוקול קראתי על זה מאמר וקצת הסתבכתי.. אם הבנתי נכון בפרוטוקול ארוך שמתחיל בדקא, אי אפשר לתת דקא כמבייץ.
האם במקרה הנוכחי אפשר לתת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקא כמבייץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014במקרה הצורך בפרוטוקול שנבחר בעבורך עם צטרוטיד ניתןיהיה לתת דקפפטיל להשריית הביוץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה..חסוי23/02/2014
שלום בת23 לאחר גרידה מivf נמצא ממצא אקוגני ברחם 6 מ״מ הפנו אותי להסטרוסקופיה אבחנתית.. האם אפשר להוציא את זה בהסטרוסקופיה האבחנתית ולא לגשת להיסטרוסקופיה ניתוחית?? ואם כן אפשר לבקש הרדמה מלאה או מקומית מה עדיף????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבקשה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014רצוי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית קצרה ללא הרדמה,ולפי הצורך לעבור להרדמה קצרה להוצאת הממצא באופן הניתוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים ומי שיודעתעינב23/02/2014
שלום לרופאים היקרים,
עברתי שאיבה לפני שבוע והייתה החזרת עוברים אכותיים לפני 4 ימים, ההחזרה היתה קלה וטובה ללא כל תופעות אך למחרת בלילה היו לי כאבי גב תחתון והאזור של האגן וכן באזור הרחם מרגישה מלאות ורגישות ובהטלת שתן יש לחץ ברחם. האם למרות כל זאת יש סיכוי שהייתה השתרשות ? או שיהיה הריון? אני יודעת שסממנים מהסוג הזה אינם משמעותיים אך עדיין אולי למישהו יש איזושהי הנחה קלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור ולהרגיע
שרה23/02/2014מה שאת מתארת נשמע כמו גירוי יתר קל. מן הסתם אם תלכי לUS יראו הגדלה של השחלות. אם זה נשאר בסטטוס הרגוע כמו שאת מתארת, זה בסדר. אם זה מחמיר מבחינת כאב או כמות גדולה של שתן, זה מצריך בדיקה ומעקב.
ואגב, דווקא בגלל התחושות, ולא למרות התחושות, הסיכוי להריון טוב יותר. כי כשההורמונים בעליה, מתפתח גירוי יתר מאוחר... והם בעליה כשיש הריון... (אך לא מחייב)
ייתכן גם שיתאים לתיאור שלך דלקת בשתן. אצלי היא אורחת קבועה אחרי שאיבות. שווה בדיקה...
תרגישי טוב ותשתי הרבה.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנסה לעזור ולהרגיע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014כל התסמינים שאת מתארת נגרמים בעקבות התגובה ההורמונלית ,אין בהם אינדיקציה לגבי הריון או לא,בכל מקרה סיכוייך לא נפגעו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהטליה23/02/2014
לאחר שאיבה הוחזרו שני עוברים אחד מהם אמרו "קומפקטי",
מה זה אומר? אודה להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014עובר קומקטי הינו עובר מתקדם ואיכותי מעולה המתקבל בד"כ ביום 4-5 לאחר השאיבה בשלב שבין 8 תאים לבלסטוציסט,הופעה מוקדמת יותר שלו מצביעה על איכות מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
טליה23/02/2014תודה רבה! האם זה אומר שיש לו סיכוי טוב יותר להשתרש או שבעצם זה אומר שהוא שעשוי לצאת ממנו עובר שיתפתח בהמשך טוב יותר?
איך זה משפיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןמנסה23/02/2014
שלום, לאחר IVF וביצוע החזרה נאמר לי להחדיר 3 פעמים ביום אנדומטרין. האם אפשר להחדיר אחד מוקדם בבוקר ושניים נוספים, אחד בשעות אחר הצהרים והשני בערב ? או שמא צריך צריך פרק זמן קבוע בין ההחדרות ? מעדיפה פשוט לא להחדיר בזמן העבודה.
בנוסף אשמח לדעת כמה ימים רצוי לא לקיים יחסי מין לאחר החזרה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014ניתן להחדיר את טבליות האנדומטרין לפי ראות עינייך,יש להימנע מקיום יחסים שלושה -ארבעה ימים לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון בסיכון??דנה23/02/2014
אני בת 25
אמורה להתחיל בשבוע הבא טיפולי IVF
אני בריאה בדר"כ, הבעיה היא באיכות הזרע של בעלי (הקפיצו אותנו ישר ל-IVF)
האם כשבע"ה אכנס להריון ההיריון הזה ייחשב ל'היריון בסיכון'? האם אצטרך לבצע דיקור מי שפיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון בסיכון?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014הייתי ממליץ להשאיר את מערכת שיקולי הדעת לשלב שבו תהי בהריון ,על מנת למנוע פסיקה מוקדמת רק לאור העובדה שאת עוברת הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה מבנות הפורוםחסוי23/02/2014
שלום אשמח לעזרתכן אני אחרי גרידה ויש ממצא ברחם וצריך לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית, השאלה שלי היא האם זה כואב או דומה לצילום רחם כי סבלתי מאוד בצילום רחם... או בכלל הפעולה הזו כואבת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חמודה
שירה23/02/2014מצטערת לשמוע על מה שעברת. שיהיה לך רק טוב אמן.
אל תדאגי, זה אפילו לא דומה לצילום רחם. אם את עושה את זה אצל רופא טוב ומיומן אז זה עניין של 5 דקות אפילו פחות. וממש לא כואב. רק קצת לחץ של מים. בהצלחה חמודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מה
חסוי23/02/2014שמילים עושות וכמה מרגיעות בהצלחה לכולנו בעזרת ה׳..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה מה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014לאור רגישותך הרבה ולאור עברך והסיכוי שימצא פוליפ אולי בכל זאת כדאי לבצע את הפעולה בהרדמה ,כדי לפתור את הבעיה אם תמצא מייד בעת הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםתמר23/02/2014
שלום רב..
אני בת כ- 27 שנים. אני ובעלי נשואים כשנה פלוס. לאחרונה אנו נמצאים בטיפול פוריות והתחלנו בהזרעה ראשונית של הצליחה.
רופא הפוריות הפנה אותי החודש לצילום רחם- והתאריך שקיבלתי לצילום הינו 3 שבועות לאחר הווסת (ביום שני הבא)- זאת אומרת שבחודש הזה אנו נפספס את ההזרעות בכלל?!!
- האם זה הגיוני?
- שמעתי ממקור מסוים שצילום הרחם אמור להתבצע תוך שבועיים מקבלת הוסת? זה נכון? אז איך נתנו לו למאוחר יותר?
- האם עדיף לוותר על הצילום בחודש הזה- לנסות הזרעה ולתאם לחודש הבא במידת הצורך תור לצילום רחם במועד שיהיה אחרי הוסת אך לפני הביוץ??
אשמח לקבל מענה בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014צילום הרחם לפני הביוץ מיועד למנוע אפשרות של צילום שקיים הריון בפועל,אם לא תקיימי יחסים החודש לא תהיה בעיה לבצע את הצילום גם 3 שבועות מהופעת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבטא תקינה?ליאת23/02/2014
שלום לכם,
רציתי לדעת האם הערכים תקינים או שזה נמוך מדי .
בת 40 , אחרי IVF ראשון, החזרת 2 עוברים טריים , לוקחת קרינון 1 ביום .
לאחר 12 יום מההחזרה בדיקות הדם :
בטא -32
E- 160
פרוגסטרון -30
האם הערכים תקינים או נמוכים מדי ?
היום בבוקר התחילו הכתמות חומות, מעין תחילת מחזור , זה אומר
שההירון כבר לא תקין ? האם להעלות את התמיכה ל 2 קרינון ביום ?
איך אפשר להציל את ההיריון הזה ??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הבטא תקינה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014הבדיקה הראשונית מעידה שהרית אולם מה שיקבע הן הבדיקות בהמשך,בהחלט יש מקום להעלות את כמות הקרינון,ולבצע תוך יומיים בדיקה חוזרת של הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון, חום וחולשה בתחילת הריוןאורחת23/02/2014
שלום,
בהמשך להודעות קודמות, אני נמצאת 12 יום לאחר הביוץ, בסופ"ש הייתה בדיקת הריון ביתית חיובית.
התחלתי לפתח חולשה, כאבים בגוף , כאבי גרון חזקים, וחום שהגיע ל- 37.7
אלך להיבדק, אבל אני מאוד מודאגת שהדבר עלול להשפיע על קליטת ההריון.. או חלילה לגרום למומים בעובר. האם אפשר להירגע??
איזה כדורים להורדת חום כן יהיה לי מותר לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב גרון, חום וחולשה בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2014ניתן לקחת אקמול,אל חשש אם תקבלי טיפול מתאים כלום לא יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר! אתה מאוד מרגיע
אורחת23/02/2014הרופא אמר שמדובר בוירוס ולא דלקת גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)