מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהענת16/01/2014
שלום,
אני אחרי טיפול IVF שהצליח...נמצאת בשבוע 8 נצפה דופק..היום ביקור ראשון אצל רופא מעקב הריון...הבדיקה הבאה שנקבעה לי היא רק לשקיפות עורפית בעוד חודש..האם תקין שחודש ימים לא יעשו לי שום בדיקה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח16/01/2014תקין בהחלט אבל אם את מודאגת במיוחד אפשרי לבצע א.ס. נוסף בעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי לקחת אנדומטרין ואסטרופםשיר16/01/2014
שלום לרופאים ,
אני בהריון בשבוע 11+4 לאחר הפריה IVF ונאמר לי ע"י הרופא במרפאה לקחת אנדומטרין ואסטרופם עד שבוע 12
האם אני יכולה להפסיק כעת מכיוון שהאנדומטרין נגמר ועלי לקנות חבילה חדשה
תודה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה כדי לקבל תשובה
שיר16/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד מתי לקחת אנדומטרין ואסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2014יכולה להפסיק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרה וויטמין Eשני16/01/2014
שלום רב,
אני לוקחת ויאגרה 25 מ"ג 4 פעמים ביום ביחד עם קרטיה. האם ניתן להוסיף גם ויטמין E? כמה מ"ג?
האם את ויטמין ה- E והקרטיה (או אחד מהם) ניתן לקחת כל הזמן על בסיס קבוע או שרק במחזור טיפול או בסמוך להחזרת מוקפאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויאגרה וויטמין E - תגובה
פרופ' שלמה משיח16/01/2014אני מבין שמדובר בנסיונות לשפור רירית הרחם. ניתן לקחת גם ויגרה וגם ויטמין אי (3 כדורים ליום) וגם אספירין. כדי לקוות להטבה, כדאי לקחת את כולם לפחות חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מ"ג כל כדור של ויטמין אי?
שני16/01/2014אתה מתכוון שרק ויטמין אי וקרטיה לפחות חודש נכון? ויאגרה לקחת רק לפני ההחזרה כמה ימים לפני הביוץ או האוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה מ"ג כל כדור של ויטמין אי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2014את כל התרופות רצוי לקחת החל מתחילת הטיפול עד למתן האוביטרל,המינון של ויטמין E הינו 200 mg פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת קצת...
שני18/01/2014ראשית אני רוצה להודות לך על התשובות והזמן וסליחה אם אני משגעת פשוט חייבת שזה יצליח ורוצה לעשות הכל כמו שצריך...
בתשובתך הקודמת רשמת לי 3 כדורים של ויטמין אי אחר כך רשמת לי כל כדור 200 מג פעמיים ביום.. לפי איזה תשובה ללכת?
החזרת מוקפאים מתוכננת לאמצע אפריל ( בהנחה שתחילת אפריל אקבל ווסת) ממתי אתה ממליץ לי להתחיל לקחת את כל הכדורים??
האם ויטמין אי וקרטיה אני יכולה לקחת מעכשיו ועד ההחזרה כחודשיים בערך .. וויאגרה חודש לפני נגיד מאמצע מרץ.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התוצאה תקינה?שירה16/01/2014
PROLACTIN 262.3 mIU/L
האם התוצאה תקינה?
נערכה ביום 3 למחזור והייתי ערה 3 שעות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם התוצאה תקינה? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2014כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםשירה16/01/2014
מה זה הבדיקה
17 הידרוקסי־פרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם רופאים יקרים
שיר17/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2014זסהו הורמון הנוצר בשרשרת יצירת הפרוגסטרון וכמקור לאנדרוגנים(הורמון מין זכרי ממקור יותרת הכילהי -במצב שיש פגם באינזים יכול להיווצר עודף של ה-17 הידרוקסי פרוגסטרון- מצב הנובע מהפרעה גנטית שנקראת (congenital adrenal hyperplasia (CAH העלולה להביא ליצירה מוגברת של אנדרוגנים ולגרום לשיעור יתר וממצאים הדומים לשחלות פוליציסטיות למרות שלא מדובר באותו מצב והפתרון הטיפולי שונה בתכלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיורגון 150טלי16/01/2014
מטופלת בזקירות פיורגון 150
כבר היום ה-20 של המחזור ויש לי זקיק 18 ובבדיקות דם יורד מיום ליום
היום E-2 320
שלשום E2 450
לפני חמישה ימים E-2 240
מה זה אומר ?
חשוב לציין שאני עם המינון הזה כבר 3 חודשים זה החודש ה3
ועברתי 2 הזרעות עם הפיורגון
עזרתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיורגון 150 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2014יתכן שהיה מקום להגביר את המינון,כמו כן יש לבדוק את הרזרבה השחלתית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגשת להיבדק?אריאלה16/01/2014
אני בשבוע 7 (+4 ).
בתחילת השבוע הרופא ראה שני שקי הריון. באחד דופק 160 ובשני לא נצפה דופק. היא אמר שכנראה ייספג וזה לא אמור להיות כרוך בדימום.
היום בבוקר התעוררתי עם כאב קטן בבטן ואז החל דימום קל (בעיקר בניגוב) למשך כדקה שתיים ואז נעלם (בניגוב יצאו טיפה חלקיקים חומים וזהו).
יש לי ביקורת בעוד שבוע וחצי.
האם יש צורך וכדאי ללכת להיבדק היום או שאפשר לחכות לביקורת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגשת להיבדק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2014אם הדמם יגבר או חא יפסק רצויה ביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיאני16/01/2014
היה לי הריון כימי עד לבטא 70 עדיןן לא היה אולטרסאונד כלל
ואז הבטא התחילה לרדת הבנתי שז הפלה טיבעית , האם הגוף עבר את כל שלבי ההפריה במצב זה או שלא
אני מתכוונת הפרית הביצית ע"י הזרע+חלוקת התאים+השתרשות העובר ברחם
היתה כבר שליה ועובר או שחלק מהתבליך קרה ונעצר לפתע מנסה להבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2014הייתה השתרשות התחלתית ומיד זה נעצר-זה נקרא הפלה כימית,כלומר יש הריון רק בבדיקת דם אך העובר שהשתרש הפסיק מיד את התפתחותו מסיבות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fshשיר16/01/2014
שלום. האם זה בסדר
FSH 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fsh - תגובה
פרופ` דוד בידר16/01/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריוןדניאלה16/01/2014
שלום רב
אשמח לדעת את גיל ההריון שלי וחישוב מועד הווסת האחרונה
שאיבה 29.12
החזרת בלסטוציטים 3.1
בטא ראשונה 12.1 197 יח'.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
דניאלה16/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה...
דניאלה16/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל הריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח16/01/2014יש לחשב את ההריון בשבועות משבועיים לפני השאיבה, כלומר מה-15.12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטאיילת15/01/2014
תוך כמה זמן ממועד ההחזרה יש השתרשות לבלסטוציסט איכותי?
האם שיעורי היקלטות הינם גבוהים יותר באופן משמעותי מעובר איכותי בן 8 תאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסט - תגובה
פרופ` דוד בידר16/01/2014השתרשות לא יותר גבוהה ובלסטוציסט זוהי הצורה שבה משתרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף פרולקטיןme15/01/2014
אני עוד חודש בת 37 מנסה להכנס להריון .בבדיקת דם שעשיתי ביום החמישי למחזור הפרולקטין יצא לי 780 ,האם עליי לקחת תרופה להורדת הפרולקטין ?ראוי לציין שהמחזור שלי סדיר ויש לי ביוץ .מחכה לתשובה תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף פרולקטין
me15/01/2014התשובה חשובה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף פרולקטין - תגובה
פרופ` דוד בידר16/01/2014אם לקחת אחרי 3 שעות של יערנות אז התוצאה מעט מוגברת אך בכל אופן הייתי חוזר על הבדיקה ביום 3 לווסת לאחר 3 שעות של עירנות
לא צריך עדיין טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף פרולקטין
me16/01/2014תודה רבה על התשובה .אני אעשה מה שאמרת לגבי הבדיקה ביום השלישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להמשיך אנדומטרין...סוניה15/01/2014
הזרקתי אוביטרל ביום רביעי 1.1.14 אחה"צ...
הזרעות חמישי ושישי 2.1 ו-3.1...
נרות אנדומטרין פעמיים ביום לנרתיק.
שאלתי-
נאמר לי לעשות בדיקת דם ביום ראשון 19.1 !!! האם לא מאוחר???
בינתיים אני לא מקבלת מחזור!!!...
איך ניתן לדעת שאי קבלת המחזור היא בגלל נרות הפרוגסטרון(אנדומטרין) או בגלל הריון?? הלוואי!!!..
האם לבצע בדיקת דם לבטא מחר ואם התוצאה שלילית להפסיק את נרות האנדומטרין או הצעה אחרת שלכם???
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לקבלת תשובה!!!
סוניה16/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להמשיך אנדומטרין... - תגובה
פרופ` דוד בידר16/01/2014להפסיק אנדומטרין בכל מקרה את יכולה זה לא עוזר בהזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור בידר ושאלה נוספת לאחר
סוניה16/01/2014תוצאת בדיקת דם מהיום- בטא קטן מ-5.
האם לדעתך כדאי לעשות בדיקת דם נוספת ביום ראשון, שזו ההמלצה הראשונית או שאין סיכוי שיש הריון, לפי הנתונים שבשאלה הקודמת??
תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי...תודה...
סוניה16/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להמשיך אנדומטרין... - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2014צריך לעשות ב19!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםאני15/01/2014
שלום רב,
עשיתי צילום רחם לפני 10 חודשים. בדו"ח היה רשום שיש לי רחם קשתי.
רופא שבדק אותי אמר שזה נראה שזה "קצת" דו קרני אך זה לא בעיה.
האם זה יכול להעיד על בעיות? הייתי בהריון שנפל בשבוע 5.
צירפתי את התמונה מהצילום רחם.
האם הרחם נראה קשתי? דו קרני? מהווה בעיה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014הרחם בהחלט נראה קשתי ולמעשה לא צריכה להיות בעיה,ההפלה בשבוע5 אינה נובעת מבעיה רחמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' אשכנזי- אז אתה למעשה
אני15/01/2014לא ממליץ על היסטרוסקופיה או על משהו אחר?
הצורה לא יכולה להקשות על כניסה להריון או להפלות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופ' אשכנזי- אז אתה למעשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014בשלב זה נראה לי מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בפרוגסטרון שבוע 4גלי15/01/2014
שלום,
.
12/1- בטא - 265 P-123 E2- 1243
14/1- בטא 577 P-87 E2- 1457
האם לירידה בערכי פרוגסטרון יש משמעותשיכולה להצביע על בעיה?
אני לוקחת שני נרות אנדומטרין 100 מ"ג ביום ? זה לא אמוה "לתפוס" את הפרוגסטרון?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה בפרוגסטרון שבוע 4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014רמת הפרוגסטרון נמצאת בטווח הרצוי המשיכי באותו טיפול ללא כל דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הרגעת אותי.
גלי16/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)