מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה קטנהקרן05/12/2013
שלום רב,
ייתכן שזה לא הפורום הנכון, אבל זהו הפורום הפעיל היעיל היחיד שאני מכירה.
בת 45 + 2 (11,14).
עד לפני שנה טיפולי פוריות חוזרים, ללא הצלחה.
לאור גילי המתקדם - החלטתי לחדול מהנסיונות ולהנות מהילדים שיש.
מחזור סדיר, כל 28 יום.
בשל עיכוב של 10 ימים, ביצעתי מתוך סקרנות בלבד, בדיקת הריון שיצאה חיובית.
האם יתכן שמדובר בהריון או שאולי תופעה שנובעת מהגיל המבוגר (תחילת גיל מעבר? סיבוך כלשהו?).
מה עלי לעשות?
תודה על העזרה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגש מה שכתבת. מקווה שזה באמת
חגית05/12/2013למען הרגעת הסקרנות- בצעי בדיקת דם.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים וקרישיות שם-הטרוזיגוטחנה05/12/2013
שלום,
לאחר כל הבדיקות הוחלט על השבחה והזרעה וייתכן גם עם הורמונים למרות שיש ביוץ תקין וסדיר (המטרה- הגברת הסיכויים). הבעיה היא שיש לי טרומבופיליה.
האם מומלץ לשלב הורמונים עם קלקסן או שתחילה עדיף לנסות רק השבחה והזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים וקרישיות שם-הטרוזיגוט - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2013בדרך כלל נהוג לתת קלקסן לנשים עם קרישיות יתר רק כאשר בדיקת הריון חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני בהריון עדיין- הכוונה היא
חנה06/12/2013שכאשר נעשה השריית ביוץ ע"י הורמונים יהיה צורך להזריק במקביל קלקסן בגלל הקרישיות. מה דעתך?
האם בגלל הקרישיות עדיף לוותר תחילה על ההשריית ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני בהריון עדיין- הכוונה היא - תגובה
פרופ` דוד בידר07/12/2013אין צורך במהלך הגירוי ההורמונלי לתת קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות יקרותסוניה05/12/2013
האם מישהי יודעת היכן ניתן לבצע הזרעה בשבת??
האם זה פרטי?
תודה מראש על האיכפתיות והתשובות...
:-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוניה יקירתי נראה לי רק
נ05/12/2013במרפאה פרטית בהצלחה רבה, זה קרה לי ועשו לי ביום ראשון כי אני שומרת שבת, וזה לא כזה נורא להמתין ליום ראשון לפי מה שהרופא אמר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אשה יקרה! בהצלחה גם לך ולכולן
סוניה05/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה יעוץ דחוף!!סוניה05/12/2013
שלום רב
וסת אחרון- 26.11.
הזרקת מנופיור מולטי דוז 300 יחידות ליום, משישי 29.11 במשך 6 ימים, כולל אתמול, רביעי 4.12. ההזרקה ב 19:30 בערב.
בבדיקות דם מהיום, חמישי 5.12 התוצאות:
אסטרדיול 1688 פימול לליטר.
פרוגסטרון קטן מ-2.
מעקב זקיקים מהיום 5.12 כדלהלן:
עובי רירית 8 מ"מ.
שחלה ימין ללא.
שחלה שמאל זקיקים: 18, 13, 18.
מתי להזריק אוביטרל ובאיזו שעה??
מתי הזרעה ובאיזו שעה?? אם מחר אז לא ניתן בשבת!!
האם הזרעה יחידה תהווה בעיה??
בבקשה ענו בהקדם כי אולי עליי להזריק אוביטרל היום???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה יעוץ דחוף!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013מחר הזרקת האוביטרל והזרעות בשבת וראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אבל...חשוב מאוד
סוניה05/12/2013הרופא המטפל אמר להזריק אוביטרל היום בסביבות 16 (הזרקתי ב16:20)ומחר בבוקר הזרעה בודדת כי בשבת אין הזרעות בקופה!!!
פרופסור נכבד, 2 שאלות חשובות:
האם זה לא מוקדם מידי והאם הזרעה אחת מספיקה??
היכן ניתן לעשות הזרעה בשבת??
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בייצתי ? ...מיכל05/12/2013
שלום ,
בדיקות מהיום -
פרוגסטרון - 5.2
LH- 10.8
E2- 388
האם בייצתי כבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם בייצתי ? ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013סביר להניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם בייצתי
מיכל05/12/2013מה זה אומר סביר להניח ?....האסטרדיול לא נמוך? אין סיכוי שאני טרם בייצתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טרם בייצתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2013הכוונה שכל הסיכוי שהתרחש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא ותקינות היריוןliz05/12/2013
שלום רב,
מחזור אחרון: 23/10
קצב עליית בטא כל 48 שעות שלא מכפיל את עצמו אבל מצד שני גם לא מפסיק לעלות.
שישי - 256
ראשון- 431
שלישי- 538
היום חמישי: 630
אתמול באולטרסאונד עדיין לא רואים שק כך שלא ידוע עדיין אם ההיריון נמצא ברחם או מחוצה לו.
אם ההיריון בכל זאת ברחם אין מצב שהוא תקין עם עליית בטא כזאת? ואם המצב לא תקין אז למה הבטא ממשיכה לעלות בכל זאת?
רירית רחם 16.5
אני כבר מבולבלת מכל המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליית בטא ותקינות היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013בנסיבות העניין קיים חשש להתפתחות לא תקינה של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםחסוי05/12/2013
האם בטא ראשונה 126 טובה ?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013מצויינת אם נעשתה בטווח של 12-14 יום מהביוץ,אולם מה שיותר חשוב הביטה כעבור יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהטאטי05/12/2013
שלום רב, בוצעה לי החזרה ב 25.11 מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013בתאריך 7/12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם להחזרת עובריםרוית05/12/2013
שלום רב,
האם רירית עובי 10 מ"מ שאינה תלת פאזית נחשבת תקינה עדיין להחזרת עוברים?
במידה ורירית אינה סדירה האם דבר זה פוגע בסיכויי ההשתרשות? והאם נדרשת רק רירית תלת פאזית לשם השרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם להחזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013רירית תלת פרסית אמורה להיות לפני התחלת הטיפול בפרוגסטרון(לפני הביוץ),הרירית אמורה להיות סדירה,תנאים אחרים עלולים להפחית את סיכויי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית רחם להחזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013רירית תלת פרסית אמורה להיות לפני התחלת הטיפול בפרוגסטרון(לפני הביוץ),הרירית אמורה להיות סדירה,תנאים אחרים עלולים להפחית את סיכויי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד בטןקרן05/12/2013
האם אולטרסאונד בטן זה משהו שעדיף לעשות במועד סויים במחזור? אולי עדיף שלא יהיה לפני ווסת או לפני ביוץ?.. יש לכם מושג אולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונד בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013אין בעיה לבצעו בכל מועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעקרן05/12/2013
שלום,
האם ניתן לבצע בדיקת הלוספרם למנת זרע שבן זוגי הקפיא (הוא בחו"ל) ויש לו וריקוצלה. האם יש דבר כזה לבצע את הבדיקה על מנה שהופשרה? אם כן, האם זה נותן אינדיקציה לרמת אחוזים של שברים ב DNA?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013ניתן לבצע כל דבר ,השאלה אם בנסיבות הספיציפיות יש לכך טעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון???שושי05/12/2013
שלום..עברתי החזרת מוקפאים יש לי בדיקת בטא ביום ראשון..אני לוקחת כדורי תמיכה אוטרוגסטן ואסטרופם..את האסטרופם אני לוקחת מתחילת המחזור 5/11 כ3 פעמיים ביום..השאלות שלי.1 אני כבר חודש אחרי מחזור ויש לי מחזורים סדריים כל 28 יום בול אני מקבלת..העם הכדורים מעקבים את המחזור? 2. יש לי כאבים נורא חזקים והתכווציות ברחם ואי אפשר לניגוע בשדיים שלי מרוב שהן כואבות אולי זה הריון? למרות שעשיתי כמה פעמים בדיקות בתיתיות שיצאו שלילי??? בבקשהה תשובה אני בלחץץץ תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013הטיפול ההורמונלי עשוי לעכב את המחזור,התסמינים שאת מתארת הינם בעקבות הטיפול ההורמונלי,ואינם מצביעים אם את בהריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
שושי05/12/2013אז להמתין בסבלנות??.. ועם זה שלילי מתי יגיע המחזור?
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013אכן,בנוכחות תשובה שלילית הפסקת התרופות תגרום לוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה שגדלה בזמן טיפולעומר05/12/2013
אני ממש יומיים שלושה לפני שאיבה ומהבדיקות US מתברר שיש לי ציסטה שגם גדלה יחד עם הזקיקים האם יכול להוות בעיה בשאיבה??? האם אפשר להמשיך שאיבה+החזרה ובע"ה הריון תקין עם ציסטה שגדלה??
ציסטה שגדלה בזמן טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013הציסטה אינה אמורה להפריע ,ניתן גם לשאוב אותה במועד שאיבת הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הריון כימיאני05/12/2013
האם זה נכון שניתן להיכנס להריון מהר יותר ושהאישה יותר פוריה לאחר הריון כימי?
האם זה נכון? כיצד זה מתקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013יש בזה מידה מסוימת של אמת -מצב זה מבטא במידה לא מועטה את יכולת הזוג להתעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF + PGDסיוון05/12/2013
לפרופסור בידר..מעוניינת להעביר עוברים טריים שלי ושל בעלי לקייב.הבנתי שיש לך מרפאה בקייב ויכולת לנייד עוברים טריים לחול.
האם אפשרי לביצוע ?
במידה והתהליך אפשרי , עם מי ניתן ליצור קשר בנושא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)