מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אפשר להפסיק טיפול?עדי19/04/2023
החזרת עובר יום 2 בשני שעבר.
מחזור טבעי. תמיכה אוביטרל כל 3 ימים
ראשון בוקר בטא 99 (בערב נזרקתי) היום רביעי בטא 97
צריכה להזריק הערב
בדיקת הריון רשמית רק בראשון הקרוב
האם אני יכולה להפסיק טיפול? קשה לי מאד עם בזריקות ואני חושבת שדי ברור שאין הריון האם אני צודקת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר20/04/2023את צריכה להפסיק זריקות ולמדוד כל הזהם בטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא הבנתי, תוכל בבקשה לענות שוב
עדי20/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
פרופ` דוד בידר21/04/2023צריכה להפסיק טיפול ולפנות לרופא מטפל שיגיד לך מה עושים הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק שגדל לצ'יסטה בנוכחות ביוץ.שני19/04/2023
שלום, לאחר מעקב זקיקים לאיתור מדויק של הביוץ ( ללא טיפולים) הופיע זקיק מוביל שהפך לצ'סטה 25 מ"מ אך בדיקות הדם מראות כי אכן התקיים ביוץ באופן סדיר. האם אכן התרחש ביוץ? יש סיכוי לנריון למרות שהזקיק לא נעלם? נצפה גם נוזל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק
פרופ` דוד בידר20/04/2023זקיק שביית הופך ל ציסטה בדיוק כמו שתיארת ולא חייב להעלם.
זה מצב נורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בנוכחות ביוץ
שני20/04/2023אז זה אומר שיש סיכוי להריון? כמובן שקיימתי יחסים בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כבד לאחר החזרת עובריםקרין19/04/2023
היי,
ביום 17.3 קיבלתי מחזור. יומיים לאחר מכן הלכתי לבצע בדיקת US במהלכה התגלה לי צ'יסטה באחת השחלות. הרופא נתן לי פרימולוט במשך 5 ימים והמתנתי עם הזריקות. במהלך ההמתנה עלה לי האטסרדיול גבוה אך שאר הפרמטרים נשמרו כאילו אני ביום הראשון למחזור. כך, ביום ה-9 התחלתי להזריק פרגובריס ולאחר מכן בימים האחרונים צטרוטייד. ביום 8.4 ביצעו שאיבה. ביום 11.4 ביצעו החזרה של 2 עוברים (לאחר 72 שעות מהשאיבה) והתחלתי עם הג'ל לתמיכה. ב-18.4, שבוע לאחר ההחזרה, התחיל לי דימום כאילו מחזור (ברמה של פד) שנמשך גם היום (19.4). גם בניגוב אני רואה דם. הרופא הנחה אותי לקחת עוד ג'ל בלילה לחיזוק נוסף ולהמתין ליום ה-14 ולעשות בדיקת דם.
האם ייתכן שלאור דחיית השאיבה הדימום הוא קבלת מחזור? מה ממליצים לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר20/04/2023אם הזרקת דקפפטיל לביוץ ולא אוביטרל זאת יכולה להיות הסיבה לדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
קרין20/04/2023תודה על המענה.
האם זה אומר שבעצם יש דחייה של ההשרשה או שעדיין יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לפני הזמן.בר19/04/2023
שלום רב,
מסתבר שעשיתי הזרעה לפני הזמן. כלומר,
ביום 17.4 ב11 בבוקר והביוץ היה אתמול (18.4) בשעות הצהריים
כאשר בדקתי במעקב זקיקים ובדיקות דם. זה התפספס מחוסר שימת לב וגם האוביטרל ניתן מאוחר מדי.
השאלה שלי אם עברו בין 24-28 שעות לפחות מאז ההזרעה
האם עדיין יש סיכוי להריון? האם הזרע באמת שורד בין יומיים לשלושה? או שהסיכוי קלוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר19/04/2023הזרע נמצא במערכת לפחות 50 שעות, ככה שיש סיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה נמוכה דלקת מפרקיםשני חיה19/04/2023
מה הסיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי גם בגיל האישה,בטיפול הנדרש,ובמצב הדלקת והבדיקות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לפני שאיבהקרן19/04/2023
שלום פרופ׳
בבוקר עשיתי בדיקות דם ויצא לי אסטרדיאול 5000. בערב קיבלתי הנחיות להזריק פרגובריס 225 וכמה שעות אחר כך אוביטרל. למה לא נתנו לי 2 דקפפטיל?? אני חוששת מגירוי יתר כי אני בחורה רזה. גם אם האסטרדיאול ימשיך לגדול, עד לאן זה יכול להגיע??
בשאיבה הראשונה הייתי אצל רופא אחר שנתן לי לפני שאיבה 2 מזרקי דקפפטיל (אסטרדיאול היה סביב 9000)
האם אוביטרל כרגע זה מה שנותנים לערכים כאלה?? עד איזה ערך של אסטרדיאול נהוג לתת אוביטרל לפני שאיבה??
שאלה נוספת היא למה ההעדפה היא לתת אוביטרל ולא דקפפטיל לפני שאיבות בדרך כלל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר יש חשש לגירוי יתר
פרופ` דוד בידר19/04/2023כאשר יש חשש לגירוי יתר נותנים דקפפטיל 0.1 אך גם כדאי מאוד לא להחזיר עוברים.
במצב שלך ערך האסטרוגן מאפשר מתן אוביטרל שהוא עדיף על דקפפטיל במידה ורוצים להחזיר עוברים.
האוביטרל גורם לזקיקים להפריש פרוגסטרון מה זקיקים בעוד שהדקפפטיל מדכא הפרשה זו ולכן יכולה להיות בעיה של קליטת עוברים אם לא נותנים כמויות תמיכה גדולות.
נותנים אוביטרל עד ערכים של 12000 אלף של האסטרוגן. האסטרוגן הקובע הוא זה ד״ש יום הזרקת האוביטרל.
רופאים מעדיפים לתת דקפפטיל גם ברמות מעל 9000, מחשש לגירוי גם ברמות איחו.
אני יושב שנכון לקחת אוביטרל לפי הנתונים שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק מוביל באותה שחלה של חודש שעברדנה18/04/2023
היי,
בת 36, מנסה להיכנס להריון מתרומות זרע ללא הורמונים רק אובטירל.
יש לי זקיק 18 בשחלה שמאל, ממנה בייצתי גם חודש קודם. זה הגיוני?
המדדים בבדיקות דם
אתמול
E2 - 297
prog - 3
LH - 6.4
רירית 5.5 (בדרך כלל מגיעה ל7.8 לפחות)
היום
E2 - 506
prog - 3.4
LH - 6.8
1. הפרוגרסטון מעיד על ביוץ או לעשות שוב מעקב מחר/ חמישי?
2. הגיוני שאני מביימת חודשיים רצוף מאותה שחלה? זה אומר משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין את לפני ביוץ המשיכי במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה ימינית מוגדלת אחרי טיפול ivfדנה18/04/2023
שלום רב אני בהריון שבוע 6+6 אחרי טיפול ivf.
שחלה ימינית בגודל 12סמ עם מעט נוזל.
איזה טיפול או משהו מסוים אני יכולה לקחת או לעשות.
כמה זמן אצטרך עד ההנפח יחזור רגיל.
והאם זה מסוכן להריון או לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה אינו מסכן את העובר יקח לא למעלה מחודש חהתאפס,לא לעשות כלום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קירנון שאולי לא נלקח כמו שצריךמיכל18/04/2023
אחרי החזרת עובר יום 2 על מחזור טבעי
לוקחת אוביטרל לתמיכה כל 3 ימים וקרינון 1 בבוקר
היום הקרינון היה באוטו החם ובזמן הנטילה היה נוזלי
אני חוששת שהוא לא הגיע כראוי ליעדו
האם יש מה לחשוש
האם עלי לקחת מנה נוספת?
האם לקיחת מנה נוספת דווקא יכולה לשבש עניינים מאחר ולא אמשיך איתה מחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כלום תמשיכי כרגיל
פרופ` דוד בידר18/04/2023לא קרה כלום. תמשיכי רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדה רבה!!
מיכל18/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת מה חושב דוקטורשרית18/04/2023
8 ימים אחרי החזרת עובר מוקפא בן 3 ימים
מטופלת בזריקת Prontogest
עשיתי בדיקה ביתית יצאה חיובי
האם אפשר להסתמך על הבדיקה
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח
פרופ` דוד בידר18/04/2023אפשר להסתמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה הריון ?
שרית18/04/2023למה שכתבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בדיקת היריון היא חיובית אז זה היריון
פרופ` דוד בידר18/04/2023אם בדיקת הריון היא חיובית אז זה הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפייה בתהליך החזרת מוקפאיםדורית17/04/2023
שלום פרופסור
עברתי היום החזרת מוקפאים..צפיתי בתהליך דרך המסך של האולטרא סאונד,אולם לא ראיתי את הצנטר ולא את העוברים משתחררים לחלל הרחם...לפי מה שהבנתי ולפי מה שראיתי בתוכנית האחרונה ששודרה על טיפולי פוריות אמורים לראות את זה על המסך.
זה נראה כמו נקודת אור .
כמובן שלפי האמברילוגית לא נותרו עוברים במזרק חלילה.
אשמח לשמוע מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד קל למטופלת לזהות את תהליך ההחזרה
פרופ` דוד בידר18/04/2023לא תמיד קל למטופלת לזהות את תהליך ההחזרה על ידי הרופא המטפל.
על מנת לראות את מהלך הקטטר ואת הנקודה הלבנה שיוצאת מהקטטר, שזה למעשהשש הנוזל שבו נמצא העובר, היית צריכה לבקש מהרופא/ה המטפל/ת להראות לך בבירור.
אבל אם תהיה בהריון סימן שהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים לאחר בלבול רב עם הבדיקת ביוץרחלי17/04/2023
שלום,
בת 31 אחרי 2 לידות מנסה להיכנס שוב להריון
(טבעי)
לאחר תשעה ימים של בדיקות ביוץ חיוביות ובילבול רב ניגשתי לבדיקת הורמונים.
תוצאות:
TSH - 1.88
E2 - 329
פרוגסטרון - 40
1. האם היה ביוץ?
2. האם לפי התוצאות ניתן לדעת מתי היה הביוץ?
3. האם לאור התוצאות יש סיכוי להריון?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להיריון תמיד יש אם היה זרע בזמן ביוץ
פרופ` דוד בידר18/04/20231.היה ביוץ.
2. ביוץ היה לפני כ 7-10 ימים.
3. סיכויי להריון תמיד יש אם היה זרע בזמן ביוץ אך לפי התוצאות אין לדעת בודאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך שאלה נוספת
רחלי18/04/2023הבנתי שלאחר הביוץ הפרוגסטרון עולה ואז יורד.
1. כיצד חישבת 7-10 ימים? יכול להיות שהוא לפני השיא? או שזה על בסיס הורמונים אחרים?
2. האם מוקדם לבדוק הריון בבדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה תודה רבה 🙏🙏🙏
רחלי18/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקלת להתחיל הזרעה עם הורמונים לאחר 4 חודשי ניסיוןשיר17/04/2023
שלום.
בת 33, ברקע 2 הריונות ספונטניים ומהירים מאוד.
כרגע מנסה להיכנס להריון כ-4 חודשים ללא הצלחה, כל הניסיונות היו עם בדיקות ביוץ ביתיות, בניסיון האחרון גם היה מעקב זקיקים ובדיקת דם כך שלא פיספסנו בוודאות את הביוץ.
פרופיל הורמונלי תקין (חוץ מfsh) בדיקת זרע תקינה, צילום רחם תקין.
הגעתי לרופא פוריות בשל ממצא של fsh-13. הופנתי לבדיקת amh,הערך יצא 2.77 והבנתי שזה תקין.
כעת מבחינת הרופא ניתן להתקדם להזרעות/הזרעוץ עם הורמונים, אני לא יודעת איך להמשיך- מצד אחד- לכאורה הכל תקין אך אני לא נקלטת, כל חודש זה מפח נפש שמשבש לי את השגרה ובנוסף אני רותה ילד רביעי ככה שמבחינת הגיל אין לי את כל הזמן שבעולם כרגע.
מצד שני- אני לא יודעת אלו השפעות יהיו להורמונים על הגוף שלי (אני עם גושים שפיריים בחזה במעקב), אם אתחיל הזרעה ולא אצליח אני אכנס ללחץ גדול יותר אז אולי כדאי לנסות טבעי עוד חודש/חודשיים.
אשמח לעצה והאם כדאי לנסות הזרעה ללא הורומנים- האם זה משנה את הסיכוי מאשר קיום יחסים מתוזמן?
מצד שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לעשות צילום רחם
פרופ` דוד בידר18/04/2023כדאי לעשות צילום אחם וכמו כן לבדוק מה קורה עם הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע אשמח לעזרתכםחן17/04/2023
שלום אשמח מאוד לעזרתכם בפענוח בדירת זרע
תקין LIQUEFACTION
7.2=> 8.1 SEMEN PH
צמיגות תקינה SEMEN VISCOSITY
תקין SEMEN COLOR
6.5 ml >=1.5 SEMEN VOLUME
אין SPERM AGGLUTINATION
58.0 million/ml 15=>SPERM CONCENTRATION
377.0 million TOTAL SPERM NUMBER
40=> % 60.0 SPERM MOTILITY 1 HR
32=> % 48.0 TOTAL PROGRESSIVE
% 12.0 NONPROGRES MOTILITY
4=> 7.0 MORPHO NORMAL
אין CYTOPLASMIC DROPLETS
יש
MORPHO DEFECTS TAIL
יש
NECK-MIDPIECE DEFECT
יש
HEAD ABNORMALITIES
3.0 million/ml 1< ROUND CELLS
תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
חן19/04/2023תודה רבה פרופ׳
שאלה נוספת ברשותך, ה round cell שיצאו 3 million/ml האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לבצע בדיקת תרבית זרע כדי לשחול נוכחות כדוריות דם לבנות על רקע דחקת בא פ אי הרביה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לקנדידה בזמן טיפולי פוריות וצילום רחםשיר17/04/2023
שלום,
אובחנתי עם פטרת בנרתיק ועליי להתחיל טיפול, גם מקומי וגם בכדורים. אני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים אז הרופאה הציעה שאתחיל אחרי, העניין הוא שאני צריכה לעשות בשבוע הבא צילום רחם. האם אפשר לעשות את הצילום בזמן הטיפול לפטרת? האם אפשר לעשות הזרעה בזמן הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה,נרות אגיסטן עשויים לסייע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)