מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקותלימור12/05/2013
אני לאחר 15 יום דקפפטיל 0.1 ביצעתי בדיקות E2 ופרוגסטרון.
E2 - 101
פרוגסטרון - 1.4
האם התוצאה תקינה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2013תוצאה תקינה,את כמעט בדיכוי מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדם?גל12/05/2013
שלום,
רציתי לשאול האם יכול להיות שאני מקבלת מחזור כל 27-28 יום אך מבייצת ביום ה10?? את הביוץ זיהיתי על ידי ערכות ביוץ ביתיות שערכתי בבית וביום ה-10 הייתה תשובה חיובית ברורה (כשבכל שאר הימים היו תוצאות שליליות).
בנוסף לאחר יום-יומיים מסיום המחזור, למשך 3-4 ימים בערך יש לי הפרשות צמיגיות שמזכירות הפרשות של ביוץ (מה שלא מופיע בימים האחרים).
האם זה הגיוני שעדיין אני מקבלת מחזור כל 27 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מוקדם? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2013יתכן , היות והבדיקה הביתית מראה על עלית הורמון הביוץ, ויומיים לאחר מכן חורגת הביצית ,והוסת מגיע אחרי 14 יום נוספים.
ממליץ לך לעבור מחזור טבעי ולבדוק עלמדי בדיקות דם בדיוק רב מתי הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ברירית הרחם לאחר גרידה-חן12/05/2013
אני 6 שבועות אחרי הפלה ועוד לא קיבלתי מחזור
בא"ס נצפה נוזל ברירית הרחם.ורירית דקה-4 (לא כולל הנוזל)
מה יכל להיות הסיבה לכך?
והאם כדאי לעשות היסטרסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל ברירית הרחם לאחר גרידה- - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2013לא כדאי היסטרוסקוםיה אלא כדאי להמתין בסבלנות עד שיגיע המחזור הטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא כדאי לעשות היסטרסקופיה?
חן12/05/2013בינתיים הבטן מאד נפוחה וכואבת.
תודה~* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא כדאי לעשות היסטרסקופיה? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2013היסטרוסקופיה היא פעולה חודרנית ויכולה לגרום נזק ואין מה לעשות בכלל כעת.
יש בדוק מדוע יש לך כאבי בטן ומדוע היא תפוחה. יכול להיות שיש תהליך דלקתי.
היסטרוסקופיה לא תועיל בשום דבר טיפולי וגם יכולה להגביר התהליך הדלקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת ההפלה הזו-לוותה בזיהום
חן13/05/2013קשה אבל נטלתי אנטיביוטיקה בהתחלה לווריד ואח"כ כדורים.
עשיתי א"ס והכל תקין (מלבד נוזל ברחם ורירית דקה)
היסטרסקופיה במצב כזה לא יכולה לבדק הידבקויות שעלולות לגרם לכך
שהווסת מתעכבת?
תודה!אני חוששת ומקווה מאד שהמצב יחזר לקדמותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת... שאלה למומחיםאמור11/05/2013
מעקב מס 1 היה ביום ראשון (יום 13 למחזור)
שחלה שמאל- זקיקים קטנים
שחלה ימין זקיקים קטנים וזקיק 14
פרוגסטרון > >1.7
אסטרדיול -מאתיים ומשהו..
מעקב מס' 2 ביום חמישי (יום 17)
שחלה שמאל- זקיקים קטנים + זקיק 20, 14 איך הקטנים הגיעו ל20?
שחלה ימין- 9,8 וזקיקים קטנים. איפה ה-14 נעלם??
רירית 17.6
אסטרדיול-1118
פרוגסטרון >1.7
שאלות:
לא לקחתי שום הורמונים החודש, הרופא הורה אתמול להזריק אוביטרל... לא מצאתי באיזור שלי אז לא הזרקתי, זה נורא? תוך כמה ימים אבייץ טבעי? הביוץ בדרך לפי הזקיק אבל לפי הפרוגסטרון לא? מה קובע??
הרופא לא התייחס לזה אבל הרירית מעובה מדי? זה יכול להצביע על בעיה? או להקשות להיקלט?
(אין שום בעיה ידועה, עשיתי סבב אחד של איקקלומין לפני 3 חודשים בגלל נסיונות של שנה שלא צלחו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת... שאלה למומחים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2013את עשויה לבייץ תוך יום יומיים ,יתכן בקשר לזקיקים שבטעות החליפו צד,הרירית אכן מעובה צריך להתייחס לנתון זה במסגרת הבירור הפריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםאני11/05/2013
שלום רב, בת 38.5 רווקה , מתחילה בתהליכים של כניסה להריון דרך תרומת זרע. נשלחתי לעשות על ידי מומחה פריון בדיקות דם+ צילום רחם. אין בעברי - הפלות או דלקות אגן אך לפני כשנתיים עשיתי ניתוח כריתת מיומה בגישה בטנית. בדיקות שגרתיות אצל רופאת נשים מראות שהכל בסדר גמור כולל אולטראסאונד. איני שלמה לגבי בדיקת צילום רחם מתוך חשש והבנה שהבדיקה אינה נעימה ומתוך ידיעה שיש בבדיקה זו בכל זאת קרינה והזרקת יוד לגוף.
השאלה שלי - האם לא כדאי להתחיל קודם בתהליך של הזרעות ורק אם הטיפולים לא ייצלחו אז לחשוב על בדיקת צילום רחם או שכדאי בכל מקרה לעשות. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין כי אני די מבולבלת ולא רוצה שהגוף שלי יעבור בדיקות שאולי תהיינה מיותרות או שיגרמו לגופי סוג של טרואמה. תודה ענקית על התייחסותכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2013שלום ,לאור העובדה שעברת ניתוח בטן הכרוך לעיתים בהווצרות הידבקויות באגן ולאור גילך דעתי היא שגישתו של הרופא שלך להסיר מעל הפרק את שאלת הגורם החצוצרתי שלך חשובה ביותר ,אין מקום להפסיד זמן מיותר ולבצע טיפולים מיותרים עליו לכוון אותך לטיפול הראוי ביותר בזמן הקצר ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתחסוי11/05/2013
היום שבוע לאחר ההחזרה עובר קפוא לוקחת 3 פרוגינובה ו4 אנדומטרין מהבוקר יש לי התכווציות ברחם נורא כןאבות כל חמש דקות ועם זה גם הפרשות חומות אדומות אני נורא מודאגת והכאבים התישו אותי מה עליי לעשות ועל מה זה מעיד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2013צריך להיבדק ולשלול שיש זיהום או להבין מבדיקתך ממה נובעים הכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל ההריון לאחר IVFאני11/05/2013
שלום לרופאים,
תודה לאל נקלטתי לאחר IVF.
השאיבה הייתה ב-21.4 והחזרה בוצעה ב-23.4.
יום ראשון שעבר ביצעתי בטא ויצא חיובי וביום שלישי שלאחר מכן הבטא הכפילה את עצמה.
רציתי לדעת מה גיל ההריון שלי?
האם סופרים מהשאיבה או ההחזרה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ההריון לאחר IVF - תגובה
פרופ' שלמה משיח11/05/2013יום השאיבה הוא יום הביוץ. מחשבים את ההריון מיום הוסת האחרונה שהיא בד״כ שבועיים לפני הביוץ. מכן שמחשבית את גיל ההריון מתאריך שהוא שבועיים לפני יום השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ושטף דם בטבורקרן11/05/2013
שלום, בשבוע 30, (עובר 1 הריון ראשון אחרי IVF9) והיום התחילו לי כאבים בטבור, מספיק שאני מעבירה את היד ואני מרגישה כאבים. כמו כן, סביב הטבור יש שטף דם ממש צבע סגול/כחול האם דורש בדיקה? תופעה מוכרת? תודה.
(אני יודעת שזה לא פורום הריון אבל לאחר שנים שאני כאן אני לא מוותרת על הדעה של הרופאים המעולים שכאן!!!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ושטף דם בטבור - תגובה
פרופ' שלמה משיח11/05/2013ייתכן שמדובר בשבר (הרניה) בטבור. עלייך לפנות מיד לבית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! הולכת להיבדק...
קרן11/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה אחרי שאיבהשיר11/05/2013
שלום.
עשיתי החזרה טריים אחרי השאיבה ביום השלישי והרופה אמר שנחזיר עוד עובר גם ביום השישי. זה מגדיל את הסיכויים? אני שמעתי שמחזירים ביום החמישי ולא ביום השישי אחריי השאיבה. מה הכוונה של הרופה להשיג? עובר חזק יוצר? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2013הרופא מתכוון להחזיר לך עובר מפותח הקרוי בלסטוציסט אשר מבטא הן את התרומה של הביצית והן את התרומה הגנטית של הזרע להתהוות עובר בשל בעל פוטנציאל השתרשות גבוה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור. האם לא
שיר11/05/2013מחזירים ביום החמישי? למה הרופה שלי אמר ביום השישי? זה מגדיל יותר תסיכויים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
שיר12/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2013בד"כ בלסטוציסטים מתפתחים בטיפול הIVF לקראת היום החמישי או השישי לאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv virusדורית11/05/2013
הי אני בהריון ואין לי נוגדנים לסי אמ וי. יש לי בבית ילד בן שנה ושמונה חוד שיהיה בריא.
אני מקפידה מאוד על היגיינה וכל הזמן בראשי השאלות איךומה ושוקלת התנהלות יומיומית בצורה חריגה שמקשה עלי את החיים.
פרופ אשכנזי רשם לי בזמנו ששמירת היגיינה היא המפתח לכל העניין ולכן מקפידה על זה בצורה אובסיסיבית.
יש לי בכיור המטבח פית כזו שהיא פיית סבון כלים שמדי פעםן נגמר אנחנו ממלאים בה.(בטח יודעים על מה מדברת). מאותה פיה אנחנו שוטפים כלים במטבח. כמו כן יש לנו עבור בקבוקי ומוצצי הילד מברשת כלים ייעודית רק לו שאיתה שוטפים לו את הכלים שלו אבל הסבון הוא אותו סבון כלים מהפיה. אם נניח במקרה מברשת הבקבוקים שנניח והכילה חלקיקי רוק מהבקבוק של הילד, נגעה בפיה ששמנו עליה סבון מהפיה, ולאחר מכן רחצתי כלים עם אותו סבון כלים כלומר הוצאתי סבון מאותה פיה אבל רחצתי את הכלים טוב טוב עם הסבון והמים, יכול ככ לעבור הוירוס או שהסבון לא מאפשר לו לשרוד, כי אמרתם להקפיד על מים וסבון ופתאום חשבתי שיש מצב שלפני באותה פיה נגעה מברשת הילד שלו...
אני בחרדות שיא כי כל הזמן חושבת על עוד עווד סיטואציות ורוצה שתענו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
cmv virus - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2013את נוקטת בכל האמצעים הדרושים שאמורים לספק הגנה בפני הדבקה במידה מרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופרין דפיקות לב חזקות עייפות וקוצר נשימהלהיות אמא11/05/2013
שבת שלום לכולם
אני בשבוע 22+3 לוקחת מיקרופרין 75 עקב הפלות חוזרות
מדובר בהריון ivf
אתמול סבלתי מכאבי ראש נוראיים ולקחתי מיקרופרין , בנוסף ממש מבלי לשים לב נטלתי שוב מקרופרין לפני השינה, זה הזמן שאני לוקחת את הכדור
היום בבוקר נזכרתי.שנטלתי מינון כפול והמשכתי.רגיל
באמצע מנוחה התחילו דפיקןת לב מואצןת קוצר נשימה ועייפות נוראית
הדפיקות לב והתסמינים הנוספים שציינת
י החלו להופיע לפני כשבועיים , האם למיקרופרין קיימת השפעה על.המרגש שלי? האם אני צריכה לדאוג מדפיקות הלב שלי? מדדתי עצמאית את דפיקות הלב ויצא 90 זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקרופרין דפיקות לב חזקות עייפות וקוצר נשימה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2013לא עושה רושם שמפיקות הלב שלך בגלל האספירין,קרוב לודאי שמדובר ברקע אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל11/05/2013
בשל התקפי מיגרנה שהיו לי בחודש האחרון אני ובעלי לא שכבנו שבועיים מחר אני אמורה לבצע שאיבה שאלתי היא האם ניתן לקיים יחסי מין היום כדי שאיכות הזרע תהייה טובה יותר מחר או להמתין למחר למתן זרע לשאיבה. תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2013אין כל בעיה לקיים יחסים אם מדובר בזרע עם מאפיינים תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה המשך
מיכל11/05/2013תודה על התשובה המהירה,איכות הזרע של בעלי ירודה אז האם כדאי להמתין למחר למתן זרע בבוקר או היום כדי לקיים יחסים מכיוון שלא שכבנו שבועיים אני חושדת שהאיכות מחר ביום השאיבה תהייה ירודה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה להמשך השאלה
מיכל11/05/2013אשמח לקבל תגובה להמשך השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לקבל תשובה להמשך השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2013אם איכות הזרע ירודה שימתין למחר ,יתכן וידרש למתן נוסף באותו היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדידי11/05/2013
אני בת 30 אחרי 5 הזרעות ו-5 IVF שלא צלחו. עשיתי את כול הבדיקות כולל צילום רחם והכל נראה תקין. הרופא אומר שאין שום בעיה. האם יש דרך להגביר הסיכוי / לנסות משהו שונה? מדוע בגיל צעיר ופורה כ"כ הרבה נסיונות לא מצליחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2013יש פרוצדורות וטיפולים ייעודיים למצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ ומתח ועצבים ביום השלישי להחזרהאפרת11/05/2013
שלום
אני עברתי החזרה לשני עוברים טריים ואני בת 26.. והייתי במנוחה בשלושת הימים שוכבת יושנת ולא התאמצתי בכלל.. אבל ביום השלישי להחזרה בערב התןוקחתי עםעינ עם מישהי שהלחיצה אותי והייתי במתח ולחץ לכמה דקות בסביבות 35 דקות.. והייתי כועסת ולחוצה כל הזמן ואפילו בסוף בכיתי פחדתי שפספסתי את העוברים שלי.. האם זה משפיע על העוברים ומכשיל את הטיפול אני מאוד מודאגת בבקשה תעזרו לי אם זה משפיע או לא.. ומה שהפחיד אותי הוא שהיו לי כאבים בבטן ובגב אחרי ההחזרה.. ואחרי המקרה הזה שעברתי אותי הרגשתי שנעלמו לי רוב הכאבים האם זה קשור.. או זה נפשי??
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחץ ומתח ועצבים ביום השלישי להחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2013אין מקום לדאגה אם העוברים איכותיים הסיכוי להשתרשות טוב מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך e2שושי11/05/2013
אחרי סבב ivf כושל . ביום 3 למחזור fsh תקין וכל ההורמונים האחרים חוץ מe2 245 על מה זה מעיד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך e2 - תגובה
פרופ' שלמה משיח11/05/2013זה עלול להעיד על הרזרבה השחלתית. אבל אם בטיפולי ההפריה שוףאבים ממך מספיק בייציות אז אין לזה ערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)