מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי שאיבהאורית28/01/2014
שלום,
אני לפני IVF ורציתי להבין מה קורה אחרי השאיבה במקרה ויש דימום ימים אחריה? איך מחזירים עוברים כמה ימים אחרי אם יש דימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014דימום מקומי מאיסור הדיקור אינו מפריע להחזרה ,ונמצאה בשליטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית במהלך טיפולי IVFלימור28/01/2014
אני עוברת טיפול ראשון של IVF עם הזרקת דקפפטיל ומונופור, אני אחרי הריון ולידת תאומים (בני 4 היום) כתוצאה מIVF.
אני מתאמנת משך 3 שנים באופן קבוע שלוש פעמים בשבוע באירובי אינטנסיבי.
האם ניתן להמשיך בפעילות הספורטיבית בזמן הטיפול עד השאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שסיבת האי פריון לא ידועה
לימור28/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פעילות גופנית במהלך טיפולי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014ניתן להמשיך להתעמל ,אולם לא בפעילות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי IVFליאת28/01/2014
שלום רב,
אבקש לדעת כמה ימים לפני השאיבה מותר לקיים יחסים ?
וכמה ימים אחרי השאיבה/החזרה ניתן לחזור לקיים ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2014אין מניעה מקיום יחסים לפני שאיבה.
אחרי החזרה יש להימנע 4 ימים מיחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2014אין מניעה מקיום יחסים לפני שאיבה.
אחרי החזרה יש להימנע 4 ימים מיחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת שמאחרת.....מיקי28/01/2014
שלום,
כבר שנים אני מקבלת כל 24 ימים את הוסת. עברתי שאיבה לשימור פריון, שאחריה היה לי דימום בטווח של עשרה ימים אחרי הניתוח, שהסבירו לי שזה במקום וסת, ועכשיו כבר 30 יום לא קיבלתי שוב. האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וסת שמאחרת..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014מצב לא שגרתי ,עלייך להיבדק ולקבל טיפול לאיזון הסטטוס ההורמונלי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנטונת
מיקי30/01/2014קיבלתי,לאחר 33 יום את הוסת אחרי הדימום של השאיבה, האם אתה עדיין חושב שאני צריכה להיבדק, או שעכשיו אצפה למחזורים שיסתדרו ואהיה רגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה קטנטונת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2014אין צורך להבדק ,המשיכי בפעילותך ותוכניותיך הרגילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי IVFמיקי28/01/2014
שלום,
האם לאחר שהחזרת עוברים לאחר טיפול IVF אחד לא מצליח ונשארו ביציות נוספות שהופרו והוקפאו שואבים שוב מהאישה בטיפול הבא או משתמשים בעוברים שהוקפאו בשאיבה הראשונה? האם האישה יכולה להחליט על כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014ההמלצה היא להשתמש בעוברים המוקפאים כדי להימנע משאיבה והרדמה הוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לפיורגוןיובל28/01/2014
לאחר 5 ימים של Puregon במינון 100 יחידות להזרקה בעט, התקבלו רק 3 זקיקים: בצד אחד זקיק בודד בגודל 10 ובצד שני שני זקיקים בגודל 5. האם הגדלת המינון ל 150 יחידות עשויה לגרום להופעת זקיקים נוספים כבר בבדיקה הבאה ובכלל, ואם כן מהי הסבירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Response to Puregon - הקפצה
יובל29/01/2014אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפיורגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014העלאת המינון עשויה לגרום לגיוס זקיקים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחות בהזרעה-כשהבעייה בזרעלירז28/01/2014
היי בנות,
אשמח לדעת אם יש בנות שהצליחו להיקלט ע"י הזרעה כשהבעיה הייתה בזרע.
אחרי כמה הזרעות נקלטתן ובאיזה גיל אתן? אני עשיתי הזרעה אחת שלא נראה לי הצליחה (ממתינה לתוצאות..) ומפחדת שאצטרך הפרייה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצלחות בהזרעה-כשהבעייה בזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014סיכויי ההצלחה קרובים ל-20% לכל מחזור טיפולי,ובמסגרת השיקולים למעבר לטיפול הפריה,מלבד הגיל ,בהחלט ניתנת חשיבות לביצוע מספר טיפולי הזרעה בתהליך של השריית ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי- אצלי הכל בסדר
לירז30/01/2014בת 31 ללא ילדים. לבעלי זרע עם ריכוז 1.8 מיליון ושאר המדדים תקינים פרט למורפולוגיה 2%. בעלי ביצע את הבדיקה פעם אחת בלבד . שנה מנסים להיקלט והרופא המליץ על השבחה והזרעה עם גונאל במינון 50. עברתי הזרעה ראשונה אך במנת זרע שהשביחו הריכוז היה נמוך מהבדיקת זרע והיה 1.5 מיליון. לכן יש לי הרגשה שזה לא הצליח. כמה נסיונות הזרעה לנסות עוד אם בכלל ???
פרופ אשכנזי- אצלי הכל בסדר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2014במצב העניינים שאת מציינת מדובר בשני מדדים חשובים ביותר אשר הינם פגועים,-ריכוז הזרע ,והמורפולוגיה-במצב עניינים כזה יש לשקול פניינ ישירה לטיפול בהפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה פרופ יקר:
דנה31/01/20141.ייתכן שבהשבחה הבאה לקראת ההזרעה הבאה הזרע יחזור לריכוז 1.8? איך זה משתנה בכזה קיצון?
2.האם 1.8 כבר מצטייר טוב יותר או שבכל זאת היית שוקל לפנות להפרייה?
3.כדאי לבצע בדיקת זרע נוספת או לחכות להשבחה הבאה?
אשמח אם תענה במסודר על כל שאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה פרופ יקר: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2014במצב הזרע המדובר הייתי שוקל לעבור לטיפול הפריה חוץ גופית ועד לאישורים הייתי מנסה עדיין טיפול קונוונציונלי בהזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' אשכנזי-לפי מה נקבע מתי הביוץ?לירז28/01/2014
האם לפי פרוגרסטרון? לפי זקיקים? לפי e2? אבקש לקבל את הסברך.
מהם הערכים הצפויים בשלב לפי הביוץ ובביוץ עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצההה
דנה29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי- בבקשה תענה
דנה29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי- בבקשה תענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014בכל חודש רק זקיק אחד ממשיך לגדול עד לגודל הביוץ והשאר מתנוונים ונעלמים.
גודל ביוץ של זקיק הינו 18-25 ממ כאשר עד לביוץ יגדל הזקיק ב 1-2 מ"מ כל יום.
הזקיק המוביל מפריש את הורמון האסטרדיול ( שניקרא גם E2 ) הורמון ממפחת האסטרוגן. כאשר הכמות המופרשת הולכת ועולה ככל שהזקיק גדל ומגיעה לשיא כשהוא בשל לביוץ. הורמון זה אחראי לצמיחתה של רירית הרחם ( במקביל לגידול הזקיק ) , הפרוגסטרון שמופרש לאחר הביוץ מצטרף ל E2 בהכנתה של הרירית לקליטת הביצית המופרית.
עוביה של הרירית בעת הביוץ צריך להגיע לפחות ל 6-8 מ"מ ויכול להגיע עד 13-14 מ"מ. עובי נמוך מהמינימום או גדול מהמקסימום יכול יהווה בעיה בקליטת הריון.
ערכים של 500-1100 פ"מ/מ"ל ( נקראות גם יחידות SI ) הן ערכי ביוץ של E2 ( ערכי ביוץ ביחידות הישנות 150-300 פ"ג/מ"ל ),ערכי הפרוגסטרון הטרום ביוציים מגיעים לערך של כ-4.5 ננומול(1-5-2 ננוגרם),בלוטת יותרת המוח , בתהליך של איזון חוזר מזהה את העליה החדה ברמת ה E2 ומפרישה בתגובה כמויות גבוהות של LH
עליית רמת ה LH גורמת בתוך 24-36 שעות לשחרור הביצית מהזקיק אל החצוצרה. הזקיק שנישאר הופך להיות גופיף צהוב ומפריש כמויות גדולות של פרוגסטרון ( בנוסף לכמות ה E2 שהולכת ויורדת ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההרחבה, אתה נהדר!
דנה30/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עוברי סקר משולבלי28/01/2014
שלום וברכה,
עברתי טיפולי הפרייה ובספטמבר החזירו לי 2 עוברים אחד נקלט ב״ה אני בת 30.10 בלידה אהיה בת 31.3 שאלתי היא האם תוצאות הבדיקה שקיבלתי תקינות והם הרופאים המכובדים ממליצים על דיקור מי שפיר ??
הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך בלבד: 1:820
הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקות : 1:4100
טריזומיה 18:
הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקות : 1:10000
אשמח לתשובה
תודה ויום טוב :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה חלבון עוברי
לי28/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לא ענו לי
לי29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה לא ענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014התשובה תקינה,וההסתברות לשתי התסמונות הגנטיות נמוכה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטאורדית28/01/2014
בשבוע 5 ו4 ימים ניצפה נוזל שמתאים לשק בקטר 3 וחצי מילמ צלול. בטא היתה 1500 .חמישה ימים לאחר בדיקת בטא 2188 לא הכפילה .האים יש סיכוי להריון?האים בשלב זה בטא לא חשובה .עוד יומיים שוב אולטסאונד.דחוף תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה מהודעה קודמת 28.1 2014
ורדית29/01/2014מחכה לתשובה בבקשה לגבי הכפלת בטא
מחכה לתשובה מהודעה קודמת 28.1 2014 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014בצעי בשלב זה אולטרסאונד נוסף שיתן את המענה האולטימטיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הזרעהאני28/01/2014
לאחר גונאל אף נמצא
E2-1272
פרוגסטרון 4
רירית -11.5
זקיקים ימין 16.15.13.10
שמאל-19.12.11.10
הוא אמר לי להזסריק מנה נוספת היום באותה כמות 112
יום רביעי בערב אוביטרל ויום שישי הזרעה
איך זה נראה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לא ענו לי
אני29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה לא ענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014על פניו נראה הכול תקין וראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בצילום רחם ונטילת דוקסיליןהבר28/01/2014
שלום,
אני צפויה לעבור מחר בדיקה של צילום רחם כחלק מבירור פוריות.
שאלותיי הן:
1. האם כמות הקרינה בבדיקה זו משמעותית ויכולה לגרום לנזק לטווח ארוך ? (הבנתי שמתבצעת סדרה של מספר צילומים על אותו איזור).
2. הרופא המבצע את הבדיקה אמר לי לקחת אנטיביוטיקת דוקסילין משך שלושה ימים, יום לפני הבדיקה, יום הבדיקה ויום אחרי. האם תהיה לי בעיה לנסות להכנס להריון כבר בחודש זה לאחר שנטלתי דוקסילין שבעיקרון אסור בזמן הריון (הבדיקה מבוצעת ביום השישי של המחזור, וביוץ יהיה רק כשבוע לאחר סיום נטילת הדוקסילין).
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה בצילום רחם ונטילת דוקסילין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014כמות הקרינה נמוכה מאוד ולא מזיקה גם אם באותו החודש את מתכוונת לנסות להרות,כנ"ל אין כל בעיה עם נטילת הדוקסילין לפני הביוץ -במועד שאת עוברת את הצילון ויום יומיים אחריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה מוקדמת - חזרה לטיפוליםאורנה28/01/2014
שלום רב
אני ילדתי תאומים ב- 5.11 בשבוע 23 לצערי הם מתו , סיבה ללידה מוקדמת זה החידק ליסטריה שגרם לי בלגן בגוף. אחרי לידה היתי שבועיים עם אנטיביוטיקה . שאלה שלי מתי אפשר לחזור לטיפולים ? האם צריך לעשות בדיקות נוספות ? חידק היה רק בכל מהשיצא מימני , לא היה בדם. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לידה מוקדמת - חזרה לטיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014לפני חזרה לטיפולים עלייך לברר שאת לא נשאית של החיידק Listeria monocytogenes שחולל את ההפלה ןבצעי בדיקת דם ובדיקת צואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מזהים חיידק זה...
לולה 2631/01/2014שלום
הלחצתם אותי אני בהריון תאומים שבוע 21+5...
איך ניתן לזהות את החיידק הזה?! דרך בדיקת דם?! והאם יש עוד מחלות וחיידקים שיש סיכויי להידבק בהם בזמן ההריון ומשפיעות על העוברים?! אני אשמח אם תרשמו לי אותם פה כדי לעשות בדיקת דם ולגלות אם יש הדבקה או לא.. עזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך מזהים חיידק זה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2014מאחר ואין כל בעיה מבחינה קלינית אין מקום להכנס לחרדה מיותרת ,והמשיכי במעקב הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לומר תודה לכול הרופים בפרוםליאת28/01/2014
תודה על היחס , תודה על העצות תודה שיש לכם סבלנות ותודה על הכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוצה לומר תודה לכול הרופים בפרום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014תודה רבה על הכרת התודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לברכות ישיר כוח
דנה29/01/2014באמת באמת בלעדיכם היינו עוברים את התהליך הזה הרבה יותר קשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמיטל28/01/2014
בתאריך 15/1/14 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים בתאריך 26/1 ביצעתי בדיקת בטא 136.80
PROGESTERONE 41.78
היום 28/1 ביצעתי בטא נוספת 293.58 . PROGESTERONE 41.80
שאלתי היא האם זה בסדר או שהערכים לא עלו מספיק? הבטא לא הייתה אמורה לעלות עוד? והם זה מעיד שהכל בסדר אפשרי לנשום לרווחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014הערכים מצויינים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)