מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכהנעם07/05/2013
שלום,
אני מבינה שיש גישות שונות למתן תמיכה אחרי טיפול.
אני בהריון שבוע 9.5 אחרי הפריה שלישית. ועדיין עם אנדומנטרין, עד סוף שבוע 10.
מה עומד מאחורי ההבדל בתפיסות בין הרופאים? למה הרופא שלי ביקש שאמשיך תמיכה עד סוף שבוע 10 ויש רופאים שמבקשים רק עד שבוע 8?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013הרופא שלך מאמץ גישה שאם זה לא יעזור זה לא יזיק,מבחינה פיסיולוגית אם בכלל נדרשת תמיכה היא עד שבוע6-7 שבו השיליה העוברית מספקת את כל הצריכה ההורמונלית הנדרשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירלי13/05/2013ביום חמישי אסיים את שבוע 10 ואז אפסיק (סוף סוף) עם תמיכת הפרוגסטרון (צייטתי לרופא שלי והמשכתי לקחת למרות שהבנתי שבשלב כזה של ההריון זה אולי מיותר).
השאלה שלי - האם יכול להיות שהתמיכה יוצרת אצלי עצירות?
קראתי שכשבהריון יש עצירות זה קשור לרמות פרוגסטרון גבוהות שמשפיעות על תפקוד המעיים.
האם זה נכון?
במידה והתמיכה גורמת לי לעצירות - אולי בכל זאת אפסיק עכשיו ולא אחכה ליון חמישי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2013פרוגסטרון גורם להרפיית שרירים ,ובין היתר גם שרירי המעיים ולכן יכול לגרום לעצירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לפני הפרייהלימור07/05/2013
הי,
אחרי חודשים רבים ללא הצלחה החלטנו חודש הבא לעשות הפרייה. קיבלתי מחזור אחרי ההזרעה האחרונה ונתנו לי גלולות מהיום השלישי למחזור למשך שלושה שבועות לפני ההפריה. התחיל לי דימום שנראה כמו מחזור אחרי שהתחלתי את הגלולות והודעתי לרופא שלי אחרי שלושה ימים של דם. הוא עשה לי בדיקת דם והתוצאה הראתה שיש הורמון הריון HCG נמוך מאוד. זה מאוד מוזר כי היה לי דימום מלא כמו מחזור לפני שהתחלתי את הגלולות. הרופא הורה לי להפסיק עם הגלולות ולבוא עוד יומיים לבדוק שההורמון יורד לגמרי.
כמה שאלות -
1. האם הדימום היה הפלה כמו שזה נראה?
2. נניח והריון היה מתפתח, האם הגלולות עשו נזק? למה היה לי דימום עם הגלולות?
3. מה עושים כדי להוריד את ההורמון לגמרי?
4. האם צריך לחכות לפני ההפריה יותר זמן?
אני ממש מיואשת ומבולבלת, כל תגובה תעזור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות לפני הפרייה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013שלום יעל,כנראה שבמחזור הטיפולי האחרון הרית למרות הדימום ההריון עדיין הפגין נוכחות בהפרשת הורמון ההריון ,אינני מניח שהגלולה הזיקה להריון יותר מאשר הדמם שהתרחש ,יש לקוות שהביטה התאפס ,והמשך הטיפול מותנה בפרוטוקול והתכנון של הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפוס ביטא
לימור07/05/2013תודה על התשובה. מה קורה אם הביטא לא מתאפס? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איפוס ביטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013במצב כזה צריך לשלול הריון חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות שבוע אחרי החזרהV.r07/05/2013
שלום, אני 6 ימים אחרי החזרת 2 מוקפאים , התמיכה שאני לוקחת היא 6 אנדומנטרין ביום 2 שלוש פעמיים ביום וגם פרוגינובה 3 פעמים ביום , היום אני שמה לב על התחתונית שהכל היה מלא בהפרשה חומה עם כל החומר שנוזל מהאנדומנטרין , כרגע זה הפסיק וחזר להיות כרגיל ,
אמורה לקבל רק עוד שבוע ומידי פעם יש כאבי מחזור ממש ,
יש מצב שהמחזור בדרך :( ?
או שזה השרשה ?
ואם אני רואה שזה חוזר לקחת בחשבון שהמחזור יגיע ? כרגע אין ....
אודה על תשובה בהקדם ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות שבוע אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013יתכן שהדמם נובע מגירוי מקומי בעקבות השימוש בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שאיבהמירב06/05/2013
אתמול עברתי שאיבה. הכאבים פחתו והלילה התגברו. ב 3 שאיבות קודמות לא כאב יום אחרי. בעברי דלקת אגן. ההליך בוצע עם אנטיביוטיקה. מתי עלי להיות מודאגת? כמה ימים נורמאלי שיהיו כאבים ומתי לבדוק אם זיהום חוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013במידה והכאבים יתגברו או תהייה עליה בחום עליךך לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על פרופסורחסוי06/05/2013
מישהו שמע במקרה על פרופסור פרידלר שבח?אתמול הוא ביצע לי החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על פרופסור - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2013מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינדומטריןלולה 2606/05/2013
שלום אני אמורה להתחיל לקבל אנדומטרין היום פעמים ביום בבוקר אחת ובערב אחת.. ובבוקר יצאתי לקנות את התרופה ואיחרתי ולקחתי את הטכדור הטבליה בסביבות 14:00 ועכשין אני לקחתי את השניה כי אני עייפה ורוצה ללכת לישון ואולי גם מחר תהיה לי החזרה, בשמונה בבוקר יודיעו לי אם יעשו לי החזרה או לו.. ואמרו לי לא לקחת את הטבליות מחר.. אז זה בסדר שלקחתי את הטבליות בזמן הזה כאילו ראשונה ב14:00 והשניה ב21:10.. או שזה פוגע בנרתיק או ברחם? תעזרו לי בבקשה
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013העיקר לקחת את הנרות ולא חשוב מתי ובאיזה שעות או ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותרשיר06/05/2013
לצחצח שיניים לפני שאיבה? כי אמרו לי צום מלא ואני מפחדת כי זאת שאיבה ראשונה. ומי פה גם מותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013צום פרושו שאת לא אוכלת או שותה אין כל בעיה לצלצח שיניים בתנאי שאת לא שותה יחד עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופורעמית06/05/2013
ערב טוב, את רוב התרופות לקראת ה ivf אני יודעת שצריך לשמור במקרר אבל לגבי אלה שלא, האם זה בסדר להשאיר בארון במזג האויר החם הזה? תודה
מונופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013בכל מקרה כדאי לשמור אותם במקום קריר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת קרינוןזוהר06/05/2013
שלום לרופאים
אני שבוע 9+3 לאחר החזרת מוקפא, אני לוקחת תמיכה אסטרופם*2 אנדומטרין2*2 וקרינון*1
רופאת הנשים שלי(במרפאה לא ביחידה של ivf) אמרה לי להפסיק את הקרינון ובמקום לקחת אנדומטרין כל 8 שעות, השאלה שלי מה ההבדל בין הקרינון לאנדומטרין בהשפעה שלו?
ואם אני עוברת לאנדומטרין כל שמונה שעות, גם בצהריים לקחת שני נרות ?(כמו בבוקר ובערב)
סליחה על האורך ותודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת קרינון - תגובה
ד''ר ישראל וגמן06/05/2013את יכולה בשקט לעבור מקרינון לאנדומטרין שלוש פעמים ביום,נותר לך עו כ 10 ימים לקחת ,אלא אם הרופהמטפל שלך ביחידת ה IVF אמר אחרת ,הצמדי אורך הזמן שאמר
המשיכי את הלקיחה כל 8 שעות את האנדומטריןואת יכולה להסתפק וכדו אחד במקו הקרינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר יקר!!
זוהר08/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב הפסקת תמיכה, מפסיקים בבת אחת?
זוהר08/05/2013או שמא יש צורך להפסיק בהדרגה כלשהי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אגב הפסקת תמיכה, מפסיקים בבת אחת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2013הפסקת התמיכה אינה מורגשת היות ומדובר בכמות הורמון שולית בשלב זה של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת קרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר08/05/2013מעל שבוע 9 מיותר לקחת את התרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול סבב מוקפאיםקרין06/05/2013
היי, ביטלו לי את החזרת המוקפאים בגלל רירית דקה. נטלתי אסטרופם כ- 12 יום, ונאמר לי להפסיק את הכדורים. האם המחזור אמור להגיע באופן טבעי ורגיל? או שעליי ליטול כדור אחר / נרות? כי לא נאמר לי שום דבר כזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול סבב מוקפאים - תגובה
ד''ר ישראל וגמן06/05/2013נראה שאת צריכה לקבל איזה דמם קל לאחר הפסקת האסטרופם וזה יכול להחשב לתחילת מחזור טיפול הלו הרירית נשארה דקה ולא קיבלת תכשירי פרוגסטרון. לגבי ההמשך צרי קשר עם הרופא המטפל וקבלי ממנו הנחיות להמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה מודאגתחסוי06/05/2013
מודאגת מזה שאתמול החזירו לי עובר יפה והיום עבדתי נורא קשה בעבודה יש לי כאבים ברחם התכווצויות שכאלה. האם זה מקטין את הסיכוי להיריון? ( העבודה הקשה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה מודאגת - תגובה
ד''ר ישראל וגמן06/05/2013אינני מבין מה זה עבודה קשה, אך אם את בטיפול השתדלי לעשות דברים שלא מצרכים מאמצים רבים ביום עד יומיים לאחר ההחזרה. הלו הדבר נתון בידיך. ואם את זקוקה לחופשה קצרה בקשי מהרופא המטפל אם ההריון לא יגיע.
מאמצים רגילים בדרך כלל לא פוגעים בהשרשת ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי06/05/2013עבודה קשה זה אומר להרים קרטונים כבדים ועכשיו יש לי גם כאבים חזקים והפרשות חומות... אוף אני ממש דואגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נורא מודאגת, תעזרו לי בבקשה.הילה06/05/2013
שלום רב,
יש לי איחור במחזור למעלה מ- 10 ימים. עשיתי בטא - שלילי, גם בדיקות ביתיות.
היום עשיתי E2 - יצא 456. פרוגסטרון - 60.2.
מה זה אומר?
במשך 4 חודרים עשיתי הזרעות עם גונל. עכשיו זה החודש השני שאני בלי תרופות ובלי כלום. עדיין עושה כל הבדיקות הנדרשות להפריה. בחודש שעבר המחזר בא רגיל, החודש -לא.
תודה מראש על התגובה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני נורא מודאגת, תעזרו לי בבקשה. - תגובה
ד''ר ישראל וגמן06/05/2013נראה לי שעשית קצת מוקדם מדי את בדיקת ההריון, תשובת הפרוגסטרון מצביעה על שלב לוטאלי (השלב לאחר הביוץ) תקין אם יהיה איחור של 16 יום ביום ה17 תעשי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל המחזור שלי תקין. יכול להיו
הילה06/05/2013סליחה שאני מטרידה אולי, אבל אני אשאל עוד שאלה...
בדרך כלל (כמעט כל החיים) המחזור שלי היה תקין 26-28 ימים.
השלב הלוטאלי אף פעם לא היה ארוך יותר משבועיים.
החודש אני כבר ביום ה- 38 ועדיין אין מחזור.
זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות זקנות- יש מצב להיות בהריון??אנינית06/05/2013
שלום לכולם.
יש לי שאלה.
אני מודעת לבעיה שלי שלפי הרופאים יש לי בעיה שנקראת "ביציות זקנות"... אני בטיפולים כבר 5 שנים.... ללא הצלחה :(.
היום שוחחתי עם הרופא.
והבנתי ששום טיפול לא ייגרום לביציות שלי להיות יותר טובות.
האם מישהיא הצליחה עם טיפול או בלי להיכנס להריון עם ביציות זקנות??
האם זה אפשרי בכלל???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות זקנות- יש מצב להיות בהריון?? - תגובה
ד''ר ישראל וגמן06/05/2013חבל שלא כתבת בת כמה את, הלו לגיל יש חשיבות עליונה בהצלחות הטיפול בהפריה חוץ גופית. ביציות מבוגרות הן אצל נשים מבוגרות כי הן נולדו עם ביציות אלו והן לא נוצרו במשך החיים. (בניגוד לזרעונים שנוצרים כל הזמן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיבה, ובבקשה תענו לי
אנינית07/05/2013אני בת 36. ואמא ל2 ילדים מקסימים שבאו מהריון ספונטנים לחלוטין ורק בשנים האחרונות אני בסיוט של טיפולים ללא הצלחה. הרזרבה השחלתית מאוד נמוכה והאיכות שלהן ממש ירוד.
האם יש סיכויי בכלל????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מגיבה, ובבקשה תענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013היתכנות להריון של אישה בגילך עם תגובה ירודה הינה בהחלט סבירה ,אין המצב דומה עבור אישה מעל גיל 40.
בנוסף הרקע הפריוני שלך מעודד ולכן המלצתי שתלמידי ותמשיכי לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות שעברתי הפלה??דפי06/05/2013
רופאים יקרים שלום
בחודש פברואר ביצעתי הפרייה ומס ימים לפני בדיקת הדם החלו דימומים ממש חלשים שחשבתי שהם מחזור מכיוון שנמשכו מס ימים
בדיקת הדם שללה הריון ואני המשכתי בחודש הפסקה כשבמהלכו טסתי לחול למס שבועות לטיול
במהלך הטיול הייתי אמורה לקבל מחזור נוסף אך שה איחר בשבוע וכשהיגיע היה ממש משונה במקום הדימום הרגיל היו גושים ענקיים סמיכים בצבע בורדו ושחור מכיוון שהייתי בחול לא היה לי עם מי לבדוק וגם חשבתי שהדבר נובע כתוצאה מהטיפולים שאני עוברת
אך הדבר לא מרפה ממני שכן אני משוכנעת שלא היה זה סתם מחזור הדימום הזה המשיך מס שעות ואז הפסיק באותו היום לא יצאתי מהדירה שבה שהינו כי לא יכולתי גם עקב הדימום המאסיבי וגם עקב כאבים חזקים וחולשה
אתמול דיברתי עם חברה וסיפרתי לה את המקרה והיא אמרה שזה קרה לה גם וזה התברר כהפלה. האם זה הגיוני? ואם כן איך יכול להיות שבדיקת הדם הייתה שלילית?
אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני משתגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול להיות שעברתי הפלה?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2013האפשרות שאת מציינת נדירה,יתכן ומדובר בשיבוש במחזור לאחר הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהגלית06/05/2013
תוצאות לפני ביוץ.
בבדיקות דם:
E2 160ml
פרוגסטרון 0.4
באולטראסאונד:
זקיקים קטנים בימין, זקיק עכור 18 מ"מ בשמאל
רירית 6.5
ביקשו להגיע עוד יומיים שוב לבדיקות דם ו US, האם יש טעם?
הרי הזקיק עכור.. זה לא אומר שזה זקיק לא תקין?
יש טעם להזרעה עם זקיק עכור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה?
גלית06/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2013הזקיק מהמחזור הקודם,טרם יתפתח זקיק דומיננטי -המשיכי במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -
המשך06/05/2013האם ייתכן מצב שלא יהיה בכלל זקיק שיתפתח?
אני ביום 9 למחזור בדרך כלל ביוץ ביום 12-13 אז איך ייתכן שבתוך 4 ימים נוספים יהיה זקיק דומיננטי בכלל?
קרה מצב כזה בעבר שכלל לא היה עוד זקיק דומיננטי אלא רק קטנים בצד אחד ועכור בצד שני..
מה זה יכול לרמז? שיש חודשים שאני לא מבייצת?או שאני לא בשיא הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בבקשה
המשך בבקשה06/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2013אפשרות זו קיימת ,אולם בכל מקרה ממליץ להמשיך במעקב
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)