מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחם וחצוצרותסיוון04/12/2013
בוקר טוב,
ביום ב בוקר עשיתי צילום רחם וחצוצרות, מאז יש לי הפרשות חומות ודימום קל ללא כאבים. האם זה טבעי? בכל זאת עברו 3 ימים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם וחצוצרות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2013טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השימוטו ובעיות פוריותמ04/12/2013
שלום רב,
אנחנו בטיפולי פוריות תחת הכותרת ״לא מוסברים״.
לכאורה הכל בסדר ובכל זאת אף פעם לא הייתי בהריון.
בנוסף יש לי השימוטו מזה שנים, מקבלת יוטירוקס.
בבדיקות שלי יוצא כל הזמן שה TPO גדול מ 1000
האם הנוגדנים הללו פוגעים בסיכויים להכנס להריון?
האם כדאי להוסיף משהו בטיפול על מנת להגדיל כת סיכויינו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השימוטו ובעיות פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013בנוכחות השימוטו ישנה תת פעילות של בלוטת התריס המשבשת את כל המירקם התגובתי של הורמוני יותרת המוח והשחלה ,דבר העלול לפגום בהליך הביוצי התקין,בנוסף נוכחותם של נוגדנים עצמיים עלולה לפגום בהליך ההשתרשות ועליה בשיעור ההפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה
מ04/12/2013אז מה כדאי לעשות? הביוץ סדיר ואני מטופלת בגונל והזרעות עם אוביטרל.
הכל נראה בסדר אך אין הריון. והרופא שלי לא מתייחס לעניין ההשימוטו למרות שאני שומעת שזה אכן משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013הרופא חייב לשקלל את כל הנתונים ולמקד את הטיפול שעשוי להניב את התוצאה בטווח הזמן הקצר ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינו -דקטריןרונית04/12/2013
בוקר טוב,
שבוע 23
עקב ריבוי הפרשות נתנו לי במיון נשים גינו דקטרין. הרופא אמר להשתמש בכדור אחד. בבית המרקחת הומלץ להשתשמש בכל ה 3 בחפיסה במשך 3 ימים כמובן.
מה כדאי? אולי 3 פעמים לא בריא לעובר?
הרופא המטפל לא נמצא כרגע, אשמח להמלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינו -דקטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2013לפי המלצת הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאבת 37 פלוס04/12/2013
הרופא אמר לקחת פרוגינובה פעמיים ביום.
ביום השלישי שלקחתי הרגשי כאבים חדים בחזה וקשיי נשימה.
במרשם התרופה מומלץ בד"כ לקחת פעם ביום מכיוון שלתרופה זאת תופעות לוואי קשות.
ובד"כ נשים שאין להן וסת או שסובלות ממחסור באסטרוגן.
לי יש רמות נורמליות של אסטרוגן ולא סובלת מחוסר ווסת.
פרופ' אשכנזי , אשמח לשמוע מהי האפקטיביות של התרופה לפני החזרת מוקפאים.
ואני חושבת שארד לכדור אחד ביום, כי הגוף שלי לא מגיב טוב.
אני מאד זקוקה לדעתך המנומקת. יישר כוח ותודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני החזרת מוקפא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013אחד המרכיבים החשובים ביותר בהחזרת מוקפאים וקובע את הסיכוי להריון הינה התגובה של רירית הרחם,ואכן נמצא שטיפול הורמונלי תחליפי גורם להתעבות אופטימלית של רירית הרחם ומקובל לתת אפילו כ-6 מ"ג של אסטרופם ליום כדי הגיע לאופטימיזציה של התהליך,לכן נראה שהרופא שלך בחר בגישה הנכונה ,אם כי בגלל התופעות הלואי שלך עליו לשקול הקטנת המינון ,או לבחור החזסרה במחזור טבעי ללא תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול הזרעה!רעות04/12/2013
שלום,
ובכן,אני ובעלי ניסינו להיכנס להיריון במשך שנה ללא הצלחה. פנינו לבירור - והסתבא שלבעלי ריכוז תאי הזרע נמוך. פנינו למומחה פוריות שהציע השבחת זרע והזרעה עם זריקות גונל 150..התחלתי בעצתו זריקות למרות שהביוץ אצלי סדיר והפרופיל ההורמונאלי תקין..לא בוצע מעקב זקיקים במהלך קבלת הזריקות והגעתי למעקב אחרי 7 ימים של הזרקה. הסתבר שנוצר מספר זקיקים גדול 12. 6 זקיקים גדולים בכל שחלה..כאבי בטן איומים..הרופא הציע לבטל את ההזרעה מסיכון לריבוי עוברים והציע ללכת על IVF !!!! אני סירבתי כי אני לא חושבת שיש אינדקציה לרוץ ל IVF!!! במיוחד כשבמקביל בעלי התחיל בירור אורולוגי בחשד לוריקוצלה שניתן לתקן..
הרופא אמר להתחיל לקחת כדורי דופסטון פעמיים ביום למשך 14 ימים לקבלת מחזור סדיר...
1. נורא התאכזבתי!!!! למה בכלל נתן לי זריקות?ובמינון גבוה!!כשאני בחורה צעירה והביוץ תקין..למה לא ללכת על הזרעה ללא זריקות?!?
2. אני נורא מפחדת ממה שהולך לקרות?!? מחזור אחד עם ביצית אחת אני מדממת וכאובה...אני לא רוצה לתאר איזה מחזור יהיה עם 12 ביציות?!?! ומה יקרה לגוף שלי אחרי זה ?!?
3. מה השפעת התרופה שנתן לי ותפקידה ?!!?!?
4. מה הנזק שנגרם לגוף שלי? כשהפצצתי את עצמי בהורמונים?!? לציין שכואבת לי הבטן מאוווד בכל תנועה ובכל טלטול ועליתי 2 קילו..
5.מה ההמלצה להמשך?!? האם לחכות לניתוח של בעלי?או ללכת על הזרעה בחודש הבא ללא זריקות ?"?
סליחה על ההודעה הארוכה...אני פשוט טעונה...
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול..
רעות04/12/2013מה אם הזקיקים האלה יהפכו להיוץ ציסטות בשחלה?!? יש סיכוי ?ואיך מטפלים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביטול הזרעה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013ביטול המחזור הטיפולי היה במקומו,אכן רצוי בכל מצב להתחיל טיפול מתון יותר,מתן פרוגסטרון כדי לתזמן את קבלת המחזור ובמידה מסויימת לנטרל את התגובה המוגזמת,יש להניח שלא יגרם כל נזק עתידי לגופך.ובאשר להמשך הטיפול ניתן למתן את הטיפול ולהתחיל בתרופות כמו איקכלומין אשר מעצימות את התגובה הביוצית ומשפרות את הפרוגנוזה להרות,בכל מקרה טיפול משולב להשריית ביוץ + הזרעות תוך רחמיות מקובל כאסטרטגיה טיפולית במצבכם ,וזאת למרות העובדה שאצלך נמצא הכול תקין-טיפול כזה מעלה את סיכוייך להרות פי 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליליאור03/12/2013
שלום רב,
אני בת 29, בריאה,
הפסקתי גלולות לאחר כ-8 שנים בהן לקחתי רצוף. לאחר כ-3 חודשים מהפסקת הגלולות, בהם לא קיבלתי מחזור, בהתייעצות עם רופא נשים לקחתי גלולות שבועיים, כאשר המטרה היא לגרום לוסת, ולאחריה להתחיל טיפול באיקקלומין + זריקת אוביטרל.
היום, היום ה-3 לווסת, ביצעתי בדיקות פרופיל הורמונלי, להלן התוצאות:
TSH
2.15 mIU/L
T4- FREE
12.8 pmol/L
LH
0.40 IU/L
FSH
0.90 IU/L
PROLACTIN
93.4 mIU/L
TESTOSTERONE- TOTAL
1.20 nmol/L
DHEA SULPHATE
2.96 µmol/L
מה המסקנה מתוצאות הבדיקות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013מאחר והן נעשו מייד לאחר נטילת גלולות ,הבדיקות אינן אמינות ויתכן שזו הסיבה לרמת ה-FSH הנמוכה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
ליאור03/12/2013תודה רבה על תגובתך המהירה.
אם כך, האם יש משהו נוסף שאתה ממליץ לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אירית04/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013בצעי את הבדיקות בחודש הבא לאחר חודש ללא גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
אירית04/12/2013תודה רבה לך.
מצרפת את תוצאות בדיקות הדם שביצעתי לפני חודש,
כאמור, הן לא היו במהלך הוסת, שכן לא קיבלתי 3 חודשים לאחר הפסקת הגלולות.
מה חוות דעתך?
70> ESTRADIOL (E-2)
nmol/L 86.8 SHBG
nmol/L 0.98 17-OH-PROGESTERONE
FREE ANDROGEN INDEX לא ניתן לחישוב
mIU/L 2.31 TSH
pmol/L 13.7 T4- FREE
IU/L 0.90 LH
IU/L 4.30 FSH
mIU/L 100.8 PROLACTIN
2> PROGESTERONE
0.9> TESTOSTERONE- TOTAL
µmol/L 4.18 DHEA SULPHATE
nmol/L 443 CORTISOL-BLOOD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013הפרופיל ההורמונלי נראה תקין,פרט לערך ה-FSH שהינו נמוך נאוד מסיבה לא ברורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH נמוך
ליאור04/12/2013מה המשמעות של FSH נמוך?
כיצד ניתן לטפל בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
FSH נמוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013במידה והדבר הוא תוצאה של תת תפקוד של יותרת המוח המביאה להעדר ביוץ ,ניתן לתת תכשיר המכיל את ההורמון ומעלה אותו בדם ומסייע לגיוס זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
אירית05/12/2013תודה רבה
איקקלומין וזריקת אוביטרל יעזרו במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2013עדיף גונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםאני03/12/2013
היי
אני עושה החזרת מוקפאים... ונטלתי כדור אחד של אסטרופם.. האם ניתן להתחרט וללכת על סבב טבעי למרות שלקחתי כדור אחד?
אני ביום השני למחזור.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון נוסףרום03/12/2013
בת 39 וחצי, בעבר 4 הריונות טבעיים, 2 לידות.
היום לאחר כשלון בטיפול מונפור, אוביטרל והזרעה. טיפול 4.
בטיפול השלישי היה הריון כימי.
האם יש טעם להמשיך לנסות?
אם בטיפול אחד כן נקלטתי האם עולים הסיכויים להקלט שוב מאותו טיפול?
יש לי 2 ילדים ואני מאוד חוששת לעבור להפריות ורוצה להמשיך רק בהזרעות.
האם יש טעם?
כל הבדיקות שלי ושל בן זוגי תקינות מלבד FSH גבוהה 12.8 וחודשיים לאחר מכן 9.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כשלון נוסף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013בנסיבות שתארת הייתי שוקל עוד ניסיון אחד בטיפול להשריית ביוץ עם הזרעות ולאחר מכן פונה להפריה חוץ גופית עקב הרזרבה השחלתית המדלדלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותאני03/12/2013
עשיתי הפריה ראשונה לפני חודשיים שלא הצליחה - הזרע לא הפרה את הביצית.
ב-20/11 התחלתי שוב להזריק 50 מונופור ל-8 ימים. כעבור 8 ימים עשיתי בדיקת דם שהראתה שההורמונים לא משפיעים על הגוף שלי והערכים נמוכים. המשכתי לקחת 60 מונופור יומיים ושוב עשיתי בדיקת דם ושוב הגוף לא מגיב. הרופא אמר לי להפסיק להזריק ושאעשה בדיקת דם כעבור 6 ימים עשיתי ושוב הערכים נמוכים האסטרודיול עלה מעט.
השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזה .
והאם דיקור יכול להשפיע לרע על התוצאות (כי עשיתי בהפריה הראשונה דיקור).
אשמח לתשובה כי אני ממש לא יודעת לאיפה זה מוביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013יש לבצע בדיקות להערכת הרזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות
אני03/12/2013עשיתי בדיקת FSH
ב-27/10/13 ביום החמישי של המחזור והתוצאה היתה 27.
אשמח לתגובה.
נ.ב: אני יודעת שבדרך כלל עושים את הבדיקה ביום השני או השלישי והרופא אמר לי תעשי ביום החמישי זה בסדר (הגניקולוג שלי ולא רופא הפריון שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013התשובה מלמדת על רזרבה שחלתית נמוכה מאוד ,יש לבצע גם בדיקת דם ל-AMH כדי לבחון את שאלת הרזרבה השחלתית ,ניתן לבצעה בכל מועד של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות
אני04/12/2013הרופא אומר שקפאו לי השחלות
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013יתכן וכוונת הרופא שלך מתייחסת למצב של אי ספיקה שחלתית מוקדמת שבה השחלה אינה מתפקדת והיא נטולת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון-בבקשה תשובתכםלימור03/12/2013
שלום רב,
מנסה להיכנס להריון לילד שני כבר 10 חודשים. החודש לראשונה נטלתי איקקלומין 50 מ"ג חמישה ימים מהיום השישי למחזור בערב. מהיום ה14 מעקב זקיקים ואין זקיקים מתפתחים והיום ביום ה20 למחזור (חודש קודם ללא איקקלומין ביוץ ביום ה-20) בדיקת פרוגסטרון 72. מה זה אומר? האם ייתכן שדווקא אצלי שאין לי בעיות ביוץ האיקקלומין ביטל הביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם פרוגסטרון כזה
מנסה03/12/2013את לגמרי אחרי ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמנסה-תודה רבה אבל למה?
לימור04/12/2013בנתיים לא נצפו זקיקים מהיום ה-14 אני כבר ביום ה-21 אז איך? מתי לעזאזל בייצתי?
מאחלת לך שתהפכתי מהמנסה ל-הצלחתי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
מנסה04/12/2013קודם כל מקווה להפוך ל"הצלחתי" בע"ה.
הפרוגסטרון שלך יחסית גבוה ואולי באמת שווה לבצע בדיקת הריון. לגבי שאלתך, יכול להיות שבייצת לפני ולכן לא ראו, יכול גם להיות שפשוט לא ראו, לפעמים גם זה קורה. יכולה לומר לך שלי "נעלמו" 2 זקיקים באחד הטיפולים מיום אחד ליום השני, בפועל הטכנאית פשוט לא ראתה אותם. בהצלחה ותעדכני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוגסטרון-בבקשה תשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013פרוגסטרון בערך ביוצי,נראה שהכול תקין ובייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי תודה רבה אבל כיצד?
לימור03/12/2013אני במעקב זקיקים מהיום ה14 למחזור( 12 יום לאחר תחילת האיקקלומין). וטרם נצפו זקיקים הולכים וגדלים והרירית במגמת ירידה. מתי ייתכן ובייצתי?
האם ייתכן כי אני בהריון?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי תודה רבה אבל כיצד? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013אולי באמת כדאי לבצע גם בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיס?אני03/12/2013
שלום רב!
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון שנתיים והגענו לשלב ההפריות.
מכיוון שלא ברור לי למה זה לא מצליח לנו, אני משוטטת הרבה באינטרנט.
אני חוששת שאולי ישנה אפשרות שיש לי אנדומטריוזיס. בדקתי את התסמינים... ומה שיש לי שעלול להתאים זה: השימוטו.
מעבר לכך סבלתי מוגינסמוס- אז אני לא יודעת אם לקשר את זה לכאבים ביחסי מין לעיתים כי זה לדעתי לא בדיוק זה.
דבר נוסף- בעבר היו לי כאבי מחזור מאוד חזקים ביום הראשון. בשנים האחרונות יש לי כאבים קלים. השאלה האם זה מוגדר ככאבי מחזור כי פעם היו לי כאבים ביום הראשון...
האם על פניו יש חשש שאני סובלת מאנדו'?
האם הפריות עוקפות את האנדו'?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה- שעשיתי צילום רחם
אני03/12/2013לפני כמה חודשים. האם בצילום ניתן לראות אנדו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריוזיס? - תגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2013לא הבנתי את עניין ההאשימוטו-זה קשור לבלוטת התריס.
ההפריה עוקפת את האנדומטריוזיס.
הטיפול הכי טוב לאנדומטריוזיס זה הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותעמל03/12/2013
ב25\11 זריקת אוביטרל סבב טבעי רק אוביטרל לתזמון
היום בדיקת דם
E2; 70 PG\ML
P- 0.90 NG\ML
BETA 6 INDETERMINATR
מה זה אומר היה ביוץ או לא ?
הזקיק היה 20 ממ ובאותו יום אוביטרל
בבקשה תשובה?
אם לא היה ביוץ מתי אקבל מחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013הנתונים מצביעים על מצב טרום ביוצי,ספק עם המממצא הזקיקי אינו ציסטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי
עמל03/12/2013תודה רבה לך
לפי הנתונים
מתי צפוי הביוץ לפי דעתך ?
אני חוזרת על הבדיקה ב 9 לחודש שזה 14 יום ממתן האוביטרל
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013אם האוביטרל ניתן לפני 14 יום קרוב לודאי שהוא התרחש אז,בשלב זה יש לבדוק לאור תוצאת הביטה הנמוכה אם את לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי שוב
עמל04/12/2013אני יחזור ואציין אני בת 23 בעלת PCOS
וזה מחזור ללא הרמונים היום אני ביום ה 30 למחזור ואין לי סמנים שהוא מתקרב
1)האם בשל העובדה שביצי ביום 23 למחזור עדיין לא רואים פרןגסטרון בעליה ?
ומאתמול בלילה יש לי כאב חד בשחלה ימנית שהתחיל בערב ונמשך עד בוקר כולל עקיצות ממש חזקות ברם. זה מאוד כאב לי היום יש בדיקת על קול.
בנתיים אשמח לדעת האם זה מעיד על משו לא בסדר איתי ?
מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/12/2013מתקבל הרושם שהכול צקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות פוריות כתוצאה מחשיפה לקרינהשי3503/12/2013
שלום רב,
אני חושש כי במהלך השנים נחשפתי לא מעט לקרינה הן מטלפון סלולארי שהוחזק קרוב לאשכים והן מעבודה ממושכת עם לפטופ שהחזקתי על ברכיי.
כיום עדיין אין לי ילדים.
קראתי מספר מאמרים בנושא נזקי קרינה על זרע הגבר והבנתי שקרינות מסוגים אלה עלולות לפגוע באיכות הזרע והיות שכתוצאה מכך נכנסתי לפחדים לגבי ילדיי העתידיים ברצוני לשאול מספר שאלות -
1. האם הפגיעה באיכות הזרע היא תמידית לכל החיים או שלאחר תקופה בה לא נחשפים לקרינה הזרע חוזר למדדים נורמליים באיכותו ? (ידוע לי שגבר מייצר זרעים באופן מתמיד כל חייו ולכן חשיפה לקרינה בעבר משליכה גם על זרעים שאייצר בעתיד או לא ?).
2. במידה ואכן הזרע נפגע גם להמשך - האם מדובר בפגיעה במטען התורשתי כך שכאשר יוולדו לי ילדים הם יהיו פחות דומים לי מבחינה תורשתית ?
3. האם כתוצאה מנזקי הקרינה קיים סיכוי גבוה יותר לילדים עם פיגור / תסמונת דאון ?
ומה לגבי הסיכון למוטציות אצל הילדים ?
תודה רבה מראש על המענה לשאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות פוריות כתוצאה מחשיפה לקרינה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2013כל מה שציינת אינו נכון ולא נגרם לא מהטלפון ולא מהלפטופ כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תהליךאני03/12/2013
בת 30 2 הריונות ספונטנים ומהירים
כל הבדיקות תקינותפרופיל הורמנלי זרע וצילום רחם בגלל שחלות פוליצסטיות וחוסר ביוץ
סדיר הוחלט
5 הזרעות גונאל אף ואוביטרל
בחמישית היה הריון כימי
האם ניתן להמשיך בהזרעות -בגלל שהיה הריון כימי יש פתח של תקווה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תהליך - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2013צריך לעבור להפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאנטע03/12/2013
שלום רב,
מחזור אחרון התחיל ביום 28.10. כניסה ספונטנית להריון.
ביום 1.12 בטא יצאה 746
וביום 3.12 בטא יצאה 1592.
האם תקין?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין!מזל טוב
באר שבעית03/12/2013:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
נטע03/12/2013נחמד מצידך שאת מנסה לעזור, אבל אני רוצה בבקשה תגובת רופא. זה שאת מגיבה מונע מרופא לענות, כי נראה כאילו השאלה כבר נענתה (ענו לכל השאלות ודילגו על שלי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2013מתקבל הרושם שהכול תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)