מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי בדיקה ראשונה לאחר החזרת עוברים ובטא חיוביתרויטל09/02/2023
שלום רב, ביום 8.1 הוחזרו לי 2 עוברים וביום 7.2 עברתי אולטרהסאונד ראשון בו נמצא שק עם התחלה של עובר (ככה נאמר) ללא דופק (רשום על הדף שבוע 6 פלוס 2 )
נתבקשתי לחזור ביום שני .
מה הסיכוי שיהיה דופק אם בשבוע 6 פלוס 2 לא היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין פה עניין של סיכויים
פרופ` דוד בידר10/02/2023אין פה עניין של סיכויים. היה צריך לראות דופק אך גם יתכן, בשבוע כזה, שלא ראה היטב.
גם מבנה השק והתוכן צריכים היו להעיד על תקינות ההריון.
בכל זאת מקרים לא מועטים הרופא המבצע, וזה תלוי במיומנותו, יראה דופק בשבוע יותר מתקדם כי אז זה ברור יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה בבקשה
רויטל10/02/2023תודה על המענה, לגבי התוכן נאמר לי שיש שק ויש חלמון ויש התחלת עובר ומבחינת יום טעיתי. על המסמך רשום שבוע 6 פלוס 1. מבחינת מיומנות הרופא אין ספק (פרופסור עם ניסיון רב שנים) ולכן אני לחוצה. האם בכל זאת יש סיכוי לדופק אם ב 6 פלוס 1 לא נצפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכוי קיים,אם כי העדר דופק מחשיד לגבי היריון לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לי דבר אחד
רויטל10/02/2023תודה על המענה, מה זאת אומרת שיש סיכוי אך עולה חשד להריון לא תקין? אם יהיה דופק , אז עדיין חשד להריון לא תקין? כאמור הבדיקה שלי הייתה בשבוע 6 פלוס 1 אשמח להסבר.
בכלל בלא מעט אתרים רפואיים רשום לקראת שבוע 7 נצפה דופק! מאוד מבולבלת ואודה להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf ראשון לאחר שאיבהקטרין09/02/2023
שלום,
בת 29, אי פריון בלתי מוסבר. זרע בעל תקין ואף מעל הממוצע לדברי הרופא.
שחלות פוליציסטיות. ברקע: נוטלת וויואנס (קשב וריכוז) ותוספי תזונה, וויטמנים, מיו אינזוטיל וכו.פרוטוקול קצר: לקחתי גונאל אף במשך 6-7 ימים במינון של 125, לאחר מכן ירד ל100 בגלל גירוי יתר.
כמו כן, ניתן לי גם אורגלוטרן ב4 ימים שלפני השאיבה.
כיום וחצי לפני השאיבה, ב 3 לפנות בוקר הייתי צריכה להזריק 2 דקפפטיל. הזרקתי רק אחד עקב תגובה אלרגית שהצריכה מיון. באותו בוקר הלכתי לעשות בדיקות דם כדי לראות מה המצב אחרי דקפפטיל 1, אסטרדיול היה 14.5k , פרוגסטרון 9.4 וLH 200.
יום לאחר מכן, בשעות הצהריים הייתה השאיבה (יום 11 למחזור). שאבו 31 ביציות שמתוכן רק 10 הופרו.
תהיה החזרה של עובר טרי בן 6 ימים.
השאלה שלי- למה רק 10 הופרו? האם מדובר על ביציות איכות ירודה?
למה מחזירים עובר בן 6 ולא בן 3 או 5 ימים?
יתכן שבגלל דקפפטיל 1 האיכות של הביציות לא הייתה טובה וזו הסיבה שרק שליש מהן היו בשלות?
הונחתי כרגע לקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום.
כמו כן, האם מדובר בגירוי יתר ?(כרגע לא מרגישה כלום, מלבד טיפה נפיחות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעניין הביציות הרי שיתכן שהרבה זקיקים
פרופ` דוד בידר09/02/2023לעניין הביציות הרי שיתכן שהרבה זקיקים היו קטנים ולכן היו הרבה ביציות אך רק שליש היו מתאימות להפריה.
לא ראיתי בדיוק את מהלך הפרוטקול , אך לכל רופא יש את ההבנה שלו איך פרוטוקול צריך להיות .
לרוב כשמגדלים עד יום 6 זה כאשר איכות העוברים לא טובה.
מה שרצוי היה לעדות הוא להקפיא עוברים יום 3 , אם היו כאילו, ולהחזיר במחזור שאינו בגירוי גבוה כמו אצלך עכשיו.-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול אנטיגוניסט קצר
קטרין09/02/2023פרוטוקול אנטיגוניסט קצר (איך שזה לא נקרא). קיבלתי מחזור ב29.1,
התחלתי גונאל 125 יח׳ מהיום השני למחזור - 30.1, למשך 4 ימים. ואז עקב אזטרדיול גבוה של 4k, ירדנו ל100 גונאל למשך 3 ימים נוספים (מה4.2), בליווי אורגלוטרן.
ב7.2 לפנות בוקר הוזרק דקפפטיל 1 בלבד ללא אוביטרל.
ב8.2, הייתה שאיבה (אתמול).
אמרו לי הופרו רק 10 ושההחזרה תעשה ביום שני הבא.
לא כדאי להתעקש על החזרה לאחר 3 ימים או 5? לא אמרו לי כלום על האיכות שלהן…
ומי מהם יועד להקפאה ומי לא, גם זה לא אמרו לי
אולי מחזירים עובר ביום ה6 בגלל הרמות של ההורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול של הורדת מינון הוא פחות טוב
פרופ` דוד בידר10/02/2023פרוטורול של הורדת מינון הוא פחות טוב.
לא מחזירים יום 6 בגלל גירוי.
בכלל לא רצוי להחזיר בגירוי גבוה.
אם לא לקחת כמות גבוהה של פרוגסטרון לפני החזרה אז את עתידה לקבל דימום מוקדם מהרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, ועוד שאלה שקשורה לעוברים
קטרין13/02/2023מתוך 30 ביציות יצאו 10 הפריות. ביום ה3 אף עובר לא היה מתאים להחזרה או הקפאה. ביום ה5, ארבעה עוברים שרדו והגיעו לבלסטוציסט, לטענתם באיכות טובה בשביל הקפאה או החזרה. הוחלט להקפיא את כל ה4 עקב חשש לגירוי יתר.
שאלתי היא - איך יכול להיות מצב שביום 3 איכותם של כל העוברים גרועה, ולמעשה ארבעה מהם מגיעים ליום 5 והם נהיים בסדר? האם זה משפיע על תהליך ההריון באם יהיה תקין או לא, ילד בריא או לא, משום ש״תחילת דרכם״ הייתה לא טובה?
יש לציין שאני צעירה וזה היה ivf ראשון וכנראה שהפרוטוקול לא היה לי טוב כפי שאתה רואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון אחר הזרעה ראשונהדודו09/02/2023
היי אתמול עשיתי הזרעה- לאחר תהליך בירור של שנה והופעת זקיקים לאחר 4 חודשים ללא..
לקחץי זריקת אוביטרול לפי ההוראות ביום שלישי באותו יום היו שני זקיקים אחד שהופיע פתאום 10 והשני 24.
אתמול חזרתי הבייתה (אחרי ההזרעה) ממזג האוויר עם סחרורת, כאבים וכנראה שפעת קלה. עכשיו מצבי יותר טוב אך כל הלילה סבלתי מזה. לקחתי מולטי ויטאמין, שמרתי על אוכל בריא ותה מצמח..
השאלה אני מפחדת שהמחלה בכלל תנמיך את הסיכויים ותשפיע על הקליטה..
לציין שבדיקת בן הזוג תקינה
מה אני יכולה לעשות להחזיק את הגוף התקופה זו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי שהמחלה השפיע עת הסיכוי נמוך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד אשכנזי על המענה המהיר, מה אני יכולה לעשות בשל להחזיק את הגוף למשך השבועיים האלה?
דודו10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקחי מולטיויטמין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה מה עושיםחני08/02/2023
שלום רב
הרירית שלי לא עולה אף פעם. תמיד מגיעה מקסימום ל7. ככה מאז שנתיים. גם כשהיה לי e2 16 אלף היא היתה 6.4.
מה עושים? הרופא רוצה לעשות החזרה של קפוא ולעבות את הרירית. בטענה שבסבב התגובה שלי לא הכי טובה ןלכן הרירית לא עולה. אבל אני יודעת שגם כשהאסטרידול היה גבוה היא לא עלתה. ולכן אני לא חושבת שזה יעזור כי זו הרירית שלי. האם אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזקה על הרופא שלך שישתמש באחד או יותר מהאמצעים העומדים לרשותו לשיפור רירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ננראה לך שכדאי להחזיר קפוא?
חני09/02/2023אני לא ככ רוצה לבזבז חודש שניתן עוד לשאוב בו משהו ולהחזיר בו קפוא וגם חוששת שהקפאה תהרוס את העובר.
אם הרירית לא עולה תוך כדי סבב שה e2 ממש גבוה, יתכן שיהיה הבדל בסבב שילעיט אותי באסטרופם ופרוגסטרון? יהיה הבדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח מעקב זקיקיםחן08/02/2023
היי הרופא שלי לא עונה לי ואני ממש רוצה לדעת אם יש לי ביוץ או לא ,איך אפשר לדעת?
אשמח לדעת כדי לא לפספס.
זה בשביל מין העובר ולכן חשוב לי לקיים יחסים בזמן ביוץ ממש ולא לקראת ביוץ
אשמח לעזרה לפיענוח ,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל אין דבר כזה לבחור מין ילוד
פרופ` דוד בידר08/02/2023קודם כל אין דבר כזה לבחור מין ילוד לפי התיאוריה שאת כותבת.
שנית בלי בדיקות דם מקבילות לזקיקים אי אפשר לתת תשובה מתי יהיה הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה לאחר החזרת עובר בודדנטלי08/02/2023
שלום הוחזר לי עובר אחד בטיפול.
בטא ראשונה 245 בטא לאחר יומיים 615
קצת יותר מהכפלה האם תקין?
מוטרדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוט ימים
נטלי08/02/2023החזרה עובר יום 5 ב26.1
בטא ראשונה ב5.2 בטא שניה ב7.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקיןן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אז למה מצפים להכפלה?
נטלי08/02/2023פה כ-פי 2.5
כתוב שעליה מוגברת זה יכול להיות הריון מולרי וחששתי.
אשמח להסבר.
העליות צריכות להיות באותה מגמה? וכל עוד מעל 2 זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה
אשמח למענה09/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זהו קצב מינימלי רמוי המבטא התפתחות והשתרשות תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מוקפאשאלה08/02/2023
שלום,
אשמח לדעת מה הפרמטרים להחזרת עובר מוקפא יום 6?
הוסת שלי החלה לפני 12 ימים (ביום 28.1).
לוקחת אסטרופם (4 כדורים ביום) במשך 11 ימים (מיום 29.1)
היום בבדיקות:
רירית - 7.8
אסטדרויל - 1515
פרוסגטרון - 0.8
נאמר לי לקחת עכשיו, בנוסף לאסטרופם 2 דופסטון + 2 קרינון עד ליום שלישי (בעוד 6 ימים) ואז תתבצע ההחזרה.
האם אין צורך לבצע בדיקות נוספות לפני ההחזרה לוודא שוב את המדדים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההנחיה תקינה ,תיזמון טוב בתנאי רירית טובים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי שבוצע ביום ה-4 לקבלת הווסתאביב08/02/2023
שלום פרופסור מצרפת פרופיל הורמונלי שבוצע ביום ה-4 לקבלת הווסת ובדיקת פרוגסטרון שבוצעה ביום ה-24. אני בת 28 מיזה חצי שנה מנסה להיכנס להריון, מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות.
לפני כחודש נרשמה לי האבחנה- אי פריון
בעלת מחזורים ארוכים כ-35 ימים .
התבקשתי לחזור לרופא המטפל בעת הווסת.
שאלתי היא מה צפוי להמשך ומה הטיפול שיכול להינתן לי על מנת להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש חברר את תפקודי יותרת הכליות כרקע להפרשה מוגברת של הורמונים בעלי רקע אנדרוגני ויתכן שהן ביסוד ההפרעה התפקודית שעלולה להיות הרקע לשחלה פוליציסטית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזור אחרי לידהטל07/02/2023
פרופסור שלום וברכה
בת 41 ...ילדתי לפני 8 חודשים..הריון טבעי אחרי 12 שנה היתי אמורה לעבור ivf בגלל amh נמןך 0.4.
בכל אופן כבר 3 חודשים שאני לא מקבלת מחזור. יכול להיות שאני מתחילה את גיל המעבר? יתכן מצב שאחרי לידה זה מתחיל ? עשיתי ב.דם אבל לא במחזור פרוגסטרון קטן מ0.3 fsh89 פרולקטין 14
הרופא המליץ על דופסטון. אותי מעניין אם אני בגיל המעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי הFSH את בגיל המעבר
פרופ` דוד בידר08/02/2023לפי ה FSH את בגיל המעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות זרע - תוצאותאנונימי07/02/2023
היי,
אני אשמח לפענוח בדיקות הזרע שנתנו לי, אני עברתי בעבר כריתת אשך ועשיתי בדיקות לאחרונה אשמח לפענוח הפרמטרים בתוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות הזרע נמוכה אך מתאימה
פרופ` דוד בידר07/02/2023כמות הזרע נמוכה אך מתאימה לטיפולי הפריה לוץ גופית.
יש לעבור ברור הגבר במרפאת פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחשבים גיל הריון ivfהריון ראשןן07/02/2023
אשמח לעזרתכם בחישוב גיל ההריון,
ווסת 3.1
שאיבה 15.1
החזרת עובר בן 3 ימים 18.1
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילים לספור היריון בשבועות מהיום הראשון
פרופ` דוד בידר07/02/2023מתחילים לספור הריון בשבועות מהיום הראשון של הוסת האחרון.
כאשר מחזירים עובר יום 3 זה 17 יום מהיום הראשון של הוסת.
אז תורידי 17 מ18 ואז היום הראשון של הוסת האחרון הוא 1.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי אוכל לראות דופק ? בטא היום - 3472
הריון ראשוןן09/02/2023ומתי אוכל לראות דופק ? בטא היום - 3472
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן יהיה לצפות בדופק בתאריך ה15.2 שבוע 6
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאביב07/02/2023
שלום דר מצרפת פרופיל הורמונלי שבוצע ביום ה-4 לקבלת הווסת ובדיקת פרוגסטרון שבוצעה ביום ה-24. אני בת 28 מיזה חצי שנה מנסה להיכנס להריון, מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות.
לפני כחודש נרשמה לי האבחנה- אי פריון
בעלת מחזורים ארוכים כ-35 ימים .
התבקשתי לחזור לרופא המטפל בעת הווסת.
שאלתי היא מה צפוי להמשך ומה הטיפול שיכול להינתן לי על מנת להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות פרוגסטרון
אביב07/02/2023
לא היה ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה לאחר אסטרופםאנה07/02/2023
שלום,
נטלתי אסטרופם במשך שבועיים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית ואז עברתי לפרוברה במשך חמישה ימים.
עבר שבוע מאז שסיימתי עם הפרוברה וטרם הגחיה הווסת.
מתי צפוי להתחיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך להגיע דימום כל יום
פרופ` דוד בידר07/02/2023צריך להגיע דימום כל יום אם רמת האסטרוגן הייתה מספקת לאחר שבועיים לקיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוברה לאחר אסטרופם
אנה07/02/2023איך אדע שהרמה מספיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להגיע דימום בעקבות הפרוברה
פרופ` דוד בידר08/02/2023צריך להגיע דימום בעקבות ה פרוברה אם היה מספיק אסטרוגן ואם לא יגיע סימן שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאיבות- 0 ביציותהילה07/02/2023
שלום,
אני כמעט בת 36, רווקה ומעוניינת בהקפאת ביציות.
לפני כשנתיים נשאבו 4 ביציות, אך ביה"ח הסביר כי משום מה לא היה ניתן להקפיאן- בתהליך הקילוף התגלה כי לא ניתן להקפיאן. לא ידעו להגיד אם הבעיה באיכות או בכשלון בקילוף או שמדובר במשהו מקרי.
הייתי מאוד מאוכזבת ומבחינה פיזית ונפשית היה לי קשה לגשת לסבב נוסף, ואכן לא עשיתי זאת במשך שנתיים.
לפני 5 ימים הגעתי לשאיבה שנייה, עם 7 זקיקים גדולים ועוד 4 בגודל 11-13.
(פרוטוקול פרגובריס 375 + אורגלוטרון, ו 2 דקפפטיל בסיום הפרוטוקול).
בוצעה ביקורת אולטרה סאונד ובדיקות דם יומיים לפני השאיבה.
השאיבה בוצעה 37 שעות לאחר הזרקת דקפפטיל.
כ 20 דקות לפני כניסתי לחדר ניתוח חשתי בהתכווציות ובכאבים הדומים לכאבי מחזור.
לאחר שיצאתי מחדר הניתוח נאמר לי כי היה ביוץ מוקדם והזקיקים היו ריקים.
אשמח להארות, תובנות והמלצות 🙏💗
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייתכן ויש לך בכייה ברזרבה השחלתית
פרופ` דוד בידר07/02/2023יתכן ויש לך בכייה ברזרבה השחלתית.
צריכים לראות פרופיל הורמונלי שלך.
לא ראיתי את
התוכנית ותשובות דם ואולטרה במעקב הגירוי, ככה שקדה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם לפני החזרת עובריםשילה07/02/2023
אני מיום שישי ה-26.1 לוקחת אסטרופם, יום שני ה-6.2 רירית 6.9 אמרה לי הרופאה לקחת 2 בבליעה 2 נרתיק וחמישי ה- 9.2 לחזור לבדיקת דם ואולטרסאונד.(זה יוצא שכמעט שבועים לוקחת אסטורפם)
מתי לדעתך תתבצע החזרה( עוד אין עוברים יש ביציות וזרעים ומהם עושים עוברים)
ולאיזה עובי הרירית אמורה להגיע בשביל החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב ראשון את אמורה להגיע לרירית הולמת ולכן מוקדם להתנבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית ירדה
שילה09/02/2023בוקר טוב, אחרי שהרופאה אמרה לקחת 2 אסטרופם בבוקר ו-2 וגינאלי מיום שני עד היום , הרירית ירדה מ-6.9 ל-5.7 , האם האסטרופם לא אמור לעבות את הרירית? מה עושים במצב כזה ?
הנסיבות מצדיקות שיקול אפשרי חדחות החזרה למועד אחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אסטרופם
שילה13/02/2023הרופאה אמרה להמשיך לקחת, והרירית עלתה 3 ימים אחרי ואתמול הרירית עלתה ל6.4, אמרה לקחת שוב 3 ימים וברביעי שוב לעשות דם ואולטרסאונד, אז מתי תתבצע ההחזרה של עוברים אם ברביעי הרירית תגיע לעובי הרצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי מענה , נראה לי פספסתם את ההודעה
שילה14/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עובר בהליך טיפולי נעשית לפי יום ההתפתחות שהעובר הוקפא+1
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)