מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנדומטרין ומגרנהטלי07/06/2013
שלום אני בהריון שלישי פלוס אחד. הריון ראשון נפל בשבוע 12 הריון שני הצליח אך קיבלתי הורמונים בכדורים בשליש הראשון עקב דימומים. כעת בשבוע שש פלוס שתיים עם דימום קל. קיבלתי נרות אנדומטרין אך ביומיים האחרונים אני סובלת ממגרנה והבנתי שייתכן וישנו קשר. האם זה סימן שצריך להפסיק או להמשיך עם הנרות פעמיים ביום וליטול אקמול?
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין ומגרנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2013הדבר חא מהווה כל סימן ,את יכולה לקחת אקמול ללא קשר לתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת, חייבת עזרהלהיות אמא07/06/2013
שבת שלום לכולם
אני בשבוע 26+3 מזה כשבוע אני חשה בכאבים מאוד חזקים וחדים באיזור איבר המין ממש לכיוון השפתיים כאב כל כך חד שמקרין גם לאיזור פי הטבעת, בהתקף של כאב אני ממש חסרת אונים ולא יןדעת איך להרגיע את הכאב, אני לא יכולה לשבת, ללכת,לעמוד או אפילו לשים מכנסיים,
בשבוע האחרון הייתי פעמיים בבית חולים עקב הכאבים ולצערי חוץ מעירוי לא היה להם מענה בשבילי, המוניטור היה תקין לחלוטין ,
אני כבר ממש מיואשת כי אני סובלת ואין אף אחד שיוכל ויודע איך לעזור לי, לכן אתם נכנסים לתמונה,
מקווה שגם הפעם תוכלו לעזור לי וממש לגאול אותי מייסורי,
זה הריון שהושג אחרי 3 שנים של טיפולים אז ככה שהוא מאוד יקר לי, חיכיתי לו כל כך ולאהכינו אותי לכאבים כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת, חייבת עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2013הכאבים שאת מתארת מתאימים להתכווצויות רחם,מעבר לבירור הקרע האפשרי,במצב דומה הצלחתי להקל על כאביה של מטופלת באמצעות זריקות פרוגסטרון המרות את שרירי הרחם ומקילות על הסימפטומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכויליאת07/06/2013
בת 39 הפריה חמישית.יום 8 לאחר החזרת 3 עוברים ביצעתי בדיקת דם בגלל סקרנות.
התוצאות:בטא פחות מחמש,אסטרדיול 487,פרוגסטרון 180(בתמיכה של גסטון מיום הראשון של ההחזרה)האם יש סיכוי לבטא חיובית ביום ה-12 להחזרה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש סיכוי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2013לא הייתי סומך על בדיקת הביטה ביום 8,ומחכה לתשובה ביום 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשי07/06/2013
שלום,
עברתי אתמול (יום חמישי) החזרת 3 עוברים מוקפאים ,
לוקחת תמיכה אוטראגסטן 3*3 ו-3 אסטרופם.
האם ניתן ללכת לברכה ביום שבת? האם יסכן את הצלחת הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013ניתן , באופן עקרוני.
היות וזה לא במאה אחוז ידוע הייתי ממליץ ללכת לבריכה רק כ5-7 אחרי ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםקרין07/06/2013
שלום, ביצעתי החזרה לפני מספר ימים. על מנת להכין את הרירית קיבלתי הנחיה לשים מדבקת אוורל 100, יום כן יום לא, ואני צריכה להמשיך עם המדבקות גם לאחר ההחזרה יום כן יום ל (בנוסף לנרות).
שאלתי היא - מדוע ממשיכים את הטיפול במדבקות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013החזרת מוקפאים נעשית או מחזור טבעי או תחליפי.
במקרה שלך את עושה מחזור תחליפי וזקוקים לשני ההורמונים, גם אסטרוגן , אוורל, וגם נרות או כדורי פרוגסטרון לנרתיק ,לקליטת העוברים.
שני ההורמונים האלה מכינים את רירית הרחם לקליטת העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
קרין09/06/2013היום היום ה-5 להחזרה , ומאז ההחזרה ועד היום יש לי כאבי ראש חזקים ביותר, האם יש קשר למדבקות או לנרות שאני לוקחת ואולי להחזרה עצמה?
בנוסף יש לי כאבי שרירים בפלג גוף תחתון.
האם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מהרופאים אשמח לקבל מענה
קרין10/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מישהו מהרופאים אשמח לקבל מענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2013סביר להניח שכאב בראש נגרם בגלל התמיכה ההורמונלית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטליה07/06/2013
בוקר טוב רציתי לדעת מאיזה שבוע אפשר לשחות בבריכה , שכן אי חוששת מזיהומים בדרכי השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013באופן עקרוניאפשר מכל שבוע.
אין לזה קשר לדלקת בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום תשיעי מהחזרת עובריםקרן07/06/2013
שלום רב,
בת 37, הוחזרו שלשה עוברים באיכות בינונית
כבר יומיים שיש לי כאבי מחזור קלים, אתמול התחילו להתחזק ובערב הופיע דימום קל בניגוב. היום שוב דימום קל בתחתון ובניגוב.
אני אמורה לבצע בטא ביום ראשון.
בינתיים רצה לשירותים כל רגע ומטפסת על הקירות. עלי להספיד את הנסיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ביום תשיעי מהחזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013לא מבין למה את הולכת לטפס על קירות בשרותים. זה לא טוב לעשות טיפוסי קירות בשלב זה. בכל אופן יש מתקנים יותר טובים למטרות טיפוס קירות,
בכל אופן דימום זה סימן לא טוב להריון אך זה עדיין לא שולל ולכן ש לבצע בכל מקרה בדיקה.
גם כשיש דימום יכולה להיות תוצאה חײַובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFשרון06/06/2013
שלום
ביום ראשון השבוע החזירו לי 3 עוברים אחרי טיפול IVF. השאיבה היתה ביום חמישי. אני בת 41. בסיכום טיפול שקיבלתי כתוב - העוברים עברו טיפול AHA.
מה זה טיפול AHA? ולמה עושים את הטיפול הזה?
לכולם עושים את הטיפול הזה?
יכול להיות שהביציות לא היו תקינות ולכן עשו את הטיפול הזה?
כתוצאה עלולים להיות עוברים לא בריאים?פגומים?
נא להסביר לי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013בדרך כלל צריך להסביר לך מה זה, לפני התוכנית של השאיבה.
בכל אופן זה מצב שבו עושים חלון עוברי.
הכוונה שביום 3 שלאחרי השאיבה העוברים עטופים במעטפת שצריכה לרדת בזמן מגע העובר עם רירית הרחם לפני ההשרשה, וכדי לעזור להשרשה עושים חור במעטפת בעזרת לייזר או על ידי חומר שגורם לחור במעטפת וזה אולי יעזור בהשרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין דופק זה אבודאריאלה06/06/2013
הוסת היה ב 12/4/13 משמע אני בסוף שבוע שמיני.
היום גילו שאין דופק לעובר וגם לא התפתח.
האם עדיין יש סיכוי שיפול טבעי?
כמה זמן מומלץ לחכות לכך לפני שבוחרים בגרידה?
האם גם בהפלה טבעית יש מינוסים כמו דימומים מאד קשים וכאבים?
מה מומלץ לעשות בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דופק זה אבוד - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013אפשר לחכות להפלה טבעית.
אפשר להסתייע בכדורים.
אפשר בגרידה.
בהפלה טבעית יש דימומים ויכולים להיות גם כאבים אך זוהי דרך טובה לסיים הריון.
אם ההפלה מתאחרת הייתי בוחר בכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא נותנים כדורים
יערה07/06/2013אמרו לי עד שבוע 7 ואני כבר בסוף 8...
אז האופציה היחידה היא גרידה. השאלה אם לחכות או לבצע כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא נותנים כדורים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013מה שאת אומרת זה להריון עם דופק.
בהריון שלא התפתח נותנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת זרע נמוכהליאורה06/06/2013
יש לי 2 ילדים בזכות הפריה חוץ גופית במיקרומניפולציה ביגלל ספירת זרע נמוכה של בעלי. לי יש ביוץ טבעי.
אני לא משתמשת באמצעי מניעה כלשהו.
האם שמעתם על מקרה כלשהו שבו בכל זאת האשה נכנסת להריון למרות ספירת זרע נמוכה מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת זרע נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת זרע נמוכהליאורה06/06/2013
יש לי 2 ילדים בזכות הפריה חוץ גופית במיקרומניפולציה ביגלל ספירת זרע נמוכה של בעלי. לי יש ביוץ טבעי.
אני לא משתמשת באמצעי מניעה כלשהו.
האם שמעתם על מקרה כלשהו שבו בכל זאת האשה נכנסת להריון למרות ספירת זרע נמוכה מאוד? האם יכול ליהיות שיקרה נס וההריון הבא יהיה טבעי? כל כך הייתי רוצה בהריון טבעי ללא טיפולים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת זרע נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013תמיד יש סיכויים להריון גם כאשר ספירת הזרע נמוכה וזה יכול לקרות עם הזמן.
יש עוד מצב שבו מצליחות הנשים להרות מהר כאשר הזרע מאוד בעייתי וזה כאשר ההריון הוא מגבר אחר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאליאת06/06/2013
שלום רב,
לפני 4 ימים הבטא היתה 3600 ונצפה שק הריון.
היום בטא 5550.
האם מדובר בהריון לא תקין בשל העליה המתונה של הבטא?
תודה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013מה שחשוב זה בדיקת האולטרה-סאונד ולא בדיקת הדם בשלב זה , ובכלל לא היית צריכה לבצע בדיקת דם.
הרופא שבדק את שק ההריון היה צריך להגיד לך אם מה שהוא רואה בשלב זה זה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות HCGשירית06/06/2013
שלום,
ווסת אחרונה: 8.5
הזרעה בתאריך 23.5+24.5
בדיקת HCG של היום (6.6.13)
HCG 85.19
progesterone 89.20
האם התוצאות תקינות?
לפני כשנתיים עברתי הפלה בשבוע 9 ואני מלאת חששות....
אשמח לתשובתכם,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות HCG - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2013קודם כל זה הריון ורק בדיקות המשך של ערכי ההורמון יגידו אם זה תקין.
התשובה ב 9לחודש היא משמעותית,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהלימור06/06/2013
שלום,
אני שבוע אחרי החזרת 2 עוברים. להבנתי רצוי להימנע בתקופה זו מהרמת משאות כבדים. יש לי תינוקת ששוקלת 10 ק"ג ולא יכולתי להימנע מלהרימה. האם צריך להימנע בתקופה זו להרים את התינוקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2013את יכולה להרים תינוקת, בטח יומיים שלושה אחרי החזרה כי אז כבר ההריון נקלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVFדנה06/06/2013
אני בהריון חדש מהחזרת טריים מאוד חוששת,בגלל טראומות מהעבר(2 כימי 2 הפלות):
האם לחץ משפיע על ההריון?(אני תמיד לחוצה לפני קבלת תוצאות ,הייתי לחוצה גם בהריון הראשון שלי עם בני לפני חמש שנים).
בטא ראשונה:150 יום 12
בטא שניה:320 יום 14
האם אני יכולה להרגע כבר???(לפחות עד האולטרסאונד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013אני מציע לך להיות רגועה כי עניין הלחץ לא ממש ברור לענייןףפההצלחה.
אני מאמין שללחץ אין השפעה על היקלטות והצלחה .
בכל אופן עד כה הבדיקות תקינות ומה שצריך היה לעשות ולהבין למה את מפילה הרבה ולטפל בבעיה.
עד ללידה תמיד יהיו מכשולים ולהיות לחוצה לא עוזר ומיותר.
כדאי אולי לקבל חיזוקים מפסיכולוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרו'פ בידר
דנה07/06/2013בעניין ההפלות נבדקתי מקיף,גם אצל פרו'פ כארפ,גם אצל המטולוג,לא נמצאה סיבה..אני מקווה שיהיה בסדר,אפשר גם ליפול טוב על הצד של הסטטיסטיקה?
בעניין הלחץ האמת שאני סובלת מחרדות אז אני מטופלת בקלונקס בשעת צורך,משום מה אתמול למרות שהייתי בלחץ לא לקחתי,לקחתי רסקיו במקום,
טיפול פסיכולוגי הוא באמת רעיון טוב.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לפרו'פ
דנה07/06/2013אחרי שבטא הכפילה את עצמה(ועשיתי 3 ימים רצוף)יש בכלל טעם לעשות עוד בטא?
סתם יכניס אותי לסרטים מיותרים.....
תוכל להסביר לי בבקשה מדוע יש טענה שלחץ פוגע בהצלחה בהריונות?הרי מין הסתם כל מטופלות הפוריות לחוצות בפרט הותיקות שבניהן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לפרו'פ - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013אני כתבתי לך שאני באמת לא מאמין שלחץ פוגע אך פורסמו עבודות שהראו שיש השפע.
לא צריך לחזור על בדיקת דם אלא לבצע אולטרה-סאונד עוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ'
דנה07/06/2013תודה לך,
אני מבינה,
בכל מקרה אני מתכוונת למגר את הסטרס בעזרת קלונקס.
ושאלה נוספת:
אם הכל יתקדם כמו שצריך אני צריכה להיות מופנית להיי רסק,וצריכה לעבור תפר צווארי בשבוע 14 ,,מתי מפנים ליחידה להריון בסיכון ?(אני מטופלת בפרטי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2013אחרי התפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)