מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטרייה ואגינלית באולי תחילת הריון?יעל15/05/2013
שלום,
בעלי ואני קיימנו יחסים לאחר ביוץ, לפני 4 ימים. אתמול הופיעה לי פיטרייה בנרתיק. בעבר הייתה לי פיטרייה ומרחתי קרם טרידרם ואף השתמשתי בנרות וגינליים. קראתי כי השימוש בתכשירים אלו אסור במהלך השליש הראשון להיריון. כאמור – איני יודעת אם אני בהיריון או לא...זהו שלב מאד מוקדם.... האם בטוח להשתמש בתכשירים אלו? אלו תכשירים בטוחים ומומלצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה ואגינלית באולי תחילת הריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2013אפשר להשתמש בשלב זה במה שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות וחומותספיר15/05/2013
שבוע 5+5 נראה שק היריון ביום חמישי שעבר מקבלת 3 פרוגינובה ו4 אוטרוגסטרון
ביום שני הקרוב אמורה לעשות אולטרה סאונד ולנסות לראות דופק ....
מאתמול יש לי לסירוגין הפרשות ורודות וחומות האם זה טבעי או האם עליי לעשות משהו ?
תוצאות אחרונות - בטא מעל 9000 פרוג' 24.1 E1 אלף שלוש מאות ומשהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ורודות וחומות - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/05/2013הייתי מעלה את מינון האוטרוגסטאן ל-200 כפול 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה תודה רבה
ספיר15/05/2013האם אני יכולה לשנות את המינון לבד עוד היום !! או שעליי לדבר עם הרופא ממחר ?
ושאלה נוספת בגלל שיש לי קופסאות של 100 (3-4 קופסאות מלאי ) האם אני יכולה לחלק את הכמות של 600 ביום למספר פעמים ביום של 100 ( 6X 100 )
תודה רבה רבה לך פר' משיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותמיכל15/05/2013
שלום רב,
אני בת 36 ועוברת טיפולי הפרייה, אולם עד כה היו מספר החזרות של עוברים ולצערי לא התפתחו מעבר לשלושה ימים ואחרים שלא "נתפסו" ולא התקיים הריון. ברצוני לדעת כיצד ניתן לאבחן ביציות טובות? האם יש בדיקת דם או בדיקה אחרת שניתן לבדוק בעזרתן את איכות הביציות?
בתודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2013יש לבצע הפרופיל ההורמונלי ולעבור על דפי המעבדה כדי לתת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ivmלולה 2615/05/2013
שלום
אני אחרי החזרה 8 ימים.. ומהיום הרביעי להחזרה יש לי כאבי בטן וחזה כמו שלפני המחזור.. האם זה אומר שאני מקבלת מחזור ושהטיפול נכשל??
ורציתי לציין כי ב 5 הימים הראשונים הייתי במנוחה..
והבעיה אצלנו היא בזרע יש כמות גדולה אבל התנועה נמוכה מאוד..
עברנו לטיפול ivm..כי כשהתחלתי להזריק דקפפטיל וגונל ההרמונים שלי קפצו.. ואז הרופא החליט שנעבור לטיפול הזה..
בסוף שאבו לי 9 ביציות והפרו 7 והחזירו לי 2 עוברים טריים.. השאלה שאלה אם הטיפול נכשל אז מה תהיה הסיבה להכשלה?? ומתיי אפשר להתחיל בטיפול מחדש?? כי שמעתי שצריך לחקות חודש ואז להתחיל.. אם אני מבקשת להתחיל ול לחקות א וחודש.. אני יכולה??ו בקשר לביציות שנשארו הם יקפיאו אותם או לא??
וגם רציתי לעדכן כי אני בחודש הבא אהיה בת 26.. וזאת הפעם הראשונה שאני עוברת שאיבה והחזרה.. זה הטיפול הראשון שלי.. מה הסיכוי להצלחה כי קראתי שהסיכויים הם נמוכים ?? אני מאוד מודאגת
ותודה לכם מראש
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.. עזרה בבקשה
מגי15/05/2013אני לוקחת אינדומטרין 3 פעמים ביום... והיום כשהכנסתי את המוליך היה לי קשה ובסוף זה נכנס.. אבל כשהוצאתי אותו יצא עם הפרשות לבנות עם טיפת דם.. יכול להיות שזה מחזור??? נכשללל הטיפוול?? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול ivm - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2013סיכוייך להרות הם טובים מאוד ,הטיפול ב-IVM נועד למנוע גירוי יתר,והתחושות שאת חשה נורמליות ולא מבשרות הצלחה או כשלון,לא ברור אם הקפיאו לך עוברים,במידה וכן ניתן לבצע החזרה במחזור הקרוב ולא צריך להמתין חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשושי15/05/2013
לפני שנתיים עשיתי צילום רחם היה תקין . עברתי גרידה וטיפולי פריון IVF בטיפול האחרון אחרי שאיבה ממש כאב לי בלחיצה בצד שנישאב במשך 21 יום . עשיתי צילום רחם חדש והתוצאה היתה מעבר של חומר ניגוד לאורך החצוצרות משני הצדדים - קלוש משמאל . חצוצרה הימנית מורחבת משמעותית . אינו הודגם פיזור של החומר ניגוד לחלל הצפק משני הצדדים . ממה זה קרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/05/2013סתימה של החצוצרה יכול להיות בעקבות הפלה/גרידה ודלקת. לסטג החסימה יש חשיבות גם בהצלחה של טיפול הפריה. יש להתייעץ עם מומחה פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
שושי15/05/2013בטיפולי IVF אפשר לעקוף את הבעיה או שיש גם שם השפעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2013קרוב לודאי שהרקע מאחד הפרוצדורות שעברת לאחר צילום הרחם הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת...דנה15/05/2013
התחלתי את טיפול הivf השלישי. הפעם בחרתי רופא שילווה אותי. הוא החליף לי את הטיפול מגונל למנוגון וכמות הזקיקים ירדה מ10 זקיקים ל 3 זקיקים. האם זה קשור לזריקה או שזה יכול לקרות??? שאלה שנייה, הטיםול הנוכחי קצת מתארך. כלומר, טיפולים קודמים ביום ה12 אחרי המחזור כבר הייתי בשאיבה. כמה ימים זה הטיםול הארוך??? תודה, (אתם כל כך עוזרים לנו....) רק חשוב לציין שיש לנו בעיית זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת... - תגובה
פרופ' שחר קול15/05/2013כל התרופות המשמשות לגירוי שחלות מכילות גונדוטרופינים .
ההבדל הוא בהרכב המדויק של FSH לעומת LH, וכן בדרך הייצור: מוצרים על בסיס שתן של נשים בבלות, או מוצרים רקומביננטיים.
כמובן שלמינון יש חשיבות רבה.
יש לזכור היטב, כי התגובה השחלתית משתנה מחודש אחד לחודש הבא, גם אם נשתמש במינון זהה ובתרופה זהה. זו הפיזיולוגיה של השחלות.
בממוצע משך הזמן של גירוי השחלות בפרוטוקולים ה"ארוכים" הוא יומיים יותר בהשוואה לפרוטוקולים ה"קצרים".
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת את נפשי מרוב צערמירי14/05/2013
לאחר שקיבלתי תשובה שלילית , טיפול IVF ראשון - מנסה להבין מה בעצם לא בסדר. שאבו 4 ביציות, זאת אומרת שבמרום גילי (39) יש עדיין ביציות, ונוצרו 2 עוברים שהוחזרו (זאת אומרת שהזרע שרכשתי מסוגל להזריע). אם נוצרו עוברים טובים למה בעצם אין היריון? מה הבעיה ? שאלה שנייה - האם זה נכון שצריך לחכות 45 יום בין טיפול שאיבה למשנהו?
אני על סף ייאוש ואיבוד תקווה ואינני יודעת מה לעשות יותר. יכול להיות שאני זקנה מידי להביא ילד לעולם? אנא תאמר לי את האמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת את נפשי מרוב צער - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/05/2013הסיכויים להצלחה בכל טיפול הפריה אינם עולים על 40%. כמובן שככל שגיל האישה גבוה יותר כך הסיכויים קטנים. אין להתייאש אחרי טיפול אחד. צריך להסיק את המסקנות ולתכנן טיפול נוסף. רצוי חודש הפסקה בין טיפול לשני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאילנית ש14/05/2013
שלום לרופאים הנכבדים
בת כמעט 40, עם ילד בן 3 מהריון ספונטני. לפני ההריון התקין גרידה כיוון שלא נצפה דופק.
מאז הלידה, 3 שנים מנסים להכנס להריון. הריון ספונטני והפלה טבעית. לאחריו הריון נוסף מהזרעה ראשונה, שוב הפלה טבעית.
כרגע לאחר IVF2, היום נצפתה בטא של 11...כאשר הפרוגסטרון 287...
במחזור הזה מזריקה גם קלקסן מניעתי.
בשאיבות נצפו 12-15 זקיקים, מתוכם נשאבו 6 ביציות והופרו 3. ב2 המחזורים הוחזרו 3 עוברים יפים וטובים- בונבוניירות לדברי המעבדה...
הרופא שלי חושב שהבעיה אצלנו הינה בשל אי תקינות כרומוזומלית,כלומר שעוברים אינם תקינים ולכן לא נוצר הריון.
רוצה להתייעץ : מה עושים עם אמירה כזו ? האם עלי "להתאזר"..בסבלנות עד אשר יגיע ה"אחד"...האם לזה קוראים "בלתי מוסברים"...
הייתי שמחה לשמוע מניסיונכם מה אתם מייעצים להמשך ?
מה עלול לעזור שאוכל להתברך בהריון ובתינוק ?
תודה גדולה על עזרתכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2013לדאבוני הרופא שלך מודק היות ועם הגיל שיעור הביציות התקינות גנטית פוחת משמעותית,למרות זאת במקרה שלך מתקבל הרושם שנתוני הטיפול שלך מצביעים על סיכוי טוב להרות,נקווה רק שיתקבל הריון תקין לאחר כל המאמץ שמושקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצתאילנית ש14/05/2013
שלום לרופאים הנכבדים
בת 40,עם ילד בן 3 מהריון ספונטני לאחר הפלה.
מאז לידתנו מנסים שוב. + עוד 2 הפלות. השניה לאחר הזרעה.
עברנו 5 הזרעות. ו2 IVF.
ב2 המחזורים נצפו 12-15 זקיקים,מתוכם נשאבו 6 ביציות. 3 הפריות ,עוברים בונבונירות...!
היום קיבלתי תוצאת בטא 11...(כאשר הפרוגסטרון מורה על 287..)(הפעם הזרקתי גם קלקסן מניעתי)
הרופא שלי חושב שהבעיה אצלנו היא בפגם בעוברים. כלומר שישנה בעיה כרומוזומלית בעוברים, כיוון שכל השאר תקין.
שאלתי - מה עושים עם מידע כזה..? עוד מחזורים עד שיגיע העובר התקין ?
הייתי שמחה לשמוע דעתכם -עצתכם.
מרגישה שזו סוג של בעיה שכביכול אין עליה פתרון...רק אולי המזל
אשמח לתובנות
חג שמח ! ותודה גדולה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצת - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/05/2013אין אפשרות, במסגרת תשובה קצרה בפורום, לענות על שאלותייך. לדם מענה מקיף יש חסקור את כל הטיפולים ולקבוע איזה פרוטוקול עדיף עבורך וכן להעמיק בברור סבות ההפלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך. ועוד שאלה קטנה..
אילנית ש14/05/2013בטא 11...עם פרוג' 287...ובדיקה ביתית חיובית אתמול והיום (יום הבטא) זה משהו שעוד יכול לצמוח ממנו עתיד כלשהו...??
או הספדה ..
חג שמח ותודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך. ועוד שאלה קטנה.. - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/05/2013לצערי הסיכויים לכך קטנים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון טיפולקרן14/05/2013
שלום רב. אני לאחר סבב שני של ivf+pgd שכשל קיבלתי הפעם לתמיכה אסטרופם פעמיים ביום אנדומטרין 4 ביום,2 בבוקר ו2 בערב וזריקת גסטון 50 מג פעם ביום בגלל שפעם קודמת היה דימום מוקדם. הפעם לא היה דימום לפני הבטא,עשיתי בטא ביום ראשון שהיתה שלילית וכבר יומיים שאני לא מקבלת מחזור למרות שהפסקתי את התמיכה. מה שרציתי לשאול זה יכול להיות שהפעם קיבלתי יותר מדי תמיכה והאם עודף של פרוגסטרון או אסטרוגן יכול להפריע להשרשה או שזה לא קשור והאם פעם הבאה גם כדאי לקחת כזאת תמיכה מסיבית שאין ספק שהספיקה,רק החשש שלי שהיא לא עושה גם נזק. המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלון טיפול - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/05/2013אין להניח שעודף תמיכה הוא סבת האי הצלחה. אין לי ספק שתקבלי מחזור תוך יום או יומיים. באשר לשינוי בתמיכה, רצוי לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
קרן15/05/2013תודה על תגובתך פרופסור משיח, אני יודעת שהסיבה לכישלון היא לא חייבת להיות עודף תמיכה, השאלה היא האם זה יכול להכשיל טיפול או שכדי להישאר עם הטיפול עם התמיכה הזאת, מאחר ואני יודעת שהיא מספיקה בוודאות, או שאם יש סיכוי ואפילו הקטן ביותר שזה יכול להכשיל את הסבב הבא, ובמקרה כזה אשנה אותה. בסבב הראשון לקחתי שני קרינול ביום וזה לא הספיק(קיבלתי מחזור לפנח בדיקת הבטא) אודה מאוד על תגובתך, מאחר ואני עושה את הטיפול בבית חולים ציבורי כי לא ניתן לעשות pgd, באופן פרטי ואני מרגישה ממש חסרת אונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
קרן15/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כשלון טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2013יתכן בהחלט שהעיכוב במחזור נבע מהטיפול התמיכתי,אין כל בעיה עם מינון יתר,הייתי משאיר את השיקול של שיעור התמיכה בטיפול הבא לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!! הקאות לאחר שאיבת בציותהדרי14/05/2013
שלום,
עברתי הבוקר שאיבת בציות מאז אני לא מפסיקה להקיא
אני יודעת שהקאה יכולה להיות תופעה של ההרדמה ..
אך האם לאחר יותר משש שעות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!!! הקאות לאחר שאיבת בציות - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/05/2013באם ההקאות נמשכות יש חשש לדימום תוך בטני וכדאי להגיע למיון הקרוב כדי להיבדק ולבצע ספירת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובס.ע14/05/2013
האם מותר לי לעשות הזרעה כל חודש או זה חודש כן וחודש לא???? הרופא שלי לא מסכים לעשות כל חודש אמר לי שצריך לעשות הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2013תלוי איזה טיפול את מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעחלי14/05/2013
שלום רב
בעלי ביצע בדיקת זרע
האם לפי תוצאות ניתן להיכנס להריון באופן טבעי ?
צבע: צהבהב
צמיגות: abnormal
Ph: 7.6
נפח: 5 מ״ל
ריכוז: 1 מיליון למ״ל
תנועה: 80 אחוז
פרוגרסיבית: 20אחוז
מקומית: 20 אחוז
ללא תנועה: 20 אחוז
לויקוציטים: 0 מ״ל
אגלוטינציה : שלילית
4:total motile count
תאים תקינים : 3 אחוז
פתולוגית ראש: 94 אחוז
פתולוגית זנב: 3 אחוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2013הכמות קטנה ויש לחזור על בדיקת זרע.
אם הבדיקות חוזרות דומות ,יש לעבור ברור מדוע זה ככה.
הסיכויים להריון ספונטני תמיד קיימים רק שהסיכויים כאשר יש רק מיליון הם מאוד קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון עלה ביטא קטן מחמשמיכל14/05/2013
שלום,
אנחנו מטופלי ivf החודש לא עשינו טיפול אלא רק בדיקות דם ואולטרה סאונד כדי לראות תגובה של הרירית הדקה בלי הורמונים. שבוע שעבר פרוגרסטרון 4.9 אסטרדיול 1785 השבוע 64 אסטרדיול 998 ביטא קטנה מחמש.
האם יש סיכוי שיש הריון? ממה יכול להיות שהפרוגסטרון עלה?
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטרון עלה ביטא קטן מחמש - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2013היה ביוץ וגם יתכן שיהיה הריון.
אם תוך שבוע אין וסת אז זה טוב ואז תעשי בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתאנונימית14/05/2013
בוקר טוב,
הריון שבוע 36, הייתה לי דלקת וגינלית וקיבלתי נרות דלאצין שעזרו לי מאוד, הטיפול ניתן לפי סימפטומים.
אחרי קיום יחסים כשנגמר הטיפול אותם סימנים חזרו..
האם יכול להיות שלבעלי יש דלקת? ואם כן איך ניתן לטפל בשביל שלא נמשיך להדביק אחד את השני?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2013הדרך הפשוטה היא לטפל בשניכם בו זמנית באופן אמפירי ,או לבצע בדיקת תרביות זרע שתן כדי לגלום באם קיים גורם זיהומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית14/05/2013לי נתנו עוד פעם דלאצין השהיל לא להסתכן ולהכנס ללידה עם דלקת.. ולא נקיים יחסים עד הלידה..
איזה טיפול אפשרי לגברים במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2013כדאי לבצע בדיקה לתרבית ולתת טיפול לפי הרגישות הספיציפית
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)