מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקפפטילענת29/01/2014
בספטמבר 2013 נתנו לי כחלק מפרוטוקול ארוך דקפפטיל בכמות 3.75, הטיפול הזה לא צלח ומאז הערכים השתבשו. אחרי 3 שבועות גלולות לאיזון לא קיבלתי ווסת ובעקבות שנערכים היו מתאימים לווסת התחלתי טיפול בגונאל F וצטרוטייד. אחרי שבועיים של זריקות הרירית התחילה לרדת והערך של ה- E2 ירד אולם הזקיקים גדלו יפה. בעקבות זאת הפסיקו לי את הטיפול לפני השאיבה בהנחה שיכול להיות שהזקיקים ריקים מביציות.
אני מאמינה שכל זה בגלל שעדיין קיים השפעה שלילית של הדקקפטיל.
המליצו לי בטיפול הקרוב פרוטוקול קצר גירוי שחלתי לקחת דקפפטיל 0.1.
אני מאוד מפחדת מהדקפפטיל כי לאחר הטיפול עליי זה השפיעה לא טוב למרות שהסבירו לי שהשימוש הוא שונה.
1. האם באמת נכון שכל השיבושים היו בעקבות הדקפפטיל (חשוב לציין שאני בת 30 עם מחזור סדיר)?
2. אם אני אסכים לטיפול עם דקפפטיל 0.1 והטיפול יכשל האם יכול להיות לי תופעות של שימושים כמו עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014בהחלט יתכן שהשיבוש בוא כתוצאה מהדיכוי הממושך של הדקפפטיל,ניתן בהחלט לתכנן טיפול עם דקפפטיל יומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםהורמונים29/01/2014
שלום, אני בת 29 רווקה, לקחתי גלולות במשך שלוש שנים,
כרגע הפסקתי לקחת למשך חודשיים למטרת בדיקות פרופיל הורמונלי ביום 3 לווסת, יש (הבדיקות בוצעו לאחר ווסת של חודשיים ללא גלולות) , תוצאות:
FSH תוצאה 15.0
LH תוצאה 14.8 מה הטווח?
ESTRADIOL (E-2 תוצאה 234 מה הטווח?
PROGESTERONE תוצאה 0.48> מה הטווח?
TESTOSTERONE- TOTAL תוצאה 0.5> מה הטווח?
1. ארבעה בדיקות שרמתי מה הטווח?
2. FSH גבוה
3. גלולות משבשות את התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014הסטטוס ההורמונלי שלך מצביע על רזרבה שחלתית נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהרום29/01/2014
הרירית בזמן הטיפולים אצלי לא עוברת את 7.
האם בכלל יש סיכוי להקלט עם רירית דקה כזאת?
האם עובי הרירית משפיע על הקליטה עצמה או רק על החזקת הריון אם נקלטים?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2014קודם כל כן יש סיכויים.
השאלה למה יש רירית כזו, אם עברת גרידה או משהוא אחר זה שונה מאישה שלא עברה שום טיפול.
בכל אופן יש סיכויים גם בריריות נמוכות וזה בגרך כלל קשור ההשרשה.
ברגע שמשתרש זה כבר פחות בעיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רום29/01/2014לא עברתי גרידה.
מה ניתן לעשות כדי לעבות את הרירית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2014אם לא עברת שום פעולה רחמית, לא צריך לעבות יותר רירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2014אם לא עברת שום פעולה רחמית, לא צריך לעבות יותר רירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014רירית בעובי שבעה מ״מ עומדת בהחלט בתנאי הסף לקליטת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה
מרים30/01/2014שלום רב,
אני אחרי חודשיים גרידה, עברתי השבוע החזרת מוקפא.
הרירית הייתה 7 מ"מ ולא עלתה.
בטיפולים שלפני הגרידה העובי הרירית היה מגיע לפחות 9 מ"מ.
האם יש דרך לעבות את הרירית? מה ניתן לעשות? האם היסטרוסקופיה אבחנתית? כל בדיקות האולטרסאונד הכל נראה נקי משריות.
כמובן שתמיד יש מחשבות חיוביות שהחודש יש הריון (בעזרת השם).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלק אדום כתוסף
דנה30/01/2014בשלי אותו במים רותחים, מניסיון עוזר לעיבוי לקראת התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2014אם הרירית יפה כמו שצריך אז 7 זה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ללא הרדמהדניאל29/01/2014
שלום,
אני בת 28 עם ביוצים תקינים ומחזור סדיר. לאחר טיפול IVF ראשון. ערכי הזרע של בעלי תקינים למעט מורפולוגיה 3%.
רציתי לשאול האם ניתן לעבור IVF על בסיס הורמונים, אך ללא הרדמה כלל בזמן השאיבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל- ניסיתם הזרעות לפני?
דנה29/01/2014רק בגלל מורפולוגיה 3 הופנת להפרייה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה ללא הרדמה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2014אין מה לפחד מהרדמה.
בלי הרדמה זה מאוד יכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני29/01/2014
אתמול אחרי 12 יום עשיתי בדיקת דם אחרי החזרה יצאה שלילי .. הייתי עד אתמול עם נרות אוטרוגוסטן , מתי אני אמורה לקבל מחזור? כי עד עכשיו לא קיבלתי בכלל..יכול להיות שהבטא עוד לא מדוייקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014כנראה שלא הרית הפעם-הפסיקי את הטיפול התמיכתי ותקבלי מחזור תוך יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ביוץמנסה29/01/2014
שלום רב ותודה על פועלכם כאן. 3 ימים לאחר ביוץ כאבים בשחלה המזכירים כאבי ביוץ, שמתי לב שזה מתרחש גם אם בייצתי מהשחלה השניה. ממה יכול לנבוע הדבר ? אני בחודש נסיונות טבעי בין טיפולים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014כאבי ביוץ הם תופעה ידועה ונובעים מחריגת נוזל דמי מהזקיק לאגן המעורר תגובה מלווה בכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אחרי 3 ימים ?
מנסה29/01/2014גם אחרי שכבר התרחש ביוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אחרי 3 ימים ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014האפשרות הזו קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריוןתמי29/01/2014
שלום,
מעוניינת לדעת כיצד מחשבים גיל הריון של IVF עם החזרת עובר טרי. שמעתי מס' גרסאות. לפי שאלות נפוצות בפורום הנוכחי מצויין:
תאריך הוסת האחרון מחושב: לפי הזמן שחלף מיום השאיבה + שבועיים אחורה. לדוגמה: שאיבה ביום 14.10, כעת 11.11. כלומר בדיוק 4 שבועות לאחר השאיבה. ו.א מחושב לפי 30.9, לכן מדובר על שבוע 6 להיריון.
הגניקולוג שלי סופר את יום השאיבה כיום האפס (לא סופר שבועיים אחורה).
אצלי תאריך מחזור אחרון 28/1/14
שאיבה 9/1/14 (חמישי)
החזרה 12/1/14 (יום ראשון)
נכון למחר 30/1/14 (יום חמישי) באיזה שבוע אהיה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014שבוע 4+ 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה פרופסור אשכנזי
תמי29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת cmv לקראת חזרה לטיפולי פוריותמייק29/01/2014
שלום רב.
בבדיקות דם שביצעתי השבוע התקבלה התוצאה המצורפת לבדיקת CMV.
אשמח לדעת מה ההשלכות של תוצאה זאת לקראת כניסה להריון.
לציין שלפני 4 שנים גם הIGG וגם IGM היו חיוביים.
תודה
בדיקת cmv לקראת חזרה לטיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014הנתונים מצביעים על כך שאת מחוסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםהקפצה29/01/2014
שלום, אני בת 29 רווקה, לקחתי גלולות במשך שלוש שנים,
כרגע הפסקתי לקחת למשך חודשיים למטרת בדיקות פרופיל הורמונלי ביום 3 לווסת, יש (הבדיקות בוצעו לאחר ווסת של חודשיים ללא גלולות) , תוצאות:
FSH תוצאה 15.0
LH תוצאה 14.8 מה הטווח?
ESTRADIOL (E-2 תוצאה 234 מה הטווח?
PROGESTERONE תוצאה 0.48> מה הטווח?
TESTOSTERONE- TOTAL תוצאה 0.5> מה הטווח?
1. ארבעה בדיקות שרמתי מה הטווח?
2. FSH גבוה
3. גלולות משבשות את התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014הפרופיל ההורמונלי מצביע על רזרבה שחלתית גבולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לחוק החדשאני29/01/2014
אני כולה בת 26 .. עשיתי לבנתיים 2 שאיבות , שאיבה אחת לא הסתיימה בהחזרה היות והביציות היו צעירות מידי . הפריה שניה היו לי 8 ביציות , 5 הופרו 2 הוחזרו..
השאלה שלי לגבי החוק החדש.. אין מצב שאני כאישה בת 26 יגידו שנשאר לי רק עוד 6 פעמים עוד לטיםול נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לחוק החדש - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2014זה לא ככה וזה לא חוק.
זוהי תקנה של משרד הבריאות שיש אחרי 8 שאיבות לעצור ולקבל יעוץ הצוות מבית החולים איך להמשיך הלאה,
ובמקרה שלך אין מניעה בהמשך טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני29/01/2014
עפ"י האיגוד הגנקולוגי על כמה זקיקים אפשר לבצע הזרעה? ומאיזה גודל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2014עד 4 זקיקים בגדלים בין 16 ל 22.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת אפיגנטיקה על העובררחל29/01/2014
לפני ימים ספורים דיבר רופא ברדיו בנושא הוספת תאי גזע מהאישה לרירית הרחם הפגומה שלה כדי שיהיה הריון. אינני זוכרת את שם הרופא.
הוא גם דיבר בנושא השפעת אפיגנטיקה על עובר מתרומת ביצית. לטענתו, האם שנושאת את העובר ברחמה תשעה חודשים משפיעה על העובר מבחינה גנטית, למרות שהיא איננה אימו הביולוגית. למשל אותו עובר יכול לקבל את קווי אישיותה של האם, למרות שהיא איננה אימו הביולוגית. האם זה נכון? האם השפעות סביבתיות יכולות להיות חזקות לא פחות מהשפעות גנטיות?
כמו כן עולה השאלה המתבקשת, האם יש סיכוי שילד מתרומת ביצית יהיה דומה לאם שהוא גדל ברחמה? לא נראה לי שיכולה להיות כזו השפעה גנטית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת אפיגנטיקה על העובר - תגובה
פרופ' שלמה משיח29/01/2014שתי ההכרזות הנ"ל, על ידי אותו רופא, אינן מקובלות (בלשון המעטה) על כלל מומחי הפוריות בארץ ובעולם: יש רק עבודה ראשונית ובלתי מקצועית על השפעת תאי גזע על רירית הרחם (מקייב). השיפור אינו הגיוני כי לרוב מדובר ברירית מצולקת, שגם אם תאי הגזע מסוגלים להתמיין לתאי הרירית-הם לא יקלטו על צלקת. באשר להשפעה הגנטית של הפונדקאית על העובר: ניתן לקבוע בצורה ברורה שאין כל השפעה כזו. תתכן השפעה רק של הסביבה האימהית בעת ההריון אולם אין זו השפעה גנטית והעובר לא יקבל כל תכונה גנטית של הפונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כיצד ניתן להסביר את
רחל29/01/2014התופעה הבאה?
אני מביאה ציטוט מהאינטרנט: "אחת הדוגמאות הקיצוניות ביותר לאפיגנטיקה היא כוורת הדבורים. אצל הדבורים לכל הפועלות בכוורת DNA זהה. כאשר בוקעת דבורה שמיועדת להיות מלכה, היא מוזנת במזון שונה (מזון מלכות) וגדלה בתא יותר גדול, ולמרות שהיא זהה גנטית לפועלות שבכוורת, היא מתפתחת אחרת לגמרי ונראית ומתנהגת אחרת לגמרי."
כיצד דבר כזה קורה בכוורת דבורים? כיצד מזון שונה משפיע על המראה החיצוני השונה של אותה דבורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כיצד ניתן להסביר את
רחל29/01/2014התופעה הבאה?
אני מביאה ציטוט מהאינטרנט: "אחת הדוגמאות הקיצוניות ביותר לאפיגנטיקה היא כוורת הדבורים. אצל הדבורים לכל הפועלות בכוורת DNA זהה. כאשר בוקעת דבורה שמיועדת להיות מלכה, היא מוזנת במזון שונה (מזון מלכות) וגדלה בתא יותר גדול, ולמרות שהיא זהה גנטית לפועלות שבכוורת, היא מתפתחת אחרת לגמרי ונראית ומתנהגת אחרת לגמרי."
כיצד דבר כזה קורה בכוורת דבורים? כיצד מזון שונה משפיע על המראה החיצוני השונה של אותה דבורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז כיצד ניתן להסביר את - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014השינוי בפנוטיפ על ידי משובים כדוגמת דיאטה או לחץ נפשי עלולים לגרום לשינויים מהותיים המדמים לשינויים גנטיים, למרות שאין שינוי של ה-DNA, אלא רק עיצוב ביטוים של גנים מסוימים, החלשה או חיזוק של אחרים,כל שנבחרת דבורה מסויימת להיות מלכה התזונה שלה ,מרחב המחיה שלה,והקטנת הסטרס שלה מחוללים את השינוי הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלרום29/01/2014
בוקר טוב,
בת 39 , אחרי 4 טיפולים של הזרעות , באחד הטיפולים נקלטתי והיה כימי.
בעבר ילדתי פעמיים. ומלבד הריון כימי אחרון היה עוד הריון כימי לפני 19 שנים והפלה מלאכותית לפני 7 שנים.
בדיקות תקינות. רק שבכל מחזור טיפול הרירית לפני הזרעה היתה בסביבות 6.5-7
שבוע הבא עושה פיפל ולפי החישוב שלי זה יוצא יומיים לפני הביוץ.(כרגע לא עושה טיפולים).
האם זה יכול לעזור? האם הסמיכות לביוץ יכולה לעזור בקליטה בחודש זה והאם זה גם יכול לעזור בחודשים הבאים, כלומר מבצעים פיפל פעם אחת וזה "תופס" לחודשים קדימה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014לא מבצעים פיפל לפני הביוץ אלא לפני קבלת המחזור שבו יבוצע הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל - תגובה
פרופ' שלמה משיח29/01/2014אני מסכים עם פרופ' א'כנזי שאין לעשות פיפל לפני הביוץ כי הדימום יפריע בקליטת העובר. כמו כן הייתי משאיר את הפיפל כתוספת לטיפולי הפריה חוץ גופית. אני חסיד גדול של הפיפל בהפריה חוץ גופית כי הוכח, בעבודות שונות, שהוא מכפיל את סכויי ההצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
רום29/01/2014נקבע לי תור ליומיים לפני הביוץ לבצע פיפל. האם כדאי לבטל ולהעביר את התור ליומיים לפני המחזור הבא?
והאם פיפל חד פעמי יכול לעזור גם לנסיונות קליטה בחודשים הבאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
רום29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014אכן כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כך?? על 2 השאלות?
רום29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה.תודה.
רום30/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה.תודה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה על הברכיים בשבוע 14שיר29/01/2014
בוקר טוב
אתמול נתקלתי במדרכה ונפלתי קדימה על הברכיים והידיים הנפילה הייתה חזקה ,אין לי דימומים יש לי רק לחץ בבטן התחתונה (אני חושבת שזה מרוב לחץ )
האם צריך לגשת להיבדק לבצע אולטראסואנד ?
יש לציין שאני בשבוע 14 ואני עדיין לא מרגישה תנועות עובר אבל היום בבוקר היו לי בחילות והכל כרגיל .
תודה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה על הברכיים בשבוע 14 - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2014לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 40. ,תוצאות בדיקת AMH והורמונים:שואלת28/01/2014
שלום,
מלאו לי 40 החודש. בדיקת AMH היא: 1.0
בדיקת FSH יצאה: 7.8
אסטרודיל: 65
המחזורים שלי בחצי שנה האחרונה אינם סדירים ויש דימומים
בין מחזורים.
האם ה-AMH נחשב לנמוך? והאם יש לי סיכוי להיכנס להריון באופן טבעי
על סמך הנתונים האלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 40. ,תוצאות בדיקת AMH והורמונים: - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2014יש סיכויים.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)