מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות חומות בהריוןטלי04/05/2013
שלום דר אני בשבוע 9 אחרי טיפול ivf שלשום היה לי א.ס וברוך השם היה תקין היום בבוקר התחילו קצת הפרשות חומות ואני מאוד מודאגת האם שזה לא בסדר חז וחלילה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013עלייך לנוח ואם הדמם יתחדש ויגבר פני לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פוריותאנסטסיה04/05/2013
שלום רב.. אני בת 21 ובעלי בן 23 אנחנו נשואים כבר שלוש
שנים אנחנו ביחד כבר עשר שנים. אני ובעלי לא שמרנו בקיום
יחסי מין ולא היה הריון אחד השאלה שלי מה עליי לעשות
אילו בדיקות אנחנו אמורים לעשות
אשמח לתשובה תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013עליכם לפנות למומחה פריון,ובשלב ראשון עלייך לבצע פרופיל הורמונלי,מעקב זקיקים,בדיקת ביוץ,ועל בן זוגך לבצע בדיקת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
אנסטסיה04/05/2013מתי אני אמורה לדעת שיש לי ביוץ
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2013כאמור המלצתי היא לפנות למומחה פריון לצורך מעקב וזיהוי מועד הביוץ יחד עם כל שאר הבדיקות שהומלצו,
את יכולה להשתמש בערכת ביוץ שניתן לרוכשה בבית מרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לרופאה
אנסטסיה08/05/2013שלום.תוכל בבקשה להמליץ לי לרופאה טובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטי הבדיקה
אנסטסיה29/08/2013שלום אשמח לדעת עם הבדיקה תקינה
רחם.אורך 54 מ"מ
עובי 49 מ"מ
רוחב 51 מ"מ
הערות במנח קדמי נצפה נוזל בתעלת צוואר
שחלות ..ימנית מ"מ X 31 מ"מ הערות בתוכה זקיקים קטנים
שמאלית..26 מ"מ X 28 מ"מ הערות בתוכה מבנה צלול 22*24 מ"מ
דוגלס מעט נוזל חופשי
אשמח לתשובה תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרטי הבדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013הבדיקה באופן כללי תקינה ,המבנה הצלול יכול להיות זקיק לקראת ביוץ או בסמוך לו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה.. קופסה לזרעלולה 2604/05/2013
שלום.. מחר אני עוברת שאיבת ביציות.. ונתנו לי קוסה לזרע עם חומר בתוכה.. ונתנו לי את הקופסה בחדר שלי לא במקרר.. השאלה שלי היא האם היה צריך לשמור את הקופסה בקירור .. במקרר או זה בסדר בטמפרטורת החדר.. ואם לא בחדר.. איך אפשר שאני אשיג קופסה כזאת עם החומר?? תדריכו אותי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.. עזרה בבקשההההה
לולה 2604/05/2013וגם רשום pbs 4ml
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בבקשה.. קופסה לזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2013ניתן להשיג קופסה בכל בית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהדנה04/05/2013
בבדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור:
e2 -150
פרוגסטרון -5.7
מה המשמעות של ערכים אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון גבוה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013יתכן ומדובר בפעילות עודפת של הזקיק הצהוב מהמחזור הקודם,בצעי בדיקה חוזרת ביום 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילשרון04/05/2013
שלום
האם דקפפטיל (התחלתי להזריק ביום 22 למחזור) בדרך כלל מעכב את המחזור? או לא תמיד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2013לא מעכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעניין קצת אחר..אסתי04/05/2013
שלום רב
אני פונה לפורום בעניין אחר לגמרי. אני מהנדסת כימיה וביוטכנולוגיה במקצועי, עובדת במעבדת בקרת איכות במפעל תרופות. כבר תקופה די ארוכה אני ממש רוצה ואפילו "חולמת" לעבוד במעבדת IVF. כרגע יש מחלקת IVF שנמצאת בתהליכי בנייה בבית חולים נהריה. האם למרות שאני מהנדסת (ולא ביולוגית/כימאית) עדיין קיימת אפשרות שאוכל לעבוד בזה? כי עד כמה שידוע לי יש איזה הגבלה בעניין.
ואם זה אכן אפשרי מה עליי לעשות כדי להגיש מועמדות לתפקיד? אני יכולה להעיד על עצמי שהמשרה "תפורה" עליי :)
בברכה,
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעניין קצת אחר.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013נדמה לי שנדרש תואר בביולוגיה או בביוכימיה,בכל מקרה את יכולה לצלצל למעבדת ה-IVF של אסותא שמעסיקה ביולוגיות ממספר מעבדות הפריה כדי להתעניין בסוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה זאת. רב תודות
אסתי05/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון?נעם04/05/2013
האם בדיקות אולטרסאונד מרובות יכולות להזיק או לסכן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013הסיכוי הוא קטן ביותר במיוחד אם החשיפות בן קצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באגןלי04/05/2013
שלום, אני לאחר 4 נסיונות של ivf בעקבות הדבקויות בחצוצרות. סבב אחרון היה של מוקפאים ואני לפני תחילת סבב של הורמונים עם שאיבה. עם קבלת הוסת האחרונה החלו לי כאבים חזקים בצד אחד באגן ובשחלה באותו צד. האם מדובר בדלקת? הכאבים כבר מספר ימים והם נחלשו קצת אבל לא עוברים ( תחילה חשבתי שאלו כאבי מחזור אבל עכשיו התחלתי לדאוג). האם זה שכיח בטיפולים? האם זה עובר לבד? תודה רבה
דלקת באגן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013הצעתי היא,עלייך לפנות לרופא לביקורת ,מאחר וקיימת אפשרות לאור ההיסטוריה שלך שמדובר במספר אפשרויות כולל דלקת כרונית באגן,ואולי חצוצרות עם הידרוסלפינגס ,סקטוסלפינגס הגורמים לתסמונת הקלינית ואולי גם קשיים להרות נושא שכדאי לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירהבאהבה04/05/2013
שלום לכן,
אני מעוניינת למסור תרופות שנותרו לי מהטיפול האחרון...
יש לי 5 מזרקים של דקאפפטיל (שמורים בקירור כמובן), חבילת אסטרופם וחבילת אוטרוגסטן.
אני גרה באזור נס ציונה.
ניתן להשאיר מס׳ טלפון או מייל ואחזור אליכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חומצה פוליתבאהבה04/05/2013
שלום רב,
אני בהריון (החזרת מוקפאים), בשבוע 15.
מזה חודשיים, אני נוטלת כדורי ברזל המכילים גם חומצה פולית. הייתי בטוחה שזה מספיק...
אתמול הרוקח בבית המרקחת אמר לי כי נשים בהריון נוטלות 5 מ״ג חומצה פולית, ואילו בכדורים שאני לוקחת יש רק 0.5 מ״ג.
האם זה נחשב בכלל?
מה עליי לעשות?
בטח כבר מאוחר מדי להתחיל עכשיו לנטול את המינון הדרוש...
האם זה עלול לפגוע בהתפתחותו התקינה של העובר?
אודה לתשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013ההמלצה היא ליטול חומצה פולית כשלושה חודשים לפני הכניסה להריון ועד סוף החודש השלישי להריון במינון של 0.4 מ"ג. מתחילת החודש הרביעי להריון יש לעבור לטיפול בתכשיר משולב של ברזל (30 מ"ג) וחומצה פולית (0.4 מ"ג) עד שישה שבועות לאחר הלידה למניעת אנמיה. לאחר מכן יש לחזור לנטילה יומית של 0.4 מ"ג חומצה פולית בלבד.
כך שבמקרה הנדון נלקח המינון הרצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני04/05/2013תודה על התשובה המהירה,
לא נטלתי כדורים לפני הכניסה להריון משום שזו היתה תקופה ארוכה של ניסיונות...
לאחר שנקלטתי (ב"ה), עשיתי בדיקות דם כמתבקש, ומפני שאני סובלת מחוסר ברזל תמידי (בעלת תלסמיה), הרופא המליץ להתחיל עם כדורי ברזל בשילוב של חומצה פולית כבר בשלב התחלתי.
אני לוקחת "פוליפרין", אשר מכיל 34 מ"ג של ברזל ו-500 מק"ג של חומצה פולית.
עד מתי עליי להמשיך עם הכדורים האלה? התחלתי עכשיו את החפיסה השלישית (כל חפיסה מספיקה לחודש).
ומדוע הרוקח אמר שהמינון שאני לוקחת אינו מספיק?
שוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013עלייך להמשיך כל ההריון,המינון אמור להספיק אלא אם כן נדרשת כמות מוגברת בין היתר בגלל הטלסמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 10 ימים אחרי שאיבהמיכל04/05/2013
שלום ,
אני 10 ימים אחרי שאיבה ללא החזרה .
במחזור הטיפולי לקחתי מנוגון ודקא .
הבוקר היה לי דימום שאני לא בטוחה שמחזור .
האם יכול להיות מחזור ככ מוקדם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום 10 ימים אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013האפשרות הזו קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אסטרופם ופרוגרסטרון יחדקרן03/05/2013
שלום,
אני שלושה ימים אחרי החזרה, לוקחת פעמיים אסטרופם ביום בנוסף שני אנדומטרין בבוקר ושניים בערב, וגסטון אחד בערב.
קראתי שנטילת אסטרופם יחד עם אנדומטרין וגסטון מפחית את יעילות ספיגת הפרוגרסטרון עד עכשיו לקחתי את האסטרופם ותמיכת הפרוגרסטרון באותן שעהאם צריך להפריד ביניהם וכמה זמן האם נגרם נזק מלקיחת שניהם יחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי?
קרן04/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי זה חשוב.למה דילגו עלי
קרן04/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקיחת אסטרופם ופרוגרסטרון יחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013אין כל בעיה עם לקיחה בו זמנית,גם בהליך הפיסיולוגי ההורמונים האלו מופרשים ביחד לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.נרגעתי
קרן04/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםנ03/05/2013
שלום
אני ארבעה ימים אחרי הזרעה וחשה כאבים בפטמות
האם זה נחשב לכאב נורמלי אחרי הזרעה או שאין קשר?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה
נ04/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2013התופעה אפשרית אחרי הזרעה-זרע מכיל חומר הקרוי פרוסטגלנדין שיכול לעורר התכווצויות ברחם וגם יכול להשפיע על כלי הדם בשד ומכאן הלחץ בפטמות-להלן מאמר המצביע על תפקיד הפרוסטגלנדינים בקביעת בוונוס של כלי הדם בשד:
The local differential effect of prostacyclin, prostaglandin E2 and prostaglandin F2 alpha on mammary blood flow of lactating goats.
AuthorsNielsen MO, et al. Show all Journal
J Endocrinol. 1995 Jun;145(3):585-91.
Affiliation
Department of Anatomy and Physiology, Royal Veterinary and Agricultural University, Frederiksberg, Denmark.
Abstract
Mammary blood flow (MBF) and milk yield are closely related in dairy ruminants, but little is known about the regulation of MBF in vivo. The local effects on MBF of injections or continuous infusions into the mammary artery of prostaglandins (PG) or indomethacin (an inhibitor of prostaglandins) respectively, were investigated in surgically prepared conscious goats. Prostacyclin (PGI2) was found to be a potent stimulator of MBF which increased linearly over the dose range 50-1000 ng. PGE2 was almost as potent as PGI2 at low doses, but tachyphylaxis occurred at doses at and above 100 ng. The response to repeated injections of PGE2 quickly declined depending on the dose. PGF2 alpha had no effect on MBF. During infusion of indomethacin into the mammary artery MBF was reduced markedly, showing that endogenous mammary prostaglandins are involved in the regulation of vasodilatation. The results indicate that PGI2 (and to a lesser extent PGE2) has an important role in the local regulation of vascular tone in the mammary gland.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נ04/05/2013תודה על המענה המקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתלימור03/05/2013
האם קיימת השפעה לעובי רירית (מעל 10) בעקבות טיפול ארוך ואגרסיבי
על תהליך השרשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/05/2013בודאי שיש חשיבות לעובי רירית אבל עובי של 10 ממ זה מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחידוד הנושא
לימור04/05/2013עובי הרירית היה בעת השאיבה 9.9 החזרת העוברים התקיימה 48 שעות לאחר מכן, מה שאומר שבעת ההחזרה הרירית היתה כבר מעל 10
האם זה מצב תקין להחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה וחידוד הנושא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2013מצב מעולה להחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםלימור03/05/2013
כשנה נמצאת בטיפולי IVF במהלכן עברתי מספר בדיקות
כגון היסטרוסקופיה, המטולוגיות, פיפל וכל הבדיקות השגרתיות
אך בדיקת צילום רחם מעולם לא התבקשתי לבצע?,
האם בדיקה מסוג זה נחוצה, או יכולה להעיד / לתרום היבט נוסף לאי הצלחה של הטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/05/2013צילום רחם אינו חיוני לטיפול IVF אולם אחרי מספר כשלונות אני מבקש לבצע כי הוא מספק אינפורמציה בשני מישורים: 1. חלל הרחם (מחיצה? הידבקויות? ועוד) והחצוצרות: מצב של נוזל בחצוצרה/ות (הידרוסלפינקס) עלול למנוע השרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
לימור04/05/2013מי מוסמך לבצע צילום רחם? ואיפה מבצעים זאת?
תודה רבה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2013כל גניקולוג מוסמך לבצע צילום רחם,הבדיקה מבוצעת במכון רנטגן,בד"כ ללא הרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)