מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי E2שרה03/12/2013
שלום רב.
קיבלתי 2 מנופור כל יום למשך 9 ימים. אמורה לעבור שאיבה בעוד יומיים. עם עבר עשיר של OHSS ולכן מתן דקהפפטיל (2) להשראת ביוץ.
יש לי בערך 18 זקיקים.
אסטרדיול 10,500 (PMOLׂ)
1. האם סביר לאור כמות הזקיקים?
2. האם דקהפפטיל מונע OHSS לגמרי?
3. אם ההחזרה ביום שלישי לשאיבה זה עוזר לכך שבינתיים ההורמונים בירידה?
תודה מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/20131. סביר
2. הדקהפפטיל מונע לרוב גירוי יתר רק שצריך תמיכה יותר גדולה.
3. אין קשר לירידת הורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטרון והחזרת מוקפאיםסיון03/12/2013
שלום רב..
אני ביום השני למחזור ואני חוששת שהפרוגסטרון שלי ממש גבוה לקראת החזרת מוקפאים.
אסטרדיול 189.3
פרוגסטרון 2.47
Lh 4.45
האם זה בסדר? הפרוג' לא גבוה? זה יכול לפגוע בסבב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסטרון והחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2013לא גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה הכפלה היתה?באר שבעית03/12/2013
יום 11 להחזרה בטא 95.5
יום 15 להחזרה בטא 629
יום 17 להחזרה בטא 1385
האם ההכפלה תקינה??
מרמזת על עובר אחד נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
באר שבעית03/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה למענה
באר שבעית03/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה הכפלה היתה? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2013עליה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
באר שבעית03/12/2013האם מרמזת על הריון תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ חיובית-חייבת תשובה דחוףreiana03/12/2013
שלום, אנו זוג צעיר, יש לי כבר ילדה בת 4.5 ובהיריון הראשון ישר נקלטתי, כיום לאחר חצי שנה שאני לא נקלטת, ערכתי בדיקת ביוץ ביום ה 16 של המחזור והתשובה היתה חיובית- במהלך יום זה ויום אחריו קיימנו יחסי מין. שאלתי היא האם להמשיך לקיים יחסי מין כל יום במשך עוד כמה ימים או שזה כבר לא משנה, האם להמשיך לקיים יחסים יום כן יום לא..?? בנוסף יום אחרי בדיקת הביוץ החיובית עשיתי שוב בדיקת ביוץ שהראתה שאין ביוץ האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת ביוץ חיובית-חייבת תשובה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013אין צורך לקיים יותר יחסים בהקשר לכניסה להריון ,השענויים בבדיקת הביוץ צפוים ונורמלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב עליית בטאliz03/12/2013
שלום,
בדיקות בטא כל 48 הראו את התוצאות:
256
431
538
למיטב ידיעתי הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים וזה לא קרה.
האם זה אומר בוודאות שההיריון אינו תקין ואין מצב שמתצאות אילו יתפתח היריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצב עליית בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013הייתי מציע לך לבצע בדיקת אולטרסאונד ובדיקת דם לביטה חוזרת ביום ה הקרוב כדי לבצע הערכה יותר מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מחזירים עוברים?שרה03/12/2013
עד היום החזירו לי שלושה ימים מהשאיבה, ועכשיו הבנתי ששני ימים.
מה ההבדל בשיטות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי מחזירים עוברים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013הבחירה בין החזרת עוברים ביום 2 או 3 ,מתנית במספר העוברים ,איכותם ,האפשרות לבצע מניפולציות כמו הנצה וכו,עלייך להפנות את השאלה לרופא המטפל מדוע בחר עד עתה בהחזרה ביום 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון עד איזה שבוע?אלה03/12/2013
שלום פרופסור, אני בהריון כחמישה שבועות לאחר ההפרייה (שבוע 7 להריון..), לוקחת קרינון בוקר וערב. עד איזה שבוע בדכ משתמשים בקרינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון עד איזה שבוע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013אם הרית במחזור טרי הרי שבשלב זה יש מקום לשקול על הפסקת נטילת הקרינון,אם הרית ממחזור מוקפאים יש לתת את הטיפול עד לשבוע 12-13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאני03/12/2013
אני ממש בלחץ וצריכה עזרה
הריון לאחר הזרעה אוטוטו שבוע 6 לא נבדקתי בכלל אצל הרופא הכול מתנהל טלפונית
הייתי אמור להגיע לשבוע 7 כדי לראות דופק שק עובר לא הגעתי לזה כי עשיתי בטא לפני שבוע 26.11-והתוצאה 66.20 עשיתי לאחר 5 ימים ז"א יום ראשון 1.12-והתוצאה 59
ההריון לא תקין עפ"י מדדי הבטא .
הרופא אוצר לעקוב עד שתתאפס , מה זה לא מסוכן למה לחכות להפלה טיבעית ?יש דבר כזה??האם זה קורה?מתי ?
בהתייעצות שלי עם כמה בנות שעברו הריונות כימים הבנתי ששמו להם כדור שגרם להפלה
או שביצעו להם גרדה , אולי זה גם הריון מחוץ לרחם??למה אני ימתין מה דעתכם
לקחתי הפניה למיון נשים בגלל החששות שלי מה לעשות
איך אתם הפרופסורים הייתם מטפלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013בשלב זה גישתו של הרופא שלך נכונה ,היות וכל הסיכויים שהפעילות ההריונית תיספג ולא תותיר שום זכר ,לכן מספיק בשלב זה לעקוב אחרי ערכי הביטה עד להתאפסות הטבעית ולהימנע מהתערבות מיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות בהמשך לשאלה
אני03/12/2013היום עשיתי שוב בדיקת דם E2-206
פרו' 4.63
בטא-35
ביום ראשון היתה בטא 60 , עכשיו אני רואה שיש לי דימומים כמו של מחזור
מה לעשות האם תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התפתחות בהמשך לשאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013על פניו נראה שאת לקראת סיומו של התהליך ,בצעי עוד בדיקת ביטה ביום א כדי לראות שהכול התאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך המהירה יישר כוח
אני03/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם עבה מדי מונעת הריון?אני03/12/2013
שלום רב,
אני בת 29, בריאה, עושה כושר, לא מעשנת ולא שותה.
אני מנסה להיכנס להריון באמצעות הזרעות ומעקב זקיקים יומיומי כמעט בשבוע של הביוץ.
מתברר שרירית הרחם שלי ממש עבה, שאלתי את הרופא והוא אמר שזה ממש לא מונע ממני להכנס להיריון
בפעם האחרונה, הייתי ביום ה-16 למחזור (מחזור נמשל 28 יום), הייתה עליה ב- LH וזה היה נראה שהביוץ יהיה בלילה/יום למחרת והרירית הייתה 18מ"מ וזקיק 23ממ ו17 ממ מצד שני.
האם עובי כזה הוא תקין?
יש לציין שאין לי שום דבר שלא כשורה מבחינה הורמונלית, הכל בטווח הנורמה, רק שכל מחזור אני שמה לב שיש לי 2 זקיקים בשתי השחלות שגדלים לממדים של 17-23 מ"מ כאשר אחד יותר קטן אך עדין בגודל שיכול לבייץ. אני לא לוקחת שום הורמונים ולא מחוללי ביוץ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
אני03/12/2013מעניין מאוד לאור העובדה שכיום יש רופאים שמונעים סבב IVF בגלל רירית עבה מדי.
יש לי שאלה נוספת. אם אפשר.
נניח ויש לי שני זקיקים מובילים, אחד 17 והשני יותר גדול, ונניח שאני לוקחת אוביטרל, יש סיכוי שיהיה ביוץ כפול? כלומר יש סיכוי של 100 אחוז שיהיו 2 בציות במידה וקיימות בתוך הזקיקים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013שום דבר במערכת ביולוגית אינו מבטיח התרחשות של 100% ,למרות הסבירות הקיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחיםלורי03/12/2013
אתמול היתה כתבה בטלוויזיה בה נאמר שאחוז ההצלחות בישראלי נמוך יחסית לארה"ב 15 אחוז לעומת 30 אחוז. האם מישהו יודע למה?
שאלה למומחים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013בישראל נשים עוברות מספר רב של טיפול הפריה הממומנות ע"י המבטח,למרות שסיכוייהן הינם נמוכים(כשלונות חוזרים,גיל מבוגר,רזרבה שחלתית ירודה)מצב שלא קיים בארה"ב והיחידות יותר סלקטיביות בבחירת תנאי הסף לטיפול ולכן כלל לא מפתיע שהתוצאות "משופרות"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםרחל02/12/2013
ייתכן הריון מביצית עצמית לאחר הריון מתרומת ביצית?
ידוע שלאחר לידה יש רמת פוריות גבוהה יחסית. האם מצב זה יכול לגרום להריון ספונטני או להריון מטיפולים מביצית עצמית, לאחר שהיה הריון מתרומת ביצית? מדובר באישה שילדה לראשונה בגיל ארבעים ושש וחצי, וחצי שנה אחרי הלידה היא נכנסה להריון שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
רחל03/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013במקרה הנדון הסיכוי לכך קרוב לאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד באה
רחל03/12/2013לידי ביטוי בגילאים יותר מבוגרים הקביעה שאחרי לידה יש עלייה מסויימת ברמת הפוריות?
כדי לחדד את השאלה אביא דוגמא: נניח שמישהי הצליחה עם טיפול ivf להרות לראשונה מביצית שלה בגיל 45 ,וללדת ילד בריא בגיל 46. לאחר הלידה, יש עלייה מסויימת ברמת הפוריות. האם עקב כך היא תוכל להרות פעם שנייה בגיל 46, ללא טיפול ivf ? אם זה בלתי אפשרי, מה הסיכוי שלה להצליח להרות שוב בטיפול ivf ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כיצד באה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013סיכוי קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחה של חמישה עשר אחוז?אמא02/12/2013
שלום רב רופאים יקרים
אתמול צפיתי בכתבה בה נאמר שאחוזי ההצלחה מטיפולי IVF
בישראל עומדים על 15% בלבד. ולפי הנאמר בין הנמוכים בעולם.
האומנם? והכיצד?
תודות על פועלכם החשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני שאלתי עכשיו, למה בעצם?
לורי03/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצלחה של חמישה עשר אחוז? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013שיעור ההריונות הממוצע ב-IVF בישראל(לכול הגילאים)הינו 25-30% אולם שיעור לידות החי הינו בגבולות 16% (לאחר ההפלות המוקדמות והמאוחרות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הפרוגינובה בדרכ מונעת ביוץ?ד``ר אליעזר גירש02/12/2013
שלום,
כמה שאלות:
1. האם הפרוגינובה בדרכ מונעת ביוץ?
2. נוטלת 3 כדורים ליום לפני החזרת מוקפאים מזה כשבוע. היום החלו הפרשות שקופות (כמו של ביוץ), מה משמעות העניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/20131. כן, אך לא תמיד.
2. צפוי ותקין על רקע עליה ברמת האסטרדיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר 1באר שבעית02/12/2013
איך ייתכן שיכול להיות יותר מעבר אחד אם הוחזר רק עובר אחד? מה הגורם לכך?אשמח לדעת לא בגלל חשד שיש לי..אלא בשביל הידע :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 אופציות
אורית02/12/2013א. החזירו לך יותר מביצית אחת.
ב. תאומים זהים. מביצית אחת שהתפצלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר 1 - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/20131. במנגנון של תאומים זהים, כלומר מביצית אחת.
2. קיום יחסים הניב הריון אחד, IVF הריון נוסף. נדיר, אך יכול לקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
רחל02/12/2013ככל הידוע לי, תאומים זהים הם רק מאותו המין. אז איך יש מקרים של ivf (מביצית עצמית או מתרומת ביצית) שבהם נוצרים תאומים שהם בן ובת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה פאפעמית02/12/2013
לוקחת פרוגינובה פעמיים ביום לפני תחילת פרוטוקול. האם ניתן תוך כדי לעשות בדיקת פאפ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך-בדיקת פאפא
עמית02/12/2013כל כמה זמן צריך לעשות בדיקת פאפ? עשיתי לפני שנה ואני בת 33
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה פאפ - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)