מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחצים !!להיות אמא02/06/2013
ערב טוב
אני בשבןע 26 חשה לאחרונה כאבים ולחצים בבטן התחתונה יןתר לכיוון איבר המין
בנוסף זה מפריע מאוד לתפקוד היומי הליכה/ישיבה/,שכיבה
יש גם הפרשות מאוד מרובות , .האם זה לגיטימי ?
מה ניתן לעשות כדי להרגיע את הלחצים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצים !! - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013את צריכה להיבדק על ידי רופא המטפל.
בלי בדיקתך ובדיקת צואר הרחם באולטרה-סאונד קשה להגיד לך מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםרום02/06/2013
שלום רב
מחר אני עוברת בדיקת דם ראשונה , 14 יום לאחר הזרעה. מאוד חשוב לי לדעת מה נחשב לערכים תקינים מבחינת בטא ומבחינת אסטרודיל ופרוגסטרון במידה (ב"ה) ונקלטתי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013כל בדיקת הריון מראה שההריון נקלט ורק בבדיקות חוזרות נדע איך זה מתפתח.
בדיקות אסטרוגן ופרוגסטרון מיותרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה בבקשהמיתר02/06/2013
שלום רופאים יקרים אני בההריון של תאומים מטיפולי פוריות
בשבוע 15 +4 ימים עשיתי סקירה ראשונה
ובסקירה הרופאה רשמה ככה
אצל הבת חשד לרוגורגיטציה פנסיסטולית מעל מסתם מיטראלי
ממומלץ יעוץ קרדיולוג ילדים ואקו לב עוברי
בבקשהה אני חייבת שתגידו לי מזאת הבעיה הזאת אני ממש לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013צריכה להתאזר בסבלנות עד בדיקת האקו.
כבר עניתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובתכםמזל02/06/2013
שלום רב
אני בת 44. אחרי 2 הפריות שלא צלחו ואחרי שאיבה ללא החזרה. האם הייתם ממליצים לי לעבור צילום רחם או היסטרוסקופיה? לציין שבכל מחזור נשאבו לי רק 2 ביציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013ממליץ לא לבזבז זמן ולעבור לתרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים בתחילת הריוןירדן02/06/2013
שלום, עברתי החזרת 3 עוברים (ivf) ב 20/5. תמיכה של 4 אסטרופם ו 4 נרות אנדומטרין. מיום שישי להחזרה חשתי מכאבי מחזור, גב ורגליים.
היום- יום 13 להחזרה ביצעתי בדיק דם: בטא 753, פרוגסטרון 19.4, e2. 824.
הרופא שלי הנחה אותי לעשות 2 זריקות גסטון ביום.
מה המשמעות של הפרוגסטרון הנמוך? האם ההריון לא תקין?
מאוד מודאגת!!!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים בתחילת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013הפרוגסטרון לא נמוך.
ושתי זריקות ביום זה הרבה.
בסך הכל הכל נראה בסדר.
זה שתקבלי יותר פרוגסטרון מבחוץ לא יגרום להריון להיות טוב יותר.
בדיקות הדם בסדר והייתי ממשיך רק עם החומרים שנותנים לנרתיק.
נראה לי בדיקה ראשונה טובה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהמיתר02/06/2013
שלום רופאים יקרים אני בההריון של תאומים מטיפולי פוריות
בשבוע 15 +4 ימים עשיתי סקירה ראשונה
ובסקירה הרופאה רשמה ככה
אצל הבת חשד לרוגורגיטציה פנסיסטולית מעל מסתם מיטראלי
ממומלץ יעוץ קרדיולוג ילדים ואקו לב עוברי
בבקשהה אני חייבת שתגידו לי מזאת הבעיה הזאת אני ממש לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013בלי אקו לב של העובר קשה להגיד מה המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות - אם אפשר תשובה בהקדםקרן02/06/2013
שלום,
שבוע שעבר היה הריון כימי שלאחריו הגיע מחזור שהסתיים היום,
מעוניינת לעשות הזרעה נוספת בביוץ הקרוב לכן עשיתי
היום בדיקת דם לוודא מצב הורמונים לאחר ההריון הכימי.
יום 5 למחזור אלה תוצאות בדיקת דם:
Estradiol 252.9 pmol/L
Progesterone 3.92 nmol/L
HCG, Total <2.0 mIU/mL
Prolactin 244.5 mIU/L
האם לדעתכם התוצאות מראות שאפשר להמתין לביוץ הקרוב בשבוע הבא ולהמשיך כרגיל עם הזרעות או שכדאי להמתין לחודש הבא?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - אם אפשר תשובה בהקדם - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013אפשר הזרעות החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשרי קרינון אחרי הריון כימי
קרן03/06/2013שלום,
בהמשך לתוצאות בדיקת הדם מעלה האם אפשרי אחרי הריון כימי להתחיל שבוע הבא קרינון אחרי הביוץ כתמיכה שהומלצה? במרשם של קרינון רשום לא לאחר הפלה/הריון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה על שאלתי בבקשה
קרן03/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה על שאלתי בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2013לא צריך תמיכה בטיפולי הזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הסברתי את עצמי
קרן04/06/2013שלום פרופ',
לאחר הזרעות 2 הריונות כימיים הסתיימו בשבוע 4 החלו בהכתמות חומות / אדומות ביום ה 20 למחזור, עקב כך החליטו שבהזרעה הבאה למחרת לקחת תמיכה (קרינון) 15 יום כתמיכה לגופיף הצהוב,
1. מדוע לדעתך לא צריך את התמיכה? או שכן יעזור?
2. האם שבוע וחצי אחרי הריון כימי אפשר לקחת קרינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לשאלתי
קרן05/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תענו לשאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013שלום קרן
לאחר שתי הפלות כימיות יתכן ותצמח תועןלת בלקיחת תמיכה פרוגסטטיבית לאחר הביוץ(קרינון),אין כל בעיה לקחת את הקרינון החודש לאחר הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לשאלתי - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2013הסיבות שאת לא מחזיקה את ההריון בטיפולי הזרעות אינן בגלל חוסר בפרוגסטרון,
למרות שיש רופאים שממליצים כי הסיבה להפלות לא ברורה להם ואז יש נטעה לתת ״ משהוא״ וזה מה שעושים.
צריך קודם כל לחפש את הסיבה שגורמת לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם מיואשתשני מודאגת02/06/2013
אני עוברת טיפולים של הפריה חוץ גופית אבל כול הטיפולים ללא הצלחה העוברים מתחלקים ואחרי החזרה משהו בפנים לא מצליח אני מיואשת אני כבר לא יודעת מה לחשוב אולייי אני עושה משהו לא טוב בבית אני משתדלת לנוח ולקחת בזמן כדורים עם זריקות וגם נרות ולא מצליח מה ניתן לעשות??? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם מיואשת - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013אין מספיק נתונים לענות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת להשלמת נתונים מיואשת
שני מודאגת02/06/2013אני בת 30.5 כבר שנה וחצי בטיפולים של הפריה
חוץ גופית icsi אין ילדים ולפני שנה וחצי התחלתי טיפולים בעייקבות שחלות פולצסטיות עברתי כבר 7 שאיבות שאחרי יומיים החזירו לי בים 2 -3 עוברים ואני כבר מיואשת תודה על הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת להשלמת נתונים מיואשת - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2013למה Icsi?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתשירית02/06/2013
שלום רב,
בתאריכים 23.5 ו24.5 עברתי הזרעה.
ווסת אחרונה בתאריך 8.4.13. מתוך סקרנות, ביצעתי היום בדיקת הריון ביתית.לאחר כמה דקות ראיתי בחלונית התשובה קו כהה ולידו קו בהיר. האם ניתן להסיק מכך על קיום הריון או שעוד מוקדם מידי לדעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013זה מוקדם ולכן הייתי ממליץ בדיקת דם בעוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קשור כל כך אבל אשמח לעזרתכםשי02/06/2013
שלום לרופאים היקרים.
אני בשבוע 20, בעלת שני רחמים כאשר ההריון נמצא ברחם ימין.
רציתי לשאול, האם שינה על צד ימין מסוכנת לי? לפי האולטרסאונד העוברית נמצאת ממש בצד וגם למטה. כרגע ישנה רק על צד שמאל וזה ממש לא נוח ואשמח לדעת האם בשלב זה שינה על צד ימין או על הגב מסוכנת?
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קשור כל כך אבל אשמח לעזרתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013אין בעיה לישון על צד ימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלימיןטל02/06/2013
הי,
יש לי שחלות פוליציסטיות, על מנת להתחיל ליטול איקקלימין הרופא אמר לי לקחת במשך 10 ימים פרימולוט נור, אבל אחרי 4 ימים היה לי ביוץ טבעי (תוצאה חיובית בבדיקת ביוץ) והפסקתי לקחת את הפרימולוט.
היה לי דימום חלש מאוד יומים-שלושה לאחר הפסקת הפרימולוט שפסק,
לא קיבלתי מחזור כעבור 14 יום, והוא מאחר כבר ב-4 ימים, בדיקת הריון יצאה שלילית לצערי...
השאלה שלי האם אני יכולה פשוט להתחיל לקחת את האיקקלימין?
או ששוב אני צריכה ליטול את הפרימולוט נור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלימין - תגובה
פרופ' שלמה משיח02/06/2013איננו יודעים באם את אחרי ביוץ או שלא היה ביוץ. יש לבצע בדיקת דם ל-E2 ופרוגסטרון שתענה על השאלה הזו ובהתאם יש להתוות את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מנסיון
מיכל02/06/2013אם קיבלת מחזור את יכולה לקחת את האיקוקלומין אין צורך בפרימולט נור
כי הפרימולט למעשה נועד להבאת המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מנסיון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013התשובה לא נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מנסיון - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013מה שכתב פרופ. משיח זה הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןאפרת02/06/2013
שלום רב
בת 30,ללא מחלות רקע.
ברקע אי ווסת כ5 חודשים.PCO
הרופא המליץ לי ליטול דופסטון פעמים ביום למשך 10 ימים.
כיוון שלא קראתי נכון את ההנחיה, וחשבתי שצריך 1 ליום, נוצר מצב שיומיים ראשונים נטלתי 1 כדור ליום במקום 2.
זה אפשרי שמהיום(שלישי במספר) אתחיל להוסיף את הכדור השני?או שאם התחלתי עם כדור אחד אני מחוייבת להמשיך עם זה?
כך שיהיו לי עוד 8 ימים מלאים בהם אטול 2 כדורים ליום...
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
פרופ' שלמה משיח02/06/2013אין בעיה לעבור ל-2 כדורים לעוד 8 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלית משקל
אפרת02/06/2013תודה.
האם התרופה גורמת לעלית משקל? במינון הנל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלית משקל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2013המינון הנלקח של התרופה ומשך הזמן שהיא נלקחת אינו עשוי לשנות באופן מהותי את משקלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהלירי02/06/2013
שלום
בת 39. בשאיבה נשאבו 4 ביציות משחלה אחת. בשחלה השניה לא התפתחו זקיקים מתאימים. האם זה מעיד על משהו לקוי?
האם נהוג שהרופא המטפל משתף בהמשך הטיפול של הבציות והזרע? פשוט , פעם ראשונה ואני קוראת כאן כל מיני דברים שאינני מכירה...איקסי...שביר וכו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' שלמה משיח02/06/2013העובדה שנשאבו ביציות רק משחלה אחת אינה מהווה בעיה.
באשר להסברים מהרופא, רצוי לבקש אותו להרחיב את הדיבור לפני ואחרי כל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר 3 נסיונות להחזרה שנכשלוגל02/06/2013
שלום עברתי החזרה של 3 טיפולים ללא הצלחה. לפני ארבע וחצי שנים עם לידת הילדה. האחרונה עברתי קשירת חצוצרות ואני כיום מאד מאד הייתי רוצה עוד ילד אחרון לאחר שלא הצליחו החזרת העוברים הקפואים ובגלל שעברתי 3 ניתוחים קיסריים רציתי לשאול קודם כל האם אפשר לעבור שאיבת ביציות ?? האם כדי לפ תוח את החצוצרות נתן לעשות זאת בשיטה לפרוסקופית ללא פתיחת בטן ?? האם הליך זה מסוכן?אני שנה הבאה אהיה בת 40 ואנ
ואני כל הזמן חושבת מה לעשות ? איך להביא ילד נוסף וכמובן עכשיו ממש מצטערת על ההליך שעברתי לקשירת החצוצרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר 3 נסיונות להחזרה שנכשלו - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013אפשר לעשות הכל אך לא ציינת כמה ילדים יש לך.
יש ניתוחים משקמי חצוצרה אך לך אני חושב שזה לא מתאים .
אם את מאוד רוצה אז זה רק בשאיבת ביציות.
אם יש לך כבר שלושה ילדים ומעלה לא הייתי ממליץ לך להתחיל בדרך של ההפריות החוץ גופיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיכל02/06/2013
בשל שחלות פוליצסיות עם שימוש בגונאל אף כמות 50 כפול 7 ימים אין תגובה של השחלות
הוחלט להעלות ל 75 בנתיים 3 ימים אין תגובה מה עושים מתי אמור להיות ביוץ ?יכול להיות שכונאל אף לא משפיע עלי בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
מיכל02/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר02/06/2013אם הפרופיל ההורמונלי שלך תקין אז צריכה להיות תגובה.
או שצריך מינון יותר גבוה או משהוא לא בסדר עם הזריקות ויש להחליפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)