מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סליחה תיקון לשאלהחנה חורי01/03/2023
בבקשה עזרה.החזרתי עוברים מוקפאים יום 5 בתאריך 20/2.באותו יום לקחתי חצי מזרק אוביטרל וחצי מזרק אוביטרל בתאריך 23/2 האם אני יכולה לעשות בדיקת דם להריון ב2/3? שזה 7 ימים או 8 אחרי הזריקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה יצא תשובה
חנה חורי02/03/2023עשיתי היום ויצא חיובי בטה 14 . האם זה שאריות של אוביטרל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לעשות בדיקהחנה חורי01/03/2023
בבקשה עזרה.החזרתי עוברים מוקפאים יום 5 בתאריך 20/2.אני לקחתי חצי מזרק אוביטרל בתאריך 23/2 האם אני יכולה לעשות בדיקת דם להריון ב2/3? שזה 7 ימים או 8 אחרי הזריקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר01/03/2023יכולה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לרשום
חנה חורי01/03/2023ולקחתי חצי ביום ההחזרה. סליחה לא רשמתי.זה משנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשנה
פרופ` דוד בידר01/03/2023לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליז תגיד לי שיש סיכווי
חנה חורי02/03/2023עשיתי היום ויצא חיובי בטה 14 . האם זה שאריות של אוביטרל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה פרופ תענה לי
חנה חורי02/03/2023היום עשיתי בדיקה יצא 14 האם זה שאריות של אוביטרל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר03/03/2023רמת הורמון ההריון נמוכה מאוד וברוב המקרים זה הריון כימי ולא הריון תקין.
תחזרי על הבדיקה ואז נדע סופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לאחר ביוץעדן01/03/2023
היי, ביום הביוץ הרירית הייתה 7.7
יום לאחר הביוץ הרירית הייתה 6.6
זה תקין?
למה הרירית יורדת ואם זה פוגע בהחזרה?
מחזירה עובר 5 ימים אחרי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגבול התקין,רירית הפרשתית הנה בעלת עובי קטן יותר מרירית משגשגת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לפני טיפוליםשני01/03/2023
שלום רב ! לפני טיפולי פוריות נתבקשתי לבצע בדיקות דם. ראיתי שהכל היה תקין חוץ מבדיקה אחת. האם זה מעיד על כשלון לאחר החזרת עוברים? מצרפת קובץ. הבדיקה נקראת ptt
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חסר משמעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרהA28/02/2023
שלום,
קבלתי 2 זריקות של דקפפטיל 0.1 כתמיכה לאחר החזרת עוברים.
האם שתי הזריקות הללו ידכאו את המערכת ההורמונלית לחודש הקרוב והביוץ ייאחר (במידה והריון לא ייקלט)?
או שהדיכוי של מערכת ההורמנלית נעשה במינון גבוהה יותר וכאשר מביאים את הדקפפטיל כמבייץ?
תודה רבה על כל התשובות והסברים
הפורום הזה מבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הנותנים דקפפטיל כתמיכה
פרופ` דוד בידר01/03/2023יש הנותנים דקפפטיל כתמיכה. הזריקה אמורה לגרום להפרשת הורמון LH,וסה יגרום להפרשת פרוגסטרון מהשחלה.
זה לא מדכא כלום.
לגבי השאלה השניה, מה שכתוב לא ברור ולא קשור לאיך לגרום ביוץ כי אצלך זה לא שימש לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהחדרת האנדומטריןאביטל28/02/2023
ביום שישי האחרון ה- 24/2 היתה לי החזרה. לאחר ההחזרה הרופא הורה לי לקחת 3 אנדומטרין ביום.
שאלותיי הן:
1. האם מינון של 3 נרות אנדומטרין נחשב למינון מקובל? כי בנסיון ההחזרה הקודם השאירו אותי על 2 נרות...
2. ביומיים האחרונים ישנו מעט קושי בהחדרה של האנדומטרין. האם נחשב לתקין? האם ניתן לעשות משהו כדי להקל על ההחדרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.סביר2.שטיפת הנרתיק תסייע להוציא שאריות חומר קודמות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהחדרת האנדומטריןאביטל28/02/2023
ביום שישי האחרון ה- 24/2 היתה לי החזרה. לאחר ההחזרה הרופא הורה לי לקחת 3 אנדומטרין ביום.
שאלותיי הן:
1. האם מינון של 3 נרות אנדומטרין נחשב למינון מקובל? כי בנסיון ההחזרה הקודם השאירו אותי על 2 נרות...
2. ביומיים האחרונים ישנו מעט קושי בהחדרה של האנדומטרין. האם נחשב לתקין? האם ניתן לעשות משהו כדי להקל על ההחדרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.סביר 2.לשטוף את הנרתיק עמוק יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע החזרת מוקפאעדן28/02/2023
היי,לפני החזרת מוקפא יום 5
לאחר בדיקת דם וזקיקים לפני יומיים 26.2 נמצא זקיק בגודל 23
פרוגסטרון 2.8
אסטרדיול 1041
נאמר לי ב20:00 להזריק אוביטרל ושההחזרה תתוכנן ליום ראשון 5.3.
לפני שהזרקתי את האוביטרל התחילו כאבי ביוץ
לכן עשיתי גם אתמול 27.2 בדיקה
אסטרדיול 484
פרוגסטרון 5.5
Lh 20.2
האם ייתכן שהביוץ כבר קרה?
מה לגבי ההחזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר28/02/2023לפי מה שאת אומרת ולפי הבדיקות הביוץ היה ב 26 וכן ההחזרה ב 3.3
תראי לרופא שלך את התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים לאחר ביוץ- המשך שאלה פרופסור בידר
עדן05/03/2023לפי הבדיקות ב27.2 זה לא אומר שאני לפני ביוץ?
אני לא כל כך מבינה
לפי הבדיקות שאתה רואה כאן ההחזרה בוצעה ביום הנכון ב3.3?
או שהייתה אמורה להיות ביום 5.3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיזרה
פרופ` דוד בידר05/03/2023ב 3.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהאסטרדיול יורד זה לא אומר שיהיה ביוץ ב24 שעות הקרובות
עדן05/03/2023תודה על המענה המהיר
אתה יכול בבקשה להסביר לי?
שהאסטרדיול יורד זה לא אומר שיהיה ביוץ ב24 שעות הקרובות וזה אומר שבייצתי ביום שני 27.2?
אם כן מה ההגיון מאחורי עובר יום 5 להחזיר ביום 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר בבקשה
עדן05/03/2023מקפיצה.. פרופסור תסביר לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.מקפיצה
עדן05/03/2023תשובה בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר..
עדן06/03/2023תענה לי בבקשה…
אני חושבת שההחזרה הייתה לא ביום הנכון
אם האסטרדיול ירד ב27.2 אז הביוץ היה באותו יום ב27.2
אז למה ההחזרה טובה ליום 3.3?
לא הייתה אמורה להתבצע ב5.3?
אמנם באחור של יום אבל עדיף?
תסביר לי בבקשה
תודב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני טעיתי כי חישבתי את פברואר
פרופ` דוד בידר07/03/2023אני טעיתי כי חישבתי את פברוא כ 30 יום.
אם הזרקת אוביטרל ב 27.2 אזי הביוץ היה ב 1.3
ולכן ההחזרה צריכה להיות אחרי 5 ימים שזה יוצא , למעשה בב6.3 אך אםשר גם ב 5.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות היסטרסקופיהסיוון28/02/2023
שלום
בת 40 נמצאת בטיפולי ivf מתורם.לאורך שנה בצעתי שאיבות והחזרות של עוברים טריים ומוקפאים(בעבר היו הריונות ופרוטוקולים שעבדו).אבל בשנה האחרונה שום עובר לא נקלט בכלל.נשלחתי לבצע היסטרסקופיה וזה הסיכום שקיבלתי:הידבקויות בפי פנימי נפתחו בכניסה לחלל.נצפו 2 פיות החצוצרה-שתיהן מכוסות בהדבקות שטוחה.לא נצפה מעבר בועיות אוויר לחצוצרה.
כל השאר תקין
1.האם אלה הדבקויות משמעותיות שמונעות קליטה של העובר וכדאי לבצע היסטסקופיה ניתוחית להסיר אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה שיש צורך בהיסטרוסקופיה
פרופ` דוד בידר28/02/2023לא נראה שיש צורך בהיסטרוסקופיה אבחנתית, אך יש גם לשאול את המבצע איך התרשם והאם לפי מה שראה זה יעזור אם יבצעו פעולה כלשהיא להסרת הממצאים.
חסר פרטים לגבי הטיפולים כדי שנוכל לגעת היכן הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה של פרופי בידר
סיוון28/02/2023עשיתי היסטרסקופיה אבחנתית כבר
השאלה שלי הייתה לגבי ניתוחית.אם תמיד יש צורך בהסרת הידבקויות?הרופא שביצע את האבחנתית אמר שלדעתו זה לא משמעותי ולא יכול למנוע השרשה של עוברים ואין צורך לגעת.
רציתי לשמוע עוד חוות דעת אם באמת אפשר להשאיר מעט הידבקויות ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפא , מתי ביוץ מתי החזרההחזרה27/02/2023
היי, לאחר בדיקת דם וזקיקים אתמול 26.2 נמצא זקיק בגודל 23
פרוגסטרון 2.8
אסטרדיול 1041
נאמר לי ב20:00 להזריק אוביטרל ושההחזרה תתוכנן ליום ראשון 5.3.
לפני שהזרקתי את האוביטרל התחילו כאבי ביוץ
לכן עשיתי גם היום בדיקה
אסטרדיול 484
פרוגסטרון 5.5
Lh 20.2
האם ייתכן שהביוץ כבר קרה?
מה לגבי ההחזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביום הבדיקה את מצויה בהחיך ביוצי אקטיבי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה בדיקה?
עדן01/03/2023בבדיקה הראשונה או ביום השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מקפיצה01/03/2023אפשר תשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה יום בדיקה
עדן01/03/2023לאיזה יום בדיקה התכוונת שאני בביוץ אקטיבי?
לבדיקה הראשונה או השנייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפסור בידר ואשכנזי
החזרה02/03/2023אשמח לתשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבדיקה האחרונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונהשאלה27/02/2023
ערב טוב,
שבוע 10+4. מרגישה בשעות הערב כאבים בבטן התחתונה, כמו כאבי מחזור...
מאוד מלחיץ אותי. האם זה תקין בשבוע שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בדיקת האולטרסאונד תקינה
פרופ` דוד בידר28/02/2023אם בדיקת האולטרה סאונד תקינה ובדיקת שתן תקינה אז זה חלק מתופעות ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטייד הנוזל נשפךAdi27/02/2023
היי,
הזרקתי היום צטרוטייד לראשונה ועשיתי משהו לא בסדר.
רוב הנוזל נשפך אך מה שכן נכנס ועירבבתי עם האבקה, הזרקתי. האם זה תקין?! מקווה שלא עשיתי נזק.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטיד
פרופ` דוד בידר28/02/2023נזק לא.
תמשיכי מחר כאגעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי תמיכה והחלפת רופא לאחר כניסה להריוןשירי27/02/2023
היי, נכנסתי להריון לאחר החזרת עוברים מוקפאים, הרופא שלי אינו זמין בזמן הקרוב ואני רוצה לשנות את התמיכה. חוששת כמובן לעשות משהו על דעת עצמי ללא אישור רופא פוריות. מה אתה מציע לעשות במצב כזה? ניסיתי לפנות לרופא אחר להתייעצות בתשלום והוא לא הסכים לתת לי הנחיות כי אמר שאני לא מטופלת שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לשנות תמיכה, אין הבדל בין התמיכות
פרופ` דוד בידר28/02/2023למה לשנות תמיכה? אין הבדל בין התמיכות.
לא כתבת אם עשית זאת על מחזור טבעי או טיפולי.
אם זה מחזור טבעי גם בלי תמיכה יתפתח הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת רופא
שירי28/02/2023תודה על מענה,
נכנסתי להריון במחזור טיפולי (על הורמונים). עכשיו אחרי בדיקות בטא של הכפלות תקינות. יש לי גירוי יתר שחלתי ואני לא מרגישה טוב מהתמיכה הנוכחית. צריכה ליווי של רופא. מה האופציות שלי אם הרופא שביצע את הטיפול לא זמין יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תמיכה לא נוחה את לוקחת
פרופ` דוד בידר28/02/2023איזה תמיכה לא נוחה את לוקחת?
אם זה מחזור טיפולי וקיבלת אוביטרל אזי מספיק קרינון אחד ביום לנרתיק או אוטרוגסטן
או אנדומטרין, או זריקות.
תחליטי מה נוח. כל התמיכות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
שירי28/02/2023התבלבלתי בהודעה הראשונה, לא מדובר בהחזרת מוקפאים אלא בהחזרת *טריים*. יש בטא חיובית מהשבוע, אני עם גירוי יתר, התמיכה היא סינרל והיא מאוד עוצמתית ואפשר אולי פחות או תמיכה אחרת, כל המדדים מאוד גבוהים (אסטרדיול, פרוגסטרון ובטא). הרופא פוריות שביצע את הפעולה אינו זמין בשבועות הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינרל זה לא סוג של תמיכה
פרופ` דוד בידר28/02/2023סינרל זה לא סוג של תמיכה נהוגה ועדיף תכשיר וגינלי כמו קרינון, אוטרוגסטן וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתייה וטיפולי פוריותדוש27/02/2023
אני פוליציסטית לא קיבלתי חודשיים ושבועיים שלשום קיבלתי והתחלתי להזריק גונאל מהיום הראשון במקום השני בת 32 אתמול שתיתי וודקה 3כוסות זה יכול לפגוע בזקיקים או משהו כי זה בטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה
פרופ` דוד בידר28/02/2023לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי החזרת עובריםאנונימית27/02/2023
שלום,
עברתי אתמול החזרה של 2 עוברים טריים בני 5 ימים. לתמיכה קיבלתי דקפפטיל ואנדומטרין. החל מאתמול בערב יש לי כאבי בטן תחתונה, דומים לכאבי מחזור, מאוד מורגשים. וגם כאבים בשחלות בשני הצדדים שהורגשו אחרי שאיבה אבל כעת התגבר הכאב.
מקפידה של שתיה מרובה. מאוד מודאגת
האם ההתכווצויות ברחם מפריעות להשתרשרות?
האם הכאבים יכולים להעיד על כישלון הטיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכאבים וההרגשות הן מהשאיבה
פרופ` דוד בידר27/02/2023הכאבים וההרגשות הן מהשאיבה. לדעתי לא יפגע בהשתרשות.
אפ כאב מתגבר יש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)