מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוביטרלדקלה05/06/2013
האם זה משנה לפני שאיבה אם מזריקים אוביטרל אחד או שניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013אחד מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנמיה והפלותדורין05/06/2013
שלום,
האם אנמיה כרונית יכולה לגרום להפלות טבעיות בשלב מוקדם? שבוע 4-5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנמיה והפלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013דורין שלום,אנמיה כרונית היא לפעמים סימפטום למחלה אחרת שהיא עלולה להיות הרקע להפלה,אנמיה לכשעצמה אינה סיבה להפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםשירי05/06/2013
צריכה להתחיל סבב חדש שכולל הזרעה עם הורמונים (מנוגון./מנופור, צטרוטייד ואוביטרל).
לפי מיטב הבנתי הורמונים אמורים לקחת ביום השני או השלישי למחזור.
במידה ואני יתחיל ביום החמישי למחזור לקחת את ההורמונים הנ"ל האם זה יהיה מאוחר מידי? האם יהיה רלוונטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013אין כל בעיה להתחיל מחזור המיועד להזרעה ביום החמישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי המשך שאלה
שירי06/06/2013תודה על תשובתך אבל האם מקובל להתחיל לקחת הורמונים ביום החמישי למחזור כי לפי מיטב הבנתי יש להתחיל עם ההורמונים ביום השני או השלישי למחזור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה עדיין לתשובה
שירי07/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2013מקובל להתחיל טיפול פריון המלווה בהשראת ביוץ והזרעה תוך רחמית ביום החמישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציריםנטלי05/06/2013
הי ..אני בהריון שבוע 23 ....שמתי לב שבערך חצי שעה עד שעה ביום יש לי כאבים ...אפשר לומר צירים...האם תופעה זו מחייבת הליכה למיון או שאפשר להתעלם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני
רוית05/06/2013אם זה צירים אז ברור שמיון. אבל אני למשל בשבוע 24 עם תאומים וכבר שבועיים יש לי כאבים באיבר המין, בעצמות של הנרתיק, וכאבים של מתיחות שרירים בבטן. הכאבים בנרתיק הדאיגו אותי אבל באולטראסאונד הכל תקין, ושמתי לב שאכן הם קיימים רק בתנועה, או אחרי ישיבה ממושכת, הרופא שלי הסביר שאלו כאבים שנגרמים ממתיחה של כל האזור, התרחבות האגן שמכין את עצמו ללידה וכמובן שהעוברים לוחצים על עצבים מסויימים, צריך להבחין האם אלו כאבים פנימיים, מהרחם, או כאב חיצוני של שריר, שמתגבר בתנועה או בהליכה, ונרגע במנוחה. כמובן שמה שכתבתי לא מחליף תשובת רופא אבל נראה לי שאנחנו פחות או יותר מאותו מצב ואני חווה כאבים כבר לפחות שבועיים, אין טעם ללחץ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
נטלי05/06/2013היי לך...גם אני עם תאומים וגם לי יש את אותם כאבים עד כדי דאני פשוט לא מסוגלת ללכת...יש לי לפעמים את הצירים אבל כשאני הולכת למיון הם אומרים שהכל בסדר ואומרים לי לשתות יותר אבל אני כל כך פוחדת מהכאבים אבל לא נעים על כל כאב לרוץ למיון...כבר מסתכלים עלי שם כפראנואידית..אבל תודה על תגובתך...אשמח לשמוע ממך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכר
רוית05/06/2013כן, אני הייתי פעם אחת במיון והסבירו לי את ההבדל בין כאב פנימי לחיצוני ואני מנסה לעשות בעצמי את האבחנה בבית ולהרגע. בגדול, כאב שמתרחש בתנועה או במעבר בין ישיבה להליכה, שכיבה וקימה הוא כאב לא מסוכן, כי צירים הם לא תלויי תנועה, כמובן שצריך להיות עירניים אבל אני החלטתי לשגע את עצמי פחות כי הבנתי שהרופא לא ייקח סיכון ותמיד יגיד שצריך להבדק ולכן נראה לי שאנחנו צריכות לעשות קצת עבודה בעצמנו ולהבין שהגוף סוחב תאומים, הכל מתרחב, משתנה, גדל, מכין את עצמו ללידה ומה שנשאר לנו זה לשתות, לאכול, לנוח ולשמור עליהם בשפנים כמה שניתן...שיהיה לנו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
נטלי05/06/2013בהצלחה רבה גם לך ותשמרי על עצמך ועליהם !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צירים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013מתקבל הרושם שאירוע בודד ללא המשך הינו חסר חשיבות לגורל ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהקרן05/06/2013
שלום. אני לאחר 2 סבבים של ivf+pgdשכשלו ועכשיו הייתי בחודש הפסקה אז ניסינו טבעי.הביוץ שלי היה לפני 6 ימים ביום ה-16 למחזור לפי אולראסאונד זקיק 20 ורירית 8 תלת שכבתית קיממנו יחסים באותו יום ויום אחרי. כעת ביום ה-22 למחזור זאת אומרת 6 ימים אחרי הביוץ היה לי בניגוב קצת דם פעמיים.רציתי לשאול האם יתכן שגם במחזור טבעי יש חוסר בפרוגסטרון בגלל שאני אחרי סבב עם הורמונים אז גם עכשיו שזה טבעי זה השתבש ובגלל זה הדימום המוקדם.יש לציין שיש לי מחזור בדרך כלל כל 30 יום ובעברי 2 הריונות שאף פעם לא היתה לי בעיה של אי ספיקה של גופיף צהוב.השאלה האם זה יכול להיות עכשיו בגלל כל ההורמונים מהסבב הקודם. תודה מראש קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013יתכן שיבוש במחזור לאחר סבב טיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה ועוד שאלה
קרן06/06/2013האם כדאי לקחת תמיכה של פרוגסטרון לאור הנתונים,יש לצין שהדימום פסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2013הייתי מחכה להתאפסות והתאונות טבעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםדקלה05/06/2013
E2 ביום השלישי למחזור היה 332 ,P-2.
E2 ביום השביעי היה 476 ,P- 1.4.
E2 ביום התשיעי 106, P 1.5.
האם זה בסדר שE2 ירד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013דקלה קרוב לודאי שהירידה באסטרוגן במקרה זה היא פונקציה של דעיכה של שרידי תהליך מהמחזור הקודם כמו פעילות ציסטית הדועכת ויחד איתה ירידה באסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
דקלה06/06/2013אני לפני שאיבה, מבחינת הבדיקות דם הנ"ל הכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לא קיבלתי תשובה
שגית06/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לא קיבלתי תשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013זה לא מתאים לתהליך של שאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופניתדקלה05/06/2013
1. האם מותר לבעלי לעשות פעילות גופנית מאומצת- משחק כדורסל- יום לפני ה-IVF ומתן הזרע?
2. מה התפקיד של פרגובריס- מאיזה יום מתחילים את השימוש בו? האם הוא יכול לעזור לשאיבה ב- IVF טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פעילות גופנית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013אין כל בעיה עם הפעילות הגופנית של בעלך.
פרגובריס הוא תכשיר ייעודי להשראת ביוץ המכיל את ההורמונים FSH ו LH בייחס 2/1 ,ובמובן זה הוא יעיל בכל הליך להשראת ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק איטייערה05/06/2013
עד שסוף סוף נקלטתי, בבדיקה של שבוע 7 נצפה דופק איטי :-(
הבנתי שהסיכויים קלושים.
האם בשל העובדה שהביוץ שלי היה 16 יום לאחר הוסת ייתכן שהבדיקה היתה לא תקינה? האם דופק מחושב בהתאם לגיל העובר או שאין קשר?
אני לוקחת אוטרוגסטן אך כבר הבנתי שהסיכויים קלושים מאד...
גם בטא חוזרת מיותרת נכון? (לפני שבוע היתה 30,900)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק איטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013אין קשר בין מועד הביוץ והדופק העוברי,עלייך להמשיך במעקב ולקוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרום05/06/2013
אני בת 38 אחרי 4 הריונות, 2 לידות, 1 הפלה טבעית ואחת יזומה.
סיימתי, בכישלון, טיפול ראשון עם מונופור 150 כ7 ימים, זריקת אוביטרול ולמחרת הזרעה. וכל השבועיים נרות אנדומטרין פעמיים ביום.
התחלנו את הטיפולים לאחר בדיקות זרע תקינות, צילום רחם תקין, בדיקת הורמונים ראשונה שהfsh 12.8 והשאר תקין (בבדיקה נוספת FSH 9.2)
הטיפול התקדם יפה הזקיקים התפתחו יפה והרירית היתה בעובי מתאים.
בסופו של דבר לא נקלטתי.
מה לדעתך צריך להיות הטיפול בהמשך??
מה אפשר לנסות שיגביר הסיכויים להריון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013הטיפול שאת שעברת מצויין ,לדאבונינו ההצלחה בכל מחזור טיפולי אינה עוברת את ה-20%,לכן צריך להמשיך ולהאזר בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה כפולה
רום06/06/2013בהמשך לשאלתי , האם כדאי לבצע הזרעה יום אחרי יום או שהזרעה אחת מספיקה??
כששאלתי את האחות אצלנו בפוריות היא אמרה שזה מיושן ומיותר.
מצד שני אני רואה שכאן בפורומים הרופאים ממליצים על הזרעה כפולה.
מה דעתך? האם זה מגביר את הסיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה כפולה
רום07/06/2013מחכה לתשובה.תןדה
הזרעה כפולה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2013צר לי על הדיסאינפורמציה שסופקה לך ע״י האחות במחלקה-הסיכום של הקוראן שקובעת את ה-evidence base medicine,קובע שהזרעה כפולה מעלה את שיעור ההריונות ביחס להזרעה בודדת בשיעור של 30%-להלן מאמר תומך;
Double vs. single intrauterine insemination per cycle: use in gonadotropin cycles and in diagnostic categories of ovulatory dysfunction and male factor infertility.
AuthorsRandall GW, et al. Show all Journal
J Reprod Med. 2008 Mar;53(3):196-202.
Affiliation
Department of Obstetrics and Gynecology, Box 70569, James H. Quillen College of Medicine, East Tennessee State University, Johnson City, TN 37614-1707, USA. [email protected]
Abstract
OBJECTIVE: To evaluate the effectiveness of offering double intrauterine insemination (IUI) to clients in our fertility program.
STUDY DESIGN: In this prospective, nonrandomized study, 595 couples with ovulatory dysfunction, endometriosis, male factor, unexplained, tubal factor and combined diagnoses utilizing clomiphene citrate-hCG (CC-hCG), CC-gonadotropin-hCG (CC-Gn-hCG), Gn-hCG, lupron-Gn-hCG (L-Gn-hCG) or luteinizing hormone (LH) surge monitoring of natural cycles were offered single or double IUI in a total of 1276 cycles. Single IUIs were performed at 36 hours following hCG or the day following LH surge; double IUIs were performed 18 and 36 hours following hCG or the day of and day following LH surge. Single versus double IUI clinical pregnancy outcomes were compared between ovarian stimulation protocols and diagnostic categories.
RESULTS: One hundred ten clinical pregnancies occurred for 508 couples in 999 single IUI cycles (fecundity, 11.0%); 45 clinical pregnancies for 174 couples occurred in 277 double IUI cycles (16.2%, p < 0.004). The single IUI group was younger than the double IUI group (32.8 vs. 33.7, p < 0.004). Differences for fecundity were noted regarding diagnostic categories between single and double IUI groups (ovulation dysfunction, 12.9% vs 19.5%, p < 0.048, and male factor, 7.9% vs. 17.5%, p < 0.030) and ovulation protocols (CC-Gn-hCG, 13.0% vs. 21.3%, p < 0.031, and L-Gn-hCG, 4.2% vs. 25.0%, p < 0.002).
CONCLUSION: Double IUI is superior to single IUI overall, especially when comparing Gn-containing ovarian stimulation protocols or within the ovulatory dysfunction and male factor diagnostic categories.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןא05/06/2013
האם השימוש באוטרוגסטן יכול לעצור או לדחות את תחילת המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013אינו יכול לעכב את המחזור במידה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותנטע05/06/2013
שלום רב,
בת 35, לידה תקינה לפני כשנתיים.
עקב תת תריסיות, נשלחתי לבצע בדיקות ביום החמישי למחזור.
הייתי ערה כשלושת רבעי שעה לפני בדיקת דם (בדיעבד הבנתי שהייתי צריכה להיות ערה שעתיים).
האם התוצאות תקינות?
Prolactin 179.1
Testosterone - Total 1.5
DHEA Sulphate 2.4
Cortisol Blood 494
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2013הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורגסטרון חנהחנה05/06/2013
מוקפאים עוברים מוקפאים ההחדרה ביום שלישי 11.6 הפריה חוץ גופית לא הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה פרוגסטרון
חנה05/06/2013אה תוכל לענות לי בבבקשהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורגסטרון חנה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2013האם ההחזרה הייתה על מחזור טבעי?
אם כן נותנים פרוגסטרון יום יומיים לפני ההחזרה ועד לבדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חנה פרוגסטרוןחנה05/06/2013
שאני יבין אם במידה ולא לקחתי את הפרוגסטרון בכדורים או זריקה לא היה לי בעיה בעוד כשבוע בהחזרת העוברים?...
ושאלה נוספת אם קנית את הפרוגסטרון והזרקתי דרך אחות יומיים לפני ההחזרת העוברים מומלץ או שלא? שוב תודה לכול הרופאים ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2013השאלה לא ברורה.
איזה טיפול עברת?
איזה עוברים מחזירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןחנה05/06/2013
תודה רבה הבעיה היחידה היא שהזריקה מכילה 500 גר יש גם בכדורים ואים אני חייבת לקבל את הזריקה מחר ולא לקחתי אותה אפילו אם הכדורים יום אחרי זה אפשרי אן שזה יכול להרוס את ההחזרת העוברים שוב תודה על העזרההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
חנה05/06/2013השאלה אם התרופה הזאת ממש הכרחית להפריה כי אני כבר לוקחת את האנדרומנדין ופרוגינובה? אתה ממש עוזר תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2013אפשר
לא יקרה כלום לעוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןחנה05/06/2013
אני מטופלת בהפריה חוף גופית וכבר אחרי הווסת ועוד 5 ימים מחכה להחזרת עוברים ומחר אני חייבת לקבל זריקת פרוגסטרון ואין אותה בקופות חולים רק עוד שבוע מה עושים?.... אנא עיזרו ליייי תודה
פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013קחי אלטרנטיבה בנרות או כדורים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)