מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך טיפולרום16/05/2013
שלום רב,
אני אחרי 4 ימים עם מנופור 150
תוצאות בדיקת דם מהיום:
LH 4.0
ESTRADIL 551
PROGES 2.0
באולטרסאונד רירית 6.2
זקיקים ימין 11 13
זקיקים שמאל 16 17 18
מה דעתך להמשך טיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2013במידה ומדובר בטיפול פריון להשראת ביוץ ,זריקת האוביטרל יכולה להינתן מחר והזרעות בשני הימים העוקבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רום17/05/2013הרופא שלי אמר לי להמשיך עוד 3 ימים להזריק ולבוא שוב ביום ראשון לבדיקות דם ואולטראסאונד, מה יכולה להיות הסיבה לכך?
שאלה נוספת: אם ביום ראשון הקרוב הרופא יאשר לי להזריק את האובריטול האם כדאי לקיים יחסים לפני ההזרעה וגם באותו יום אחרי ההזרעה או יום למחרת?
האם זה ישפר את הסיכויים או שעדיף ל"שמור" את הזרע שיהיה טרי להזרעה?
עשינו בדיקת זרע והכל תקין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה
רום17/05/2013האם ניתן לעשות יותר מהזרעה אחת?
יום אחרי יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2013בתנאים אלו קיימי יחסים ביום או בצעי הזרעות עוקבות ביום ב,ו ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות בלוטת התריס והיריוןמירי16/05/2013
שלום לרופאים, יש לי שתי שאלות ברשותכם:
1. עברתי טיפול IVF ראשון שלדאבוני לא הצליח. כעת שקיבלתי מחזור יש לי כאבים מאוד חזקים - כאב שמופיע ונעלם, מופיע ונעלם מעין תחושה כאילו הרחם מתכווץ ורוצה להקיא משהו...., יצויין כי אף פעם לא היו לא כאבי מחזור. האם זה נורמלי לאחר שאיבה וטיפול IVF?
2. יש במשפחה שלי (אמא, דודה בת דודה וכו') היסטוריה של פעילות יתר בלוטת התריס. אני לא נבדקתי. האם זו מחלה שעלולה להפריע להרות? אני בת 39.
תודה רבה רבה
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פעילות בלוטת התריס והיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2013מירי שלום,הכאבים שאת מתארת לא אמורים להיות לאחר קבלת המחזור ,לגן כדאי שתעברי בדיקת אולטרסאונד ולפי הצורך בדיקה אחרת.
באשר לבלוטת התריס,הפרופיל ההורמונלי שנדרש לבצע לפני התחלת הטיפול כחלק מהבדיקות הכלליות כלל גם את תפקוד בלוטת התריס-הון ועצי ברופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לקראת תהליךלוני16/05/2013
שלום, יש לי שתי שאלות,
ראשית, האם בדיקות הדם והבדיקות ההורמונליות לקראת הקפאת ביציות הן אותן בדיקות לקראת תהליך תרומת זרע?
ושאלה שניה, לפני שנתיים כשהריתי ערכו לי סקר גנטי בקופת החולים, האם היום לקראת תהליך תרומת זרע מבנק הזרע עליי לערוך שוב את הבדיקת הגנטית או שזה "תקף"....כי לפי מה שאני זוכרת עשו את הסקר לגביי כי האב לא היה בתמונה.......אשמח לתשובות, תודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות לקראת תהליך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2013בבסיס הבדיקות לקראת הקפאת ביציות זהות לבדיקות שעל תורם זרע לעבור.
למשל תורם זרע בבנק הזרע״ סופרם ״נדרש מלבד לאיכויות אישיות,וטעויות בטיב הזרע שנבדק אפילו לאחר תהליך הפשרה,בבנק הזרע ״סופרם״מבוצעים כ-42 בדיקות גנטיות המכסות את הספקטרום הגנטי הרחב ביותר בייחס לנשאיות אפשריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקלת כניסה להריוןשלי16/05/2013
שמי שלי, בת 36 וחצי. אני שוקלת להכנס להריון מתרומת זרע.
ביצעתי בדיקת AMH בת"א לפני שלושה חודשים ויש לי תוצאה של 5.00
זה נראה בטווח הנורמה של רוזבלט שהם מ-1 עד 8.
האם זו תוצאה תקינה או לא? איך אדע אם אני זקוקה לטיפולי IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה פרופ' אשכנזי
שלי16/05/2013האם התוצאה לא גבוהה מדי לגילי? מהו הטווח התקין לגילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013במקרה הזה ערך גבוה הוא יתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שאלה קטנה מסקרנות...
שלי16/05/2013מתי ערך גבוה הוא חסרון?
ערך גבוה בגיל מתקדם יחסית, יכול להצביע על שחלות פוליציסטיות, לא?
(מאוד קשה לי להבין את פענוח תוצאות הבדיקה ממה שאתה כותב וממה שקראתי ברשת).
תודה רבה לך על הסבלנות והמקצועיות במתן תשובות. זה מאוד עוזר לי ולשכמותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק שאלה קטנה מסקרנות... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2013ערך גבוה למרות הגיל מנסה תגובה שחלתית אפקטיבית עם פוטנציאל למספר ביציות אב יותר כאמור למרות הגיל המפחית את התגובה השחלתית עם הגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף.שירה16/05/2013
אני אחרי שאיבה. עשיתי ספירות דם. מה מצבי?
WBC 20.6 H 10^3/µL 4.5 - 11
RBC 4.36 10^6/µL 4.2 - 5.4
HGB 13.1 g/dL 12.0 - 16.0
HCT 39.6 % 37 - 47
PLT 350 10^3/µL 140 - 400
MPV 8.6 fL 7.1 - 11.1
NEUTRO% 83.3 H % 40 - 75
EOS% 0.3 % 0 - 7
BASO% 0.2 % 0 - 1.5
LYMPHO% 13.1 L % 19 - 48
MONO% 3.1 L % 3.4 - 9
NEUTRO abs 17.2 H 10^3/µL 1.9 - 8
EOS abs 0.1 10^3/µL 0 - 0.8
BASO abs 0.0 10^3/µL 0 - 0.2
LYMPHO abs 2.7 10^3/µL 0.9 - 5.2
MONO abs 0.6 10^3/µL 0.16 - 1
MCV 90.9 fL 80 - 95
MCH 29.9 pg 26 - 34
MCHC 32.9 L g/dL 33 - 37
RDW 12.7 % 11.5 - 14.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013הספירה הלבנה שלך מוגברת מצב שיכול להיות לאחר שאיבה ,אולם בכל מקרה יש לעקוב אחרי מדדים דלקתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גירוי יתר? תודה פרופסור אשכנזי
שירה16/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה גירוי יתר? תודה פרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013אפשרות זו קיימת אם היא מלווה בתופעות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קצת בחילות וחולשה. אז אין מה לדא
שירה16/05/2013אין מה לדאוג?
תודה לך !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש קצת בחילות וחולשה. אז אין מה לדא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013גירוי יתר נגרם בגלל תגובה הורמונלית עודפת ,מספר זקיקים וביציות חורג,רקע של שחלות פוליציסטיות,גיל צעיר ,נטיה גנטית ,או אירוע דומה בעבר.
רק אחד המדדים המעבדתיים לגירוי היא ספירת השפכים לבסס הבחנה יש לבצע בדיקות נוספות אולטרסאונד בדיקות תפקודי כבד כחיות וקרישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי מוקפאיםV.r16/05/2013
שלום , אחרי החזרת מוקפאים היום קיבלתי בטא 377 !!!, הרופאים אומרים שזה מעולה ותקין - אני מקבלת תמיכה הורמונלית של 6 אנדומנטרין ביום , 3 פרוגינובה ופעם בחמישה ימים זריקת פרגסטורון - מיד פעם בכמה ימים יש הכתמות חומות ...
אני עוד 4 ימים עושה בטא לוודא הכפלה ותקינות של ההריון - אני מתה מפחד שהבטא לא תוכפל או שפתאום תירד חב וחלילה !!! מה הסיכוי שחלילה יקרה דבר כזה עם בטא כמו שלי ?
לחברה שלי הייתה בטא בהתחלה 35 ( אולי הבדיקות שונות ובגלל זה היה ככה נמוך לא יודעת) במשך שבועיים הוכפל לה ועכשיו זה ירד וניגמר ההריון - ואני מתה מפחד !!!!
יש הבדל בין הבטא אני צריכה לדאוג עם בטא כזו ? מה הסיכויים ??
אודה על תשובה בהקדם ונקווה שהבטא תוכפל ולעולםםם לכ תרד מפה !
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא אחרי מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013על פניו נראה שסיכוייך טובים ,ויתכן גם האיון מרובה עוברים,אין מקום להילחץ ולהשוות בין הריונך לזה של אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל תשובה על שאלות 2+3תמי416/05/2013
בת 38.7, הריון לפני 1.7 שנים. לאחר כ8-9 חודשים של נסיונות, כניסה ספונטנית להריון מייד לאחר צילום רחם. לידה וגינלית.
עכשיו - מנסים להכנס להריון כ8-9 חודשים. מחזור כל 29-31 יום. שחלות פוליציסטיות (אך פרופיל הורמונלי תקין ו-FSH גבוה מ-LH), מעקב זקיקים תקין (נערך אולטרסאונד בלבד ללא בדיקות דם - רירית ביום 16 רירית 10 זקיק 25), זרע תקין, צילום רחם שנערך לפני 5 חודשים תקין (טוגנדרייך אפילו אמר שלא מבין מדוע הגעתי לצילום רחם).
השאלה:
1. רופא הפריון שהלכתי אליו אמר שצילום הרחם מראה שהיו לי חצוצרות סתומות. מי צודק? הוא או טוגנדרייך? ולפי מה שכתוב, האם עכשיו הן פתוחות?
"היסטרו-סלפינגוגרפיה
*סיבת ההפניה: [1] בירור פריון
היסטרוסלפינגוגרפיה:
===================
.[1] רחם במבנה תקין
. מילוי הומוגני של חלל הרחם
. מעבר ופיזור משני הצדדים
[1] משמאל פיזור קלוש מימין הצטברות חומר ניגוד סמוך לטפולה.
ההצטברות מימין מתפזרת.
בוצע ופוענח ע"י טוגנדרייך.
2. האם צילום רחם (רנטגן) לא פוגע בביציות?
3. הטיפול שהציע: להזריק גונאל F 75 במשך 10 ימים ואח"כ זריקת אוביטרל בהתאם למעקב זקיקים.
האם אתם ע"ס הנתונים, הייתם מציעים טיפול אחר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לקבל תשובה על שאלות 2+3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013בהתחשב בגילך ,תוצאות הצילום המדגימות בהחלט פתיחות של החצוצרות מצד אחד אולם מעלות ספק לגבי הידבקויות באגן,הייתי ממליץ לך טיפול משולב בזריקות+הזרעות תוך רחמיות לפרק זמן של שלושה חודשים ובהעדר הצלחה לפנות לטיפול הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה קורות הדבקויות וכיצד ניתן למנוע
תמי416/05/2013אותן? - אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לקבל תשובה על שאלות 2+3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013כל אירוע דלקתי או פרוצדורה ניתוחית באגן או בבטן יכולה לגרום להיווצרות הידבקויות,בפועל ההתרחשויות האלו הן בילתי תלויות בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה.
תמי416/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ראשוןקרן16/05/2013
בוקר טוב לרופאים,
אני בטיפול IVF ראשון (עקב חצוצרה סתומה). פרוקטוקל ארוך, יום ה 22 עם דקפפטיל, 5ימים פיורגון ו-4 ימים מנוגון (6 אמפולות). נכון לבדיקות של היום נצפו 2 זקיקים בגודל 15. אחרי כל ההורמונים האלה לא אמורים להיות יותר זקיקים? האם זה מספיק??
עובי רירית 8.7
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013עמית שלום,עדיין חא הסתיים הטיפול ובכל מקרה כל אחת והתגובה שלה,ולא תמיד מרובה זה טוב,בכל מקרה המשיכי בטיפול לפי ההנחיות של הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-IVF ראשון
קרן16/05/2013תודה רבה לך
יש לי עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין מנוגון למנופור? האם אין הבדל?
האם יכולה באמצע טיפול עם מנוגון להמשיך עם מונופור?
שוב, המון תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך-IVF ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013בבסיס שני תכשירים דומים המנופור עובר תהליך טיהור חזק יותר מחומרים נילווים ,בעיקרון ניתן להחליף בינהם על מנת לגרום לתגובה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני..
קרן16/05/2013בטוח? כי זו לא הוראה שקבלתי מרופא. פשוט חברה נתנה לי מונופור אז במקום לקנות חשבתי אולי להשתמש בזה..
תודה וסורי שחפרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב אני.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2013בטוח בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
קרן16/05/2013ושיהיה סופ"ש מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיילת15/05/2013
לרופאים שלום,
עם הפסקת נטילת פרוגינובה לאחר 21 ימים (4 ביום),
תוך כמה זמן צפויה להופיע הוסת?
האם צריך ליטול תכשיר עם מרכיב פרוגסטרון כדי שהוסת תופיע, או שמספיקה הפסקת הפרוגינובה?
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2013אחרי פרוגינובה תבוא הפרשה דמית שהיא לא כמו וסת.
על מנת שיגיע הוסת צריך פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מישהי16/05/2013תודה על התשובה,
האם לאחר אותה הפרשה דמית, במידה ולא נלקח פרוגסטרון, ניתן להתחיל טיפול להחזרת מוקפאים?
בנוסף, תוך כמה זמן בערך מגיעה ההפרשה?
כדי לדעת למתי לקבוע תור חדש לרופא...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - אשמח לתשובה
מישהי16/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2013אם לקחת פרוגינובה צריך לקחת פרוגסטרון למספר ימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויות ברחםאלה15/05/2013
נאמר לי שעלי לעבור טיפול פולשני [ פרוסקופיה ] בכדי לגלות הדבקויות ברחם האם ניתן לגלות זאת ע"י בדיקה לא פולשנית כמו MRI?
תודה,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקויות ברחם - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2013את מתכוונת היסטרוסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה ואגינלית באולי תחילת הריון?יעל15/05/2013
שלום,
בעלי ואני קיימנו יחסים לאחר ביוץ, לפני 4 ימים. אתמול הופיעה לי פיטרייה בנרתיק. בעבר הייתה לי פיטרייה ומרחתי קרם טרידרם ואף השתמשתי בנרות וגינליים. קראתי כי השימוש בתכשירים אלו אסור במהלך השליש הראשון להיריון. כאמור – איני יודעת אם אני בהיריון או לא...זהו שלב מאד מוקדם.... האם בטוח להשתמש בתכשירים אלו? אלו תכשירים בטוחים ומומלצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה ואגינלית באולי תחילת הריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2013אפשר להשתמש בשלב זה במה שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות וחומותספיר15/05/2013
שבוע 5+5 נראה שק היריון ביום חמישי שעבר מקבלת 3 פרוגינובה ו4 אוטרוגסטרון
ביום שני הקרוב אמורה לעשות אולטרה סאונד ולנסות לראות דופק ....
מאתמול יש לי לסירוגין הפרשות ורודות וחומות האם זה טבעי או האם עליי לעשות משהו ?
תוצאות אחרונות - בטא מעל 9000 פרוג' 24.1 E1 אלף שלוש מאות ומשהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ורודות וחומות - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/05/2013הייתי מעלה את מינון האוטרוגסטאן ל-200 כפול 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה תודה רבה
ספיר15/05/2013האם אני יכולה לשנות את המינון לבד עוד היום !! או שעליי לדבר עם הרופא ממחר ?
ושאלה נוספת בגלל שיש לי קופסאות של 100 (3-4 קופסאות מלאי ) האם אני יכולה לחלק את הכמות של 600 ביום למספר פעמים ביום של 100 ( 6X 100 )
תודה רבה רבה לך פר' משיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותמיכל15/05/2013
שלום רב,
אני בת 36 ועוברת טיפולי הפרייה, אולם עד כה היו מספר החזרות של עוברים ולצערי לא התפתחו מעבר לשלושה ימים ואחרים שלא "נתפסו" ולא התקיים הריון. ברצוני לדעת כיצד ניתן לאבחן ביציות טובות? האם יש בדיקת דם או בדיקה אחרת שניתן לבדוק בעזרתן את איכות הביציות?
בתודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2013יש לבצע הפרופיל ההורמונלי ולעבור על דפי המעבדה כדי לתת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ivmלולה 2615/05/2013
שלום
אני אחרי החזרה 8 ימים.. ומהיום הרביעי להחזרה יש לי כאבי בטן וחזה כמו שלפני המחזור.. האם זה אומר שאני מקבלת מחזור ושהטיפול נכשל??
ורציתי לציין כי ב 5 הימים הראשונים הייתי במנוחה..
והבעיה אצלנו היא בזרע יש כמות גדולה אבל התנועה נמוכה מאוד..
עברנו לטיפול ivm..כי כשהתחלתי להזריק דקפפטיל וגונל ההרמונים שלי קפצו.. ואז הרופא החליט שנעבור לטיפול הזה..
בסוף שאבו לי 9 ביציות והפרו 7 והחזירו לי 2 עוברים טריים.. השאלה שאלה אם הטיפול נכשל אז מה תהיה הסיבה להכשלה?? ומתיי אפשר להתחיל בטיפול מחדש?? כי שמעתי שצריך לחקות חודש ואז להתחיל.. אם אני מבקשת להתחיל ול לחקות א וחודש.. אני יכולה??ו בקשר לביציות שנשארו הם יקפיאו אותם או לא??
וגם רציתי לעדכן כי אני בחודש הבא אהיה בת 26.. וזאת הפעם הראשונה שאני עוברת שאיבה והחזרה.. זה הטיפול הראשון שלי.. מה הסיכוי להצלחה כי קראתי שהסיכויים הם נמוכים ?? אני מאוד מודאגת
ותודה לכם מראש
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.. עזרה בבקשה
מגי15/05/2013אני לוקחת אינדומטרין 3 פעמים ביום... והיום כשהכנסתי את המוליך היה לי קשה ובסוף זה נכנס.. אבל כשהוצאתי אותו יצא עם הפרשות לבנות עם טיפת דם.. יכול להיות שזה מחזור??? נכשללל הטיפוול?? :(
טיפול ivm - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2013סיכוייך להרות הם טובים מאוד ,הטיפול ב-IVM נועד למנוע גירוי יתר,והתחושות שאת חשה נורמליות ולא מבשרות הצלחה או כשלון,לא ברור אם הקפיאו לך עוברים,במידה וכן ניתן לבצע החזרה במחזור הקרוב ולא צריך להמתין חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשושי15/05/2013
לפני שנתיים עשיתי צילום רחם היה תקין . עברתי גרידה וטיפולי פריון IVF בטיפול האחרון אחרי שאיבה ממש כאב לי בלחיצה בצד שנישאב במשך 21 יום . עשיתי צילום רחם חדש והתוצאה היתה מעבר של חומר ניגוד לאורך החצוצרות משני הצדדים - קלוש משמאל . חצוצרה הימנית מורחבת משמעותית . אינו הודגם פיזור של החומר ניגוד לחלל הצפק משני הצדדים . ממה זה קרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/05/2013סתימה של החצוצרה יכול להיות בעקבות הפלה/גרידה ודלקת. לסטג החסימה יש חשיבות גם בהצלחה של טיפול הפריה. יש להתייעץ עם מומחה פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
שושי15/05/2013בטיפולי IVF אפשר לעקוף את הבעיה או שיש גם שם השפעה
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2013קרוב לודאי שהרקע מאחד הפרוצדורות שעברת לאחר צילום הרחם הקודם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)