מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת מוקפאיםגלי03/02/2014
בוקר טוב לכם רופאים יקרים,
לפני כשבוע וחצי התחלתי סבב להחזרת עוברים מוקפאים (נוטלת אסטרופם). כשהתחלתי אותו הייתי עם אנטיביוטיקה מסוג פניצילין בדרך קיבלתי דלקת עיניים, הבראתי חטפתי וירוס צינון ...ועכשיו ככל הנראה תחילתה של דלקת שתן (בבדיקה מהירה יש דם +++, לויקוציטים+ וחלבון+) מחר יגיעו תוצאות התרבית....
מלבד ביש המזל שאני חשה.... האם זה יכול לפגוע בסבב? האם יש מניעה להחזיר במצב כזה עוברים? היום בערב אני פוגשת את הרופאה שלי ולחוצה שאחרי שהיא תשמע את כל זה היא תבטל לי את ההחזרה :(
תודה מראש
ויום נפלא
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014במידה ובדיקת השתן תתברר כתקינה אין מניעה מהחזרת עוברים מוקפאים במחזור זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום אחרי החזרהטל03/02/2014
אתמול הוחזרו לי 2 מוקפאים, היום בבוקר קמתי ובנוסף לכתמי אנדומיטרין היה לי כתם מים כזה בתחתון. יכול להיות שהעוברים נפלטו החוצה? אולי הספיק להם יום אחד? אגב, פעם שעברה בהחזרה זה קרה לי 5 ימי אחרי ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014הכול נובע מהנרות -אין סיכוי שמדובר בפליטת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להביןאני03/02/2014
עשיתי מס' הזרעות ,בעיקרון הזרע של בעלי תקין
כל פעם יצאה תוצאה לאחר השבחה אחרת לגמרי
5.5-מילון
6-מילון
6.5-מילון
ובכל זאת לא היה הריון הבנתי שתשובה טובה זה מעל 5 מילון
בפעם אחרונה יצאה 1.5-מילון הרופאה אמר שהתוצאה לא משהו ואין סיכוי גדול, באותו החודש נקלט הריון אבל כימי
מה ההסבר לזה דווקא בכמות זירעונים מועטה היה הריון איך יכול להיות ???
החודש ניסתי שוב היה 9 מילון זרעונים בתנועה זה לא אמור להגדיל את הסיכוי??אני כבר לא יודעת למה להאמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוצה להבין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014הזרע הינו רק גורם אחד מבין הרבה גורמים ההשפיעים על הסיכוי להרות,לכן כל הגורמים צריכים להילקח בחשבון ,ואחרי תקופת טיפול מתאימה יהיה צורך לפנות לטיפול IVF העשוי לפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור אשכנזי החמוד, למה לא רואיםעלמה02/02/2014
גם אותך בבייבי בום?? מחכה לראות אותך שם. איזה מקסים אתה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור אשכנזי החמוד, למה לא רואים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014תודה על המחמאה,לשמחתי המאמץ העיקרי שלי מתמקד בעזרה להשגת חלק גדול מההריונות המדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירי02/02/2014
ביום ה3למחזור
75פיוריגון במשך 5ימים
תוצאות ב.דם
E2 388
Lh 1.8
פרוגסטרון קטן מ0.8
האם זה אומר שזה לא משפיע ?או שההתקדמות בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
מירי02/02/2014עשיתי בדיקת us הרופא אמר שיש 3זקיקים
הגדול 16 האם זה יתכן ?
האם e2 כזה נמוך ויש זקיק גדול
ועוד 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014כנראה שיהיה צורך להמשיך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי בדיקת דם או בדיקת הריון?דנה02/02/2014
ביצעתי לפני שבוע בזרעה( ביום 13 לוסת). מתי לבצע בדיקת הריון והאם לגונאל f השפעה על התוצאה?
מתי בדיקת דם או בדיקת הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014לפחות כעבור שבועיים מההזרעה,לטיפול בגונל אין השפעה על הבדיקה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדרת טיפולים אחתקרן02/02/2014
מה נחשבת סדרת טיפולים בהפריה? האם כל סדרה אחת כוללת את שלב א'+ב'+ג'?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה והחזרה זה א+ב
חסוי02/02/2014ומוקפאים זה שלב ג׳
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאיבה והחזרה זה א+ב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עדיין צריך תמיכהאורית02/02/2014
שלום,
בת 39, עם ילד בן שנתיין לאחר הריון ספונטני (אך מייד לאחר צילום רחם).
בנסיונות להביא ילד שני, נערך צילום רחם שציין כי קיימת חסימה קלה, לאחר שנה וקצת של נסיונות כניסה להריון כולל 3 סבבים של הפלות נכנסתי להריון ב-IVF הראשון (באמצעות גונאל F שהוחלף לאחר כ-6 ימים במונופור מולטידוז ובמקביל צטרוטייד. והדובדבן שבקצפת: אוביטרל).
יום לאחר השאיבה התחלתי לקחת אנדומטרין 100 מ"ג, 3 פעמים ביום והרופא שלי מסר לי שאני צריכה להמשיך עם אנדומטרים עד שבוע 11.
אני מפסיקה את הטיפול עם רופא הפריון וחוזרת לגניקולוג הרגיל שלי.
האם יש לזה השלכה מבחינת התמיכה או כל היבט אחר?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עדיין צריך תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2014בעקרון מספיק לקחת תמיכה עד שרואים דופק שזה שבוע 7.
בכל אופן בבית חולים שבו אני עובד אנחנו נותנים עד שבוע 9.
מעבר לזה מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות הריוןאריאלה02/02/2014
מקווה שתסלחו לי אם זה לא הפורום המתאים.
אני סובלת מאד מבחילות בתחילת הריון והרופא נתן לי מרשם של פירידוקסין ודוקסילאמין בהכנה אישית. אני לוקחת אותו כבר 4 ימים ואין שום שיפור בבחילות. אני נורא סובלת. רציתי לדעת מהו הזמן שבו הכדורים אמורים להתחיל להשפיע? האם זה אבוד והם לא עוזרים או שיש עוד תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחילות הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014תני לתרופות סיכוי נוסף עד שישפיעו ותרגישי הקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש פה מישהי שנכנסה להריון באמצעותאורית02/02/2014
פרופ' משיח?
שואלת כי אני רוצה להתייעץ ביחס למשהו.
תודה,
תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלפים נכנסו להריון בזכותו
שירה02/02/2014איזו שאלה???
וגם בזכות כל הרופאים התותחים פה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה מישהי שנכנסה להריון באמצעות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2014לא כותבים באמצעות פרופסור אלא בטיפול, אחרת זה לא נשמע טוב.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח צודק
שירה02/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לפרופ' בידר יש ים של הריונותתתתת
תמר03/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם פה תותחים אחד אחד! הרופאים הכי
שירה03/02/2014טובים שיש לנו בארץ! אשרינו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות וכאב בשדייםרחל02/02/2014
אודה לקבלת התיחסות.
אני 3 חודשים אחרי מחזור IVF.
מאז, יש לי כאב קבוע ורגישות חזקה בשדיים. ללא קשר לווסת.
מה כדאי לבדוק? אם בכלל?
אני חוששת שבסבב הבא, בזמן תמיכה הורמונלית, זה יגיע לרמות כאב בלתי נסבלות. כי בנקודת הפתיחה אני כבר כאובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות וכאב בשדיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014כדאי להיבדק בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על החוק החדשרחל02/02/2014
נתחיל מזה שסיכויי ההצלחה שלנו קטנטנים אבל קיימים. אספרמיה מולד, מהשתן לאחר סירכוז מוצאים 3-4 תאים.
שנינו בני 30+
יש לי ילד מתהליך כזה, אחרי 5 סבבים. (IVFּICSI )
כרגע אני אחרי 4 שכשלו.
האם לאחר 4 נוספים, בתקווה שלא יהיו, אכלל בקטגוריה של המוגבלות להמשך טיפול?
אצלי אין אבחנה בעייתית והכל תקין.
מוחזרים לי עוברים מצויינים.
אולי פשוט כמו כל זוג רגיל שלא נקלט כל חודש... גם זמננו כנראה לא הגיע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על החוק החדש - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2014שוב, זה לא חוק ,זוהי תקנה שאומרת שיש אחרי 8 מחזורים לעצור ולעבור על הטיפולים ולראות הסיכויים.
אני מאמין שיאשרו לך להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטיםשירה02/02/2014
פרופסור משיח כתב פעם - "בלסטוציסטים מוקפאים, אם ישרדו, יש בהם סכוי מצוין להריון."
אז אני עברתי הבוקר החזרה של בלסטוציסטים מוקפאים
אבל לא כל התאים שרדו את ההפשרה.
מה הסיכויים להצליח? יש היריונות למרות שכמה תאים לא שרדו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסטים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2014באופן כללי החזרת קפואים נותנים פחות סיכויים.
הסיכויים אחרי החזרת בלסטוציסט ששרד באופן טוב לא שונה מעובר טוב ביום 3.
בלסטוציסטים ששרדו עם פחות תאים הסיכויים להריון נמוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי הם אמורים להשתרש?
שירה02/02/2014העיקר שיש סיכוי. נמוך / גבוה - העיקר שיש סיכוי :) בעזרת השם!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי הם אמורים להשתרש? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2014סביב יום ההחזרה או למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהאני02/02/2014
נתונים של השבחת הזרע לפני הזרעה היו
ריכוז 20ML
תנועה 90%
סה"כ תאי זרע בתנועה 9
נפח 0.5
לאחר ביצוע SWIM UP
אצלי 3 זקיקים מובלים 16 16 19 -לאחר גונאל אף ובהמשך אוביטרל אני בת 29
שחלות פולצסטיות וחוץ מזה אין בעיה רק אין ביוצים בדיקת דם פרו'-4 אסטרוגן -1200
יום רביעי +חמישי-יחסי מין
יום שישי הזרעה+לאחר מכן יחסי מין פעמיים נוספת
יום שבת-פעמיים יחסי מין .
מה הסיכוי הפעם יש לי 2 ילדים כניסה להריון באופן ספונטני
חודש שעבר הריון כימי לאחר הזרעה? האם יש סיכוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2014בשלב ראשון יש סיכויי גדול שלבעלך או בן זוגך תהיה תשישות ניכרת.....
בכל אופן לא צריך גם הזרעה וגם בנוסף עוד פעמיים יחסים.
מספיק הזרעה או יחסים , אך אם אתם רוצים אפשר גם יחסים.
הסיכויים שכ שחלות פוליציסטיות להכות בטיפול סביב 20-25 % סיכויים.
בלי טיפול הסיכויים פחותים ותלוי כל כמה זמן יש לך ביוץ עצמוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומיןאתי02/02/2014
כמה ימים אחרי שאני מסיימת את האיקאקלומין עליי להתחיל יום כן יום לא בקיום יחסים?!
אשמח לתשובה בהקדם כי מחר אני מתחילה את האיקאקלומין למשך 5 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקאקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2014בד"כ טווח הביוץ הינו בין 3-7 ימים לאחר הפסקת לקיחת האיקכלומין,אם כי ללא בקרת אולטרסאונד לא ניתן לדעת בודאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
אתי02/02/2014האם זה בסדר להיעזר בביוצית(בדיקת ביוץ ביתית)אחרי איקאקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014האפשרות קיימת
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)