מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידה בפרוגסטרון שבוע 4גלי15/01/2014
שלום,
.
12/1- בטא - 265 P-123 E2- 1243
14/1- בטא 577 P-87 E2- 1457
האם לירידה בערכי פרוגסטרון יש משמעותשיכולה להצביע על בעיה?
אני לוקחת שני נרות אנדומטרין 100 מ"ג ביום ? זה לא אמוה "לתפוס" את הפרוגסטרון?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה בפרוגסטרון שבוע 4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014רמת הפרוגסטרון נמצאת בטווח הרצוי המשיכי באותו טיפול ללא כל דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הרגעת אותי.
גלי16/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEA SULPHATEשירה15/01/2014
מה זה -
DHEA SULPHATE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
DHEA SULPHATE - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014הורמון ממקור יותרת הכליות המצוי בשרשרת ההיווצרות של הורמונים זכריים ממקור יותרת השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להיקלט להריוןרינת15/01/2014
שלום, אני בת 29 יש לי ילדה בת 3 ואני מאוד מאוד רוצה הריון מנסה למעלה משמונה חודשים.
הבעיה היא כזאת:
לפני שהחלטנו לנסות להיקלט להריון עשיתי דיאטה בת חמישה חודשים בערך והורדתי 15 קילו ממשקלי. אין לי מושג מתי כי לא עכבתי באותה תקופה, הפסיק לי המחזור החודשי (לא יודעת אם יש קשר הרופא אמר שיכול להיות) כששמתי לה פניתי לרופא עשה לי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות חיכינו קצת ושהמחזור עדין לא הופיע הביא לי לקחת 15 כדורים של פרימילוט 3 פעמים ביום לחמישה ימים, אחרי שסיימתי כעבור 5 ימים היה לי דימום קטן בניגוב רק ליום אחד וזהו.. ומאז הדימום עבור יותר מחודש ועדין אין שום סימנים למחזור.
אני ממש מודאגת ולחוצה ורציתי את חוות דעתכם המקצועית,
ומה ניתן לעשות עכשיו?
(הרופא שלי הביא לי בדיקות ביוץ ביתיות ואני לא ממש מסתדרת איתן.)
וכל פעם זה רק לחכות עוד חודש לתור אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנסה להיקלט להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014ירידה במשקל של 15% או יותר בפרק זמן קצר יכולה לשבש את תפקוד יותרת המוח -הבלוטה המפקחת על התהליך הביוצי,עד למצב של אמינוריאה (אל וסת),ניתן לשקול טיפול בהשריית ביוץ עם זריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ..המשך
רינת16/01/2014שלום ותודה לך על תשובתך.
ראשית רוצה לציין שאני מטופלת אצל רופא נשים רגיל האם מומלץ לי לקבוע תור אצל רופא פוריות??
2 השאלות הנוספות:
1 אשמח להבהרה במילים פשוטות על הדרך הטיפול שהמלצת? (זריקות והזרעה?)
2 אם אכן הסיבה זה הירידה במשקל (אציין שמעולם לא הפסיק לי הווסת והיה יחסית סדיר) זה לא אמור להסתדר מתישהו? כי עבר כבר כמה חודשים טובים מאז וזה מתחיל להלחיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך ..המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2014המלצתי לפנות למומחה פריון -הטיפול הייעודי אמור להיות במתן זריקות -הורמונים המשרים ביוץ ,תוך מעקב הורמונלי ואולטרסונוגרפי אחרי התפתחות הזקיקים ובמועד הביוץ לבצע השבחת זרע והזרעה תוך רחמית ,כל זאת על מנת לשפר את סיכוייך להרות בטווח זמן הקצר ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. שאלה נוספת
רינת19/01/2014תודה רבה על תשובתך.
האם לא צריך לטפל קודם בבעית במחזור? ולגרום לו להגיע.
והאם ניתן לעבור טיפול כמו שאמרת ללא הזרעה ורק שהרופא יגיד לי מתי לקיים יחסים?
משהו שלא אמרתי לרופא כי לא חשבתי שקשור אבל אגיד בכל זאת, בתקופה שלאחר הדיאטה היה לי התקפות של אוכל והיו ימים שאכלתי המון המון קלוריות ואז למחר הייתי מתאפסת ואוכלת מעט קלוריות כדי לרדת את מה שעליתי. וכך קורה לי שאני עולה 2 קילו ואז יורדת אותם. זה קרה כמה פעמים!
וקרה כמה פעמים שלקחתי כדור משלשל, לא קרוב אחד לשני יצא לי בערך כל שבוע או שבועיים לקחת כדור משלשל
האם יכול להשפיע או להיות קשור לאי הופעת המחזור?? אני ממש חרדה אז אני מנסה לחשוב על כל דבר שיכול אולי להשפיע
אודה לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.. שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2014השריית הביוץ תסדיר את המחזור ותתזמן את הביוץ,בכל מקרה יהיה צורך במעקב של מומחה פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם והזרעהאני15/01/2014
שלום רב, נקבע לי צילום רחם ליום התשיעי של המחזור, האם ישנה מניעה להתחיל טיפול הזרעות החודש? עם זריקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם והזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014בחודש שמבצעים את צילום הרחם אין מניעה מביצוע הזרעה ,אם כי הייתי נמנע ממתן טיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה?
יפית15/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה הסיבה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2014הצילום עלול לגרום לדימום והשלת הרירית הרגישה יותר בגלל הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן מצב מנסיונכםשרה15/01/2014
רופאים יקרים.
האם יתכן מצב בו הוחזרו לי שני עוברים. (ב 8.12) בטא היתה שלילית. קיבלתי מחזור בזמן אך מאז הטיפול ועד עכשיו יש לי תופעות של תחילת הריון. בחילות, חולשה ורגישות גבוהה בחזה.
וכן כאבים מאד נקודתיים בבטן התחתונה מימין.
האם יש מצב למחזור ובמקביל לעובר אחד שאולי נקלט? יש תקדים כזה ברפואה?
הבטא היתה קטנה מ7, 11 יום אחרי החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ייתכן מצב מנסיונכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014סביר להניח שאת אינך בהריון,בכל מקרה תמיד תיתכן טעות במעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפוללי15/01/2014
בת 29. שחלות פוליציסטיות. אמא לילדה בת 4 מהריון טבעי. הריון שני טבעי לפני שנה הסתיים בגרידה כי לעובר הפסיק הדופק.
עברתי 2 היסטרוסקופיות ניתוחיות אחת להוצאת שארית ובהמשך להסרת הידבקות ליד חצוצרה ימין . לפני שבוע עשיתי צילום רחם שבו התגלה שחצוצרה ימין סתומה. הרופא ביצע פעולה של זריקה לפתיחת הסתימה אך לא הצליח לזהות אם נפתחה הסתימה בגלל היוד. (רחם במבנה תקין ומצד שמאל הכל בסדר).
1. בביוצים האחרונים שמתי לב ששבוע לאחר ביוץ התחילו לי דימומים קלים שנמשכו שבוע עד הגעת הווסת - האם יכול להיות שזה נבע בגלל החצוצרה הסתומה?
2. האם במקרה שלי יש טעם לנסות להיכנס להריון באופן טבעי/הזרעה או לעבור להפריה? (לפני שנודע לי על החצוצרה הסתומה עשיתי 2 הזרעות שלא צלחו. אחת לפי ביוץ טבעי והשנייה עם הורמונים).
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/01/2014אני מניח שאת בטיפול מומחה פוריות. המלצתי שתפני אליו כדי שיסקור את כל הנתונים ויחליט מה הטיפול המעודף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי תרומת ביציתרחל15/01/2014
ידוע שאין קשר גנטי בין העובר לאם הנושאת אותו ברחמה.
מכאן אפשר להבין שבמקרה של תרומת ביצית אין סיכוי שהילד יהיה דומה בתווי פניו לאימו שנושאת אותו ברחמה כי היא בעצם אם פונדקאית, לא אם ביולוגית.
הוא יהיה דומה בתווי פניו לאביו או לתורמת. מבחינה רפואית מה הסיכוי שיהיה דומה לאביו? לפי ההגיון, סיכוי של חמישים אחוז. זה אומר שיש חמישים אחוז סיכוי שהוא יהיה דומה לתורמת. האם אתם הרופאים יכולים להוריד את הסיכוי שהילד יהיה דומה לתורמת? למשל על ידי חיפוש של תורמת שדומה לאב בצבע עיניים, מבנה הגולגולת וכד'. האם הרופאים שעוסקים במציאת התורמת בחו"ל יכולים לדעת עד כמה התורמת דומה בתווי פניה לאביו של הילד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי תרומת ביצית - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/01/2014הדמיון להורים אינו מתימטיקה-50 אחוזים שידמה לאבא. תמיד יש גנים אבהים ותמיד יש דמיון (יותר או פחות) לאבא. ניתן כמובן לבקש תורמת שגוון העור שלה וצבע העיניים דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד
רחל15/01/2014יש דמיון, פחות או יותר לאבא? העובדה היא שיש ילדים שדומים רק לאימא (ילדים מביצית עצמית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותדיקלה15/01/2014
אתמול היה היום ה- 7 לפרוטוקול קצר עם גונאל f וצטרוטייד.
1. אתמול הזרקתי את הגונאל f והצטרוטייד שעה וחצי אחרי השעה הקבועה שלי. האם זה יכול לשבש את הטיפול?
2. ביום ה- 5 עובי הרירית היתה 3.6 וביום ה- 7 הרירית לא גדלה וגם היתה 3.6. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי שהיא תגדל או רק לקוות שהיא תגדל עד הביקורת הבא ביום שישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/01/20141!. ההזרקה באיחור של שעה וחצי אין לה חשיבות.
2. אין לשפוט על מצב הרירית בלי לדעת את רמת ההורמון אסטראדיול (E2(.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שאלתית...סוניה15/01/2014
1. רציתי לדעת מהם ערכים תקינים לבטא בבדיקת דם, 14 יום +/- לאחר ביוץ או הזרעה-
הכוונה מה נחשב נורמלי לערך התחלתי של ביטא לעובר אחד וממה מושפע???
ודבר שני, אשמח להסבר על הטווחים של הבטא לפי שבועות...כי למשל
3 שבועות: 5 – 50mIU/ml.
4 שבועות: 5 – 426 mIU/ml.
אם יצא בבדיקת הדם הראשונה ערך של 40 למשל- אז אני בשבוע 3 או 4, כי הרי ערך זה מתאים לשניהם??
תודה על תשומת הלב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, חבל שלא עונים...
סוניה15/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל השאלה הייתה כזו-
סוניה15/01/2014אם יצא בבדיקת הדם הראשונה ערך של בטא 40 למשל- אז אני בשבוע 3 או 4, כי הרי ערך זה מתאים לשניהם??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי בדיקת אולטרסאונד תדעי
שירלי15/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפי בדיקת אולטרסאונד תדעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2014מדובר על טווח -בד״כ ערך כזה מצוי לקראת השבוע הרביעי (שבועיים לביוץ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכת מים במועד ההחזרהסלעית14/01/2014
עברתי החזרת עוברים. עוד בעודי שוכבת על הכסא הגניקולוגי ומייד כשהוציאו את הספקולום נשפכו לי מהנרתיק כמויות גדולות מאד של מים. אני דואגת שמא העוברים נשטפו החוצה במים האלו. אנא התייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכת מים במועד ההחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2014אין דבר כזה שזרמו מים בכמות שאת מתארת, ואם זה לא שתן, אולי השלפוחית הייתה מלאה מידי, אז היית צריכה לשאול את הרופא שהחזיר מה קרה, בתקוה שבמים לא זרמו גן אליו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח אין כמו פרופסור בידר
לילי17/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה.. שליה בהריון תאומיםלולה 2614/01/2014
אני בהריון תאומים ivf-icsi... בשבוע 19+2..
עשיתי בדיקות וסקירה מוקדמת ואמרו לי שהכל בסדר ויש לי שני עוברי לא זהים כל אחד בשק בנפרד ולפי הבדיקות אני יודעת שלכל אחד יש שליה אחד.. היום היו לי כאבים הלכתי לבדיקת אולטראסאונד אצל רופא פרטי פעם ראשונה אני נכנסת אליו.. בדק אותם ואמר לי ששניהם בסדר אבל אמר לי שלשניהם יש שליה אחת ?? יש מצב כזה? אאולי הוא לא ראה טוב?! כי כל הזמן אמרו לי שלכל אחד יש שליה אחרת.. מה זה האם אם זה נכון יש מצב שזה יהיה מסוכן?! אני מתה מפחד .. ועוד דבר בבדיקות שלי רשמו שיש שליה אחורית לכל אחד.. איבדתי כיוון מי נכון?! וגם היה לי דימום בשבוע 9 ו 10 והייתה לי מטומה שנספגה .. ובבדיקת השקיפות הרופא אמר לי שהדימום המטומה הוא מהעובר שבצד שמאל.. מה דעתכם?! מי נכון ומי לא רואה טוב.. אם אני מצרפת לכם תמונות מהאולטראסאונד אתם יכולים לראות אם מדובר בשליה אחת או יותר.. תעזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה.. שליה בהריון תאומים - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2014בדרך כלל עוברים בהפריה נקלטים בנפרד והם נקראים עוברים לא זהים כי באו משתי ביציות שונות וצריך להיות שתי שיליות.
יכול להיות שעובר איך התפתח והתחלק אז זה מביצית אחת והם עוברים זהים ויכולה להיות שליה אחת.
בכל אופן אני מהמר שמדובר בשתי שיליות נפרדות.
את צריכה להיות במעקב אצל רופא אחד שיראה התוצאות ויסביר לך אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה.. שליה בהריון תאומים - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2014בדרך כלל עוברים בהפריה נקלטים בנפרד והם נקראים עוברים לא זהים כי באו משתי ביציות שונות וצריך להיות שתי שיליות.
יכול להיות שעובר איך התפתח והתחלק אז זה מביצית אחת והם עוברים זהים ויכולה להיות שליה אחת.
בכל אופן אני מהמר שמדובר בשתי שיליות נפרדות.
את צריכה להיות במעקב אצל רופא אחד שיראה התוצאות ויסביר לך אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עלי...שרון14/01/2014
דימום אדום טרי מעט בניגוב, יום או יומיים אחרי ביוץ...מדוע זה קרה ( לא לאחר קיום יחסים...סתם פתאום)?האם זה מוריד מסיכויי החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דילגתם עלי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014יכול להתרחש לא מוריד מהסיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהנטע14/01/2014
פרופסור אשכנזי, תודה רבה מאד על תשובתך.
תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות תגובה שחלתיתהיי14/01/2014
שלום בת 26, מחזור סדיר כל 28 יום, ביוץ ופרופיל תקין, fsh=9.2 נאמר לי שזה תקין, תגובה לגונל 50+ ארבעה זקיקים ביום ה11 למחזור 17,17,16,14. האם התגובה השחלתית שלי תקינה? או שיש צורך לוודא זאת בבדיקת amh
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור אשכנזי אשמח אם תענה- דילגו
חס14/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי
היי15/01/2014????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקינות תגובה שחלתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014תגובה שחלתית תקינה ומצויה בטווח הציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום יום וחצי אחרי ביוץמודאגת14/01/2014
דימום אדום טרי מעט בניגוב, יום או יומיים אחרי ביוץ...זה יכול לקרות?האם זה מוריד מסיכויי החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום יום וחצי אחרי ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2014קשה להגיד מאיפוא הדם בלי בדיקה,אך יש תאוריה לגבי דימום קל בזמן הביוץ,דימום ממואר או שרכי שתן.
אני לא חושב שזה מוריד מהסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה היה יום אחרי הביוץ ולא ביום
מודאגת15/01/2014הביוץ עצמו...
ומה התאוריה אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה היה יום אחרי הביוץ ולא ביום - תגובה
פרופ` דוד בידר16/01/2014זה לא משנה.
התאוריה היא סביב הביוץ.
בכל אופן בלי בדיקתך קשה לדעת מה היה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)