מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהשגית09/06/2013
האם לאחר הזרעה מותר לקחת אקמול צינון וסטרפסילס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לא סדירה והזרעה - דחוףרוני09/06/2013
שלום,
לאחר בדיקות דם ומעקב היום בערב אוביטרל ומחר בבוקר הזרעה, אך מטריד אותי שבבדיקת האולטראסונד הטכנאית אמרה שהרירית 10 מ"מ ולא סדירה (מחזור קודם הריון כימי שהתאפס).
לא התייחסו לכך והזמינו אותי בכל זאת להזרעה מחר. אני דיי חוששת שהרירית לא סדירה היא בעלת משמעות למקרה ותהיה הפרייה.. מהי דעתכם?
בבקשה ענו בהקדם האפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתכם בבקשה
שיר09/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובתכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013רירית לא סדירה המופיעה לאחר הפלה מצריכה בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלאציןמודאגת09/06/2013
עקב ביקור אצל הגניקולוג וניסיון להיכנס להריון הרופא שבדק אותי אמר שיש לי דלקת קלה בצוואר הרחם. אין לי תסמינים של דלקת בכל מקרה... אבל הוא רשם לי שלושה ימים נרות דלאצין +נרות גינו משהו...להחדיר יחד שלושה ימים. היה לי כבר ביוץ החודש ...האם הטיפול יכול לגרום למחזור להתעכב למרות שהיה כבר ביוץ? האם זה יכול להשפיע על הביוץ ל החודש הבא?
בינתיים לקחתי רק אתמול את הטיפול (יום אחד) מה יקרה אם אפסיק ולא אמשיך לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלאצין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013תרופות אלו אינן משפיעות על הביוץ ,ואינן מעכבות את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום-טלי09/06/2013
רציתי לשאל-האם יש קשר בין אנדומטריוזיס להפלות חוזרות?
לפני שבוע עשיתי ניתוח לפרסקופיה ובניתוח הוסרו הידבקויות ובוצעה כריתת פריטונאום בדופן השמאלי באגן.
יש קשר בין הממצאים הנ"ל לדלקת באגן ממושכת שהיתה לי?(קיים חשד לאנדומטריוזיס)
ובנוסף גם נמצא אנדנומיוזיס ברחם.
האם ניתן להרות טבעי אחרי הממצאים הנ"ל?יש לנסות מייד בחודש הבא?
ההריון הקודם שהסתיים בהפלה היה לאחר הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה-יש לכם תשובה בשבילי???
טלי10/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013הפריון במקרה הנדון הינו פונקציה של גורמים רבים המהווים כל אחד מהם רקע וסיבה לאי פריון-מצב הרחם בעקבות האדנומיוזיס,מצב האגן בעקבות הניתוח ,הפעילות האנדומטריוטית הנותרת,הפעילות ההורמונלית שלך וכמובן הרזרבה השחתית שלך בעקבות הניתוח גילך וכו..
לא מין הנמנע שיתכן שלאחר בירור יוחלט להפנותך לטיפול הפריה חוץ גופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה..
טלי10/06/2013בעברי 5 הפלות מוקדמות ואחת מאוחרת.(כל הבדיקות נמצאו תקינות)
האם יש קשר בין הפלות חוזרות לאנדומטריוזיס?
ובאשר לכל שאר הנתונים-אני בת 24 מצב הרזבה שחלתית תקין ומצב הזרע בגדר הנורמה.(מאד סמיך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור יקר!!
טלי11/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התרחש ביוץ? איך הזקיקים לא ירדודפנה09/06/2013
אני בת 43 אמא ל-4 ילדים מהריונות רגילים
אני מנסה לתזמן כניסה להריון נוסף ע"י מעקב זקיקים ובדיקת דם
יום 4/6 e2=658 פרוגרסטרון 1.23
אולטראסאונד זקיק אחד בשחלה שמלית 13X13
יום 6/6 e2=1354 פרוגרסטרון 0.87
אולטראסאונד 2 זקיקים בשחלה שמאלית 8X10 16X16
יום 9/6 e2=565 פרוגרסטרון 3.52
אולטראסאונד 2 זקיקים שחלה שמאלית 18X22 11X14
וזקיקי אחד בשחלה ימנית 6X9
האם התרחש ביוץ? מה ההסבר לירידה של e2 וגדילה של הזקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם התרחש ביוץ? איך הזקיקים לא ירדו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013את עומדת לבייץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה-בטאטליה09/06/2013
לפני 15 יום הזרקתי פרגניל 5000+ אוביטרל
היום 11 יום אחרי החזרה יצא לי בטא 80
האם שאריות או הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה-בטא - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/06/2013מזל טוב. קרוב לודאי הריון. אבל תשלחי מחר בדיקה נוספת ואם הבטא יעלה אז זה הריון בודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
טליה09/06/2013קודם כל תודה לך.
יש לציין שבדקתי פרוגסטרון-יצא130
וE2-יצא 1569 PG/ML* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוספת קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013את בהריון,וכאמור ע"י פרופ' משיח מה שיקבע זו העלייה ההולמת בערכי הביטה -המשיכי במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות זרע והורמון גדילהשירי09/06/2013
כשהגבר נוטל הורמון גדילה האם זה פוגע באיכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה מהרופאים
שירי09/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איכות זרע והורמון גדילה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013לא נגרמת כל פגיעה אם החסר הוא רק בהורמון הגדילה והמטופל מקבל טיפול הורמונלי תחליםפי למטרה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית פני החזרהשני09/06/2013
אני עוברת תהליך של PGD יש לי עוברים מוקפאים לפני ביופסיה.
לפני הפשרה ובדיקת העוברים נתנו לי לקת אסטרופם 4 דרך הפה ו- 4 דרך הנרתיק כמעט שבועיים.
הרירית שלי 6.8 כבר שלושה ימים ונשארו רק שלושה ימים עד הביופסיה.
כנראה שידחו את הביופסיה.
אבל מה שמטריד אותי הוא למה הרירית שלי לא מתעבה יותר מ- 6.8 מה יכולות להיות הסיבות לכך?
איזה בדיקות כדאי לעשות או איזה תרופות נוספות לקחת?
האם יש מקום לדאגה?
חשוב לציין כי נכנסתי הרבה פעמים להיריון טבעי ובמהירות ולא היו לי בעיות עם הרירית. הפניה ל- PGD היתה רק בגלל בעיה גנטית איקס שביר.
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה לשאלתי. אנא תשובתכם
שני09/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי דחופה. נא תשובתכם
שני10/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלתי דחופה. נא תשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013הפרעות בהתפתחות בעיבוי רירית הרחם יכולות להיגרם בגלל הידבקיות,בגלל פגיעה בשכבה הבסיסית של רירית הרחם בעקבות ניתוחים ,גרידות ,הפלות ,וסיבוכים לאחר לידה,האמצעים העומדים בפנינו הינם בראש ובראשונה איתור הבעיה ,הסרת ההידבקויות,טיפול המסייע לשיפור זרימת הדם ברירית הרחם,כמו אסבפירין ,ויאגרה,ויטמין E,ביצוע פיפל במחזור המקדים להליך הטייפולי,מתן טיפול הורמונלי הולם ,מניעת הפרעות הורמונליות העלולות לשבש את הליך בניית הרירית כמו עליה מוקדמת ברמת הפרוגסטרון בעת בניית הרירית וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך..
שני10/06/2013האם בדיקת הסטרוסקופיה מספיקה לצורך כך או שיש בדיקות נוספות שכדאי לעשותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תגובתך.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013בהחלט הבדיקה החשובה הינה הסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנירינת09/06/2013
שלום,ב 30/5 בוצעה לי שאיבה(5 ביציות) שרק אחת שרדה, ב 2/6 בוצעה החזרה של העובר(3 תאים) מטופלת בקריניון ואסטרופם היום כששמתי את הגל היה לי טיפה דימום האם זה בהכרח מעיד על כך שזה לא נקלט(מאחר ובכל שאר הפעמים היה לי בדיוק אותו דבר.
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013הכתמה דמית אינה בהכרח שוללת אפשרות להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F למסירהלילך09/06/2013
הי בנות מי שצריכה גונל F - יש לי ערכה אחת כמעט חדשה שאני מעוניינת למסור.
למסירה באזור הרצליה, ת"א או חולון.
מי שמעוניינת שתשאיר לי פה מייל ואני אחזור אליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בייצית שלא נצפה בה שלה ה1PN - החלטהאוגו09/06/2013
עלי לקחת החלטה דחופה וחשובה נורא - "מחכה" לי עובר במעבדה שלא נצפה בו שלב הPN2, ואינני יודעת אם "להחזיר" אותו.... הוא בן 3 ימים. ידוע לי שאם יש פגם כרומוזומלי ניתן יהיה לאתר אותו בבדיקת מי שפיר וכמובן שאם העובר פגום - ייתכן מאוד שגם לא ישתרש. ייתכן גם שהשלב הקדים ולכן לא ראו אותו במעבדה.... ואז הכל בסדר. לא יודעת מה לעשות? האם להחזיר או שכדאי להקפיא ולהשתמש רק בעת הצורך אם בכלל? האם בכלל מקפיאים עובר כזה? האם יצאו "ילדים מוצלחים" מעובר "כזה"? חשוב לי להדגיש שאני בת 44.5 ומוטיב הלחץ הכלכלי והמימוני ושלא לדבר על מוטיב איכות הביציות משפיע כאן גם כן כפרמטר מאוד משמעותי בפונקציה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - צריכה להחזיר תשובה דחופה
אוגו09/06/2013הלפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - צריכה להחזיר תשובה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2013הייתי שוקל בחיוב להחזיר את העובר מתוך הנחה שמנגנוני ההתמינות הטבעיים יעשו את הבחירה הנכונה וגם אם משהו התפספס יש להניח שבכל מקרה בהתחשב בגילך תעשי בדיקת מי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל והזרעהשירי09/06/2013
הסבב הנוכחי הוא הזרעה עם הורמונים.
1.האם נהוג לפני הזרעה לבצע פיפל או שפיפל מבצעים לפני שאיבות בלבד?
2. באיזה יום למחזור מבצעים את הפיפל?
3. האם אפשרי לבצע פיפל ביום ההזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל והזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/20131.בטיפולי הזרעה לא מבצעים פיפל
2.פיפל נעשה לפני קבלת המחזור(כשבוע לפני)
3.בשופ פנים אין לבצע פיפל ביום ההזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא שלי עשה לי פיפל
שירה09/06/2013שבוע וחצי /שבועיים לפני מחזור.
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרופא שלי עשה לי פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהמיכל09/06/2013
בת 30 2 הריונות ספונטנים כבר שנה שלא הולך pcod מאז ומתמיד פרופיל הורמונלי +צילום רחם+בדיקת זרע -הכול תקין יש חוסר ביוץ התחלתי איקוקלומין חצי שנה חלק לא היתה תגובה של השחלה חלק מהפעמים כן גרם לביוץ אך לא הושג הריון
הוחלט לעבור לגונאל אף כרגע מחזור אחרון 20.5 מהיום הרביעי הוזרקו כמות 50 *7 ימים
בדיקות דם-אין תגובה העלו לי את המינון 75*7ימים אותה תוצאה
העלו את המינון מיום ה' האחרון ל 112- לא נעשו עדיין בדיקות דם אולטרסאונד לא נעשה כלל בטענה שההורמונים נמוכים מה אני עושה כרגע למה כלום לא מביא אותי לביוץ ??
האם זה בסדר לא לעשות אולטרסואנד ?? איך מתקדמת הלאה כבר ביום ה 20 למחזור עדין עם הזריקות לא מאוחר מידיי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2013הטיפול בהשראת ביוץ עם גונדוטרופינים(גונל) באישה עם שחלות פולציסטיות ניתן במה שקררוי chronic low dose והמינון מועלה באופן הדרגתי ובזהירות תוך מעקב אחרי התגובה האינדיווידואלית,עד להשגת תגובה הולמת שהמטרה היא זקיק דומיננתי בודד- mono folliculare ovulation המגיע לבשלות-לכן לפי האופן שאת מטופלת נראה שהרופא שלך נוהג בדרך הנכונה והבטוחה עד להגעה למינון התגובתי הרצוי ,המשיכי בטיפול ללא חשש את מטופלת היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
מיכל09/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוף!!רותם09/06/2013
בוקר טוב,
אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי,
במחזור האחרון היה לי הריון כימי עד שבוע 4 קיבלתי ווסת, היום זה היום ה 12 למחזור ולאחר מעקב זקיקים ו US רוצים לבצע לי הזרעה אך מצאו כי הרירית לא סדירה (בדיקה ביום חמישי הייתה 7 מ"מ ולא סדירה) ייתכן בעקבות ההריון הכימי האחרון שהיה, האם במצב כזה כדאי לדחות את ההזרעה לחודש הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה- דילגתם עליי
רותם09/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה- דילגתם עליי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה- דילגתם עליי - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה- דילגתם עליי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2013הייתי בהחלט מברר את המשדמעות של רירית לא סדירה לפני כל ביצוע של פרוצדורה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה!
רותם09/06/2013תודה,
בבקשה ענו לשאלותיי,
1. מהן האפשרויות לברור? איזה בדיקות מבצעים על מנת להבין את אי הסדירות?
2. למי עליי לפנות?
3. בכל המעקבים במשך מספר חודשים הרירית הייתה סדירה ובעובי מצויין להזרעות אך לאחר ההריון הכימי הקצר שהסתיים עם קבלת מחזור לפני שבוע וחצי, מאז הרירית אינה סדירה, האם ייתכן שהיא תחזור לעצמה לבד אחרי המחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם בנוסף
רותם09/06/2013בנוסף היום בדיקות דם:
E2 316
Progestrone 0.65
רירית 10
הטכנאית אמרה רירית לא סדירה אבל בכל זאת הזמינו אותי להזרעה מחר והיום בערב אוביטרל
בבקשה האם מומלץ להמתין עם כל זה עקב הרירית הלא סדירה? פוחדת שתהיה הפריה ואז בלגאן בגלל הרירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות דם בנוסף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013כאמור רירית לא סדירה לאחר הפלה מצריכה בירור אולם חזקה על הרופא שדלך שהוא יודע מה הוא עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערקנטלי09/06/2013
היי...אצלנו משתמשים בערק כתרופת סבתא לכאבים בגוף...האם מריחת ערק
(משקה אלכוהולי) חיצונית על הבטן יכולה לגרום לנזק לעובר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2013למרות שאיני מבין את ההגיון בשימוש בערק נגד כאבים-אינני רואה כיצד מריחת ערק על הבטן יכולה לגרום נזק לעובר מאחר וגם אם יש ספיגה מסויימת של האלכוהול דרך העור,הביטוי שלו בדם היולדת והשפעתו האפשרית על העובר אפסית.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)