מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חזרה לטיפוליםמטופלת04/06/2013
שלום רב!
בעלי ואני עשינו טיפול IVF בשל בעיית זרע. טיפול ראשון שבעקבותו נולד לנו ילד ב"ה (כיום בן 7 חודשים).
ברצוננו לחזור לטיפולים. האם עלינו לחזור על כל הבדיקות שעשינו לפני הטיפול הראשון או שאפשר להתחיל את הטיפולים מיד עם קבלת הווסת הקרובה.
יש לציין כי אין לנו עוברים מוקפאים כתוצאה מהטיפול הקודם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לטיפולים - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/06/2013יש לחזור על כל הבדיקות כולל איידס והפטיטיס כל שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום והשתרשותקרן04/06/2013
שלום רב. אני נמצאת בערך 4-5 ימים לאחר הביוץ שאז גם קיימנו יחסים. היום אחרי 4-5 צריכה להיות ההשתרשות והיום יש לי כאבי גרון עם חום נמוך 37.5 מעלות.האם זה יכול להפריע להריון להקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום והשתרשות - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/06/2013רטפוב הסכויים שדלקת גרון קלה לא תיפגע בסיכויי ההשרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חום והשתרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013הסיכוי לכך קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתמישהי04/06/2013
רופאים יקרים,
אני בת 28, הריון ראשון אחרי החזרת מוקפאים, מקבלת 4 פרוגינובה וקרינון אחד ביום. תוצאות ביטא-
ביום 10 לאחר החזרה 122
ביום 11 232
ביום 13 680
היום, יום 15 אחרי החזרה 2300
מאתמול החלו לי הפרשות, שאני לא יודעת אם ניתן לקרוא להן דימום, אבל הן נראות כמו מעט דם ישן וקרוש (חום ולא אדום) יחד עם שאריות הקרינון שאני מקבלת כתמיכה,
ואני קצת דואגת...
התור לרופא נשים הוא רק לעוד שבועיים,
מה עלי לעשות?
האם זה עלול להעיד על משהו לא בסדר?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה...
איילת04/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דואגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2013בינתיים הרושם הוא שעליית הביטה משביעה רצון,כדאי לקחת פעמיים ביום את הקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלא מתאפסתלימור04/06/2013
שלום רב,
עשיתי בדיקת בטא לפני שבוע היא עמדה על ה40 (הריון כימי) היום שוב עשיתי בדיקת בטא, והבטא עומדת על 39, למה היא לא מתאפסת? מה אני צריכה לעשות בשלב זה? עדיין לא קיבלתי מחזור מ27 לאפריל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שלא מתאפסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013חשוב לשלול במצב כזה גם הריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלא מתאפסתלימור04/06/2013
שלום רב,
עשיתי בדיקת בטא לפני שבוע היא עמדה על ה40 (הריון כימי) היום שוב עשיתי בדיקת בטא, והבטא עומדת על 39, למה היא לא מתאפסת? מה אני צריכה לעשות בשלב זה? עדיין לא קיבלתי מחזור מ27 לאפריל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שלא מתאפסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013ר
צוי במצב כזה לשלול גם אפשרות של הריון מחוץ לרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עלי לעשות?
לימור05/06/2013מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז מה עלי לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013לפנות לרופא שלך לביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בתחילת הריוןגלית04/06/2013
שלום
אני בשבוע 9, עשיתי שתי בדיקות דופק שיצאו ברוך השם תקינות.
לפני שבועיים התחילו לי קצת הפרשות חומות בניגוב, לא הפרשות כמו של לפני מחזור אבל צמיגיות קטנות כאלה,
לאט לאט זה פחת, אבל עדיין לפעמים שאני מכניסה את המוליך של האנדומטרין ואז מוציאה אותו, על המוליך יש הפרשות חומות.
מה עלי לעשות? האם זה תקין?
יש לציין שאני לאחר הזרעה שניה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013בשלב זה נראה שהכל תקין,יצכן וההפרשה נגרמת מגירוי מקומי של צוואר הרחם ע׳י הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בויטמין Dא.04/06/2013
שלום,
האם קיים קשר בין מחסור בויטמין D לבין בעיות פוריות?
בבדיקת דם שעשיתי התקבל ערך של 11 כאשר הערך המינימאלי הוא 20.
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור בויטמין D -המשך
א.04/06/2013האם קיימת בעיה ליטול כמוסות ויטמין D יחד עם זריקות פריון?
האם צריך לעדכן את רופא הפריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסור בויטמין D - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/06/2013לא ידוע על קשר בין חסר ויטמין D ואי פוריות אולם הוא דרוש בהריון וכדאי לקחת על בסיס יומי בכדורים או בטיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון מטיפולי פוריותליאן לוי03/06/2013
היי,
אני כבר שנתיים מנסה להכנס להיריון עם בעלי. פעמיים היו הפלות, גילו שיש לי מחיצה, עברתי ניתוחים. לפני שבוע עברתי הזרעה ראשונה לאחר השבחה.
אני מצד אחד ממש רוצה להיות בהריון כבר וללדת צאצא/ים
ומצד שני אני כבר בדיכאון ולא מאמינה שאצליח, אפילו התחננתי לבעלי שנלך על אימוץ.
עליתי 12 קילו, מאיימים לפטר אותי מהעבודה, אין לי כוח לכלוווווווווום. פשוט חוסר חשק מהחיים ומההנאות שלהם.
אנשים בעבודה, אנשים שלא ראו אותי הרבה זמן נראים מודאגים שואלים מה יש לי מה עובר עלי.
אני לא יודעת מה לעשות אם לא אקלט להריון. אני כל הזמן בוכה, כל הזמן מפתחת ציפיות שמתמוגגות לי עם קבלת מחזור. יש לי כבר הריונות מדומים. כל חודש יש לי בחילות והקאות וסחרחורות והפטמות שלי כואבות. אך כל חודש אני מקבלת מחזור ומאבדת מוטיבציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון מטיפולי פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2013את צריכה לסגור את העניין עם בעלך.
לדעתי אימוץ היא אצילות נפש ובמצבך הייתי ממליץ על הסדר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי שימוש באיקקלומיןעדה03/06/2013
שלום לכולם,
אני בת 30, מנסה להרות כבר 8 חודשים, אובחנתי כפוליציסטית ( מקבלת וסת רק עם פרוברה או דופסטון)...
היום אני ביום ה 13 למחזור ( אחרי שלקחתי 2 כדורי איקקלומין למשך 5 ימים מיום 5-10 לוסת).
בבדיקת דם-
אסטרדיול 2200 פרוגסטרון-2.1 ו LH 8.5
בבדיקת אולטרסאונד-
שחלה שמאלית- זקיקים 10,11,12
שחלה ימנית- זקיק בגודל 21 ממ וציסטה בגודל 31*21.
ומעט נוזל חופשי בדוגלס
מה משמעות הבדיקות? האם זה תקין? האם אני לקראת ביוץ???? ומה המשמעות של הציסטה מבחינת הסיכוי להרות? ואיך מטפלים בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ אחרי שימוש באיקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2013את לפני ביוץ.
אין צורך להתייחס לציסטה בשלב זה אלא לבדוק בהמשך שהיא נעלמת.
לפי התוצאות הביוץ יהיה סביב מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי בלי דימוםלימור03/06/2013
שלום רב,
כחודש וחצי לא קיבלתי מחזור עשיתי בדיקה ביתית לפני שבוע היה פס חזק ופס חלש עשיתי בדיקת בטא לפני שבוע יצא בטא 40 , יום לפני עשיתי אולטרסאונד ולא ראו כלום ברחם, שאלתי היא: אם זה הריון כימי מדוע אני לא מדממת ולא מקבלת מחזור? למה המחזור לא מופיע?
מחזור אחרון היה לי ב27 לאפריל?פתח בחלון חדש
הדפסת ההודעה
הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי בלי דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2013בצעי ביקורת בדיקת ביטה כדי לדעת שאכן מדובר בהריון כימי שנספג,ולשלול אפשרות של הריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהשירית03/06/2013
שלום, האם בדיקת הריון ביתית שבה קו אחד כהה וקו אחד בהיר(מאד) יכולה להעיד על הריון? ההזרעה בוצעה לפני כ12 יום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2013קרוב לודאי שמדובר בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותדנה03/06/2013
בדיקה ביתית חיובית מהיום יום 11 להחזרה(יש פסים ברורים
אני עם הסטוריה של הפלות חוזרות(2 בשבועות מוקדמים ו2 כימי)
כמו כן אני נחשבת להייי רסק מהתחלה(קרע בצוואר מהלידה שהסתבכה,תפר צווארי בשבוע ה14 לכשה...,ואם ש...)
ברצוני לדעת מכמה יחידות של בטא הסיכוי להריון כימי נמוך?
בדיקת הבטא שלי היא רק ביום חמישי(יום14)כדאי לבדוק בטא מהפניה שיש לי מרופא המשפחה?
קשה לי להיות אופטימית בגלל ההסטוריה של הכשלונות וההפלות...אבל זה סימן טוב נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2013מה שחשוב בבדיקות הביטה הוא לא הערך הראשוני אלא העלייה בביטה,וההתפתחות התקינה,לכן בצעי בדיקת ביטה ותתחילי במעקב,פני לרופא המטפל שישקול טיפול תומך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערך בטא
דנה04/06/2013יום 12 להחזרה בטא 150,נראה לי שכימי זה כבר לא נכון?
אני מקבלת תמיכה של אוטרוגסטן 200 *3 ופרוגינובה.
בכל מקרה אני מקווה שיוכפל תקין 3 וחצי שנים הספיקו לי בסרט הזה....
היה לי כבר הריון שהוכפל מצוין עם בטא ראשונית גבוהה ובסוף היה BLIGHTED.
אז בכל מקרה אני הולכת על ביצים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערך בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2013נקווה להמשך התפתחות תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חדש
דנה05/06/2013מהפחד אני בודקת כל יום היום אחרי 24 שעות הבטא עלתה פי 1.5 כמעט,האם אני יכולה כבר להרגע מעט?לפחות עד הפעם הבאה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירהנטלי03/06/2013
היי...אני בהריון עם תאומים שבוע 22+2..יש לי תור היום לסקירה מורחבת...האם זה זמן מתאים או שעליי לקבוע לעוד שבוע..שבועיים...? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2013אין כל בעיה לבצע סקערה מורחבת בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורשושי03/06/2013
איך סופרים את היום הראשון למחזור אם אני מקבלת בערב זה נחשב יום ראשון למחרת אני יכולה לעשות בדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2013כן זה נחשב ליום הראשון וניתן לבצע בדיקות למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד איזה שעה זה נחשב יום ראשון
שושי03/06/2013עד איזה שעה זה נחשב יום ראשון
עד איזה שעה זה נחשב יום ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/201323:59:59
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח גדול
שירה04/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהרינת02/06/2013
שלום,ביום חמישי 30/5 עברתי שאיבה (מתוך חמש ביציות נשאר אחד)
ביום ראשון 2/6 עברתי החזרה של עובר שלטענת הרופא מתפתח לאט
(3 תאים) האם הסיכויים לקליטה נמוכים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2013איכולת העובר נקבעת בין היתר לפי מראה התאים קצב התפתותם(חלוקתם),ונוכחותם של שברים ,אם אכן מדובר בעובר אחד בלבד שקצב התפתחותו איטי ,הסיכוי להשתרשות יורד
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)