מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופסורים יקרים בוקר טובחסוי10/05/2013
רציתי לומר לכם תודה על היחס והתשובות המהירות והמדויקות אתם עוזרים ומבינים אותנו ונותנים מענה בכל שעה שיש..תודה רבה על הכל זה לא מובן מאליו.
והלוואי וכולנו נהיה פוריות בלי שום בעיות והמון ילדים:-)
תמשיכו לעשות עבודת קודש ושתצליחו בכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסורים יקרים בוקר טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2013תודה על המילים המעודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים הכי טובים שיש!!! כבוד גדול
שיר10/05/2013שאתם מפנים מהזמן היקר שלכם בשביל להרגיע אותנו ולעזור לנו עם תשובות מנומקות והכל בנחמדות ובלי ציניות.
הפורום הכי טוב!!!!!!!!
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהאפרת10/05/2013
שלום
אני ביום השני להחזרה בטיפול ivm...
רציתי לשאול שאלה אולי היא שאלה מצחיקה בשבלכם אבל בשבילי זאת שאלה רצינית.. ביום הראשון שלי להחזרה חזרתי הביתה לנוח והייתי שוכבת על הגב שלי במיטה .. ובאו החברות שלי אצלחי והתחילו להצחיק אותי.. ובאמת צחקתי מכל הלב כשהייתי שוכבת.. ובכל פעם שאני צוחקת היה כל הגוף שלי רועד וגם הבטן שלי אז אולי זה יפגע בקליטה להריון או לא
ותודה לכם/ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013זה לא יפגע בכלום.
בכל אופן אם לילד שיולד תהיה קצת סחרחורת, זה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה הורמונליתנטלי10/05/2013
שלום רב
ביום השלישי למחזור ביצעתי פרופיל הורמונלי והתוצאות הן:
TSH 2.41
PROLACTIN 97
FSH 8.4
E2 קטןמ 100PMOL
PROGESTERON 1.6
LH 5.2
TESTORONE קטן מ 1.5 nmol
האם הבדיקות תקינות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה הורמונלית - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/05/2013הבדיקות תקינות. א״כ ה-FSH גבוה במקצת. אם את בגיל המתקרב ל-40 עליך להזדרז בטיפולי הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 32
נטלי10/05/2013שלום רב
אני בת 32 האם יש בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת מאד- יוגורטשי10/05/2013
רופאים יקרים אשמח לעזרה
אני בהריון שבוע 16, בשבועיים האחרונים אכלתי 4 גביעים של יוגורט ביו פרוביוטי בתוספת גרנולה של חברת תנובה מסוג יופלה
פתאום נזכרתי שלא בדקתי אם החלב מפוסטר ועכשיו אני רואה שלא רשום על האריזה חלב מפוסטר ובנוסף שיש ביוגורט תוספת של חיידק פרוביוטי LGG
האם סיכנתי את העוברית שלי???
אני מאד מאד מפחדת...
תמיד תמיד אני בודקת על אריזות של גבינות ואין לי מושג איך הפעם אכלתי 4 גביעים מבלי לבדוק זאת
מוסיפה שאין לי נוגדנים לcmv
אשמח לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
רוית10/05/2013היי,
עד שהרופאים יענו לך, תהיי שקטה, כל מוצרי החלב בארץ עפ"י חוק נמכרים ברשתות השיווק הם עם חלב מפוסטר, הסירי דאגה מליבך. אני שבוע 20 ואוכלת יוגורטים כולל פרוביוטים והכל בסדר גמור. אסור בארץ למכור מוצרים עם חלב לא מפוסטר בחנויות המוכרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת מאד- יוגורט - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל ההריון- אשמח לעזרהשי10/05/2013
שלום רופאים נכבדים
רציתי לשאול, מועד ההחזרה שלי היה ביום 4/2/13
האם נכון לומר כי על פי מועד זה, יום הוסת האחרון הוא 19/01??
הייתי אצל שני רופאים במעקב וכל אחד חישב את המועד אחרת.
אשמח לדעתכם
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב גיל ההריון- אשמח לעזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013מהשאיבה תקחי 14 יום אחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהשאיבה? לא מההחזרה??
שי10/05/2013תוכל בבקשה לומר לי מתי אם כך מועד הוסת האחרון.. כנראה שתואר ראשון לא מספיק בשביל החישוב הזה.
שאיבה 1/2/13
החזרה 4/2/13
אני לא יודעת אם יום הוסת הוא 17/1, או 19/1 ??
תודה פרופק בידר וסליחה על השאלה הנוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהשאיבה? לא מההחזרה?? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/201319
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתחסוי10/05/2013
רירית 14 מ״מ שבוע לאחר החזרה זה בסדר?? אמרו לי שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/05/2013זה בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותדנה09/05/2013
1. מה ההבדל בין מנופיור למנופיור מולטידוז?
2. יש יעילות במתן אספירין(על רקע הפלות וכשלונות חוזרים),מתי מתחילים לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2013היתרון במנופור מולטידוז הוא הקלות בהכנה ובשימוש. עם מנופור מולטידוז ההכנה היא פשוטה וחד פעמית בתחילת הטיפול (להבדיל ממנופור 75 IU שדורש הכנה יום יומית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלמיןענת09/05/2013
שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות. הזרע תקין. בשלושה חודשים האחרונים קיבלתי איקוקלמין 50 מ"ג +פרוגינובה+אוביטרל. התפתחו זקיקים יפים אבל לא נוצר הריון. הזרעה עברתי רק בסבב האחרון.
האם להמשיך גם החודש עם איקוקלמין או לעבור לגונל F?
האם זה נכון שלא כדאי יותר משלושה חודשים לקחת איקוקלמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקוקלמין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2013המלצתי שתעברי לטיפול בגונל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני יכולה לבקש מרופא משפחהשמי09/05/2013
הפנייה לבדיקת קרישיות? רופא הנשים שלי לא עשה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אני יכולה לבקש מרופא משפחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2013את הבדיקה חקרישיות המורחבת יאשרו לך רק עם התוויה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאה לפוריוןאנסטסיה09/05/2013
שלום לכולם.יש לכם המלצה לרופאה או רופא טוב
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאה לפוריון - תגובה
פרופ` דוד בידר09/05/2013באיזה איזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא לפוריון
אנסטסיה09/05/2013לאזור תל אביב ובת ים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא טוב
מישהי10/05/2013השאלה מהו רופא טוב בעינייך.
יש כאלה שחשוב להן יותר המוניטין של הרופא, יש כאלה שחשוב להן יותר הוותק והמקצועיות של הרופא ויש כאלה שהרופא הטוב עבורן הוא הרופא שמפגין הכי הרבה סימפטיה וסבלנות לכל שאלה.
את זו שצריכה לדרג את מה שהכי חשוב לך.
כמובן שרופא עם שילוב של שלושת הפרמטרים האלה הוא הטוב ביותר.
יש אפילו כאן, בפורום הזה, מספר רופאים מאיזור המרכז. לדעתי את יכולה להתרשם מתשובותיהם ולהחליט מי מהם מתאים לך, ויכולה לגלוש גם בפורומים נוספים ולהתרשם משם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא טוב
אנסטסיה10/05/2013תודה עזרתה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא טוב
א10/05/2013היי אנסטסיה, חוץ מהרופאים בפורום, שהם מדהימים, מקצועיים, ועושים עבודת קודש יש שני רופאים שהתרשמתי מהם מאוד לטובה:
ד"ר אתי ממן, שהיא מקצועית, רצינית, וגם מקסימה באופן אישי.
וד"ר הורוביץ, שהוא גם מעולה, אדיב, .מקצועי, ומאוד מרגיע.
שניהם מקבלים בתל השומר, אבל יכול להיות שגם בפרטי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני האחרונים מקבלים גם דרך מכבי
מישהי23/05/2013אם את חברת מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
אנסטסיה22/05/2013שלום יצאה בבדיקה בטא5> מה זה אומר אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2013תשובה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה בנוגע להורמון fshאביבית09/05/2013
שלום וברכה, הייתי מאוד רוצה לשאול מה תפקיד ההורמון הנ"ל?
אני בת 41 פרופיל הורמונלי תקין (fsh 6.8) ביוץ טיבעי...
הנתונים הם (ביום ה- 3 של הווסת):
טסטוסטורון 1.60
TSH 0.67
LH 3.90
FSH 6.80
פרולקטין 251.6
רציתי לדעת האם הנתון הנ"ל מצביע על כך שהביציות באיכות סבירה?
על אף הגיל שלי?
אני מבצעת הזרעות (ללא טיפול הורמונלי) עד כה ללא הצלחה, האם אני חייבת ליטול הורמונים על אף שהפרופיל שלי תקין?
יש לי בעיית קרישיות יתר (פאקטור 5 ליידן הטרוזיגוטית) ואני קצת חוששת ליטול הורמונים גם בשל הסכנות הבריאותיות הכרוכות וגם בשל בעיית הקרישיות שזה מסוכן גם כן.
מה הסיכויים שלי להיקלט להריון בהזרעות ללא הורמונים?
האם יש לי עוד סיכוי על אף גילי?
והאם נתון ההורמון FSH מצביע על איכות הביציות גם?
תודה רבה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי??
אביבית09/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה בנוגע להורמון fsh - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/05/2013ה-FSH מעיד על הרזרבה השחלתית ולא על איכות הביציות. בגילך הייתי מציע לנסור הזרעות ללא טיפול הומונלי ל-3 חודשים ואם לא תהרי לעבור לטיפול הורמונלי בכיסוי תרופות נוגדות קרישה. זו גישה כללית, עליך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך והוא מצידו צריך להתייעץ עם רופא קרישת בם (המטולוג).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יקר לי הנתונים שלי
אביבית10/05/2013מה הסיכויים שלי אם בכלל להיקלט בצורה טיבעית ללא הורמונים אם יש לי ביוץ תקין וסדיר?
והאם לא מומלץ ישר לעבור ל IVF?
והאם ניתן לדעת מה מצב איכות הביציות?
תודה רבה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' יקר לי הנתונים שלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2013אני מצטרף להמלצתו של פרופ׳ משיח,צריך להאיץ את עוצמת ואיכות הטיפול כדי להגיע במידת הצורך ל-IVF עדיין בתנאים טובים על מנת להשיג את ההריון מוקדם ככל האפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן 60 מ"גמקפי09/05/2013
ערב טוב, היום החזרתי 3 עוברים ברוך השם והתחלתי לקחת קלקסן 60 מ"ג וקרטיה.
זריקת הקלקסן מאוד מאוד כואבת. האם ישנו תחליף לזריקה כמו כדור או משהו בסגנון, אפילו שלא נמצא בסל התרופות?. אני ממש סובלת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קלקסן 60 מ"ג - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2013לדאבוני אין תחליף לקליקסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת אם אפשר...
מקפי10/05/2013התחלתי לקחת מולטי ויטמין. זה בסדר לקחת יחד עם הזריקות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, שאלה נוספת אם אפשר... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2013אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחראתי09/05/2013
שלום.. אני בעלת שחלות פוליציסטיות..בממוצע מקבלת מחזור כל 37 יום.. מחזור אחרון 27.3 היום לפנות בוקר בשעה 3:15 ביצעתי בדיקה ביתית אין הריון... מה עליי לעשות???
אשמח לתשובה בהקדם... תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/05/2013צריך לבצע בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר
אתי09/05/2013מה בודקת הבדיקה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013לפי זה נוכל להגיד מדוע המחזור מאחר היות ושני ההורמונים האלה קובעים את המהלך של המחזור החודשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות לאחר החזרותה09/05/2013
ביום ג' 30.4 בוצעה שאיבה, ביום ה' החזרה ראשונה וביום ב' החזרה נוספת (בלצוציסט)
מאז יש שלי התכווצויות קלות ברחם כמו לפני מחזור. לא כאבים חזקים אולם הם לא היו במחזורי IVF קודמים (והיו לא מעט).
האם זה אומר משהו? איך ניתן להפסיק זאת?
האם ניתן לקיים יחסי מין? (בזהירות כמובן). אם לא, עד מתי להמתין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות לאחר החזרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2013המלצתי להתאזר בסבלנות עד לבדיקת ההריון,במיוחד שיש לך התכווצויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות לאחר החזרות עוברים
ה10/05/2013האם יש דרך להפסיק את ההתכווצויות? בשונה מפעמים קודמות הפעם בנוסף לאוטרוגסטן אני לוקחת גם אסטרופם. יתכן וזאת הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התכווצויות לאחר החזרות עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2013לא זו אינה הסיבה ,ניתן לקחת לפני ההחזרה תכשיר אנטיפרוסטגלנדיני(אספירין למשל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהחסוי09/05/2013
רציתי לדעת אם אפשרי לעבור בדיקה ואגינלית אצל רופא נשים כשבוע לאחר החזרה.?
אני סובלת מכאבי מבטן וצריכה לראות רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/05/2013כן, אבל בשביל מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרופסור בידר
חסוי09/05/2013התנפחה לי הבטן העליונה והיא נורא כואבת אני חוששת שזה מהחזרה או עבודה קשה רציתי שיבדקו אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013זאת תוצאה מהשאיבה וגירוי היתר.
אין בעיה מבדיקה נרתיקית וביצוע אולטרה-סאונד נרתיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)