מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- במהדורת מבט של יום שישי הוזכרmalka11/05/2013
תרומת ביצית (לזוג גאים) מתוך קטלוג של בחורות מדרום אפריקה. ויצאו תאומות יפות. אני מאמינה שיופי אוקראיני לא לטעמי, מלבד החוכמה אולי, שלהן.
איך מגיעים לבחירת תורמת מקטלוג? אם ניתן להסיק שהם עשו זאת באופן פרטי דרך שוטטות באינטרנט?
האם להסיק שתורמת הביציות, תרצה ליצור קשר עם הולד במסלול פתוח? או לא מחייב? (כי זה לא בא בחשבון).
כ"כ במסלול ספרד, האם יוצרים קשר באופן אישי אם רוצים תרומה פתוחה? איך מגיעים לדבר "פתוח" שכזה בכלל? אולי קפריסין שדומים לישראלים ?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתח נפשי ביום השלישי להחזרהלולה 2610/05/2013
שלום
אני ביום השלישי אחרי החזרת שני עוברים טריים.. בשלושת הימים שלי הייתי יושנת ונחה וכל הזמן על המיטה או על הספא.. היום בלילה "יום שלישי להחזרה " נכנסתי למתח נפשי שעוד מעט הייתי בוכה והייתי כועסת.. קרה איתי משהו שהכניס אותי לזה.. כעסתי הרבה והייתי במתח בסביבות ה30 דקות.. ואחר כך נרגעת ועכשיו אני פוחדת שמה שקרה איתי פוגע בעוברים ומכשיל את הטיפול.. אני מודאגת שפספסתי עזרה בבקשה
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח נפשי ביום השלישי להחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2013המתח שעברת לא יפגע בטיפול אך בהחלט את יכולה להעזר בשיחה עם הפסיכולוגית שבדרך כלל קיימת ביחידות הטיפול ולשוחח איתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבלתי מכה ברחםגלי10/05/2013
שלום רב,
אחרי החזרה ב- 30.4 קיבלתי ממש עכשיו מכה מבני הקטן בדיוק ברחם , הוא הנחית את רגלו על הבטן שלי האם יכול לפגוע בהשרשה? הרגשתי ועודני מראגישה אי נוחות בבטן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי מכה ברחם - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2013לא יפגע בהשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי החזרת מוקפאיםV.r10/05/2013
שלום האם עצבים צעקות בכי ומתח נפשי מאדדד גבוה יכול לפגוע בהחזרת עוברים ?? הטיפול יכול להיכשל בגלל זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גז צחוק..*אלה*10/05/2013
טוב אז זה סוף סוף קרה, ההריון הנכסף לאחר שנה וחודשיים של נסיונות, באופן טבעי!!
אני בשבוע שש ומעט מודאגת, לפני כשבועיים ( עדיין לא ידעתי יל ההריון..) נכחתי באיפול שיניים עם אחיין שלי ובמשך על הטיפול הוא היה תחת גז צחוק.. הרופאה במקרה אימו, אחותי גם בהריון מתקדם וכשהרופטה ראתה זאת היא ביקשה ממנה לצאת ולא לנשוף את הגז.. עכשיו אני קצת חרדה מיכוון שכביכול הייתי בהריון ועמדתי קרוב לגז צחוק בערך כ20 דקות..:(רציתי לדעת האם סיכנתי את העובר ? גרמתי נזק?! אשמח לתשובה..:) תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גז צחוק.. - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013לא נגרם שום נזק, מקסימום הילד שלך יצחק יותר בחיים שלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
*אלה*12/05/2013חחחח אין עלייך פרופסור בידר, תמיד שנון ומקסים! המשך בעבודת הקודש בה אתה עוסק, אתה עושה זאת מצויין!!!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח אין עליו!!!!
שיר12/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפולרוני10/05/2013
שלום,
מיד אחרי הזרעה היו כתמי דם שחלפו אך כ 9 שעות אחרי ההזרעה בניגוב הייתה הפרשה מוגברת ומאוד צמיגית שקופה עם מעט צבע חום. מה זה יכול להיות? זה קורה כל פעם אחרי הזרעה, האם משהו לא מתבצע כראוי בהזרעה? זו לא הפרשה של ביוץ אלא ממש צמיגית ונמתחת. סליחה על התאור אבל זה כבר מספר פעמים מופיע ואשמח לקבל את דעתכם והאם התהליך או הזרע לא נפגע מכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי טיפול - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/05/2013ההזרעה נעשית בשיא הפעילות של ההורמון האסטרוגני. הורמון זה גורם להפרשה רירית מצואר הרחם. זו הפרשה צמיגה שבעת ההזרעה מתערבבת עם הזרע ומעט דם ונותנת את ההפרשה שאת מתארת. אין מקום לחשש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזרע שורד
רוני10/05/2013תודה רבה על התשובה המפורטת, האם הזרע שורד ברירית הזו? הרי היא צמיגה מאוד,
ומה לגבי הדם.. זה לא מזיק לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
רוני11/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2013תאי הזרע מצויים ברחם והחצוצרות ולא בהפרשה הצמיגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
רוני12/05/2013תודה. קישרתי את זה פשוט לתשובתכם הקודמת "זו הפרשה צמיגה שבעת ההזרעה מתערבבת עם הזרע ומעט דם ונותנת את ההפרשה" אז הבנתי מכך שהזרע מתערבב ההפרשה הצמיגית הזו ושאריות הדם.. בבקשה אשמח להבין מעט את התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2013המשמעות היא שהזרע המהול בנוזל תרבית הרקמה של ההשבחה מצוי לאחר ההזרקה התוך רחמית ברחם ובחצוצרות ופעיל למשך כ-24 שעות שבו הוא מסוגל להפרות את הביצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקבל תשובה קונקרטית וישירהאביבית10/05/2013
בעניין FSH
האם יש קשר להורמון הנ"ל ולאיכות הביציות?
האם רמה של 7 מצביע על ביציות תקינות בגיל 40?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לקבל תשובה קונקרטית וישירה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2013טיב הביציות תלוי בגיל האישה.
כאשר ערכי ה FSH תקינים קיים סיכוי יותר טוב להריון.
גם כאשר ערכי ה FSH הם תקינים , בין 2 ל 10.5, עדיין איכות הביציות מגיל 40 ומעלה הן פחות טובות, וכאשר ההורמון גבוה הביציות פחות ופחות טובות.
לעניין שלך, ערך ההורמון תקין ובהחלט יש עוד סיכויים סבירים רק שצריך למהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילמיה10/05/2013
אני בת 34, מטופלת ב- IVF עקב בעיה מכנית (חצוצרות שנסתמו בעקבות ניתוח).
בד"כ תגובה שחלתית טובה, ביציות באיכות טובה, רירית טובה, אבל לא השגתי הריון. אחרי כמה כשלנות הורידו את החצוצרות מחשש שהן יפריעו, ועכשיו אני מתחילה טיפול נוסף.
אמרו לי שכשהבעיה היא מכנית בד"כ משיגים הריון, אבל אני מאוד חוששת בגלל גילי. האם אני לא מבוגרת מדי? האם מה שאמרו לי נכון? מה באמת הסיכויים להשיג הריון במצבי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2013הסיכויים שלך עתה בעקבות הסרת החצוצרות טובים עוד יותר ובס״כ טובים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי החששטל10/05/2013
הי רציתי לברר אין לי נוגדנים לסי אמ וי וטוקסופלזמה, עד מתי החשש מהוירוס הזה (אני שבוע 19 תאומים תןדה לאל) פעם אחרונה ביצצעתי את הבדיקה שיצאה תודה לאל תקינה ב22/4. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד מתי החשש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2013הסכנה הולכת ופוחת עם התקדמות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקותא10/05/2013
שלום,
אני הזרקתי דקפפטיל במשך שבועיים, והאחות אמרה להתחיל גונאל F, שכחתי אם אני צריכה להמשיך עם הדקפפטיל או לא כשאתחיל עם גונאל. (לדעתי היא אמרה כן, וגם יש לי עוד חבילה של מזרקים, אבל אני לא בטוחה, אולי לא זכרתי טוב, ועכשיו המחלקה כבר סגורה). האם בד"כ מזריקים את שניהם ביחד או שזה משתנה מטיפול לטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2013את ממשיכה עם שני התכשירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לפני שאיבהמיכל10/05/2013
אני אמורה לעבור שאיבה ביום ראשון ורציתי לדעת אם היום ניתן לקיים יחסי מין היום השעה תשע אני צריכה להזריק אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013כן, בתנאי שבן הזוג מסכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהגלי10/05/2013
שלום רב,
ב- 30.4 שאיבה 3.5 החזרת 2 עוברים טריים - לא התאפקתי עשיתי בדיקת הריון אתמול 9,5 - יצא שלילי כמובן- שאלותיי:
1. אני מקבלת תמיכה אוברטל חצי מזרק כל 3 ימים מה- 3.5 איך אין שאריות בשתן?
שהרי היה צריך להיות?
2. האם יש עוד סיכוי להריון ולמה אי אפשר לבדוק הריון קודם לשבועיים?
תודה רופאים יקרים וסליחה על הלחץ והניסיון להקדים את המאוחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול10/05/2013העובר מתחיל לייצר את השלייה הצעירה מיד עם ההשרשה.
השלייה הצעירה מפרישה HCG
בדיקות השתן הביתיות מבוססות על זיהוי HCG בשתן.
כדי להגיע לריכוז מדיד בשתן יש צורך בריכוז משמעותי בדם.
בבדיקת HCG ישירות בדם דרוש ריכוז נמוך יותר כדי לגלות HCG.
לכן הבדיקה בדם רגישה יותר.
לכן לא רצוי בטיפולי פריון לסמוך על הבדיקה בשתן.
הבדיקה בשתן מיועדת לאישה המנסה להרות ספונטאנית, ויש לה איחור משמעותי.
כמו-כן, משיקולי ריכוז מיזערי שניתן לזהותו, מאוד לא רצוי לבצע הבדיקה בדם לפני שחלפו 14 יום מהפריה (יצירת הביצית המופרית).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה רבה על תשובתך המלומדת
גלי10/05/2013במידה והשאיבה הייתה ב- 28.4 והחזרה 30.4 מתי ניתן לעשות בדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה רבה על תשובתך המלומדת - תגובה
פרופ' שחר קול11/05/201312.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת שימוש באיקוקלמיןענת10/05/2013
שלום,
שימוש באיקוקלמין הביא לתוצאה הרצויה-זקיקים, אבל לא הוביל להריון. למה לא להמשיך איתו עוד חודש-חודשיים+הזרעות?
אני מנסה למצוא ברשת חומר מדוע כדאי להפסיק שימוש באיקוקלמין ולעבור למעודד ביוץ אחר אחרי 3 חודשים רצופים.
אשמח להסבר.
שבת שלום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בעקבות קריאת הכתבה
ענת10/05/2013יש לי שחלות פוליציסטיות. לא מבייצת בלי עזרה.
האם התשובה לגבי מעבר מאיקוקלמין לגונל F אחרי 3 סבבים רצופים משתנה?
אני בעצם מבינה שההמלצה לעבור לזריקות היא כדי להגביר את הסיכויים ולא בגלל חסרונות/סכנות האיקוקלמין?
אשמח להבהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתכם בבקשה
ענת11/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנא תשובתכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2013אכן הטיפול אפקטיבי יותר עם הגונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותנטלי10/05/2013
שלום רב
אני בת 32 וביום השלישי למחזור ביצעתי פרופיל הורמונלי והתוצאות הן:
TSH 2.41
PROLACTIN 97
FSH 8.4
E2 קטןמ 100PMOL
PROGESTERON 1.6
LH 5.2
TESTORONE קטן מ 1.5 nmol
האם הבדיקות תקינות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/05/2013הבדיקות סה"כ בסדר, עם זאת ה-FSH קצת גבוה. אם את בגיל קרוב ל-40 כדאי להזדרז הטיפולי ההפרייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AMH ןתכנון הריוןקטי10/05/2013
שלום רב!
בת 35.5
הריון ראשון ספונטני בגיל 21 - לידה בשבוע 40
הריון שני - UVF בעקבות סתימת שתי החצוצרות - גיל 28 - לידת תאומים זהים בשבוע 36
הריון שלישי - גיל 30 - הפלה בשבוע 6
הריון רביעי - ספונטני - גיל 33 - לידה בשבוע 40
מכיוון שאנו שוקלים הריון נוסף בעוד כשנתיים, אך הווסת ניהתה ממש לא סדירה (26-45 יום) ביצענו בדיקת AMH
התוצאה שהתקבלה הינה 0.64
האם יש עדיין סיכוי להריון טבעי בעוד שנתיים או שנצטרך לפנות לטיפולים? האם כדאי להקדים את התככון? להקפיא ביציות?
אודה לתשותכם
קטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH ןתכנון הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013בדיקת ה -AMH הייתה מיותרת ולא יכולה לנבא כלום.
אי אפשר היום להגיד מה יהיה בעוד שנתיים.
הבדיקה היותר חשובה היא FSH ו-E2.
בכל אופן אם את מאוד רוצה עוד ילד כדאי עכשיו , או בזמן הקרוב של השנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפר' בידר האם fsh מעיד גם על
אביבית10/05/2013איכות הביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפר' בידר האם fsh מעיד גם על - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
AMH ןתכנון הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2013במצבך האופציה הטיפולית הינה ביצוע IVF,בצעי אותו מוקדם ככל שתוכלי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)