מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופסור אשכנזי היקראורית07/02/2014
שלום רב,
אני בשבוע 23 (עובר מתאים לשבוע 19) ובשל פיגור iugr חמור נאלצת לעבור ביום ראשון הקרוב הפסקת הריון מאוחרת (באסף הרופא).
מחר אני הולכת להכנסת למינריה להרחבת צוואר הרחם.
בשל העובדה שאתה רופא שאני סומכת עליו מאוד, רציתי לדעת 2 דברים:
1. האם הכנסת הלמינריה כואבת? (אקח קודם לכן טיפות אופטלגין וכדור הרגעה, אני בלחץ גדול ביותר).
2. מתי אפשר להמשיך בתהליך הכניסה להריון? אני בת 40 הכניסה להריון היא מטיפולי ivf.
אודה על תשובה מהירה.
תודה ושבת שלום,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2014הכנסת הלמינריה אינה כואבת ,אולם בהחלט יוצרת אי נוחות ולחץ,ניתן לנסות להרות לאחר הופעת המחזור הראשון כ-5-6 שבועות לאחר ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםאורית07/02/2014
שלום,
אני 3 ימים לוקחת מנופור לראשונה 4 אמפולות של 75. מהיום התחלתי להרגיש כאב באזור הרחם וגם בהטלת שתן, האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014תסמינים אלו מאוד אופייניים לתחילת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהעלמה07/02/2014
6 ימים אחרי החזרה של מוקפאים זה בסדר לחוות אורגזמה? תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא פוגע בהשתרשות?
עלמה07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרה - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/02/20146 ימים לאחר ההחזרה-אחרי שצפוי שהעובר כבר השתרש- אין בעיה בקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבהליאת07/02/2014
שלום לכם,
בת 40 , עברתי שאיבה ראשונה אתמול .
והרופאה נתנה לי תמיכה- קרינון פעם 1 ביום .
ביום ראשון ב 11 בבוקר יש החזרה, האם להכניס בבוקר לפני את הקרינון או רק לאחר ההחזרה? מה נהוג לעשות , ואם אחרי אז כמה שעות אחרי?
והאם קרינון 1 מספק אם מחזירים 2-3 עוברים או יש להוסיף עוד 1 ?
ועוד שאלה, לחברה שלי נתנו גם כדורים לבליעה -אסטרופם, האם זה לא נחוץ גם ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014המשיכי את הקרינון לאחר ההחזרה(מספר שעות) ,לקיחת אסטרופם היא אופציה קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לסירוגין שבוע 6+2טליה07/02/2014
משבוע 4 אני מדממת לסירוגין אתמול היה אפילו קריש דם שיצא .
אתמול ראינו 2 שקי הריון עם דופק. הכל היה בסדר
אומנם הדימום מטריד אותי.
בדקתי פרוגסטרון שיצא -40 NG/ML
האם יש טעם להוסיף תמיכה?
אני מקבלת גסטון אחת ליומיים ואנדומטרין 3 בוקר 3 ערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לסירוגין שבוע 6+2 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014התמיכה תקינה ,יש להתאזר בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Amhליאת07/02/2014
אני בת 39 amh. יצא לי 0.18 מה זה אומר האם יש לי סיכוי להריון מהביצית שלי? אני לפני ivf ועם חצוצרות חסומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
ליאת07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה לא עונים לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014הרזרבה השחלתית שלך נמוכה מאוד,אולם עדיין לא אבדה התקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי אסטרודיילליאת07/02/2014
התחלתי לקחת לופרון שבועיים לפני הווסת וביום ה3 עשיתי בדיקת דם וה אסטרודייל יצא 650 עם לופרון!! הרופא ביטל לי את הפרוטוקול ואמר לחכות למחזור הבא , במחזור הקודם ביום 3 ללא לופרון האסטרודיל היה 239 וגם לא התחלנו טיפול. מה עושים במצב כזה?? Fsh יצא 5.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
ליאת07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה לא עונים לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014הרופא עוקב אחרי התנאים האידיאלים לתחילת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכןמירי07/02/2014
האם יתכן
שקרינון הורג את הזרע ברחם שהזריקו לרחם להזרעה
ובגלל זה אין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יתכן - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014לא הורג.
בכלל את יכולה לא לקחת קרינון.
בהזרעות היעילות אפסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
מירי07/02/2014למה כל רופא אומר משהו אחר
נתנו לי תמיכה עקב דימום כ8 ימים לאחר הזרעה
אם זה לא עוזר
למה יש לי דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
מירי07/02/2014אם התחלתי אפשר להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014הוסת תגיע 11-14 יום אחרי אוביטרל והדימום הוא עקב אי קליטת הריון ולא מסיבה אחרת.
אם היה הריון לא היה דימום.
תעשי חשבון כמה ימים אחרי אוביטרל הגיע הוסת .,ולא אחרי הזרעה .
זה שיש רופאים שנותנים פרוגסטרון, קרינון ועוד במינון מוגבר ,זה לא יעזור לדעתי אך זה גם לא מזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת קצרהאורית06/02/2014
שלום, לקראת הפריה לפי בקשת הרופא פעם ראשונה לקחתי גלולות למניעת הריון החל מיום הווסת ל 12 יום ואז הפסקתי ואחרי 3 ימים קיבלתי ווסת וביום השני לווסת התחלתי זריקות מנופור, אך שמתי לב שהווסת הייתה קצרה יום דימום חזק ולמחרת חלש מאוד וביום השלישי רק הכתמות.. אני רגילה לווסת של 3 ימים דימום חזק ויומיים חלשים וזה מוזר לי ומאוד חוששת האם זה שהייתה ווסת קצרה זה עלול להרוס את התהליך להפריה? למה הדימום היה קצר, בבקשה עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי
אורית07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווסת קצרה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014ככה הוסת אחרי גלולות והטיפול לא יפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהי טופלה אצל פר'אריה רזיאל??חסויה06/02/2014
אודה לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מישהי טופלה אצל פר'אריה רזיאל?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014רופא מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהא.06/02/2014
שלום,
ב-21.11.14 עברתי שאיבת ביציות.
ב-1.1.14 עברתי גרידה בעקבות הפלה נדחית (הגרידה לא התבצעה בשאיבה).
ב-25.1 התחיל דימום חלש מאוד שנמשך כ-3-4 ימים.
ב-27.1 עשיתי בדיקת דם שתוצאתה: e2-628 ; פרוגסטרון - קטן מ-0.8 nmol.
(לא עשיתי מעקב זקיקים).
ב-29.1: e2-721; פרוגסטרון - קטן מ-0.8 nmol. במעקב זקיקים היו זקיקים קטנים בשתי השחלות וכן נצפה מבנה ציסטי בגודל 24 מ"מ בשחלה שמאלית. רירית בעובי 3 מ"מ.
ב-3.2 נבדקתי ע"י הרופא ולא נצפה זקיק מוביל. הציסטה היתה בגודל 26 מ"מ והרירית בעובי 4.8 מ"מ הבנתי שהרירית לא סדירה.
היום (6.2) עשיתי בדיקת א.ס. ודופלר אגן
גודל הרחם: 45X37X41
רירית בעובי 3.5 מ"מ ללא נוזל.
שחלה ימנית בגודל: 19X31
שחלה שמאל בגודל 30X41 בתוכה נמצאה מבנה ציסטי צלול בגודל 19X31 מ"מ.
דופלר שחלה שמאל: לא הודגמה זרימת דם מתוך הממצא. אין סימן להיפרווסקולריזציה.
הרופא בבדיקה היום לא זיהה זקיק מוביל.
אני מאוד מודאגת מעובי הרירית ומהעובדה שלא נמצא זקיק מוביל למרות שאני אמורה להיות ביום ה-13 למחזור.
האם יתכן שנוצר שיבוש הורמונלי בגלל הציסטה או הגרידה?
אודה לקבלת כל התייחסות או תובנה שיש לכם בנוגע לרירית ולמצבי ומתי לדעתכם ניתן יהיה להתחיל בטיפול נוסף (אני אמורה לעבור טיפול בפרוטוקול ארוך).
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014יש להמשיך במעקב עד להתאוששות התגובה ההורמונלית ורירית הרחם,במידה ובטווח של השבועיים הקרובים לא יהיה שינוי ,יהיה צורך להתחיל בטיפול תחליפי לגרום לוסת ולראות את הריבאונד של השחלות ורירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעישאלה06/02/2014
שלום,
במצב של החזרת עוברים מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי (רק עם אוביטרל לפני) האם יש צורך בתמיכה של אסטרופם ואוטרוגסטן לאחר ההחזרה, או שניתן לבצע החזרה כזאת ללא הורמנים בכלל אחרי ההחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014אפשר.
בכל זאת אנחנו מוסיפים רק פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הסטרוסקופיה ניתוחיתמעיין06/02/2014
עברתי היום הסטרוסקופיה ניתוחית היו הידבקויות בפתחי החצוצרות . אחר הצהריים ביתי בת ה6 וחצי ישבה לי על הבירכיים כך שלחץ גם על הבטן התחתונה האם זה יכול לגרום למשהו? להדבקויות מחדש או בעיה כל שהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הסטרוסקופיה ניתוחית - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2014לא יגרום לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ביום העשירי הגזמתי נכוןתמר06/02/2014
התוצאה 7 יש תקווה????????. תודה שבת מבורכתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיעו אותי לפחות עד יום ראשון
תמר06/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
תמר06/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2014תמיד יש מקום לתקווה בגלל שביצעת את הבדיקה מוקדם מהצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשירלי06/02/2014
שלום בת 24
חודש שעבר נשאבו 5 ביציות כולן הופרו
הוחזרו 2 ביום 3 וכמובן שהבטא הייתה שלילית
אתמול הגעתי להחזרה ואמרו לי שהופשרו 3
2מהם מורולות ואחד בן 8 תאים עוברים יפים מאוד...
איך העוברים הגיעו להיות מורולות?האם זה טוב?
בכמה יורדים הסיכויים להריון אם אני מעשנת 5-6
סיגריות ליום-כמובן שאחרי ההחזרה אני לא מעשנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה תענו בבקשה
שירלי07/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2014סיכוייך טובים מאוד,לעישון השפעה מצטברת המפחיתה את הסיכויים אצל מעשנות במידה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)