מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אולטרסאונד לאחר ivfליאור12/02/2023
היי דוקטור
אני בהליך ivf בחו״ל
החזרה היתה ב 16/1
בטא ראשונה לאחר 11 יום 264?
בטא שניה לאחר 14 יום 1197
אולטרסאונד ראשון היה בשישי האחרון 10/2
כ 11 ימים לאחר הבטא השניה
מצורף סרטון
תוכל להגיד לי אם נראה תקין
כי רשמו שהדופק חיובי ובפועל רואים כמו פס ישר
אולי זו התחלה
אשמח שתצפה ותחווה דעה
תודה רבה מראש 🙏
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר13/02/2023נראה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה עם הדופק ?
ליאור13/02/2023אפילו שהדופק נראה שהציר לא ממש עולה ?
זה אמור לעלות בהמשך ?
אצרף כאן את סיכום הבדיקה ברשותך
תודה רבה על התגובה 🙏
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
פרופ` דוד בידר13/02/2023לי נראה הדופק בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפני יומיים היה אולטרסאונד
ליאור17/02/2023ליפני יומיים הייתי בקליניקה בחו״ל דופק ב״ה תקין .
אבל לפי המידות הם שינו את הספירה
לשבוע 6 פלוס 3
זה הגיוני ???
וסת אחרונה שלה 28/12
עובר בן 5 ימים
החזרה ב 16/1
ז״א לפי החישוב שלי זה שבוע פחות . היתכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת על מרפאת פריון ציבורית או רופא פרטיתמר12/02/2023
שלום וברכה,
רוצה לקבוע תור למרפאת פריון.
מתלבטת אם ללכת למרפאת פריון בבית חולים ציבורי כגון עין כרם. ברזילאי. או ללכת לרופא פרטי.
אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות.
אם הולכים לרופא פרטי יש החזר על הטיפולים אם יש ביטוח שיא דרך קופת חולים?.
כמו כן אשמח לשמוע המלצות על מרפאות ציבוריות או על רופאים פרטיים. ( עדיפות לאיזור הדרום אך לא חייב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באותה מידה שמרפא ה פרטית יכולה לתת שירות טוב או גרוע כנ״ל הדבר מתייחס לרופא פרטי,עשי את בחירתך לפי מכלול השיקולים וההמלצות שקיבלת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר שאיבת ביציותורד12/02/2023
היי,
אני מנסה להכנס להריון עם זרע תורם.
קיימתי יחסי מין 12 שעות לאחר שאיבת ביציות עם פרטנר.
1. מה הסיכוי להכנס להריון מהפרטנר איתו קיימתי יחסי מין?
2. מתי ניתן לקיים יחסי מין אחרי שאיבת ביציות והחזרת עוברים מהתורם, ולהיות בטוחים ב 100% שלא אכנס להריון מהפרטנר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדיר ביותר היריון לאחר שאיבה
פרופ` דוד בידר12/02/20231.נדיר ביותר הריון לאחר שאיבה.
2 אנחנו ממליצים להימנע ,אחרי החזרה, מקיום יחסים במשך 3 ימים.
אחרי שאיבה גם רצוי שלא לקיים אבל אנחנו לא חשבנו שמישהוא מקיים יחסים אחרי 12 שעות
מהשאיבה.
לכן לא נותנים הוראה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פיספסתי את הביוץ?לי12/02/2023
היי,
יום רביעי-לאחר מעקב לראשונה בדיקת ביוץ ביתית יצאה חיובית + קיימנו יחסים בלילה.
יום חמישי- בדיקת דם על הבוקר יצא:
E2- 640
PRO- 6
LH- 30
בדיקת ביוץ יצאה חיובית שוב בחמישי.
האם קיום יחסים יום רביעי בערב היה מאוחר מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הביוץ כנראה ביום ג'
פרופ` דוד בידר12/02/2023הי הביוץ כנראה ביום ג
יכול להיות שתפשת את הביוץ מבחינת יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיירות מרפא IVFאיריס12/02/2023
שלום רב,
אני מקווה שהשאלה רלוונטית בפורום הזה. בעלי ואני אזרחי ישראל, אך לא תושבים כבר למעלה מעשר שנים, כלומר ללא ביטוח רפואי בישראל. האם ישנה אפשרות לעבור IVF בארץ באופן פרטי? כמה זמן של שהות כוללת בארץ תידרש? מה העלות הממוצעת של סבב כזה?
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אפשרות לטיפול בארץ לכל אזרח חו"ל
פרופ` דוד בידר12/02/2023יש אפשרות לטיפול בארץ לכל אזרח חו״ל.
צריך להיות שבוע לפני הוסת על מנת לבצע בדיקות ולהתחיל טיפול בוסת שנמשך כ 18-20 יום
העלות כולל תשלום לבית חולים סביב 5-6 אלף דולר
לרופא- 1500-2000 דולר
תרופות כ 1500 דולר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון ושאלות בעקבותילנה11/02/2023
ערב טוב פרופסור,
השבוע התבשרתי סוף סוף על בטא חיובית לאחר טיפול ivf.
רופאת הנשים מקופת החולים (מומחית בגניקולוגיה) שלי אומרת שאין לי מה להיבדק לפני שבוע 7 מלא, שלהבנתי זה שבוע 6 + 7 ושכדאי לעשות בקופות החולים את הבדיקה.
אני מעדיפה להיבדק אצל הרופא הפרטי שעשה לי את הטיפולים שאצלו המיכשור חדיש ומדויק, אך לעומתה הוא אמר שהבדיקה צריכה להיעשות ארבעה וחצי שבועות מיום ההחזרה, לא לפני ולא אחרי. זה לא מוקדם מידי? הרופאת נשים המליצה לא לפני שבוע 7 מלא כי מניסיונה בדיקה לפני עלולה לגרום לדאגות מיותרות. מה נכון 4.5 שבועות אחרי החזרת העוברים או באמת בשבוע 6+7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשני המקרים מדובר באותו שבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמית שבוע 13נטע11/02/2023
היי, אני בשבוע 13 אחרי בדיקת שקיפות עורפית
עד שבוע 12 כולל לקחתי פעמיים ביום קרינון ועם זאת, בערך בשבוע 9 הייתה הפרשה דמית בניגוב, הלכתע למוקד נאמר שהכל בסדר
היום זה שוב קרה, רק בניגוב. האם צריך לבדוק שוב? יש קשר להפסקת הקרינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין לזה קשר להפסקת הקרינון,בכל מקרה אם ההפרשה לא תעלם או תגבר תפני חביקורת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת ויטמינים בטיפולי פוריותלאה11/02/2023
שלום,
בת 39 ,בטיפולי פוריות. לוקחת ברזל וחומצה פולית ( הברזל שלי מעט נמוך ) ויוד ( המצוי במלח יוד ) האם מומלץ להוסיף גם מולטי ויטמין ( כולל q10 ) ? אם כן, האם בנוסף לברזל ולחומצה פולית ?
האם בהריון ,מולטי ויטמין יכול להחליף את הפרנטל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים
פרופ` דוד בידר11/02/2023אין עדות שהויטמינים עוזרים בטיפולי פוריות.
ב פרנטל יש הכל ואפשר להסתפק רק בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובתך לשאלה ששאלתי
לאה11/02/2023הפרנטל גורם לי לבחילות..האם אפשר להחליפו במולטי ויטמין של אלטמן ? האם רצוי לקחת גם לפני הכניסה להריון או שאפשר להמשיך עם ברזל וחומצה פולית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא אחרי החזרת שאיבה והחזרה עוברים, האם תקינים ובנורמה?ממ10/02/2023
היי,
תחילת מחזור 8.1, עברתי שאיבה ב 19.1, הוחזרו שני עוברים ב 23.1.
בדיקת בטא ב 5.2 - 284
ב 7.2 - 683
ב 9.2 - 1840
יוצא הכפלה של כ 2.4-2.7 בין הבדיקות.
האם הטווח תקין? האם תקין ביחס לגיל הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכיי
פרופ` דוד בידר11/02/2023עד כה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר יום 5טלטול10/02/2023
שלום,
אני בסבב החזרת עובר יום 5 קפוא על בסיס טבעי.
לפי בדיקות הדם הביוץ התרחש אתמול (9.2), אבל הרופא עדכן אותי שההחזרה תתבצע ב15.2 משום שהפרוגסטורון התחיל לעלות רק היום.
יוצא שההחזרה מתבצעת 6 ימים אחרי הביוץ. האם זה מקובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 5
פרופ` דוד בידר11/02/2023הרופא צריך לקבוע מתי היה ביוץ.
יום הביוץ הוא יום השאיבה.
אם את בטוחה ביום הביוץ אז יש להחזיר ב14.
בכל מקרה גם ביום בתאריך 15 תתיכן החזרה.
אין עדות שזה פחות טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב ראשון- הקפאת ביציותלילך.ד10/02/2023
היי,
אז עברתי אתמול סבב ראשון של שאיבה לצורך שימור. מתוך 12 ביציות שנשאבו-הוקפאו 6. בת 36 בול
הפרוטוקול היה גונאל 300 ולקראת הביוץ-דקפפטיל 0.2
הרזרבה שלי נמוכה- fsh-10.2 ואסטרדיול 220.
ציפיתי לתןצאות נמוכות יותר ואני די שמחה.
אתה חושב שכדאי להמשיך בפרוטקול הזה בסבב הבא? או שיש מקום להחליף כדי להשיג יותר ביציות.
גודל הזקיקים יומיים לפני השאיבה
שמאל-16,13,10,8,9,7
ימין- 21,19, 22,10,13* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב שיש להגביר הגירוי השחלתי
פרופ` דוד בידר11/02/2023אני חושב שיש להגביר הגירוי השחלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה! לכמה??
לילך ד11/02/2023תודה פרופסור בידר!
לכמה ל450??
לא כדאי לנסות קודם תרופה אחרת כמו מנופר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר יום 5טלטול10/02/2023
שלום,
אני בסבב החזרת עובר יום 5 קפוא על בסיס טבעי.
לפי בדיקות הדם הביוץ התרחש אתמול (9.2), אבל הרופא עדכן אותי שההחזרה תתבצע ב15.2 משום שהפרוגסטורון התחיל לעלות רק היום.
יוצא שההחזרה מתבצעת 6 ימים אחרי הביוץ. האם זה מקובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תיזמון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 10 ימים אחרי החזרת עובר תוצאת בדיקה ביתית שלילית, האם יש סיכוי לחכות כמה ימים לתשובה חיובית ?אלונה10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

המתיני עוד יומיים ובצעי בדיקה חוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה וירוססססססססססנעמה09/02/2023
היי, כמה שאלות
1. האם אפשר להידבק בוירוס פפילומה בדרכים אחרות חוץ מקיום יחסים? נניח מלשבת על אסלה ( גברים)
2.האם קונדילמות יכולות להופיע אפילו לאחר 5 שנים מהרגע שבו קוימו היחסים שבהם קרתה ההדבקה? ) זא הוירוס דגר ורק אחרי 5 שנים יצאו הקונדילמות?
3. באיזה רגע בוודאות אפשר לחזור לקיים יחסים בביטחון מלא? הבנתי שגם אחרי שמורידים קונדילמות הוירוס עדיין קיים בגוף ואפשרי להידבק..חוץ מזה גבר שיש לו קונדילמות (שאמנם אלו הזנים הלא מסוכנים) איך אפשר לדעת שאין לו זנים נוספים מסןכנים שאין להם סימנים?
4.האם בדיקת pcr hpv לגבר היא בדיקה אמינה ואפשר להסתמך עליה?
5. האם אפשר להידבק גם דרך הזרע שאין מגע מעור לעור?
אשמח למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רק אם הוא שטף בדרכו נגע של פפילומה קונדילומה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/20231.אפשרי 2.אפשרי 3.אפשר לקחת מידכם לבדיקה מהמגע 4.בהחלט 5.רק אם הוא שטף בדרכו נגע של פפילומה-קונדילומה (Condylomata acuminata) היא מחלה המועברת במגע מיני (מחלת מין). למעשה, מדובר במחלת המין הנפוצה ביותר בעולם. קונדילומה גורמת לנגעים בעור (מעין "יבלת" אחת או כמה) המופיעים באזור השפתיים של איבר המין אצל נשים, ועל העור המכסה את הפין או האשכים אצל גברים. אפשרות נוספת היא נגעים המופיעים סביב פי הטבעת ובאזור המפשעה. לעיתים הנגעים נעלמים מעצמם בתוך כמה שבועות עד כמה חודשים, בעוד בפעמים אחרות נדרש טיפול רפואי להסרת הנגעים.
קונדילומה נגרמת על ידי זנים מסוימים של נגיף הפפילומה האנושי (HPV), נגיף המועבר בעת קיום יחסי מין. חשוב לדעת שיש זנים מסוכנים של פפילומה, כאלה העלולים לגרום מחלות חמורות כגון סרטן צוואר הרחם, אולם אלה זנים שונים מן הזנים הגורמים לקונדילומה, מחלה קלה יחסית שאינה מסכנת חיים. לנגעים להם גורמת קונדילומה יש בדרך כלל משמעות קוסמטית בלבד והם אינם מסוכנים.
היבלות הן קטנות יחסית, בקוטר של מילימטרים בודדים, וצבעם כצבע העור. למרות שאין מדובר במחלה מסוכנת מעטים בוחרים לא לקבל טיפול, זאת הן משום שרוצים לנהוג באחריות ולא להדביק אחרים והן בשל רגשות בושה ורצון לסלק את הנגע ולחזור למראה בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
יעל11/02/2023סליחה אבל לא הבנתי את סעיף 3..אשמח להסבר🙏 וגם את סעיף 5 לא הבנתי מן הסתם עם הזרע יוצא דרך הפין איך הוא יכול לשטוף בדרך את הוירוס?
אשמח להסבר🙏 אציין שלבן זוגי היו נגעי קונדילמות במפשעה מ2016 לא התייחסנו כי חשבנו שזה סתם סרחי עור. לפני כשנה אמרתי לו שיילך לבדוק ויצא שזה קונדילמות . עשיתי בדיקת פאפ כולל בדיקת נשאות לוירוס ויצא תקין אני גם לא נשאית של הוירוס. מאז עברו 8 חודש ואני לא מעזה לקיים יחסים הוא עשה הסרה יסודית בלייזר ונעשה pcr hpv מפי הטבעת מהלוע ומהאיבר ויצא שהוא שלילי לוירוס. ואני עדיין פוחדת לקיים יחסים אבל נורא רוצה ילד. כאחת שעברה בעבר טיפול פוריות ( יש לי ילדה בת 3) אנו ממש רוצים עוד ילד וחשבתי להכניס את הזרע לנרתיק באמצעות מזרק ) דמויי הזרעה.
בגדול רציתי לנסות באופן טבעי כי אין לנו בעיה נחשבים לא מוסברים אבל בגלל שאני חוששת חשבתי על שימוש במזרק לצורך הכנסת הזרע. שאלה נוספת שיש לי אני קצת מבולבלת מי שנדבק בוירוס, הוירוס יהיה בגופו אך לאחר טיפול יכול להיות רדום או שמערכת החיסון נפטרת ממנו לגמרי? יש אומרים שהוירוס מגיע אין להיפטר ממנו באמת אודה להסבר על זה ועל שתיי השאלות הראשונות שכתבתי בהתחלה. מרגישה שהתהפכו לי החיים😔* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מבקשת את תשובתך להמשך שאלתי🙏🙏
יעל13/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2023נגעים מיקרוסקופים של הוירוס עלולים להיות לוהטים ולפרוץ במועד מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצי אוביטרל השפעה אחרי שבוע ויוםעדי09/02/2023
שלום, לפני שבוע ויום הזרקתי חצי אוביטרל. היום בדיקת הריון ביתית שמזהה מעל 100 הייתה חיובית. ההחזרה הייתה יומיים לפני החצי אוביטרל- יום שני.
השאלה האם יש מצב שזה שאריות אוביטרל? או הריון? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצי
פרופ` דוד בידר10/02/2023זה לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)