מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האםמירי06/02/2014
שלום
האם זה משנה איזה תמיכה מקבלים
וגינאלית או כדורים?
מה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםגלי06/02/2014
צהריים טובים,
אתמול בבוקר הוחזרו לי שני עוברים מופשרים בני יומיים (החזרה ראשונה), היום אני חשה כאבים עמומים בבטן תחתונה ( מטופלת באסטרופם 2 מ"ג שלוש פעמים ביום+ אנדומטרין 2 בלילה ואחד בבוקר), האם זה נורמלי? ממה זה יכול לנבוע? האם זה יכול לפגוע בסיכויי השתרשות העוברים? זה לא מרגיש לי כמו התכווצות.. יותר נפיחות אבל מפחדת שאילו התכווצויות שיפלטו את העוברים?... יש דבר כזה?....
והאם באמת העוברים יכולים להפלט החוצה לאחר ההחזרה?...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה...
גלי07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014כל התסמינים האלו שכיחים והם תגובתיים להליך ההורמונלי,הם אינם מפחיתים את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןדנה06/02/2014
שלום רב! אני בת 41, יש לי 2 ילדים והייתי רוצה בעתיד ללדת עוד. האם יש איזושהי אפשרות לדעת עד מתי אוכל ללדת? האם עוד שנה-שנתיים יהיה מאוחר? האם עוד 5 שנים? כמה זמן יש לי לתכנן ולבצע?
תודה מראש על התשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014אין עתיד , או עכשיו או שיהיה כבר מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיל כזה באמת כדאי להתחיל כבר
אורית07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגיל כזה באמת כדאי להתחיל כבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2014בגילך אין מקום להשתהות נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדאי לקחת Q10 לפני ניסיון להריון?מרב06/02/2014
שלום, רציתי לשאול לגביי Q10 בשביל לשפר את איכות הביציות. אני בת 39 ומתכננת הריון בקרוב בהורות משותפת ביחד עם שותף, הפרופיל ההורמונלי שלי תואם את הגיל שלי. הרופאה המליצה לנו לנסות בשלב הראשון הזרעה. האם מומלץ לקחת Q10 כדי לשפר את איכות הביציות? כמה זמן לפני ניסיון ההזרעה מומלץ להתחיל לקחת? תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לקחת Q10 לפני ניסיון להריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014זה לא משפר את איכות הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 גבוה ומינון גונל בהזרעהטל05/02/2014
שלום
בהזרעה שניה עם גונל התפתחו רק שני זקיקים אך ה E2 גבוה:
לאחר 5 ימים של גונל 62.5 נראו שני זקיקים 10,14. E2=1171
לאחר עוד יומיים זריקות נראו שלושה זקיקים 11,14,18. E2=2254
(סהכ 8 ימי זריקות + אוביטרל והזרעה).
האם ה-E2 הגבוה מצביע על תגובה שחלתית חזקה ?
האם כדאי בסבב הבא להעלות את מינון הגונל ל 75 או שזה יכול להוביל לכמות זקיקים גדולה מדי להזרעה וגירוי יתר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
E2 גבוה ומינון גונל בהזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2014התגובה הולמת ובטווח הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדיים אחרי ivf שנכשלאבישג05/02/2014
שלום,
לאחר ivf שנכשל, הפסקתי תמיכה (אסטרופן ואנדומטרין) ב- 26.01, ועדיין כואבים לי השדיים. אני עם גלולות לצורך טיפול בציסטות. האם נורמלי? צריך לבדוק משהו? מתי צפוי להיעלם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אבישג07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
אבישג07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014תופעה שכיחה בטיפול ונטילת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת גסטוןמיטל05/02/2014
בזריקת גסטון צריך לבצע כל יום באותה השעה ?
ומה מומלץ בערב או בשעות הבוקר שהקופת חולים פתוחה? שיהיה יותר קל עם ההזרקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת גסטון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014לא חייבים אותה שעה ואפשר בוקר או ערב, לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותגיל05/02/2014
לפני חודש וחצי,חברה שלי התחילה לקחת גלולות בשם פמינט. את הגלולות היא נטלה במשך 21 יום (חפיפה חודשית) ולאחר מכן קיבלה מחזור. ביום השמיני התחילה חפיסה חדשה. באותו יום שנטלה את הגלולה הרביעית של החפיסה השנייה קיימנו יחסי מין וגמרתי בתוך האיבר שלה. האם יש סכנה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2014הסיכוי קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה נורא דחופה אשמח אם תעזרוחסויי05/02/2014
HCG, Total <2.0 mIU/mL Ref.value: neg<10 mIU/mL
מה זה אומר התוצאה הזאת שאני בהריון??אני ממש בדיכאון אין לי למי לפנות הרופאה שלי רק בעוד חודש תהיה ואני חייבת לדעת מה קורה איתי..אשמח אם תעזרו לי אודה לכם מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יפה בכלל שלא עונים לי
חסויי05/02/2014ממש לא יפה שלא עונים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא יפה בכלל שלא עונים לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2014מתקבל הרושם שהתשובה שלילית0ערך של 2 כאשר כל ערך מתחת ל-10 הנו שלילי מדבר בעד עצמו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימבלטהעידו05/02/2014
יש לי בעיית זרע חמורה,ורציתי לדעת האם סימבלטה פוגעת באיכות הזרע?!
ואם כן איזה תרופות מומלצות לחרדות שלא פוגעות בזרע?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימבלטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2014סימבלטה אינה פוגעת באיכות הזרע אבל גורמת להפרעות בפליטת הזרע. לכן במקרה הנדון כדאי להתייעץ ברופא על תרופה אחטרנטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת קרישהחסוי05/02/2014
פרופסורים יקרים אני אחרי הפלה שבוע 8+5 עקב המטומה ועשיתי בדיקות קרישה אשמח לדעת מה זה אומר...
I.n.r- 1
PT seconds- 10.7
PTT-27.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת קרישה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2014הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשך לגבי הסטרוסקופיהמודאגת05/02/2014
האם לא ניתן לראות בבדיקה זו חסימות או הידבקויות בחצוצרות?
במידה ויש הדבקויות חצי שנה אחרי גרידה האם לרוב ניתן לטפל בהן? ועוד דבר - הבדיקה נעשית אחרי הביוץ - האם זו בעיה? (במידה ולא קיימנו יחסים עד הבדיקה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת המשך לגבי הסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2014בראש ובראשונה עדיף לבצע את הבדיקה לפני הביוץ ,שמש תהי בהריון ספונטני באותו החודש ותפגעי בגלל הבדיקה,הדבר היחיד שניתן לזהות בקשר עם היסטרוסקופיה מלבד הפתולוגיות הרחמיות הינה חסימה בחלק של הרחם של פתחי החצוצרות,אולם לא מעבר לפתחי החצוצרות בצד הרחם,וכמובן שלא במעלה החצוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין סיכוי להריון החודש כי שמרנו
שירלי05/02/2014האם יש בעיה עדיין לקיים את הבדיקה אחרי הביוץ? האם זה יכול להשפיע על אם ניתן או לא ניתן יהיה לראות את ההידבקויות במידה ויש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשירה05/02/2014
שלום
שיעול אחרי השתרשות - יכולה להפריע חס וחלילה להשתרשות??
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2014לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מוסיפים תמיכה?ליאת05/02/2014
שלום,
רציתי לשאול לגבי תמיכה הורמונלית אחרי שאיבת ביציות.
מחר אני עוברת שאיבה, השאלה שלי היא מתי מתחילים עם התמיכה ?
אחרי השאיבה או אחרי ההחזרה ?
ולפי מה קובעים את הכמות או הסוג ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי מוסיפים תמיכה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2014את התמיכה מתחילים למחרת השאיבה ,את הכמות והסוג קובע הרופא על סמך היכרות עם הזוג ונתוני הבסיס שלו ,והרקע ההורמונלי שלו,ובעיקה ההיסטוריה הרפואית.בד"כ הטיפול ניתן באופן סטנדרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,רום05/02/2014
במידה ובבדיקות שלי ושל בן זוגי לא נמצאו בעיות ועדיין לא מצליחה להרות, ניתן לבצע מעקב זקיקים + בדיקות דם+ הזרעות ללא מתן זריקות בכלל?
כלומר על בסיס מחזור טבעי לבצע רק מעקב וביום המתאים לבצע הזרעה אחת או שתיים?
אם הזקיקים אצלי מתפתחים לבד יפה האם בכל זאת צריכים זריקות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רב, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2014האפשרות הזו בהחלט קיימת אם כי היא פחות יעילה מהטיפול המשולב בהשריית ביוץ +הזרעות תוך רחמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רום05/02/2014מדוע זה פחות יעיל?
האם המונפור מעבר להבשלת הזקיקים מועיל בעוד משהו?
אם במעקב זקיקים ללא זריקות רואים זקיקים גדולים ויפים ואז מבצעים הזרעה האם זה לא אותו דבר?
ושאלה נוספת האם במעקב זקיקים טבעי ללא מונפור עדיין כדאי להזריק אוביטרול?
אשמח להסבר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה בבקשה לתשובה
רום06/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממתינה בבקשה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2014טיפול להשריית ביוץ מגדיל את מספר הזקיקים המגיעים לבשלות,מעצים את התגובה ההורמונלית מתזמן ומגדיל את טווח הפריון הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)