מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ מוקדםאורנית05/06/2013
בת 36 מחזור סדיר כל 28 יום,ביוץ ביום ה10-11.
שאלתי,האם ביוץ מוקדם מהווה בעיה להיכנס להריון?
האם אני צריכה לפנות לרופא פיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ מוקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013הבעיה היא אם את שומרת נידה ,אם לא אין כל בעיה.
לפי הנתונים שלך ,אם אכן המחזורים שלך הינם בני 28 יום ,יש להניח שהביוץ שלך הינו בימים 13-15 ,לכן כדי לקבוע בודדאות רצוי לפנות לרופא פריון שיפתור את הסוגיה של מועד הביוץ ,ואם בכלל יש ביוץ מוקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאילנית05/06/2013
שלום רב,
אני אמא ל-3 בנות וברצוני להרות שוב בתקווה שיהיה לי בן
רציתי לשאול מתי כדאי להתחיל לבדוק את יום הביוץ ובאיזה שעה רצוי כי המחזור אינו סדיר אצלי (בבדיקה ביתית), ובנוסף לזאת רציתי לדעת אם יש קשר לתנוחה מסויימת שתעזור לי אם כן מהי?
בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013במחזורים לא סדירים גם עיתוי הביוץ אינו סדיר ,לכן קביעת מועד הביוץ יכולה להעשות על סמך תחושת כאב לקראת ביוץ (אם מופיע),מעקב זקיקים באולטרסאונד,ערכת ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתמיכל05/06/2013
כמה יחידות גונאל אף צריכים להזריק על מנת להגיע לביוץ??כמה ימים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה כללית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013המינון הוא אינדיווידואלי לכל אישה-individually adjusted dose ותלוי בגיל האישה משקלה ,הרזרבה השחלתית שלה,והמבנה הגנטי הייחודי לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת להודעתי הקודמת, בדיקות דםעדי05/06/2013
תוצאות בדיקות הדם מאתמול, E2 3000, פרוגסטרון 3.2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוספת להודעתי הקודמת, בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013כאמור התזמון מצויין ויש לבצע היום ומחר הזרעות תוך רחמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןעמית05/06/2013
בוקר טוב,
רציתי לשאול האם יכול להגיע המחזור למרות שאני אחרי החזרה ומשתמשת באנדומטרין?
או שהאנדומטרין בעצם מונע מהמחזור להגיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013המחזור יכול להגיע למרות השימוש בנרות הפרוגסטרון -אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעהעדי05/06/2013
שלום, אתמול, אחרי 7 ימי טיפול במנופור 300 יח', זקיקים: 19,17 16 בצד אחד, 16 בצד שני. נאמר לי להזריק אוביטרל בלילה ומחר הזרעה. אתמול הזרקתי והיום ב US בצד שמאל 18, 18, 17 ובצד ימין 17. אני חוששת שהזריקה ניתנה מוקדם מדי, כי הזקיק המוביל למעשה נשאר באותו גודל. האם ניתן מוקדם מדי? חוששת מאוד שהטיפול "הלך". האם לא היה צריך לחכות עוד יום????? תודה, זקוקה מאוד לתשובתכם
תזמון הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013עדי התזמון מצויין -בצעי שתי הזרעות עוקבות היום ומחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד צילום רחםענת05/06/2013
הבנתי שכדאי לבצע את הצילום רחם בין סיום הווסת למועד ביוץ המשוער בגלל הקרינה.
אם ני החודש לוקחת גלולות כדי לאפס את המערכת ואין סיכוי להריון האם ניתן לבצע את הצילום במועד מאוחר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מועד צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013בעת נטילת גלולות אין כל בעיה לבצע את צילום הרחם בכל מועד תוך נטילת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםנטלי05/06/2013
היי..בהריון שבוע 23 עם תאומים..מאתמול אני עם כאבים באזור איבר המין וקושי בהליכה...האם אלו צירים או משהו אחר ?
גם בשבוע שעבר היו לי כאבים וכשהלכתי למיון נאמר לי לשתות נוזלים.
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013אין מניעה עליך להיבדק בשנית חייבים לשלול פעילות רחמית העלולה לעורר לידה מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נטלי05/06/2013תודה על תשובתך....לאן עליי לגשת כדי להיבדק...למיון....למח להריון בסיכון גבוה אליה אני משוייכת או לרופא שלי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013כל אחת מהאפשרויות טובה בתנאי שניתן לבצע הערכה גם באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה-דחוףשי05/06/2013
שלום,
מחר יש לי החזרת עוברים מוקפאים , לוקחת 3 פעמים ביום אסטרופם והתחלתי אתמול אוטראגסטן 3*3 .
אתמול בלילה ראיתי דימום בניגוב וגם היום בבוקר. יש לי מעין כאבי בטן של התכווצויות.
למה זה קורה יום לפני ההחזרה ובמיוחד לאחר לקיחת התמיכה?
מה לעשות ?
אובדת עצות ובלחץ הרבה זמן מנסים להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה-דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013קרוב לודאי שמדובר בגירוי מקומי של צוואר הרחם שנגרם מהנרות,בכל מקרה עלייך לידע את הרופא שישלול סיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא05/06/2013
אני אחרי החזרה, מחכה לבדיקת הריון. היום היו לי הכתמות ורודות כמו בתחילת מחזור. האם זה בהכרח אומר שהטיפול נכשל או שזה משהו שיכול להופיע בתחילת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013בהחלט יכול להיות הריון תוךם הכתמה דמית,מה שיקבע זו בדיקת ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה,
א05/06/2013האם כדאי להגביר את התמיכה? (כרגע עם 200 מ"ג אוטרוגסטן 3 פעמים ביום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, ועוד שאלה, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013לא יכול להזיק לכל היותר להועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה כדאי לקחת?
א05/06/2013תודה וסליחה על כל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה כדאי לקחת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/06/2013תוסיפי עוד נר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל עוזר להשתרשות?שיר04/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

פיפל עוזר להשתרשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2013פיפל- endometrial stimulation.
בהחלט בעל ערך רב לשיפור ההשתרשות בזכות הגברת השחרור של גורם גדילה הקרוי LIF -(Leucocyte inhibitory factor שנוכחותו מסייעת להליך ההשתרשות של העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשותשרון04/06/2013
שלום לכם
אני אחרי טיפול IVF. ביום ראשון השבוע החזירו לי 2 עוברים.
כמה ימים אחרי החזרת העוברים אמור העובר/ים להשתרש?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2013שלושה עד ארבע ימים לאחר ההחזרה של עוברים ביום 2-3 לאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירית04/06/2013
שלום,
תאריך ווסת 8.5 הזרעה בתאריך 23.5. אחות ההריון בקופה אמרה לי שעליי לחכות עד יום חמישי 6.6.(כי בחמישי בוצעה ההזרעה) אם אעשה מחר את הבדיקה(5.6) זה יהיה מוקדם מידיי? האם זה כ"כ משנה בין רביעי לחמישי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2013במידה והתשובה חיובית היא תבוא לביטוי גם מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהנצהדקלה04/06/2013
האם בגיל 44.5-נסיון אחרון- עזרה בהנצה יכול לעזור? (IVF טבעי עם צרוטייד בלבד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בהנצה - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/06/2013עזרה בהנצה רלבנטית בפרט בנשים מבוגרות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםב04/06/2013
היום עשיתי החזרת עוברים...סיימתי מאוחר את ההחזרה נתנו לי להחדיר לנרתיק את אנדומטרין 3 פעמים ביום בבוקר לא החדרתי בגלל ההחזרה בצהרים החדרתי ב5 בערב השאלה אם זה בסדר להחדיר ב11 בלילה שוב...וממחר להיות בצורה מסודרת כל 7 שעות זה בסדר..?אני מקבלת גם פרוינובה 3 פעמים ביום ואת התרופה אסטרופם פעם ביום.
יש לי עוד שאלה שלוקחים אנדומטרין צריך לשכב שעה או לטייל בבית..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/06/2013תכנית חקיחת האנדומטרין שלך בסדר גמור. אחרי הכנסת אנדומטרין כדאי לנוח רבע שנה.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)