מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון תאריך אפשרינעמה14/04/2023
שלום רב
האם הגיוני לגלות הריון 6 ימים לאחר קיום היחסים?
אם קימתי יחסים ב17 לחודש וגיליתי על ההריון בסטיק ביתי ב23 לחודש? זה נחשב 6 ימים? או שההריון ממגע מיני קודם?
מציינת שביום ה7 עשיתי Us שהראה רירית מעובה של 22 ממ ובטא 390 בדם.
זה יכול להיות 6-7 ימים אחרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר15/04/2023הערך ביום השביע מתאים להריון שנוצר כ 12 יום קודם.
אם קיימת יחסים כמה ימים לפני ה 17 לחודש אז ההריון הוא מיחסים אילו, ואם לא אז ייתכן גם שזה מקיום יחסים מה 17 כי אין אפשרות אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת המשך לשאלת בדיקה
נעמה15/04/2023קימתי גם בסביבות 8,9 לחודש
ואז גיליתי על ההריון ב23.
אז ההריון מהיחסים האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר15/04/2023כך אני חושב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני מבחינה פיזיולוגית לגלות היריון אחרי 6 ימים
נעמה17/04/2023הגיוני מבחינה פיזיולוגית לגלות הריון אחרי 6 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאת מינון פרוגרסטרוןמיטב14/04/2023
שלום. החזרתי עובר קפוא בן 5.
ביצעתי בדיקת בטא ראשונה -30
בטא שניה - 200
וממתינה לעשות בטא שלישית השבוע. בכל אחת מהבדיקות הפרוגרסטרון יצא נמוך פחות מ 9.
ולכן העלתי את המינון תמיכה נרות פומי (על דעת עצמי) ל 1200 מג במקום 800 ליום.
עד כמה זה נורא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר15/04/2023לקיחת יצר של תמיכה לא גורמת לשום דבר.
אבל הפרוגסטרון נמוך כי ההריון , כנראה, לא מתפתח טוב ולא תעזור שום תמיכה של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ופרופיל הורמונליטל14/04/2023
בת 34 ברקע שני ילדים שהושגו טבעי וספונטני (בניסיון ראשון) שחלות פוליציסטיות
אחרי דופמין ולטרוזול (כדור אחד ביום) ביום החמישי למחזור
מעקב זקיקים ביום ה 13 למחזור זקיק 22 מ״מ רירית 7 מ״מ
יום 15 למחזור זקיק 26 מ״מ רירית 7.7 מ״מ נוזל דוגלס: מעט
יום 18 למחזור זקיק 34 מ״מ רירית 11.8 מ״מ נוזל דוגלס : ללא
קיימתי יחסים בכל הימים האלה
הטכנאית ציינה שלדעתה צ׳יסטה ולא זקיק מבייץ
עשיתי בדיקות דם להלן התוצאות:
Fsh 4.6
פרוגסטרון 6.7
אסטרדיול 828
Lh 5.6
1- האם היה ביוץ ? האם אכן צ׳יסטה?
2. האם הסבב אבוד?
3. האם צריך לשקול טיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היה ביוץ,לא אבוד,תמיד יש מקום לשיפורים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים חריגמיכל14/04/2023
שלום,
בצעתי היום מעקב זקיקים ביום ה12 למחזור לאחר שבחודש הקודם בצעתי שאיבה ivf בפעם הראשונה בה נשאבו 26 ביציות והיתה תגובת יתר קלה (לאחר השאיבה ניתנה תמיכה במשך 12 ימים).
במעקב זקיקים היום נראו מספר זקיקים בשתי השחלות שהמקסימלי באורך 8 ועובי הרירית הוא 2 ממ.
אני לא מבינה איך זה קורה.
המחזור שלי הוא בין 29 ל31 ימים ועד עכשיו בחודשים שקדמו גם ללא הורמונים ביום ה12 הרירית הייתה מעל 5 ממ ונראו זקיקים גדולים יותר.
יכול להיות שהסבב של השאיבה והתגובת יתר משפיע ככה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
מיכל14/04/2023תיקון- עברתי ולא בצעתי.
בת 31* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
פרופ` דוד בידר14/04/2023לא ברור מה הכוונה מעקב היום. למה את עושה מעקב? האם עשית במקביל בדיקת דם.?
מחזור אחד לא דומה לשני במיוחד שקודם היה גירוי שחלתי שהניב תוצאה טובה.
ככה שמעקב סתמי אין לו משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים חריג
מיכל14/04/2023מה שהטריד אותי היה בעיקר עובי הרירית שהייתה דקה במיוחד.
המעקב היה כחלק מסבב של החזרה על בסיס ביוץ טבעי. לא עשיתי בדיקת דם היום.
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פרוגסטרון בבדיקת הריוןשיר13/04/2023
שלום,
בתאריך 29.3 הזרקתי אוביטרל לאחר שלקחתי לטרוזול ונצפה זקיק גדול. אני חושבת שבייצתי ב31.3. ביצעתי היום בדיקת הריון והבטא נמוך (2.3>) אך הפרוגסטרון 11. הגיוני שזה ערך הפרוגסטרון אם אני אמורה לקבל וסת מחר? פעם שעברה הוא היה 0.99 יום לפני שהייתי אמורה לקבל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך
פרופ` דוד בידר14/04/2023כן, הגיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרל מאוחר מידי?מומי13/04/2023
שלום,
אני ביום ה12 למחזור ויצא בבדיקות זקיק 17.5 ועובי רירית 8.8.
פרוגסטרון 0.36 וLH 369
אם אני מתכננת לעשות הזרעה מחר בבוקר, האם זה מאוחר מידי לקחת אוביטרל?
אם אלך לעשות הזרעה בראשון בבוקר (כי מחר שישי ושבת) האם זה סביר שיהיה מאוחר מידי והביוץ כבר יתרחש?
אם אקח אוביטרל בשישי בלילה, האם זה דוחה את הביוץ ואוכל ללכת בראשון בבוקר.?
מציינת שנמצאת בתהליך של הזרעות טבעי, ללא הורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` דוד בידר14/04/2023הזריק לא מבייץ ולכן כדאי לקחת אוביטרל היום, יום שישי להזרעה יום א.
האוביטרל גורם לביוץ ולא דחית ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ חיובית 5 ימיםרחלי13/04/2023
שלום,
אני אחרי 2 לידות ובנסיונות להריון נוסף
שלושה חודשים אני מבצעת בדיקות ביוץ שעובדות באופן תקין,
החודש זה כבר היום החמישי שבדיקת הביוץ יוצאת חיובית חזקה
(בדיקת הריון שלילית)
האם זה בסדר שאין ירידה בהורמון הביוץ? ובכלל איך רפשר לדעת מתי הביוץ עם כל כך הרבה בדיקות חיוביות? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח בבקשה למענה 🙏
רחלי15/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר15/04/2023כדי לדעת מה קורה יש לבצע בדקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר לקבל זריקת פרונטוגסט יום לפני החזרת עוברים?אני13/04/2023
יום לפני החזרת עוברים- פרוגסטרון נמוך -14.
האם זה בסדר לקבל זריקת פרונטוגסט יום לפני החזרת עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר13/04/2023אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והזרעה מס שאלותשואלת13/04/2023
בת34 עם 2 הריונות ספונטניים בעבר
קושי להיכנס להריון שלישי מעל שנה
וסת אחרונה 20.3 (יש לי מחזור סדיר פלוס מינוס 26-28)
עשיתי הזרעה ב7.4 בבוקר (אוביטרל היה ב5.4 בערב עם בדיקת זקיק 23 וLH שטרם עלה)
טופלתי בגונל 75-עד100
מאז ההזרעה על דופסטון 2 ביום.
המחזור לפי לוח הזמנים ללא קשר להורמונים אמור להגיע ב17.3
אך הביוץ שזוהה היה מאד מאוחר. ד"א עם שני הילדים היה לי ביוץ מאוחר מאד. בדיעבד גיליתי שאני בהריון כשכל הבדיקות היו שליליות עד שלב מאוחר.
1. השאלה, האם הפעם בגלל האוביטרל וביוץ שבטוח התרחש ב7.4 התוצאה לאחר שבועיים תהיה מדויקת למרות העבר שתיארתי?
2.השאלה אם לצפות למחזור במידה ואני לא בהריון לפי ה 17.3 או שמכיוון שאני נוטלת דופסטון לא יהיה דימום עד בדיקת הבטא?
3. למה עם זקיק 23 עדיין היה LH ממש נמוך? זה הגיוני? גדל לי זקיק אחד 23 והשאר מרובים אך קטנים יותר 12-13
תודה רבה🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה מענה
מקפיצה14/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר14/04/20231.בגלל האוביטרל הוסת צריך ל להגיע בין 11-15 יום אחרי הזריקה.
2. דופסטון לא מונע ביוץ, הוסת לפי האוביטרל.
3.ב 80% הגונל פ מונע ביוץ לכן ה LH לא עלה.
לגבי זקיק אחד אזי זוהי התגובה שלך ל 75 גונל. אם רוצים עוד זקיקים יש להעלות מינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא עולה אבל לאטדינה13/04/2023
החזרה 2 עוברים מוקפאים , הריון ראשון
לאחר 12 יום בטא 42
לאחר 5 ימים בטא 81
עם תמיכה וחודש לאחר ניתוח להסרת אנדומטריוזיס ונגעים שעבר בהצלחה .
יש עוד סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר13/04/2023אם את מתכוונת שאחרי 5 ימים מה בטא הראשונה אילו התוצאות הרי שההריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר 16 היום הבטא השנייה(4 ימים)
דינה13/04/2023הרופא ביקש שוב בטא ביום ראשון , למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה לפני ביוץשירה13/04/2023
שלום,
אני ביום ה-9 למחזור, מהיום השלישי מזריקה גונאל 75 ודקפפטיל בערב. כלומר, 6 ימים שאני מזריקה את השניים.
היום בבדיקת דם פרוגסטרון 6.5, אסטרודיל 2268 ו-lh של 10.7.
אני יודעת שדקפפטיל אמור למנוע ביוץ ובנוסף אני מכירה את הגוף שלי ויודעת שלא בייצתי עדיין. איך יכול להיות שהפרוגסטרון כ"כ גבוה? האם זה מעיד על בעיה כלשהי?
תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד מידע
שירה13/04/2023יש גם ציסטה שביום 3 למחזור הייתה 18 מ"מ.
זקיקים בשתי השחלות:
ימין: 10, 13.5, 14
שמאל: 10, 10, 13, 15
רירית 6.3 תלת פיזית
לציין שמאז תחילת הטיפול (יום שלישי למחזור) לא עשיתי בדיקת דם עד היום (היום ה-6 לטיפול והיום ה-9 למחזור).
בבדיקות הדם ביום השלישי אסטרודיל 233, פרוגסטרון 1.3, ו-lh היה 7.5. רירית 2.9.
מדובר בהכנה לקראת החזרת עוברים קפואים יום 5 (הרירית שלי לא מתעבה אלא אם אני מקבלת הורמונים לגירוי שחלות, הדקפפטיל בשביל שלא אבייץ כפי שקרה במחזור טיפול הקודם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר14/04/2023כן יש בעיה. את לא התחלת להזריק בזמן שהרמות של אסטרוגן ופרוגסטרון היו נמוכות.
צריכה פרוטוקול אחר שיתחיל עם גלולות למניעת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
שירה14/04/2023תודה על התשובה. אבל לא ממש הבנתי. התחלתי להזריק ביום 3 למחזור. פרוגסטרון היה 1.3 ואסטרוגן 233..
מה אומר פרוטוקול שמתחיל עם גלולות? למה זה עוזר?
אגב, בבדיקות דם היום, הפרוגסטרון ירד ל-4 ו- lh ירד ל-7.5 כך נראה שלא היה ביוץ עדיין.
ועדיין לא מובן לי איך עם זריקות דקה הפרוגסטרון עולה ככה. ואיך זה יכול להשפיע על הצלחת ההחזרה של המוקפאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר15/04/2023התנודות האילו אינן טובות לבניית רירית להחזרת עובר.
לכן יש לתת תוכנית אחרת שתראה עליה מתמדת של אסטרוגן ורמות נמוכות של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא,האם תקיןאפרת13/04/2023
החזרה של עובר קפוא בן 3 ימים בתאריך 29/3.
היום 13/4 תוצאות בטא 129 . זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה שאלות בפורום לא נענות?
נתי13/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
פרופ` דוד בידר14/04/2023הבטא נמוך אך רק בדיקה חוזרת תגיד האם העליה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה אשמח מאוד לדעותיכם🙏🙏אני12/04/2023
אני אשמח לשאלה ברשותך אשמח לשמוע דעתך ומה או אם עליי לעשות משהו כי אני מודאגת...
אני בת 43, מחזור סדיר אצלי כמו שעון תמיד
ללא גלולות מעולם, רווקה ללא ילדים, בתולה , וגיניזמוס ברקע
כל פעם כל חודש בזמני ביוץ ובזמני מחזור קבוע מתחילים לי פעימות מוקדמות בלב
סוג של הפרעת קצב שכיחה
ביצעתי אינספור וכמה פעמים בדיקות קרדיולוגיות מאוד מקיפות וכמה פעמים עד שהרופאים אין תשובות...... טוענים חרדה אבל אינני בחרדה, זה קורה בזמנים רק בסביב לביוץ וסביב למחזור החודשי
פרופיל הורמונלי אני עושה כל 3 חודשים סך הכל תקין פעם אחת יצא לי FSH 11 ואסטרדיול 156
מחזור כל 26-30 ימים קבוע חודש בחודשו, נמשך בין יומיים לשלושה , המחזור עצמו מועט דליל קבוע כבר זמן רב.
לדעתך יש סיבה להפרעות קצב בזמנים שציינתי ? כי זה קורה לפני ובזמן מחזור וכן לפני ובזמן ביוץ
בדיקות לב תקינות לדעת 4 רופאים קרדיולוגים לכן אני מתחילה לקשר לפוריות.
אציין שלפני שנה וחצי לקחתי על דעת עצמי כדורי שיח אברהם במשך 4 חודשים גם בתמצית וגם בכדורים ולא עשה כלום. רציתי שהמחזור יהיה חזק ויותר ימים לכן לקחתי.. ולא שינה כלום.
עכשיו אני לוקחת אבקת מורינגה כפית ביום. מורינגה קשורה אגב להורמוני הפוריות?
מה לדעתך נשמע שהדפיקות לב מגיעות בזמנים האלה והאם יש לזה פתרון ? דיקור סיני ניסיתי בעבר ולא עזר הפעימות לב המשיכו לצערי. חשבתי לנסות או אשוואגנדה או קוהוש שחור על מנת לבדוק האם ההפרעות קצב לב במחזור ובביוץ יעלמו.. אציין שלא נלווה לפעימות הלב שום תסמין נוסף מלבד ההפרעת הקצב הזאת בזמנים שציינתי, אני מתוסכלת ואובדת עצות.. אשמח לדעתך 🙏😞🙏😞* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
פרופ` דוד בידר13/04/2023אפשר לנסות לקחת תרופות למניעת ביוץ ואז לראות אם זה קשור והאם זה עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 45 ביציות בשאיבה אחת של תורמתטל12/04/2023
בתהליך של תרומת ביציות נשאבו 45 ביציות - מתוכן 35 ביציות בשלות..30 עוברים שרדו עד יום 3. בסופו נוצרו בלסטוציסטים באיכות טובה (אם כי רק 4)...
האם כמות הביציות שנשאבו נחשבת גבוהה מאוד?
האם זה יכול להעיד על איכות לא טובה של הביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי כזה לא רצוי היות ורוב הביציות
פרופ` דוד בידר13/04/2023גירוי כזה לא רצוי היות ורוב הביציות , לאור התוצאה היו לא טובות.
זה ששרדו רק 4 ביום 5 מסביר זאת.
בכל אופן 4 עוברים יום 5 זה בסדר ואם לא יהיה הריון אז כנראה שהתורמת הזו היא פחות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי רירית בכשל שחלתינעמה11/04/2023
שלום רב אני אובחנתי עם כשל שחלתי בגיל 35 ( ווסת נעלמה ביום אחד ומאז לא חזרה) הצלחתי לעשות 4 סבבים של שימור פוריות ולהקפיא עוברים אך מעולם לא עברתי החזרה מכיון שהרירית דקה( לא עוברת את 4.5 מ״מ) נשלחתי כעת להיסטרוסקופיה ( יש לציין שמעולם לא הייתי בהיריון ולא עברתי פעולה כלשהי ברחם) מה ניתן לעשות בכדי לעבות אותה והאם הדבר אומר שאני לא אוכל לשאת את ההיריון ונאלץ לפנות לפונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא עברת פעולות ברחם כפי שציינת
פרופ` דוד בידר12/04/2023אם לא עברת פעולות ברחם, כפי שציינת, עש אפשרות להחזיר עוברים לאחר מיצוי מתן אסטרוגן בדרכים שונות.
כאשר הרירית דקה, ולא בגלל פגיעה ברחם על עדי גרידה או פעולה אחרת, יש הריונות גם בריריות דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)