מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לתגובתכם בדחיפותיעל31/01/2014
בתהליך של הקפאת ביציות כאשר נותנים פרוטוקול קצר ומנחים את המטופלת להתחיל את הטיפול התרופתי ההורמונלי ביום השני לוסת.
האם זה מחייב לפני תחילת הטיפול שהמטופלת תעשה בדיקת e2 ופרוגרסטרון לפני תחילת הטיפול כדי לוודא שאכן מדובר בוסת? או שזה לא מחייב לעשות את הבדיקות הנ"ל לפני תחילת הטיפול אלא המטופלת כשהיא רואה שהיא שמקבלת וסת היא מתחילה את הטיפול התרופתי ביום השני לוסת?
כיצד אתה ועמיתך נוהגים נהוג במקרה כזה? האם מחייב לעשות את בדיקות הדם e2 ופרוגרסטרון לפני תחילת הטיפול התרופתי (גונל f וכו') או שזה לא מחייב לעשות את בדיקות הדם הנ"ל לפני תחילת הטיפול התרופתי? וזה לא פוגם כלל בטיפול אם לא עושים את בדיקות הדם הנ"ל לפני תחילת הטיפול התרופתי וזה וזה בסדר שהמטופלת מתחילה את הטיפול כאשר היא רואה כשמתחיל הוסת ללא צורך בבדיקות דם קודמות כמפורט לעיל?
אודה לתשובתך המפורטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לתגובתכם בדחיפות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2014בדיקת האולטרסאונד הראשונית מספיקה על מנת להיות בטוחים שמתחילים את הטיפול בתנאיחם נאותים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידקים בהריוןלולה 2631/01/2014
שלום
אני בהריון תאומים שבוע 21+5.. רציתי לשאול בקשר להשפעת חיידקים ווירוסים על הריון.. אתמול קראתי על חיידק הליסטיריה.. שהוא נמצא בבשרים נאים והבעיה שבתקופה האחרונה אכלתי נקניקים ופסטרמה ומאוד מפחדת מה לעשות יש בדיקת דם שמזהה חיידק זה?! וגם ראיתי שיש עוד חיידקים כמו סלמונה וטקסופלזמה ואי קולי .. ניתן לעשות בדיקת דם לזהות אותם אני בלחץ.. יש לי בן ובת במצב מצויין וצוואר רחם 46 מ"מ .. ללא צירים ודימום .. ואמרו לי שכמות המיים לשני העוברים גם מצויינת.. אני מפחדת מלידה מוקדמת ונזק לעוברים או חס וחלילה ללידת עובר מת .. מה לעשות תדריכו אותי זה הריון יקר מאוד שבא ב ivf- icsi מהפעם הראשונה נקלטתי ואני בת 26 ורוב הזמן אני במנוחה עובדת מורה בבית ספר יומיים בשבוע ושאר הימיםהאני לא עובדת ולא מתאמצת שומרת.. מה הסיכויי שלי ללידה מוקדמת ?! ומה לעשות לגבי החיידקים
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיידקים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2014מאחר ובשלב זה לא נצפים כלל תסמינים קליניים (חום ,הקאות שלשולים,הרגשה כללית רעה,כאבי בטן)איני רואה סיבה לדאגה ,בכל מקרה יש להקפיד עת תזונה ראויה ולהיות זהירים מאכילת כל מיני סוגי מזון,ובמיוחד בדוכני מכירה שונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה לעומת הזרעהדנה31/01/2014
אשמח להסבר קטן: אם הזרע לא טוב והזרעות לא הצליחו אז איך הפרייה אמורה לעזור? הרי ההשבחה היא אותה השבחה? כיצד יצירת העובר מחוץ לגוף מצליחה יותר מהזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרייה לעומת הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2014הפריה חוץ גופית מספקת מידע ישיר על הליך ההפריה ,איכות הביציות ,העוברים חלוקתם,ופוטנציאל ההשתרשות שלהם,הליך זה מזהה הרבה ליקויים שלא ניתן לראותם בהליםך הזרעה רגיל ,ובנוסף מאפשר במצב של הפריה נמוכה או העדר הפריה ביצוע הליך הפריה פעילה בפרוצדורה בשפ ICSI ,ההפריה מאפשרת בחירה של העוברים הטובים ביותר,ובנוסף החזרה של יותר מעובר אחד-כל אלו מאשפרים מיקסום ההצלחה לאחר כשלון של טיפול הזרעה רגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מתייחסת יותר לזרע
דנה01/02/2014הזרע הוא אותו זרע? גם בהפרייה וגם בהשבחה?? אם כך- אז איך יש סיכוי רב יותר להפרייה? בהנחה שהבעיה בזרע כמובן.. איך בהפרייה הוא מצליח ליצור עובר ובהזרעה לא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלה מתייחסת יותר לזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2014לא כל עובר שנוצא הינו בר השתרשות ,ובנוסף לא תמיד מתרחשת הפריה בתנאי הזרעה רגילים,מצבים אלו ניתנים לטיפול בעת ביצוע הפריה חוץ גופית.אם תעייני היטב בתשובתי ההסבר מצוי בתוכן התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצות שריריםלוצי31/01/2014
שלום רב, אני מתגוררת בחו״ל... התחלתי את ההריון הנוכחי (כרגע שבוע 14) בהתקף חרדה... שמתי לב שלאחרונה בעיקר כשאני נחה או אחרי אוכל קופצים לי שרירים ברגל, ביד בגב מתחת לצלעות... כל בדיקות הדם תקינות... גם התפתחות העובר תקינה. האם תופעה קיימת וקשורה איכשהו גם להורמונים ( לפני ארבעה חודשים הייתה לי הפלה טבעית בשבוע חמישי) אני בת 38. ממה יכול לנבוע? אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קפיצות שרירים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2014הבעיה קשורה בהריון ,יחד עם זאת הבעיה יכולה לנבוע מחסר בסידן או ויטמין D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפיצות שרירים
לוצי01/02/2014ד״ר, תודה רבה על התשובה. האם זה משהו שמסכן את העובר או שסביר שיעבור לאחר ההריון? שוב תודה רבה . עושה מי שפיר בעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קפיצות שרירים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2014אין סכנה לעובר ,אולם כדאי לבדוק את רמת הסידן וויטמין D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפיצות שרירים
לוצי17/04/2014שלום רב, כתבתי לך בעבר על קפיצות השרירים... התווספו אליהם זרמים באזורים מסויימים בגוף והלחץ הוא עצום. כל בדיקות הדם תקינות כולל בדיקת שרירים. בביקור בארץ נוירולוגית שללה בבדיקה בסיסית קיום בעיה נוירולוגית אך אני מאד לחוצה שכן ההריון עובר בצורה מאד מוזרה. בנוסף הידיים חלשות יותר ממה שהן היו (שבוע 25 כעת) האם לבקש בירור נוסף. האם יכול לנבוע מהחרדה? אודה לתשובתך. נ.ב. תנועות עובר מצויינות והתפתחות תקינה. בתודה מראש.
קפיצות שרירים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בהחלט רצוי לשלול בנתןנים הקיימים מרכיב נפשי הנובע מחרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתאורלי31/01/2014
שלום רב
האם תרומת ביצית אפשר לעשות בכל גיל או שצריך שלאישה הנתרמת יהיה עדיין מחזור וביוצים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לך להתיעץ עם פרופ'
דנה31/01/2014בידר!אני מטופלת שלו גם בתרומת ביצית בהצלחה
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2014ניתן לבצעה בכל גיל ,אולם בארץ היא מוגבלת בגיל עד 51
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם לווי הורמונלימיקי31/01/2014
שלום,
אני בת 39 ולקראת הזרעה עם לווי הורמונלי של 150 מונופור ליום , בנסיון ראשון בחיי להכנס להריון, מתרומת זרע.
אני חוששת ממצב של תאומים, שיהיה גדול עליי כאם יחידנית, ומצד שני העדפתי עם לווי חלקי של הורמונים כדי להעלות את הסיכויים להריון בכלל. האם יש לי מה "לחשוש"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה עם לווי הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2014תמיד קיים סיכוי סביר מסויים גם להריון מרובה עוברים ,אולם מול שאלת הגיל והסיכויים הרי שהגיוני לקחת את הסיכון המחושב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים עזרתכםאורית31/01/2014
אשמח לקבל דעתכם בנושא והמלצה אישית.
אני לפני הפריה ויש לי אדנומטריומה בשחלה אחת ללא ממצאים נוספים ושאר הבדיקות תקינות כולל צילום רחם ועברתי 2 הריונות כימיים בהזרעות רוב הסיכויים בגללה. כיצד הייתם מתייחסים בטיפול ההורמונלי ובתהליך השאיבה שונה ממצב שאין אנדומטריומה כזו? בעיקר מה הייתם עושים בטיפול ההורמונלי שונה שעדיף במצב כזה.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רופאים יקרים עזרתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2014תוצאות הטיפול הארוך במצב זה הנים עדיפים על מחזור קצר,יש לשקול מתן אנטיביוטיקה בזמן השאיבה,יש להבטיח טיפול הורמונלי תומך יעיל ובסה"כ התוצאות במצב זה דומות למצבים עם אטיולוגיה לאי פריון מסיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדרמירי30/01/2014
שלום
הרופא נתן לי להזריק פיוריגון 75
ביום ה3לוסת במשך 5ימים ואז לבוא לus
האם זה לא הרבה זמן כדי לבדוק תגובה
או שזה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה בסדר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2014זהו הסטנדרט הטיפולי המקובל,אלא עם כן הגבת בטיפולים קודמים עם גירוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי להריוןמיה3130/01/2014
שלום, אני בת 31 נמצאת בטיפולי פוריות, עברתי היום החזרה ראשונה - לאחר שאיבת ביציות, הfsh שלי די גבוה יחסית לגילי - fsh 12, שאבו 5 ביציות מתוכן 3 לא בשלות ו2 בשיטת מיקרו מניפולציה הגיעו ל3 ול4 תאים 48 שעות לאחר השאיבה, ובאיכות b ,(בעבר היה הריון עם שק ריק לאחר הזרעה שלישית)מה הסיכויים להריון לפי איכות העוברים??
סיכויי להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2014סיכוייך בגבול ה-20-30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל וגונל Fמיטל30/01/2014
שלום ד"ר
בת 30 בריאה והזרע של בעלי תקין אני מתחילה סבב ראשון של הזרעות עם זריקות גונל F וששאל אותי הרופא מה משקלי וגובהי הערכתי 75 ק"ג וגובה 1.63
הרופא ציין שאני במשקל עודף ונקבע טיפול התחלתי של 75 יחידות ל 6 ימים.
נשקלתי היום (כמה ימים אחרי) במשקל בייתי והתוצאה הייתה 85 ק"ג....
1.יש משמעות למשקל ולמינון? אני 10 ק"ג מעל מה שהערכתי..
2. אני צריכה ליידע את הרופא?
3. או שאין ממש משמעות לגבי הבדל המשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משקל וגונל F - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2014ישנה קורילציה בין המשקל והצריכה ההורמונלית להשראת ביוץ ,עם כל זאת המינון ההתחלתי שהתחלת נראה סביר למדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה30/01/2014
שאלה מוזרה או מביכה. אני שמה ת'קרינול בצהריים בעבודה. אתמול לא שטפתי ת'איזור וישר שמתי תקרינול. זה יכול להכניס לי חיידקים? של פיפי או משהו? כי לא שטפתי תאיזור וישר שמתי תתמיכה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2014לא יכניס חיידקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לפרופ' אשכנזישחר30/01/2014
שלום רב,
במהלך השבוע שאלתי אותך לגבי נתונים לפני הזרעה וענית לי שהם מצויינים והביוץ בעוד מס' ימים.
רציתי לשמוע את דעתך בנוגע לנתונים ביום ההזרעה:
E2- 927 pg\ml
p-2.10 ng\ml
lh - 10..3
3 זקיקים של 16 וזקיק אחד של 15. בהוראת הרופא הוזרק אוביטרל באותו הערב ויום למחרת הזרעה.
האם התקבלה החלטה נכונה? האם החל תהליך ביוץ טבעי בשל ערכי הפרגסטרון (ישנים)?
האם כל ההורמונים לשוא והחודש הזה אבוד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2014לטעמי הייתי מזריק את האוביטרל למחרת בנוכחות זקיקים יותר גדולים,יחד עם זאת לא מן הנמנע שההליך בכל זאת יניב תוצאה חיובים גם בתנאים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהי יודעת החזר מביטוח על תרופות?איילת30/01/2014
שלום בנות/כל מי שיודע,
האם יש למישהי מושג האם במידה ויש ביטוח פרטי על תרופות מיוחדות/שלא בסל לגבי החזר על ההשתתפות עצמית שמויספים? למשל שאני קונה גונל אני משתתפת במעל 500 שקל.. האם יש ביטוח פרטי שמחזיר את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בלאומית וקניתי מזרק של גונל
לירז30/01/2014המכיל 900 ואוביטרל ושילמתי 250 על הכל.
את מבוטחת בקופת חולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרה אחרי ביוץשני30/01/2014
קיבלתי ווסת ביום 11.1.2014 .
אני לוקחת ויאגרה מהיום השני לווסת 25 מ"ג 4 פעמים ביום .
ביום 27.1 בייצתי ואמרו לי להמשיך עם כדורי הויאגרה עוד מספר ימים עד ליום (4.2.).
זה נראה לכם הגיוני לקחת ויאגרה גם אחרי הביוץ?
יש סיכוי שבתקופה שאחרי הביוץ הרירית תמשיך להתעבות בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויאגרה אחרי ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2014לא נראה הגיוני בכלל לקחת ויאגרה..
עדיף לתת את זה לבעל....או בן זוג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור של 5 ימים ואח"כ הפרשותביונסה30/01/2014
מחזור אחרון- 19.12.14 ואז היה לי איחור של 5 ימים ביום השישי החלו הפרשות חומות ולאחר יומיים עושה רושם שקיבלתי, אני לא מבינה מה קורה האם זה מחזור שסתם איחר או הריון?בד"כ המחזור שלי כל 28 יום האם מישהו יכול לענות לי בבקשה?
איחור במחזור של 5 ימים ואח"כ הפרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2014האפשרויות הינן
1.שיבוש במחזור
2.הפלה כימית
3.תפקוד עודף של הגופיף הצהוב(ציסטה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)