מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי השרשהלימור03/05/2013
האם קיים קשר בין כמות ההורמונים הגבוהה, (פרוטוקול ארוך אגרסיבי)
לבין תהליך השרשה של העוברים וסיכוי ההצלחה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי השרשה - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/05/2013ישנה טענה שכאשר רמת ההורמונים האסטרוגנים והפרוגסטרון גבוהים ואלו משפיעים ביתר על רירית הרחם-סיכויי ההשרשה נמוכים יותר. עם זאת זה לא נסיוני. בטיפולי מאות מקרים שהרו עם גרוי גבוה ואפילו גרוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקות בין טיפולי IVFלימור03/05/2013
בטיפול הIVF האחרון בפרוטוקול ארוך נשאבו 16 ביציות,הופרו עשר, הוחזרו שלוש.
אף אחת מהן לא שרדה והריון לא הצליח.
האם נחוצה הפסקה מבחינה רפואית בין סדרה לסדרה בטיפולי IVF לרחם בפרט או לחלקי הגוף בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקות בין טיפולי IVF - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/05/2013אני ממליץ על הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול. הפסקה של חודש מאפשרת לשחלות ל"התאושש" מהטיפול ההורמונלי ולציסטות (אם התפתחו) להעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת HALLO SPERMלימור03/05/2013
ערב טוב,
הם קיימת השפעה ישירה או עקיפה לתוצאות בדיקה זו במהלך כניסה להריון?.
במהלך טיפולי IVF כאשר עוברים המוגדרים כטובים מוחזרים לחלל הרחם, אך הריון לא נוצר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HALLO SPERM - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/05/2013בדיקת הלוספרם נותנת מושג על שברי DNA בתאי הזרע. ריבוי שברים יכול למנוע הריון או גם לגרום להפלות.
ניתן לבצע בדיקה זו באסותא השלום או בבנק הזרע "סופרם".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכהמיטל03/05/2013
היי
אני בשבוע 23
קיבלתי היום מהיד שלי מכה בבטן שמשכתי משהו. העוצמה היתה בינונית לא ממש כאב לי ואין לי שום סימנים. מרגישה תנועות עובר כמובן.
חוץ מסכנה להיפרדות שלייה יכול להיגרם לעובר נזקים כמו נזק מוחי וכו...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/05/2013הסיכון לנזק בגלל מכה הוא בעיקר הינתקות שליה. אם את מרגישה טוב ואין כאבים או דימום והעובר בתנוןעה אז יש להניח שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגובוריסשיר03/05/2013
גונל ולובריס זה יוצא אפקט פרוגובוריס? אני יכולה כמובן באישור של הרופאה שלי להחליף את שתי הזריקות של הגונל והלובריס
בזריקה אחת של פרוגובוריס?
תודה לכם רופאים שאתם עוזרים לנו כאן ובכלל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה איתי??
שיר03/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגובוריס - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומיםגלי03/05/2013
שלום עברתי החזרה של 2 טריים לפני 10 ימים אני לוקחת קרינו ויש לי שבוע הכתמות קלות והיום הפסיק לכאוב לי החזה ,
:( האם יש עוד סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטומים - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/05/2013הסיכוי אמנם מופחת אבל קיים עדיין. חכי לבדיקת הדם. צלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- co enzyme q-10אנונימית03/05/2013
בוקר טוב, רציתי לדעת אם הוא באמת משפר ריכוז זרע אצל גברים ובאיזה מינון ולאיזה תקופה הוא ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר co enzyme q-10 - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2013לפי דעתי לא משפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורכ צוואר הרחםטל03/05/2013
הי שבוע 18 תאומים תודה לאל אורכ צוואר בין 3.5 ל4 זה תקין?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורכ צוואר הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2013בגבול התקין -יש להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין ואיחור בהגעת המחזורבת 4103/05/2013
שלום ד"ר, עברתי הזרעה לפני יותר משבועיים, לאחר ההזרעה קבלתי אנדומטרין פעמיים ביום בשל הגופיף הצהוב. אכן לא היו לי כתמים חומים כשבוע לפני המחזור. המחזור היה צריך להגיע לפני 3 ימים וטרם הגיע, אני כבר חשה מיחושים בשדיים וחשבתי שאולי זה הריון אולם בדיקה ביתית הבוקר היתה שלילית.
אני תוהה האם האנדומטרין יכול להשפיע על התוצאות, על איחור המחזור והאם להמשיך לקחת את הנרות למרות התוצאה השלילית, אני ממש מבולבלת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין ואיחור בהגעת המחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2013מלבד הריון גם ההליך הטיפולי ההורמונלי והטיפול התמיכתי יכולים לעכב את המחזור מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה ספורטיבית והריוןאינה03/05/2013
האם הליכה ספורטיבית יכולה להפריע לי בקליטה להריון? האם בימי ביוץ אני צריכה להפסיק את ההליכות? או שזה בכלל לא משפיע (אולי הזרעונים יוצאים החוצה בזמן המאמץ וכו')... תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הליכה ספורטיבית והריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2013הליכה ספורטיבית אם היא ללא מרכיב אירובי אינה בעייתית גם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עוברת שאיבה ביום ראשון...לולה 2603/05/2013
שלום.. אני עוברת שאיבה ביום ראשון.. בקשו ממני להזריק גונל בחמישי ובשישי בשמונה בערב אני מזריקה אובטריל.. וביום ראשון עוברת שאיבה בבוקר..וה עיה שהיה לי עט גונל 450.. ונשאר לי מנה בתוכו.. וכשבאתי להזריק התברר כי העט ריק.. ואז לא הזרקתי..ובבית החולים סגרו כבר אחרי הצהוריים.. אני לא ידעת מה לעשות.. מה קורה עכשיו מה עושים??
תעזרו לי בבקשה.. האם פספסתי??
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני עוברת שאיבה ביום ראשון... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2013תנסי להשיג את התרופה ולהזריק בכל זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת חום על תהליכיםאני02/05/2013
בהמשך לשאלה הקודמת באיזה שלב מתוך 74 ימי היווצרות הזרע חום הגוף כן פוגע בזרע?
איכותו?
מדוע לא צריך לחכות מחדש 74 -90 יום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת חום על תהליכים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2013חשיפה במשך תקופה ארוכה לחום גבוה יותר של האשך עלולה לפגוע בתהיך הבשלת הזרע והפיכתו מספרמטיד לזרע בשל ,ובנוב סף נוצרים רדיקלים חופשיים הפוגעים ישירות בזרע הקיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוםאני02/05/2013
סליחה אך לא הבנתי, אם לבעלי היה חום גם אם הזרע הקיים הוא מלפני 74 יום עדיין הוא נמצא בסביבה של חום . כיצד הוא לא נפגע?
חום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2013כל מצב מחלה או חום עלול לפגוע באיכות הזרע לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהאני02/05/2013
אני בהריון שבוע 8 פלוס 3 ימים
לוקחת תמיכה 3 פעמים ביום אנדומטרין 2 פעמים ביום פרוגינובה
עד מתי לקחת תמיכה?
הרופא אמר עד שבוע 10
הכוונה לשבוע 9 פלוס 7 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2013את יכולה להפסיק עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידה, מתי אפשר לנסות שובקרן02/05/2013
עברתי גרידה בשבוע 9.
מתי אפשר להתחיל לנסות שוב?
האם ניתן בווסת הבאה?
יש כאלו שאומרים שהכי פוריים אחרי הריון.
אודה לתגובת הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי גרידה, מתי אפשר לנסות שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2013כל מה שאת צריכה לעשות זה להמתין למחזור אחד שמגיע בד"כ כעבור 5-6 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)