מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופיל הורמונלי שבוצע ביום ה-4 לקבלת הווסתאביב08/02/2023
שלום פרופסור מצרפת פרופיל הורמונלי שבוצע ביום ה-4 לקבלת הווסת ובדיקת פרוגסטרון שבוצעה ביום ה-24. אני בת 28 מיזה חצי שנה מנסה להיכנס להריון, מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות.
לפני כחודש נרשמה לי האבחנה- אי פריון
בעלת מחזורים ארוכים כ-35 ימים .
התבקשתי לחזור לרופא המטפל בעת הווסת.
שאלתי היא מה צפוי להמשך ומה הטיפול שיכול להינתן לי על מנת להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש חברר את תפקודי יותרת הכליות כרקע להפרשה מוגברת של הורמונים בעלי רקע אנדרוגני ויתכן שהן ביסוד ההפרעה התפקודית שעלולה להיות הרקע לשחלה פוליציסטית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזור אחרי לידהטל07/02/2023
פרופסור שלום וברכה
בת 41 ...ילדתי לפני 8 חודשים..הריון טבעי אחרי 12 שנה היתי אמורה לעבור ivf בגלל amh נמןך 0.4.
בכל אופן כבר 3 חודשים שאני לא מקבלת מחזור. יכול להיות שאני מתחילה את גיל המעבר? יתכן מצב שאחרי לידה זה מתחיל ? עשיתי ב.דם אבל לא במחזור פרוגסטרון קטן מ0.3 fsh89 פרולקטין 14
הרופא המליץ על דופסטון. אותי מעניין אם אני בגיל המעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי הFSH את בגיל המעבר
פרופ` דוד בידר08/02/2023לפי ה FSH את בגיל המעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות זרע - תוצאותאנונימי07/02/2023
היי,
אני אשמח לפענוח בדיקות הזרע שנתנו לי, אני עברתי בעבר כריתת אשך ועשיתי בדיקות לאחרונה אשמח לפענוח הפרמטרים בתוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות הזרע נמוכה אך מתאימה
פרופ` דוד בידר07/02/2023כמות הזרע נמוכה אך מתאימה לטיפולי הפריה לוץ גופית.
יש לעבור ברור הגבר במרפאת פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחשבים גיל הריון ivfהריון ראשןן07/02/2023
אשמח לעזרתכם בחישוב גיל ההריון,
ווסת 3.1
שאיבה 15.1
החזרת עובר בן 3 ימים 18.1
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילים לספור היריון בשבועות מהיום הראשון
פרופ` דוד בידר07/02/2023מתחילים לספור הריון בשבועות מהיום הראשון של הוסת האחרון.
כאשר מחזירים עובר יום 3 זה 17 יום מהיום הראשון של הוסת.
אז תורידי 17 מ18 ואז היום הראשון של הוסת האחרון הוא 1.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי אוכל לראות דופק ? בטא היום - 3472
הריון ראשוןן09/02/2023ומתי אוכל לראות דופק ? בטא היום - 3472
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן יהיה לצפות בדופק בתאריך ה15.2 שבוע 6
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאביב07/02/2023
שלום דר מצרפת פרופיל הורמונלי שבוצע ביום ה-4 לקבלת הווסת ובדיקת פרוגסטרון שבוצעה ביום ה-24. אני בת 28 מיזה חצי שנה מנסה להיכנס להריון, מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות.
לפני כחודש נרשמה לי האבחנה- אי פריון
בעלת מחזורים ארוכים כ-35 ימים .
התבקשתי לחזור לרופא המטפל בעת הווסת.
שאלתי היא מה צפוי להמשך ומה הטיפול שיכול להינתן לי על מנת להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות פרוגסטרון
אביב07/02/2023
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא היה ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה לאחר אסטרופםאנה07/02/2023
שלום,
נטלתי אסטרופם במשך שבועיים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית ואז עברתי לפרוברה במשך חמישה ימים.
עבר שבוע מאז שסיימתי עם הפרוברה וטרם הגחיה הווסת.
מתי צפוי להתחיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך להגיע דימום כל יום
פרופ` דוד בידר07/02/2023צריך להגיע דימום כל יום אם רמת האסטרוגן הייתה מספקת לאחר שבועיים לקיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוברה לאחר אסטרופם
אנה07/02/2023איך אדע שהרמה מספיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להגיע דימום בעקבות הפרוברה
פרופ` דוד בידר08/02/2023צריך להגיע דימום בעקבות ה פרוברה אם היה מספיק אסטרוגן ואם לא יגיע סימן שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאיבות- 0 ביציותהילה07/02/2023
שלום,
אני כמעט בת 36, רווקה ומעוניינת בהקפאת ביציות.
לפני כשנתיים נשאבו 4 ביציות, אך ביה"ח הסביר כי משום מה לא היה ניתן להקפיאן- בתהליך הקילוף התגלה כי לא ניתן להקפיאן. לא ידעו להגיד אם הבעיה באיכות או בכשלון בקילוף או שמדובר במשהו מקרי.
הייתי מאוד מאוכזבת ומבחינה פיזית ונפשית היה לי קשה לגשת לסבב נוסף, ואכן לא עשיתי זאת במשך שנתיים.
לפני 5 ימים הגעתי לשאיבה שנייה, עם 7 זקיקים גדולים ועוד 4 בגודל 11-13.
(פרוטוקול פרגובריס 375 + אורגלוטרון, ו 2 דקפפטיל בסיום הפרוטוקול).
בוצעה ביקורת אולטרה סאונד ובדיקות דם יומיים לפני השאיבה.
השאיבה בוצעה 37 שעות לאחר הזרקת דקפפטיל.
כ 20 דקות לפני כניסתי לחדר ניתוח חשתי בהתכווציות ובכאבים הדומים לכאבי מחזור.
לאחר שיצאתי מחדר הניתוח נאמר לי כי היה ביוץ מוקדם והזקיקים היו ריקים.
אשמח להארות, תובנות והמלצות 🙏💗
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייתכן ויש לך בכייה ברזרבה השחלתית
פרופ` דוד בידר07/02/2023יתכן ויש לך בכייה ברזרבה השחלתית.
צריכים לראות פרופיל הורמונלי שלך.
לא ראיתי את
התוכנית ותשובות דם ואולטרה במעקב הגירוי, ככה שקדה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם לפני החזרת עובריםשילה07/02/2023
אני מיום שישי ה-26.1 לוקחת אסטרופם, יום שני ה-6.2 רירית 6.9 אמרה לי הרופאה לקחת 2 בבליעה 2 נרתיק וחמישי ה- 9.2 לחזור לבדיקת דם ואולטרסאונד.(זה יוצא שכמעט שבועים לוקחת אסטורפם)
מתי לדעתך תתבצע החזרה( עוד אין עוברים יש ביציות וזרעים ומהם עושים עוברים)
ולאיזה עובי הרירית אמורה להגיע בשביל החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב ראשון את אמורה להגיע לרירית הולמת ולכן מוקדם להתנבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית ירדה
שילה09/02/2023בוקר טוב, אחרי שהרופאה אמרה לקחת 2 אסטרופם בבוקר ו-2 וגינאלי מיום שני עד היום , הרירית ירדה מ-6.9 ל-5.7 , האם האסטרופם לא אמור לעבות את הרירית? מה עושים במצב כזה ?
הנסיבות מצדיקות שיקול אפשרי חדחות החזרה למועד אחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אסטרופם
שילה13/02/2023הרופאה אמרה להמשיך לקחת, והרירית עלתה 3 ימים אחרי ואתמול הרירית עלתה ל6.4, אמרה לקחת שוב 3 ימים וברביעי שוב לעשות דם ואולטרסאונד, אז מתי תתבצע ההחזרה של עוברים אם ברביעי הרירית תגיע לעובי הרצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי מענה , נראה לי פספסתם את ההודעה
שילה14/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עובר בהליך טיפולי נעשית לפי יום ההתפתחות שהעובר הוקפא+1
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טהחזרת עוברים - רירית לא מתעבהיעל05/02/2023
גיל 42 הריון ivf , הפלה בשבוע 7 (ביצית שלי)
גיל 46 הריון ת.ב. החזרה ראשונה, הפלה שבוע 12
לאחר מכן היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת הידבקויות.
מנסים להחזיר עוברים אך כל פעם הטיפול מתבטל בגלל רירית דקה (מגיע לפחות מ-6)
הפרוטוקולים שנתנו לי:
1. אסטרופם
2. אסטרופם עם סינארל
3. סינארל עם 112 מ"ג מונופור
הרופא אמר שהרחם נראית תקינה ולא מבין מדוע הרירית לא מתעבה.
מדוע הרירית לא מתעבה?
לנסות עוד הכנה להחזרת עוברים?
איזה פרוטוקול אתם ממליצים?
מציינת שיש לי עדיין וסת סדירה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרירית לא מתעבה עקב פגיעה בשריר הרחם
פרופ` דוד בידר06/02/20231. הרירית לא מתעבה עקב פגיעה בשריר הרחם כתוצאה מהפסקות ההריון. הדבקויות הן סימן לפגיעה בשרירי ולכן נוצר מנגנון של יצירת צלקת בשריר הרחם ולכן אין הספקת דם לאיזור ואין התעבות הרירית.
2. עדיף לנסות החזרה על מחזור טבעי.
3.במידה והרירית לא עבה אפשר לעשות ערוגות בהיסטרוסקופיה.
אם כל זה לא עוזר צריך פונדקאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהששאלה נוספת לגבי שריר הרחם
יעל06/02/2023פרופ' בידר תודה על המענה
היות והביצית מתרומה קשה לי גם ללכת להליך פונדקאות. אלא אם כמובן לא תהיה ברירה
יש דרך לוודא שיש פגיעה בשריר והשריר לא ישתקם?
רירית 5.3 דקה מדי להחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר06/02/2023יש לך מחזור סדיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי וסת
יעל07/02/2023וסת כל 28 יום בערך. לאחרונה לפעמים יש איחור. בת 47
לפני הגרידה הרירית הגיעה ל-7 עם אסטרופם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר07/02/2023תנסי החזרה על מחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הזרעה. מחר או מחרתיים?שלי05/02/2023
מהבוקר בדבדיקת הדם
אסטרידול 650
Lh 22
פרוגס קטן מ 2
זקיק 17
רירית 7
יש טעם לתזמן עם אוביטרל, או מאוחר מדי?
מתי כדאי הזרעה. מחר או מחרתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לתזמן עם אוביטרל
פרופ` דוד בידר06/02/2023אפשר לתזמן עם אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה מחר/תיים
שלי06/02/2023אפילו שה lh כבר בעלייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו
פרופ` דוד בידר07/02/2023לא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הרדמה כללית ופוריותYahel05/02/2023
שלום רב,
אני אמורה לעבור ניתוח של שעתיים בהרדמה כללית. כיוון שאני מתכננת הריון,
רציתי לשאול האם חומרי ההרדמה המוחדרים לגוף יכולים לפגוע באיכות/ כמות הביציות או בפוריות ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
פרופ` דוד בידר06/02/2023לא פוגעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין e לפני כניסה להריוןשני05/02/2023
פרופ' אשכנזי שלום!
כתבת בעבר כאן כי יש מצבים בהם כדאי ליטול ויטמין e לפני כניסה להריון. שאלתי היא האם המינון הוא 400 והאם ליטול ואם כן אז עד מתי?ואם זה אפשרי גם במקרה שמבצעים הפרייה. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את ההודעה בבקשה
שני12/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופק לאחר ivf בחו״לערן05/02/2023
היי דוקטור
בטא ביום 11 לאחר החזרה של 2 עוברים בני 5 ימים היתה 264
בטא יום 14 1197
מתי נוכל לראות דופק ? והאם יש סיכוי שזה תאומים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעוד 10 ימים, זה לא תאומים
פרופ` דוד בידר05/02/2023בעוד 10 ימים.
זה לא תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10 ימים מאיזה מועד
ערן06/02/2023התכוונת בעוד 10 ימים ממתי ? מיום 14 לאחר ההחזרה , כבר נוכל לראות דופק ?
ובטא של 1000 פלוס ביום 14 לא מעיד על תאומים ?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10 ימים מיום שעניתי לך
פרופ` דוד בידר07/02/202310 ימים מיום שעניתי לך.
לדעתי לא תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבעו לי אולטרסאונד ראשון
ערן07/02/2023בקליניקה הרופא קבע אולטרסאונד ראשון כשבועיים לאחר הבטא השניה . זה תקין ? נוכל לשמוע דופק? זה יהיה בדיוק 4 שבועית ממועד ההחזרה
תודה על המענה 🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שצריך לראות דופק
פרופ` דוד בידר08/02/2023ברור שצריך לראות דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרי לטרוזולאמר04/02/2023
לקחתי לטרוזול למשך חמשה ימים ואז עכשיו אני מרגישה בגירוד בנרתיק
האם זה מפריע להחזרה אני ב 8 לחודש מחזירה עובר בן 5 ?
האם נירות קרינון עוזרים לגירוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא מפריע להחזרה
פרופ` דוד בידר06/02/2023זה לא מפריע להחזרה
הקרינון לא עוזר
יש לדים דרמקומבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריתרוצ'ט'ם בדגימת זרע ל IVFדני דין04/02/2023
פרופסורים נכבדים שלום,
בן 35, בבדיקת דגימת הזרע להקפאה עבור ivf עתידי, צוין שנצפו 6^10×1< אריתרוצ'ט'ם.
בבדיקה של דגימה חדשה, שניתנה אחרי 3 ימים- התוצאה זהה.
האם הימצאותם יכולה לפגוע באיכות הזרע ובהליך עצמו?
נ.ב. לא היו לי שום תסמיני זיהום ולא זכורה תראומה פיזית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נדרש בירור של דרכי שתן ואברי המין כולל אולטרסאונד ותרבית זרע,הרקע לקיומם של כדוריות אדומות בזרע עלול לפגוע באיכות הזרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)