מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי כדאי לבצע בדיקת דם או ביתיתסוניה11/01/2014
להריון?
מחזור 21.12.
אוביטרל 1.1.14
הזרעות: 2.1+3.1
אנדומטרין מ-3.1 בערב ובהמשך פעמיים ביום.
מתי אפשר להתחיל סימני הריון ?
מתי עליי לבצע בדיקת דם?? בדיקה ביתית??
אם חו"ח לא נקלט, מתי זמן משוער לקבלת המחזור??
תודה על העזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון-להרגיש סימני הריון...
סוניה11/01/2014מתי בדיקת דם להריון? או ביתית?
מתי קבלת מחזור, אם חו"ח אין הריון?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לקבלת תשובה!תודה רבה
סוניה12/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי כדאי לבצע בדיקת דם או ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2014ב-15 לחודש בצעי בדיקת דם אם לא תקבלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מתעכב...אורחת11/01/2014
שלום..
המחזורים שלי סדירים, מגיעים כל חודש ואני מזהה את הביוץ עם המקלונים בשתן. (יומיים- שלושה לפני הביוץ הם הופכים לחיוביים)
בהמשך לשאלה הקודמת שהשארתי בפורום - הייתי באולטראסונד ביום חמישי ניצפה זקיק מוביל 15.5 ממ ורירית 7 ממ.
בתגובה שרשמת לי שיערת שכנראה אבייץ היום או מחר.
אין לי בכלל את הסימפטומים של הביוץ שיש לי כל חודש- הפרשות חלבוניות, כאבי בטן תחתונה. מרגישה שזה לא בכיוון בכלל, וגם הבדיקות ביוץ עדיין שליליות לגמרי...
האם ייתכן שהביוץ יגיע בהמשך השבוע, למרות גודל הזקיק שנצפה ביום חמישי? או שכנראה לא אבייץ כלל??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מתעכב... - תגובה
פרופ' שחר קול11/01/2014רק המשך מעקב יכול לתת תשובה גבי הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם מורפולוגיה 2.11/01/2014
קראתי במקומות שונים אודות סיכויי ההצלחה של הזרעה עם מורפולוגיה 2, (בהנחה שכל שאר הפרמטרים אצלי ואצלו תקינים) והתשובות חלוקות:
חלק אומרים ישר הפרייה כי חבל על הזמן בניסיונות ההזרעה, וחלק אומרים שיש סיכוי טוב בהזרעה לאור המדדים הנל.
1. רציתי לדעת מהי עמדתכם בעניין ומה אתם הייתם מציעים. אני בת 30 ללא ילדים.
אשמח לקבל תשובות מכל הד"ר שבפורום שאחפש למגוון דעות, וכן ממטופלות עם סטטוס דומה לשלנו, מורפולוגיה 2 ושאר מדדים תקינים.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עזרה-הפלות חוזרותמיטל11/01/2014
בוקר טוב
בת 26 לאחר 4 הפלות רצופות בין שבועות 5 ל-9 ,אחת מהריון ספונטני ו-3 מטיפולי ivf icsi בשנה האחרונה.
במסגרת הבירור להפלות חוזרות נמצאו אצלי בהיסטרוסקופיה הידבקויות ומחיצה קטנה שהוסרו בניתוחית.
בבדיקות דם לקרישיות יתר הכל נמצא תקין מלבד בדיקת פקטור 5 שנמצא שאני נשאית של הטרוזיגוט apcr ratio כל זאת גיליתי לאחר 3 הפלות.
כעת לאחר ההפלה הרביעית הופנתי לבדיקות קריוטיפ לי ולבעלי,ולמומחה להפלות חוזרות.
השאלה מה עוד ניתן לבדוק ,בכדי למנוע הפלה נוספת??
והאם הפקטור 5 גורם להפלות חוזרות?כל רופא טוען משהו אחר/
יש לציין שבהריון ה-4 לפני שבועיים נטלתי אספירין מיקרופרין 0.75 ,וההריון נפל טבעי בשבוע 5 לאחר שנצפה שק הריון תואם .
אודה לעזרתכם הדחופה,תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה-הפלות חוזרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2014נשים הרות הנושאות פקטור 5 ליידן, הן בסיכון מוגבר פי7- ל-DVT, ובסיכון מוגבר רק מעט למצב של פרה-אקלמפסיה, וכן בסיכון מעט מוגבר ללדת תינוק במשקל מופחת. כן הן נמצאות בסיכון מעט מוגבר של הפלה, או לידת תינוק מת, כתוצאה מיצירת קריש בשלייה, לכן יש צורך להתחיל בנוגדי קרישה מסוג קליקסן כבר בעת הטיפול ולאחריו ובמהלך ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיטל11/01/2014תודה על התשובה פרופ אשכנזי האם יש עוד בדיקות חוץ מאלו שציינתי שהיית ממליץ שאעבור לבירור להפלות החוזרות? והאם בנוסף לקלקסן יהיה צורך גם בכדורים של המיקרופרין למנוע הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2014יש לבצע בדיקת קריוטיפ,בדיקות זיהומיות,בדיקת זרע להלוספרם כדי לבדוק את שיעור השברים ב-DNA של הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיט12/01/2014מהם השמות של הבדיקות הזיהומיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2014טוקסופלסמה,ציטומגלו וירוס,,הרפס,כלמידיה,מיקופלסמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבהדנה11/01/2014
שלום,
במעקב שביצעתי יומיים לפני שאיבה נצפו 7 זקיקים בגדלים 11-21. בפועל הרופא שאב 3 ביציות בלבד.
מה ההסבר לזה?
האם ייתכן שבייצתי לפני מועד השאיבה? האם ייתכן כי הזקיקים היו ריקים או שהביציות לא היו בשלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2014בד״כ זקיקים הקטנים מ-14 מ"מ לא מניבים ביציות,ולכן יש להנית שהכול יתרחש כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון11/01/2014
אנחנו מנסים להרות בת לפי השיטות הטיבעיות. קיימנו יחסים יומיים לפני הביוץ כשאני לא הגעתי לאורגזמה אך ביום הביוץ קיימנו שוב יחסים - אך ללא חדירה של הבעל כלל ואני כן הגעתי לאורגזמה. האם זה מפחית את הסיכוי לבת או שהעיניין שהאישה לא תגיע לאורגזמה הוא רק בעת החדירה? האם ההפרשות הבסיסיות שאומרים שיש בעת האורגזמה מגיעות רק לנרתיק או גם לרחם והחצוצרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2014לא קרה כלום,בכל מקרה מה שיגיע ברוך הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לא כל כך ענית על שאלתי
שרון11/01/2014האם העיניין עם האורגזמה זה בגלל שינוי ה ph בנרתיק או שיכול לשנות גם את ה ph. בחצוצרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לא כל כך ענית על שאלתי - תגובה
פרופ' שחר קול11/01/2014לא
וכל הנושא נישא על גבי מיתוסים חסרי בסיס מדעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cmvחסוי11/01/2014
שלום, אני בשבוע 20+3.
לצערי גיליתי לפני שבוע שנדבקתי בשבוע 17 ב cmv הדבקה ראשונית. בערך IgM רשום גבולי.. אנחנו מתכוונים לבצע בשבוע 24 מי שפיר.
אם התשובה יוצאת שלילית, כלומר העובר לא נדבק אז ניתן לישון בשקט?
או האם יש סיכוי שעדיין העובר נפגע?
אני ממש מפחדת ומאז שגיליתי את הבשורה לא הצלחתי לישון....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2014צריכה לבדוק avidity, כי זה יכול להיות ישן.
במי שפיר אם שלילי זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה נתונים...
אני11/01/2014שלום,
בשבוע 18+6 התגלתה ההדבקה
Igm 17.5
Igg חיובי
ואידיוטי 0.23
לכן, הומלץ לי על ידי רופא הנשים לבדוק את המבחנות שלי ממעבדות זר
שהתבצעו בשבוע 12 ו- 17.
ראו כי בשבוע 12 שני הערכים היו שליליים
ובשבוע 17 כבר ה igm היה גבולי.
לאחר התייעצות עם זיהומולוג, הומלץ לי לבצע מי שפיר
בשבוע 24.
פשוט אני כל הזמן מפחדת שגם אם תצא תשובה שלילית,
עדיין תהיה לתינוקת בעיה...
מה הסיכויים לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד כמה נתונים... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2014מסתמנת עליה באחוז הנשים הסרונגטיביות לCMV בגיל הפוריות: 26% לעומת 15% ב1993(1) .
במקרים של CMV IgM חיובי ו CMV IgG Avidity High או equivocal בתחילת הריון, נמצאה עדות להדבקת עובר רק ב 1% (2/173). יש לציין שב 2 המקרים ההדבקה האימהית התרחשה סמוך להריון (כ5 4- חודשים לפני ההריון). נתונים אלה תומכים בהמלצת הרופאים להמתנה להריון של כשנה לאחר הדבקה בCMV.
במקרים של הדבקה ראשונית במהלך ההריון, בדיקת מי השפיר משמשת כלי יחיד לאימות הדבקה עוברית בCMV.
במדגם שלנו נמצא ששיעור הדבקת העובר בזיהום ראשוני של האם הינו כ 18% (14/78).
אחוז נמוך של נשים שנדבקו במהלך ההריון מגיעות לביצוע מי שפיר- כ14.5% (78/536). יש להניח שרובן מפסיקות את ההריון בשלב מוקדם יותר.
למרות אמינות בדיקת CMV במי שפיר ,המגבלה של מועד ביצוע הבדיקה מרתיע את רוב הנשים שנדבקו בזיהום ראשוני מלהמתין לביצוע הבדיקה עד לשבוע 21 לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב רגיש והפריותדפנה11/01/2014
האם לדעתכם לפי המצב מטה מומלץ לבצע דיכוי ל 3 חודשים ואז לעבור להפריות?
בת 38, אנדומטריומה בשחלה אחת בגודל 23X29 מ"מ, כאב סביב הביוץ באזור רחם ושחלות, לא נצפו מוקדים נוספים של אנדו', פרופיל תקין ביום 4 לווסת למעט FSH 8 ואסטרדיול 250 (במקום עד 200), צילום רחם תקין, זרע מתורם, בדיקת דם לפעילות אנדומטריוזיס תקינה, מחזור קצר של 24 ימים ביוץ ביום 11 והכתמות שלושה ימים לפני הדימום (קרינון מונע את ההכתמות).הזרעות רבות חלקן עם הורמונים שגרמו לגדילה של האנדו בשחלה(לפני הורמונים הייתה 20 מ"מ) בתקופה זו ללא ההורמונים היו 2 הריונות כימיים עם איחור של שבוע ובטא 50-60
האם במצבי הרגיש יחסית והגיל והמצב המתקדם (גם שחלתית) האם מומלץ על דיכוי ל 3 חודשים לכיווץ האנדומטריומה שבשחלה לפני ההפריה או להתחיל מיידית בהפריות?
תודה רבה לכם ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב רגיש והפריות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2014מידית בהפריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אפשרי עם אנדומטריומה? מי ששמעדפנה11/01/2014
שלום,
האם שמעתם על אישה שרוב הבדיקות שלה תקינות, צילום רחם תקין פרט לכך שיש לה בשחלה אנדומטריומה בגודל 3 ס"מ והיא הצליחה להיכנס להריון בהזרעות בלבד?
תודה רבה לרופאים ולכל מי שיודעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אפשרי עם אנדומטריומה? מי ששמע - תגובה
פרופ' שחר קול11/01/2014בוודאי.
זה לא ארוע נדיר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימור זרעשירי11/01/2014
נפח 150 מליון
ריכוז למ"ל 50 מליון
תנועה 60%
מורפולוגיה 4%
הזרע הזה עומד לעבור הקפאה לשימוש בעתיד, איך הכי טוב לטפל בו על מנת להשיג מנה מצויינת לפני הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימור זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2014הזרע תקין ותהליך ההקפאה דומה בכל מצב ואין דבר כזה הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות פרוגסטרון לפני החזרת עובריםגלי10/01/2014
שלום,
מחרתיים אני צריכה לעבור שאיבה. ערכים מהיום מעידים על אסטרדיול 8500,
פרוגסטרון 10.8 (ננו מול לליטר), ו LH- 2. זהו הסבב הראשון שלי של IVF ואני לאחר פרוטוקול קצר (שחלות פוליציסטיות).
הרופא שלי אמר כי ככל הנראה הסבב יהיה ללא החזרת עוברים מאחר וערכי הפרוגסטרון גבוהים. אשמח להבין מדוע תופעה כזו יכולה לקרות? בכמה ערכים כאלה יכולים להוריד את סיכויי הקליטה להריון ועד כמה הערכים שלי נחשבים לגבוהים? והאם העדיפות היא להקפיא הכל או שיש פתרונות אחרים נוספים?
תודה מראש
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חומצה פולית לקראת הקפאת עוברים?לוני10/01/2014
שלום,
אני יודעת שממליצים לקחת חומצה פולית לקראת הריון, האם זה מומלץ גם לקראת שאיבת ביציות לשם הקפאת עוברים לשימור פריון? תודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שכן
יעל10/01/2014בכל מקרה, זה לא מזיק....
יש המלצה גורפת לנשים בשנות הפוריות שלהן לקחת חומצה פולנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית לקראת הקפאת עוברים? - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2014לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות הביציתרוית10/01/2014
עברתי שאיבה ביום חמישי בצהריים, וביום שישי בצהריים נמסר לי מהמעבדה כי אין התקדמות, אך יעדכנו אותי שוב בשבת בצהריים. האם ישנו סיכוי שתהיה הפרייה? האם העובדה שלא הייתה הפרייה במהלך 24 שעות קשורה לאיכות הביצית? אני בת 41 .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2014כן, קשור באיכות הביצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות הביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2014אם לא הייתה התקדמות אז כבר לא יצא מזה משהוא תקין להחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזאת 2 עוברים לאחר 51.5 שעותshani10/01/2014
הבוקר יום ו 10/1 הוחזרו 2 עוברים (41.5 שעות לאחר השאיבה).
העוברים הינם בעלי 2 תאים ברמה אחת.
מה הסיכוי שיקלט הריון לפי המתונים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזאת 2 עוברים לאחר 51.5 שעות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2014תלוי בגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם אסותא ראשון - דחוףיעל10/01/2014
הי,
האם מישהי יודעת באילו שעות עושים בדיקות דם לפוריות ביחידת ה ivf
באסותא ראשון לציון?
אני צריכה להגיע לשם ביום ראשון הקרוב...
תודה וסופ״ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 7:30 בבוקר לפי מה שזכור לי
נ.10/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל10/01/2014אבל יותר חשוב לי לדעת עד איזו שעה... את יודעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד מתי?
יעל10/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)